Yok ben Yarını bekliyorumgünaydın tuğbişim...bugün takılmayacanmı bana?
Hayırdır tek tek kızlar banlanıyoraaaaaaaaaaaa @sumbulkokusu kız banlandınmı sen?
Aman sen kendine mukayet olbdv bağımlılık yapıyor, bdv den uçtu sümbül demunenin kanatlarına takıldı ama yarın gelir , ilk banlar 1 güncük oluyor hiç acıtmıyor
Aman sen kendine mukayet ol
ben kaba mıyım ne bu aralarçok kibarım ben artıkmune uçura uçura beni adam etti
Ay ben de ilk ve tek banimi bdv yuzunden almistimbdv bağımlılık yapıyor, bdv den uçtu sümbül demunenin kanatlarına takıldı ama yarın gelir , ilk banlar 1 güncük oluyor hiç acıtmıyor
kızlarrr selam ;
hsg anestezili çeken iki hastane var burda.benim doktorumun olduğu yerde 700, başka hastanede 550 tl.
diğer hastanede çekilip sonucu götürsem iyi çekmemişler ya da olumsuz bişi söleme durumu olur mu sizce?
yok canım sen de polemikten gittin, ben çözdüm bu işi artıkben kaba mıyım ne bu aralar
aminnnnnnnn gülüm inşallah...hayırlısıyla Rabbim nasip etmiştir inşallah kuzum...wuuuu çok iyi masallah. 36.8 bile cok iyi. insallah hic düşmez pozitifi görürsün artik
ne yapcan kız yarınYok ben Yarını bekliyorum
insanın maddiyatını ya da vaktini düşünecek kadar anlayışlı değiller cnm.Doktor gicik degilse sorun yapmaz canim.
Bizim burada ozel hastanedeki kadin dogum doktorlari hamilelere devlette de bir doktorunuz olsun tahlilleri orada yaptirip getirin diyor tahliller pahali oldugu icin.
hakedene hakkını vereceksin, pişman değilim yine olsa yine iyi davranırımyok canım sen de polemikten gittin, ben çözdüm bu işi artıkpüf noktalarını verebilirim malum şahsın bir yazısını alıntılayıp "senle muhatap olmuyorum" dedin ya , o uçma sebebindi. uzaktan bakınca anlayabiliyorum ama kendim yazarken bir türlü dur bak bu da ban sebebi diyemiyorum
bazen yazana bakıyorum kesin banlanacak diyorum banlanmıyor, bazen de "sana cevap verip banlanmak istemiyorum" diyen bile gidiyor. munenin ruh haline göre değişiyor demekkiyada kiblenme durumuna..
özetle tartışma varsa ve banlanmak istemiyorsan topiği terketmen lazım... dayanabilirsen
kızlarrr selam ;
hsg anestezili çeken iki hastane var burda.benim doktorumun olduğu yerde 700, başka hastanede 550 tl.
diğer hastanede çekilip sonucu götürsem iyi çekmemişler ya da olumsuz bişi söleme durumu olur mu sizce?
hakedene hakkını vereceksin, pişman değilim yine olsa yine iyi davranırım
insanın maddiyatını ya da vaktini düşünecek kadar anlayışlı değiller cnm.
geçen ay işime yakın diye kan tahlili yaptırıp gittim doktor ben bu değerleri dikkate almam burda tekrar yapalım dedi.
bu konuda bişi derler mi bilmiyorum işte
Yarın test fotosunu görmezsek adresini buraya yazıyorsun evini tüm topik olarak basmaya geliyoruz zorla test yaptırıyoruz sanaaminnnnnnnn gülüm inşallah...hayırlısıyla Rabbim nasip etmiştir inşallah kuzum...
ne yapcan kız yarınkorktum valla...
Soermiyogram gibi birşey değil ki bu ucuz bir şey olsa eyvallah sorun çıkartmaması gerek gerçekten filmde sorun varsa o başkainsanın maddiyatını ya da vaktini düşünecek kadar anlayışlı değiller cnm.
geçen ay işime yakın diye kan tahlili yaptırıp gittim doktor ben bu değerleri dikkate almam burda tekrar yapalım dedi.
bu konuda bişi derler mi bilmiyorum işte
Arada fazla Boşluk olmuş sen bugüne bir pm kondur@sumbulkokusu neden banlandi yaw
Anaaa en iyisi susmak konusmamak fazla
Veson atesimi gordun mu 36.2 ye takildi istesem basaramam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?