Iyi yapmışsın cnmbende çörekotuyemek istiyodum bu ay klomen yok ya ama lekelerden çekindim kist varsa daha çok büyütmeyeyim dedim
Cnm ben yesem mi bu ay çörekotu?Iyi yapmışsın cnm
Sen ye cnm zafrina nın ara kanamaları oluyor ya o Yüzden ona yapma dedim.Cnm ben yesem mi bu ay çörekotu?
hsgden sonra belki korunma vermezler?
Kizlar bende baya rahatsizim 1 haftadir agzimin tadi yok midem bulaniyor istahsizlik var.. herhalde su salgına yakalandim bende.. hep kendimi yorgun hissediyorumuyukluyorum.. bi dinlenemedim dogru duzgun
geçmiş olsun kızlar....Yine felaket bir baş ağrısıyla boğuşuyorum
evet canım...bdv yüzünden banlanmış sanırım...yarın açılır dedi çok da şeyyapmamaklazım....@sumbulkokusu banlandi mii??
geçmiş olsun kızlar....
havalarda etkiliyor canım..çok soğuk hava...dikkat et kendine ve bebişine....Sağol ablacım. Geçti derken yine başladı.
Kizlar bende baya rahatsizim 1 haftadir agzimin tadi yok midem bulaniyor istahsizlik var.. herhalde su salgına yakalandim bende.. hep kendimi yorgun hissediyorumuyukluyorum.. bi dinlenemedim dogru duzgun
Geçmiş olsun kızlar kendinize dikkat edinYine felaket bir baş ağrısıyla boğuşuyorum
bi o kaldı yapmadığımızgeçen kızlar koklayıp ayrım yapmaktan bahseiyodu ama bnm midem kaldırmaz onu
Bebek Uğruna yapmadığımız kalmadıbi o kaldı yapmadığımızparmak testi ardından koklama testi
koklama mi yok artik :) parmakta ben baya yol aldim, mütevazi olaiyacam :)bi o kaldı yapmadığımızparmak testi ardından koklama testi
Geçmiş olsun kızlar kendinize dikkat edin
havalarda etkiliyor canım..çok soğuk hava...dikkat et kendine ve bebişine....
Canim gecmis olsun.aktarlarda taze zencefil satiliyor ince ince kesilmis.onun cok etkisini gordum bogaz agrisina oksuruge iyi geliyor aklinda bulunsun canim.Antibiyotik icmem lazim kac gundur bogaz acisi vardi su an yutkunamiyorum faranjit azdi sanirim. nasil olsa bebe falan yoktur dimi dayanacak gucum kalmadi
Leyn adami da o kadar poh pohladik pm olmayacak mi tablda bugun bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?