Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim gecmis olsun.aktarlarda taze zencefil satiliyor ince ince kesilmis.onun cok etkisini gordum bogaz agrisina oksuruge iyi geliyor aklinda bulunsun canim.
Yarina artik bugun antibiyotik dayamam lazim artik kulagima vurmaya basladi
Sagolasin canim

doktoruna sen yinede hatırlat cnm tsh da baksin

canim hamilelerin kullanabildigi tarz antibiyotikler var öyle bisey ic bari nolur nolmaz. bi de kış çayı tavsiye ederim oda iyi geliyor
Aklima ne geldi tam da simdi esime anlatiyordum bana asilama yapilmisti 2 yil once stresten zaten ucuk cikardim okadar kotuydum birde zor oldu asilamam kanamam cok oldu muayenehane buz gibi grip olmustum. hatta doktor asilamadan sonra 2 gun ara ile mutlaka iliski dedi iliski bile olmamisti okadar agir grip oldum hemde. bilmiyordum ki o zaman hamilelerin kullandığı antibiyotik oldugunu hic ilac almadim belki de o hastalıktan tutmadi asilama kendimi halen suclarim yani nasip tabi ama iste arasaydim doktorumu diyorum hala

Herkese selam arkadaşlar, uzuuuuuuuuunnnnn zamandır yazmıyordum. Arada girip okuyordum gerçi. elmol hayırlı olsun canım bebişin. LeYLa_21 canım ben KK'den uzaklaşırlar sen topiğe gelmiştin, şimdi inşallah güzel haberler alacak gibisin. İnşallah gönlündekini Rabbim verir.

Ben de bir darlandım. İşler bebek açısından Yolu'nda gitmiyor.kısmet olmadı tüp bebek denemeleri. Hayırlısı olsun. Bakayım biraz buralara dedim.

Çok sağol canım inşallah ummadığın anda sana da nasip olsun kalben dua ediyorum canım

Üzme kendini cnm herşey kısmet

Oy oy kimler gelmiş kimlerarada oluyor cnm ya darlıyoruz.inşallah herşey gönlüne göre olur.en son rahatsızlanmıştın tüp bebek ertelenmişti diye hatırlıyorum

Hoşgeldin canım yeniden.. Özlettin kendini valla. Amin gülüm inşallah... Sen yokken çok şeyler oldu. Belki girip okumuşsundur canım. 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım Agustos ayında. Inşallah Rabbim bu acımı yeni hamilelik haberi ile hafifletir canım.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşllh gülüm. Geldiğine çok sevindim. Inşallah Yarınki testim pozitif çıkar da güzel haber verebilirim sizlere.dualarınızı bekliyorum kuzum...

test kaçta acep hemen girip bakıcam sabah :)

test kaçta acep hemen girip bakıcam sabah :)
Valla canım ben yarın sabah ezanında yapmaya kararlıydım. Demin eşimle tartıştık. Ben bekle diyorum acele etme dedi... Herkes bana kızacak ama ne edeyim... Eşimle topicin arasında kaldım... Bir kaç gün daha ateşi takip edecem.. Adet gelmezse bir kaç gün sonra yaparım artık ne edeyim... Kızsanızda bana haklısınız kimseye söyleyecek sözüm yok... Hepinizi çok seviyorum beni anlayacağınızı düşünüyorum... Şuan moralim çok bozuk canım gerçekten....

Bugün nasılsın cnm?
Bana kızacaksın ama eşimle çok kötü tartıştık canım. Geçen seferde beni dinlemedin yaptın testi sonucunu gördün dedi... Ne acelen var diye basbas bağırdı evde. Moralim sıfır oldu. Komidindeki gebelik testlerimin hepsini kaldırmış. Kendini yıpratmanı istemiyorum artık dedi.. Rahat ol varsa zaten gittiğimizde keseyi görürüz inşallah dedi. Offf beynim zonkluyor. Bende testinede sanada diye bağırdım.. Yapmıyorum rahat ol sen dedim...

Kuzum sen neden eşine test yapacağını söylüyorsun ki? Ben gerçekten anlamıyorum.neyse sağlık olsun.bızma morelini

Yaaaa dpo 19 mu olur ablaaaaaaaaaaaaaaaa cinnet gecirecegim

Cnm hayır kızmak değil kavga etmeyin zaten geç olsun güç Olmasın keşke eşinle test tarihini konuşsaydın daha önce sıkıntı yapma herşey olacağına varır.sen de bizi Anla güzel haber almayı çok istiyoruz

Ayyy baya baya yesillenmesi gereken tabloooooo ben bile simdiyeee test yapmıştım oohhhhhfff senin icin girdiydimm :))) ablaaaaaa bakkk hamilesinnnnnnnnn neyin panigiiiii dpo 19 diyoruz yaaaaa senin yumurtlama zaten kesinnnnn LeYLa_21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…