Dr un vucdanlısına denk gelmeli.aman umurlarında oluyor sanki vesoncum ya! benim kardeşin doktoru bir de "ilk kolonoskopiyi yapan doktor dahiliye uzmanı imiş, dahiliyeci ne anlar kolonoskopiden, eğer ben yapmazsam tedavi başlamam gidin başka doktora götürün" dedi. gerçekten yakalayıp gırtlağını sıkasım var o adamın! sonra da " bişey çıkmadı yapılacak bişey yok" diye gönderdi pis herif! yanlarında da değildim, müdahale de edemedim... kardeşim zaten 45 kilo bişeydi , o sıra kolonoskopi vs derken 40 kiloya düşmüştü stresten...
Cnm bileklik varmış istersen onu bir araştır. E elhi belki biliyordur yurtdışında YaygınLeYLa_21 bu tablo hayırlısıyla yesillenir :)))
denizege34 A aichazeyn kushi missdincer de güzel haberler verir inşallah
Kızlar ben dün gece ılk serumu yedim artık dayanamicaktim dramamine dün beni bayağı tuttu işyerinde iyiydim ama Yan etkileri gerçekten fazlaymış hem uyku hem sersemlik aşırı derecedeydi zaten etkisi geçtikten sonra ben ben değildim acile gittik en son günler sonra deliksiz uyumuşum amma ve lakin şimdi yine hafiften başladı bulantı ben böyle her hafta rapor alırım işyerinde yoksa rezil olucam bi ise de yaramicam heyet raporu falan çıkmıyo mu ki böyle durumlarda
Amin canım...inşallah kuzum...LeYLa_21 bu tablo hayırlısıyla yesillenir :)))
Kızlar ben dün gece ılk serumu yedim artık dayanamicaktim dramamine dün beni bayağı tuttu işyerinde iyiydim ama Yan etkileri gerçekten fazlaymış hem uyku hem sersemlik aşırı derecedeydi zaten etkisi geçtikten sonra ben ben değildim acile gittik en son günler sonra deliksiz uyumuşum amma ve lakin şimdi yine hafiften başladı bulantı ben böyle her hafta rapor alırım işyerinde yoksa rezil olucam bi ise de yaramicam heyet raporu falan çıkmıyo mu ki böyle durumlarda
LeYLa_21 bu tablo hayırlısıyla yesillenir :)))
Canım benim ücretsiz izin hakkım yok sözleşmeli memurum bu ayrımı da bi duzeltemediler güya tüm memur hakları aynı yapılacaktı ohalden dolayı raporlar sorunlu evet yaa pazartesi doktorumu bi ararım duruma göre gel bakalım derse giderim artıkkadın doğumcuna bir sor istersen canım ama ohal falan var ya verirler mi bilemedim.. en kötü ihtimal artık ücretsiz izin hakkın var.. bölük kullanabiliyor musun onu bilmiyorum, 3 ay ücretsiz izne ayrılma falan gibi bir durum olur mu?
cnm tsh baktirdin mi hic? tiroid sorunu olanlarda ateş düşük seyredermisYaaVeson boyle diyebilecegin aklima geldi ama ne var biliyor musun ates olcmeye ilk basladigimda isim 36.7 vs 36.8 lere cikiyordu. mayista hazoranda ve temmuzda oyleydi ama agusfos itibariyle ne olduysa oldu genelde 36.4 ledde fakili kaliyor ya da 36.7 ye filan ciksa bile hep zikzakli oluyor 36.4-36.7 arasinda.
Insanin vucut isisi duser mi? cok ilginc.
Yok canım bu sefer hiç bişi yapmadım ama tek ilişki yine eğer catladiysa yarın ki ateşten anlarız bakalım ... buradayım hep uzaktan izliyorum sizitsefem28 cnm nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor yine Ateş'i erkenden fırlatmışsın yine çörek otu mu? Neyse ki Çalışmalara başlamışsın bugüne de bir çalışma olsun istersen
haa... anladım canım o kötü olmuş işte... inş rapor alabilirsin o zaman...Canım benim ücretsiz izin hakkım yok sözleşmeli memurum bu ayrımı da bi duzeltemediler güya tüm memur hakları aynı yapılacaktı ohalden dolayı raporlar sorunlu evet yaa pazartesi doktorumu bi ararım duruma göre gel bakalım derse giderim artık
Veson bugün bi eczaneye sorucam bilekliği de varsa alırım direk
Her yönden kötü canım doğum yapsan az çocuğumu buyuteyim desen yok malesef tıpış tıpış ise donuyon hayırlısı hakkımızda sağlıkla alalım da kucağımıza zaten torunu anane bakar ben diyorum hep :)haa... anladım canım o kötü olmuş işte... inş rapor alabilirsin o zaman...
Şimdi okudum canımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/mide-bulantisi-ve-sea-band.172656/
elmol kkdan yorumlar da olumlu olmuş baksana..
himm bilmiyorum ki canim hbakildi mi. gecen agustosta doktor hormon testerini yamisti ama sormadim onuda yapti mi?cnm tsh baktirdin mi hic? tiroid sorunu olanlarda ateş düşük seyredermis
Hadi inşallah şifa olsun canım sana da dört ay bilr bekleme inşallah canımay kızlar dün topikleri karıştırıyorken trabzonda benim doktorda histereskopi olmuş, evvelinde 3 düşüğü olan , histereskopiden 4 ay sonra hamile kalan ve bu defa sağlıkla kucağına alan bir arkadaş buldum! çok ümit doldum yaaaa.... ayyy inşallah bana da vesile olur bu doktor ve histereskopi.. o arkadaşın da rahim kalp şeklinde imiş (benimkine kalp mi diyorlar bilmiyorum ama benimkinin benzeri olan bikaç hsg görüntüsü gördüm kızlar genelde kalp rahim diye yazmışlar hep.) hatta onlara da aynı ben gibi doktorların bir kesimi histereskopiye gerek yok demiş, bir kısmı da mutlaka olman lazım demiş...
biliyorum canım ya... burda da iş arkadaşlarımdan sözleşmeli olan bir kadın var, bebeğin 40 ı çıkması ile işe dönmüş, 1 ay maaş almadan bedavaya çalışmış üstelik! yerine bakacak kişi sorun çıkarmış, rahat vermemiş o doğum izninde iken...arkadaşım da yeter sizle mi uğraşıcam diye gelmiş işte.. çocuk sütten kesilmiş o dönem..Her yönden kötü canım doğum yapsan az çocuğumu buyuteyim desen yok malesef tıpış tıpış ise donuyon hayırlısı hakkımızda sağlıkla alalım da kucağımıza zaten torunu anane bakar ben diyorum hep :)
dün ilişki var mıydı canım? benim ilişkiden sonraki gün hep oluyor yumurta akı akıntı. semenden mi yoksa ilişki sırasında kadından salgılanan sıvıdan mı bilmiyorum... zaten ff de diyor yumurta akı akıntı ile semen ve -kadının tahrik olduğu-Veson ve kizlar bir sey soracgim ya-, bata dört gün var. ve az önce lavaboda uzayan seffaf aakinti gördüm.bildigin yumurta aki kivaminda. günlerdir creamy tarznda akinti vardi. simdi bu ne anlama geliyor? anlamadim ya yeniden mi yumurtluyorum. yoksa hic yumurtlamadim da simdi mi yumurtluyorum? böyle bata dört gün kala cok ilginc oldu
Amin canmLeYLa_21 bu tablo hayırlısıyla yesillenir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?