Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CNm yakın zamanda ilişki oldu ise onunla karışıyor olabilir.

himmmm evet dün vardi... o utanan yüzden bende istiyorum bir tane... ondandir o zaman..
bir an heyecan yaptim gene mi yumurtluyorum diye. ama yarin atese bakacam genede.

CNm yakın zamanda ilişki oldu ise onunla karışıyor olabilir.
evet dün vardi ama normalde bende hic olmaz... mesela bu ay hic olmadi ovu amani gunluk calistik o zaman bile olmadi... demek ki degisiyor herhalde. cahilllik basa bela

Kesinlikle ayrım çok saçma evlendim düğün iznim 3 gündü kadrolu olsam 5 günmüş haftasonlariyla 9 yapıyo yeni memurdum yıllık iznim de yoktu kadrolu olsam başlar başlamaz yıllık izin hakkın da önden geliyo bide kadrolu olup egolu bi arkadaş demez mi sizin ne farkınız olacak adı üstünde sozlesmelisiniz diye insanlar çok kötü gerçekten o zaman çok kızmıştım ozeldeki şartlardan hiç bahsetmiyorum zaten Allah herkese yardım etsin

evet canım hepsini görüyorum ben de burdaki arkadaşlarda.. bir tane çirkef bir kız vardı (kadrolu) , kavgası gürültüsü eksik olmadı gidene kadar, tam giderayak(tayin) yine bir kavga patlattı , haksız olduğu halde hem gidip kurumun müdürlüğüne hem karakola her yere şikayet etti tartıştığı kadını (işte bebeği sütten kesilen kadın bu oluyor, kesilme nedeni kadın da bu çirkef olan) olay mahkemelik oldu saçma sapan bişeyden. ben araya gireyim uzamasın dedim. telde konuşuyorum " ya çok küçük bir mevzu uzatma ikinizin de siciline işleyecek, gel vazgeç " falan dedim. "bana bişey olmaz ben kadroluyum ,o sözleşmeli o düşünsün" dedi. dedim "asıl o arkadaşa bişey olmaz. memur değil, senin dosyanda nereye gitsen karşına çıkacak" ki o sözleşmeli olan arkadaşın da sözleşmesi benle, ben sözleşmeyi fesedecek değilim, ona hiç bişey olmaz.. ama yok dediğin gibi kadrolu sözleşmeliye takmış durumdalar. ha bu arada kadrolu olan lise mezunu, sözleşmeli olan üni mezunu.. ama üni mezunu olmak kadrolu olmak kadar havalı değil burda da!

yalni arkadasim ne kadar güzel sabitlenmis atesin.masallah. insallah yesillensinsonu
Amin canm güzel dileklerin tşkler.Evet çok umutlandırıcı bir tablo ne tablolarım oldu benim ama hep negatif oldu sonu onun için artık pozitif düşünemiyorum korkuyorum sonunda çok üzülüyorum

Ay ışte var böyle hadsiz insanlar devlet bu ayrımı niye yapmış bilmiyorum bu resmen mobbing sebebi benim eski amirim de bunların siciliyle oynarım da sozlesmeliler acıyorum falan diyormuş arkamızdan ışte bu hakkı veriyo bu durum iş aynı iş tüm haklar neredeyse aynı ama özlük haklarında mide bulandıran küçük farklar var ortadan kalkması gereken

İnşallah güzel haberler veririz canım. Sana da çok geçmiş olsun, biran önce atlatırsın zor dönemleri inşallah.

Bugün olmadı yarın denersin şansını ateş 36,2 barajında takıldı ne kesin Çatladı be de çatlamadı diyebiliyorum o Yüzden arada çalışma olsun
Az once telefon actim koca kisisine benim yumurtlama testi ppozitif cikti aksama anla sen onu dedim tamam dedi bu arada ben yumurtlama oldugundan emin gibiyim cunku hiç bir dongum bu kadar uzun surmez benim ama akintim var canim bildigin su gibi

Az once telefon actim koca kisisine benim yumurtlama testi ppozitif cikti aksama anla sen onu dedim tamam dedi bu arada ben yumurtlama oldugundan emin gibiyim cunku hiç bir dongum bu kadar uzun surmez benim ama akintim var canim bildigin su gibi
Hadi gözün aydın canım...sonu bebiş olsun inşallah...

% 90 eminim ikinci yumurta bu ilki catladi ondan da eminim gerci ovulasyon testi negatif cikti ama dunku ne gore baya koyu

@tsefem28 cnm nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor yine Ateş'i erkenden fırlatmışsın yine çörek otu mu? Neyse ki Çalışmalara başlamışsın bugüne de bir çalışma olsun istersen
bende çörekotuyemek istiyodum bu ay klomen yok ya ama lekelerden çekindim kist varsa daha çok büyütmeyeyim dedim

Adet agrim var birde fena bulanti su ayı bi atlatsam iyiden sinirlerim bozuldu carsidaydim agri bastirdi kesinbadet oldum dedim geldim bi baktim akinti cildirmamak elde degil. ben bu ay bebek degil adet bekliyorum resmen

geçen kızlar koklayıp ayrım yapmaktan bahseiyodu ama bnm midem kaldırmaz onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…