Evet canım 4 gün önce yaptım benim hemen çıkıyo ya idrarda düşük rakamda bile belli oluyoelmol canım sen gebelik testini bat dan önce mi yaptın ? Tablonda 10. Gün yaptığını gördüm de ne kadar erken çıkmış öyle
Yarina artik bugun antibiyotik dayamam lazim artik kulagima vurmaya basladiCanim gecmis olsun.aktarlarda taze zencefil satiliyor ince ince kesilmis.onun cok etkisini gordum bogaz agrisina oksuruge iyi geliyor aklinda bulunsun canim.
Amin canım inşallah ya. Duanızı eksik etmeyin gülüm..
doktoruna sen yinede hatırlat cnm tsh da baksinhimm bilmiyorum ki canim hbakildi mi. gecen agustosta doktor hormon testerini yamisti ama sormadim onuda yapti mi?
bu pazartesi normal doktorum her seyime bakacak. her turlu hormon vitamin mineralime. o zaman belli olur sanirsam. azartesi kan verecem.
canim hamilelerin kullanabildigi tarz antibiyotikler var öyle bisey ic bari nolur nolmaz. bi de kış çayı tavsiye ederim oda iyi geliyorYarina artik bugun antibiyotik dayamam lazim artik kulagima vurmaya basladi
Sagolasin canim
Aklima ne geldi tam da simdi esime anlatiyordum bana asilama yapilmisti 2 yil once stresten zaten ucuk cikardim okadar kotuydum birde zor oldu asilamam kanamam cok oldu muayenehane buz gibi grip olmustum. hatta doktor asilamadan sonra 2 gun ara ile mutlaka iliski dedi iliski bile olmamisti okadar agir grip oldum hemde. bilmiyordum ki o zaman hamilelerin kullandığı antibiyotik oldugunu hic ilac almadim belki de o hastalıktan tutmadi asilama kendimi halen suclarim yani nasip tabi ama iste arasaydim doktorumu diyorum halacanim hamilelerin kullanabildigi tarz antibiyotikler var öyle bisey ic bari nolur nolmaz. bi de kış çayı tavsiye ederim oda iyi geliyor
Çok sağol canım inşallah ummadığın anda sana da nasip olsun kalben dua ediyorum canımHerkese selam arkadaşlar, uzuuuuuuuuunnnnn zamandır yazmıyordum. Arada girip okuyordum gerçi.elmol hayırlı olsun canım bebişin. LeYLa_21 canım ben KK'den uzaklaşırlar sen topiğe gelmiştin, şimdi inşallah güzel haberler alacak gibisin. İnşallah gönlündekini Rabbim verir.
Ben de bir darlandım. İşler bebek açısından Yolu'nda gitmiyor.kısmet olmadı tüp bebek denemeleri. Hayırlısı olsun. Bakayım biraz buralara dedim.
Sağol canım. İnşallahÇok sağol canım inşallah ummadığın anda sana da nasip olsun kalben dua ediyorum canım
Üzme kendini cnm herşey kısmetAklima ne geldi tam da simdi esime anlatiyordum bana asilama yapilmisti 2 yil once stresten zaten ucuk cikardim okadar kotuydum birde zor oldu asilamam kanamam cok oldu muayenehane buz gibi grip olmustum. hatta doktor asilamadan sonra 2 gun ara ile mutlaka iliski dedi iliski bile olmamisti okadar agir grip oldum hemde. bilmiyordum ki o zaman hamilelerin kullandığı antibiyotik oldugunu hic ilac almadim belki de o hastalıktan tutmadi asilama kendimi halen suclarim yani nasip tabi ama iste arasaydim doktorumu diyorum hala
Oy oy kimler gelmiş kimlerHerkese selam arkadaşlar, uzuuuuuuuuunnnnn zamandır yazmıyordum. Arada girip okuyordum gerçi.elmol hayırlı olsun canım bebişin. LeYLa_21 canım ben KK'den uzaklaşırlar sen topiğe gelmiştin, şimdi inşallah güzel haberler alacak gibisin. İnşallah gönlündekini Rabbim verir.
Ben de bir darlandım. İşler bebek açısından Yolu'nda gitmiyor.kısmet olmadı tüp bebek denemeleri. Hayırlısı olsun. Bakayım biraz buralara dedim.
