Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arada fazla Boşluk olmuş sen bugüne bir pm kondur
Küsüz kavga ettik aksam sirnasayim azicuk ama canim istemiyor cok sinirliyim
Bu arada hic bu ay ki kadar ilginc bir ates tablom olmamıştı

Senin vücut ısın genel itibari ile düşük o Yüzden belli olmaz ki ;Ateş'ten Gebeliği anlamak zor.inşallah mucizen seninledir

Küsüz kavga ettik aksam sirnasayim azicuk ama canim istemiyor cok sinirliyim
Bu arada hic bu ay ki kadar ilginc bir ates tablom olmamıştı
Bugün olmadı yarın denersin şansını ateş 36,2 barajında takıldı ne kesin Çatladı be de çatlamadı diyebiliyorum o Yüzden arada çalışma olsun

Senin vücut ısın genel itibari ile düşük o Yüzden belli olmaz ki ;Ateş'ten Gebeliği anlamak zor.inşallah mucizen seninledir
Yaa Veson boyle diyebilecegin aklima geldi ama ne var biliyor musun ates olcmeye ilk basladigimda isim 36.7 vs 36.8 lere cikiyordu. mayista hazoranda ve temmuzda oyleydi ama agusfos itibariyle ne olduysa oldu genelde 36.4 ledde fakili kaliyor ya da 36.7 ye filan ciksa bile hep zikzakli oluyor 36.4-36.7 arasinda.

Insanin vucut isisi duser mi? cok ilginc.

Yarın test fotosunu görmezsek adresini buraya yazıyorsun evini tüm topik olarak basmaya geliyoruz zorla test yaptırıyoruz sana
sabah ezanı ile yapacam ALLAHIN İZNİYLE ...Rabbim inşallah çift çizgiyi görmeyi nasip etsin canım ya...artık üzülmek istemiyorum...Rabbim duy sesimi ne olur hepimizi mutlu etsin YÜCE YARADANIM...

Canım sen bu ay ateş ölçmedinmi?

Ölçüm saati mevsimsel geçişler derece Değişikliği mekan farklılığı etkili olabilir.

Yoksa soğuk kanlı bir insan mı oluverdin?

sabah ezanı ile yapacam ALLAHIN İZNİYLE ...Rabbim inşallah çift çizgiyi görmeyi nasip etsin canım ya...artık üzülmek istemiyorum...Rabbim duy sesimi ne olur hepimizi mutlu etsin YÜCE YARADANIM...
Leyla abla ya senin yerinde olsaydik on yuz milyon bes yuz bes nin alti yuz kere test yapmistik :) ama en dogrusunu yapiyorsun var ya. cuma yapsan ve hamis ciksan hemen doktora gidemezsin isler gucler ayarlama falann filan. en erken pazartesi gidebilirsin o zamansa direk kese gorursun insallah. Rabbim san abana bize hepimize nasio etsin. ama hissediyorum hamişsin sen:) dpo 18 ler ve ates yuksek nerede gorulmua. ay hadi insallah. yarin benide etiketle lutfen

amin gülüm inşallah...bende çok istiyorum canımcım...Rabbim hepimize nasip etsin kuzum...pozitifi görürsem etiketlerim canım tabi sevinçten unutmazsam...
Akisina biraktik:) su gunlere kadar iyi geldik. iyide degerlendirdik sayilir:))
Ama su bir kac gun yok mu leyla abla bata son bes kala filan bana haller oluyor
inşallah senin için hayırlı olur canım..sonucu güzel olsun inşallah ablacım...

aman kolonoskopi çok zor değil cnm ya kapıya bakıyodum(derken bayılmışım haberim yok) behice hanım kalkabilirsiniz dediler bitti sadece verilen ilaçlar çok zor bağırsak boşaltan.
ben doktora gidim muayene olayım sonra film konusunu da sorayım.

O haller bat beklerken hepimize oluyor
Cok fena yaaa (
Ogrensem doktora gitmek icin bu kadar acele etmeyecem. ilk gebelikte 6+5 gitmistim. keseymis kalpmis hic bisi sormamistim. ne cahilmisim.
Ah bilsem hamielyim ya da degilim. ah ah son dort gun

Aminnn inşallah.

Soermiyogram gibi birşey değil ki bu ucuz bir şey olsa eyvallah sorun çıkartmaması gerek gerçekten filmde sorun varsa o başka
aman umurlarında oluyor sanki vesoncum ya! benim kardeşin doktoru bir de "ilk kolonoskopiyi yapan doktor dahiliye uzmanı imiş, dahiliyeci ne anlar kolonoskopiden, eğer ben yapmazsam tedavi başlamam gidin başka doktora götürün" dedi. gerçekten yakalayıp gırtlağını sıkasım var o adamın! sonra da " bişey çıkmadı yapılacak bişey yok" diye gönderdi pis herif! yanlarında da değildim, müdahale de edemedim... kardeşim zaten 45 kilo bişeydi , o sıra kolonoskopi vs derken 40 kiloya düşmüştü stresten...

Insanligin bazen oldugunu dusunuyorum

tsefem28 cnm nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor yine Ateş'i erkenden fırlatmışsın yine çörek otu mu? Neyse ki Çalışmalara başlamışsın bugüne de bir çalışma olsun istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…