ama yenı doktora basladım ya sperm testı gecen ay tahlıller bu ay tahlıller ve hsg ye o gönderdı bu yuzden aynı yere gıtmek ıstıyorum. gıttıgım yer devlet ve ct doktor yok . 2. gunu olsa bir şey farkeder mı ?Saat 12 den sonra yeni güne geçiyoruz ta ben bu şekilde yapıyorum.ama çok çok da Önemi yok arada bir gün oynar.ama tahlillerini Cumartesi ver
Tmm Cumartesi açık değilse cuma ver cnm 2. Gün de olur ben hatta 4. Gün vermiştim benim de hafta sonuna denk geldi.sıkıntı yapmaama yenı doktora basladım ya sperm testı gecen ay tahlıller bu ay tahlıller ve hsg ye o gönderdı bu yuzden aynı yere gıtmek ıstıyorum. gıttıgım yer devlet ve ct doktor yok . 2. gunu olsa bir şey farkeder mı ?
bir de farklı doktora gıtmek ıstemıyorum allak bullak edıyorlar kafamızı bu hasaneyı cok begendım stress olmak ıstemıyorum zaten 1 haftaya hsg var
inşallah herşeyin temiz çıkar tatlım...tez vakitte hamiş olursunuz inşallah...ama yenı doktora basladım ya sperm testı gecen ay tahlıller bu ay tahlıller ve hsg ye o gönderdı bu yuzden aynı yere gıtmek ıstıyorum. gıttıgım yer devlet ve ct doktor yok . 2. gunu olsa bir şey farkeder mı ?
bir de farklı doktora gıtmek ıstemıyorum allak bullak edıyorlar kafamızı bu hasaneyı cok begendım stress olmak ıstemıyorum zaten 1 haftaya hsg var
günaydın tuğbişim...bugün takılmayacanmı bana?Tmm Cumartesi açık değilse cuma ver cnm 2. Gün de olur ben hatta 4. Gün vermiştim benim de hafta sonuna denk geldi.sıkıntı yapma
Bugün 1. günün oluyor canım cmt 3 oluyor ama cmt açık mı gittiğin hastane?kızlar gece bu saatte geldi kırmıızı öyle leke degıl baya sulu ... ben 3 gun doktora gıdecegım de .şimdi bu saat bıle olsa bugun 1. gun mu sayılır ? kafam karıstı ya. leke geldı bır kac saat sonra baya sıvı seklınde geldı
2 yada 3. gün bakılıyor zaten hormonlara yine de sonucu gösterirken söylersin yarın kapalı diye bugün geldim diye.ama yenı doktora basladım ya sperm testı gecen ay tahlıller bu ay tahlıller ve hsg ye o gönderdı bu yuzden aynı yere gıtmek ıstıyorum. gıttıgım yer devlet ve ct doktor yok . 2. gunu olsa bir şey farkeder mı ?
2.gunude olur canim 2-4 arasi gunler oluyorama yenı doktora basladım ya sperm testı gecen ay tahlıller bu ay tahlıller ve hsg ye o gönderdı bu yuzden aynı yere gıtmek ıstıyorum. gıttıgım yer devlet ve ct doktor yok . 2. gunu olsa bir şey farkeder mı ?
hayır değil ve başka yere gitmek istemıyorumBugün 1. günün oluyor canım cmt 3 oluyor ama cmt açık mı gittiğin hastane?
bdv bağımlılık yapıyor, bdv den uçtu sümbül deaaaaaaaaaaaaiiz kız banlandınmı sen?
ayyyy teşekkür ederim cnm benim asıl güneş sensin
benimde 1-2 güne gelirkızlar benim kırmızı geldi. dedim ben size ta dpo 7 de değil mi . bu ay da boşşş . umutlar yarına. ben hsg çektiriyorum bu ay. adet biter bitmez çekilecek mişim
canim belki de yum daha erken catladi ates 2 gün sonra yükseldi öyle olmuş olabilir belkikızlar bugun dpo 11 ve adet geldi.... normalde dpo13-14 te gelirdi. erken olmasının bir nedeni olabilir mi sizce ? fikri olan vae mı ?
tüh yaaa..neyseki bir gün...ah sümbül ahhhhhhhhh....bdv bağımlılık yapıyor, bdv den uçtu sümbül demunenin kanatlarına takıldı ama yarın gelir , ilk banlar 1 güncük oluyor hiç acıtmıyor
canim 3. gün cumartesiye geliyor sen devlet hastanesine gidecegin icin yarin got doktora söyle 2. günüm diye. zaten 2. günle 3. gün fark etmiyor pek. pazartesiye birakirsan daha gec olurkızlar gece bu saatte geldi kırmıızı öyle leke degıl baya sulu ... ben 3 gun doktora gıdecegım de .şimdi bu saat bıle olsa bugun 1. gun mu sayılır ? kafam karıstı ya. leke geldı bır kac saat sonra baya sıvı seklınde geldı
tabloya yorum istiyorum hayalcim...canim belki de yum daha erken catladi ates 2 gün sonra yükseldi öyle olmuş olabilir belki
kız sen niye banlandin?teşekkürler kızlar 2. gün gidecegım
wuuuu çok iyi masallah. 36.8 bile cok iyi. insallah hic düşmez pozitifi görürsün artiktabloya yorum istiyorum hayalcim...ateş ölçüm saatinde 36,8 idi 15 dk sonra ölçtüm 36,9 oldu...sence düşüş var denilebilirmi kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?