Hoşgeldin canım yeniden.. Özlettin kendini valla. Amin gülüm inşallah... Sen yokken çok şeyler oldu. Belki girip okumuşsundur canım. 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım Agustos ayında. Inşallah Rabbim bu acımı yeni hamilelik haberi ile hafifletir canım.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşllh gülüm. Geldiğine çok sevindim. Inşallah Yarınki testim pozitif çıkar da güzel haber verebilirim sizlere.dualarınızı bekliyorum kuzum...Herkese selam arkadaşlar, uzuuuuuuuuunnnnn zamandır yazmıyordum. Arada girip okuyordum gerçi.elmol hayırlı olsun canım bebişin. LeYLa_21 canım ben KK'den uzaklaşırlar sen topiğe gelmiştin, şimdi inşallah güzel haberler alacak gibisin. İnşallah gönlündekini Rabbim verir.
test kaçta acep hemen girip bakıcam sabah :)Hoşgeldin canım yeniden.. Özlettin kendini valla. Amin gülüm inşallah... Sen yokken çok şeyler oldu. Belki girip okumuşsundur canım. 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım Agustos ayında. Inşallah Rabbim bu acımı yeni hamilelik haberi ile hafifletir canım.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşllh gülüm. Geldiğine çok sevindim. Inşallah Yarınki testim pozitif çıkar da güzel haber verebilirim sizlere.dualarınızı bekliyorum kuzum...
Bugün nasılsın cnm?test kaçta acep hemen girip bakıcam sabah :)
Valla canım ben yarın sabah ezanında yapmaya kararlıydım. Demin eşimle tartıştık. Ben bekle diyorum acele etme dedi... Herkes bana kızacak ama ne edeyim... Eşimle topicin arasında kaldım... Bir kaç gün daha ateşi takip edecem.. Adet gelmezse bir kaç gün sonra yaparım artık ne edeyim... Kızsanızda bana haklısınız kimseye söyleyecek sözüm yok... Hepinizi çok seviyorum beni anlayacağınızı düşünüyorum... Şuan moralim çok bozuk canım gerçekten....test kaçta acep hemen girip bakıcam sabah :)
Bana kızacaksın ama eşimle çok kötü tartıştık canım. Geçen seferde beni dinlemedin yaptın testi sonucunu gördün dedi... Ne acelen var diye basbas bağırdı evde. Moralim sıfır oldu. Komidindeki gebelik testlerimin hepsini kaldırmış. Kendini yıpratmanı istemiyorum artık dedi.. Rahat ol varsa zaten gittiğimizde keseyi görürüz inşallah dedi. Offf beynim zonkluyor. Bende testinede sanada diye bağırdım.. Yapmıyorum rahat ol sen dedim...Bugün nasılsın cnm?
Kuzum sen neden eşine test yapacağını söylüyorsun ki? Ben gerçekten anlamıyorum.neyse sağlık olsun.bızma moreliniValla canım ben yarın sabah ezanında yapmaya kararlıydım. Demin eşimle tartıştık. Ben bekle diyorum acele etme dedi... Herkes bana kızacak ama ne edeyim... Eşimle topicin arasında kaldım... Bir kaç gün daha ateşi takip edecem.. Adet gelmezse bir kaç gün sonra yaparım artık ne edeyim... Kızsanızda bana haklısınız kimseye söyleyecek sözüm yok... Hepinizi çok seviyorum beni anlayacağınızı düşünüyorum... Şuan moralim çok bozuk canım gerçekten....
Yaaaa dpo 19 mu olur ablaaaaaaaaaaaaaaaa cinnet gecirecegimBana kızacaksın ama eşimle çok kötü tartıştık canım. Geçen seferde beni dinlemedin yaptın testi sonucunu gördün dedi... Ne acelen var diye basbas bağırdı evde. Moralim sıfır oldu. Komidindeki gebelik testlerimin hepsini kaldırmış. Kendini yıpratmanı istemiyorum artık dedi.. Rahat ol varsa zaten gittiğimizde keseyi görürüz inşallah dedi. Offf beynim zonkluyor. Bende testinede sanada diye bağırdım.. Yapmıyorum rahat ol sen dedim...
Cnm hayır kızmak değil kavga etmeyin zaten geç olsun güç OlmasınBana kızacaksın ama eşimle çok kötü tartıştık canım. Geçen seferde beni dinlemedin yaptın testi sonucunu gördün dedi... Ne acelen var diye basbas bağırdı evde. Moralim sıfır oldu. Komidindeki gebelik testlerimin hepsini kaldırmış. Kendini yıpratmanı istemiyorum artık dedi.. Rahat ol varsa zaten gittiğimizde keseyi görürüz inşallah dedi. Offf beynim zonkluyor. Bende testinede sanada diye bağırdım.. Yapmıyorum rahat ol sen dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?