Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlarrr selam ;
hsg anestezili çeken iki hastane var burda.benim doktorumun olduğu yerde 700, başka hastanede 550 tl.
diğer hastanede çekilip sonucu götürsem iyi çekmemişler ya da olumsuz bişi söleme durumu olur mu sizce?

Doktor gicik degilse sorun yapmaz canim.
Bizim burada ozel hastanedeki kadin dogum doktorlari hamilelere devlette de bir doktorunuz olsun tahlilleri orada yaptirip getirin diyor tahliller pahali oldugu icin.

ben kaba mıyım ne bu aralar
yok canım sen de polemikten gittin, ben çözdüm bu işi artık püf noktalarını verebilirim malum şahsın bir yazısını alıntılayıp "senle muhatap olmuyorum" dedin ya , o uçma sebebindi. uzaktan bakınca anlayabiliyorum ama kendim yazarken bir türlü dur bak bu da ban sebebi diyemiyorum

bazen yazana bakıyorum kesin banlanacak diyorum banlanmıyor, bazen de "sana cevap verip banlanmak istemiyorum" diyen bile gidiyor. munenin ruh haline göre değişiyor demekki yada kiblenme durumuna..

özetle tartışma varsa ve banlanmak istemiyorsan topiği terketmen lazım... dayanabilirsen

Doktor gicik degilse sorun yapmaz canim.
Bizim burada ozel hastanedeki kadin dogum doktorlari hamilelere devlette de bir doktorunuz olsun tahlilleri orada yaptirip getirin diyor tahliller pahali oldugu icin.
insanın maddiyatını ya da vaktini düşünecek kadar anlayışlı değiller cnm.
geçen ay işime yakın diye kan tahlili yaptırıp gittim doktor ben bu değerleri dikkate almam burda tekrar yapalım dedi.
bu konuda bişi derler mi bilmiyorum işte

hakedene hakkını vereceksin, pişman değilim yine olsa yine iyi davranırım

bilmiyorum ki canım.. benim de korkum var o konuda. taşınınca gideceğimiz şehirdeki doktor aşılama yada tüp için ya "kendi yapmadığım histereskopiyi kabul etmem" derse diye korkuyorum. benim kardeşim öyle bir gastroenterolog yüzünden 2. kere yoktan yere kolonoskopi olmuştu! bişey de çıkmadı, yavrucuğumun psikolojisi bozulduğuyla kaldı!

işlem aynı işlem.. görüntü aynı görüntü olacak normalde... yani birşey dememesi lazım..

@sumbulkokusu neden banlandi yaw
Anaaa en iyisi susmak konusmamak fazla
Veson atesimi gordun mu 36.2 ye takildi istesem basaramam yani

İstersen doktorunla bir konuş canım.
Kan testine bile öyle dediyse buna da uyuzluk edebilir.
700 lira verip 2.ye hsg çektirmek de anlamsız olur malum.

Soermiyogram gibi birşey değil ki bu ucuz bir şey olsa eyvallah sorun çıkartmaması gerek gerçekten filmde sorun varsa o başka

Veson cum merhaba.

Ates girdim:)
Anladigima 36.4 te atesim. galiba baraji asamamisim daha. ilk catladiginda yukselme atesim genellikle 36.4 tu cunku. galiba iyi bir yumurta degil ya da progestron filan eksik. Sence? velhasili ben umudumu kestim bu aydan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…