Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saat 12 den sonra yeni güne geçiyoruz ta ben bu şekilde yapıyorum.ama çok çok da Önemi yok arada bir gün oynar.ama tahlillerini Cumartesi ver
ama yenı doktora basladım ya sperm testı gecen ay tahlıller bu ay tahlıller ve hsg ye o gönderdı bu yuzden aynı yere gıtmek ıstıyorum. gıttıgım yer devlet ve ct doktor yok . 2. gunu olsa bir şey farkeder mı ?
bir de farklı doktora gıtmek ıstemıyorum allak bullak edıyorlar kafamızı bu hasaneyı cok begendım stress olmak ıstemıyorum zaten 1 haftaya hsg var

Tmm Cumartesi açık değilse cuma ver cnm 2. Gün de olur ben hatta 4. Gün vermiştim benim de hafta sonuna denk geldi.sıkıntı yapma

inşallah herşeyin temiz çıkar tatlım...tez vakitte hamiş olursunuz inşallah...

Reactions: iiz
iiz canim öğlen 12 den sonra ikindine yakin adet olduğunda o gunu 1. gun saymazsin ertesi gun olur doktorlar da bu şekilde hesaplama yapar

Bugün 1. günün oluyor canım cmt 3 oluyor ama cmt açık mı gittiğin hastane?

2 yada 3. gün bakılıyor zaten hormonlara yine de sonucu gösterirken söylersin yarın kapalı diye bugün geldim diye.

2.gunude olur canim 2-4 arasi gunler oluyor

canim 3. gün cumartesiye geliyor sen devlet hastanesine gidecegin icin yarin got doktora söyle 2. günüm diye. zaten 2. günle 3. gün fark etmiyor pek. pazartesiye birakirsan daha gec olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…