Sagol kuzummm sen nasilsin??
Vallaa bugun de bi sey yemedim diyebilirim. Agzim kuruyor surekli su iciyorum. Karnim agriyoGeçmiş olsun kızlar kendinize dikkat edin
Allaaah allaaaaah şaşkınımevet canım...bdv yüzünden banlanmış sanırım...yarın açılır dedi çok da şeyyapmamaklazım....
leyla abla tartismissiniz. insallah gecer hemende. niye söyluyorsun kocana :)Bana kızacaksın ama eşimle çok kötü tartıştık canım. Geçen seferde beni dinlemedin yaptın testi sonucunu gördün dedi... Ne acelen var diye basbas bağırdı evde. Moralim sıfır oldu. Komidindeki gebelik testlerimin hepsini kaldırmış. Kendini yıpratmanı istemiyorum artık dedi.. Rahat ol varsa zaten gittiğimizde keseyi görürüz inşallah dedi. Offf beynim zonkluyor. Bende testinede sanada diye bağırdım.. Yapmıyorum rahat ol sen dedim...
Ben testi kv de yaptım resmini attım gizli gizli belki hatırlayan vardır çantamdan resmi alelacele çekip attım buraya da haberi yoktu ama ağzı kulaklarına vardı annesi de bişey anlatıyordu ciddi ne gülüyorsun sen dediValla canım ben yarın sabah ezanında yapmaya kararlıydım. Demin eşimle tartıştık. Ben bekle diyorum acele etme dedi... Herkes bana kızacak ama ne edeyim... Eşimle topicin arasında kaldım... Bir kaç gün daha ateşi takip edecem.. Adet gelmezse bir kaç gün sonra yaparım artık ne edeyim... Kızsanızda bana haklısınız kimseye söyleyecek sözüm yok... Hepinizi çok seviyorum beni anlayacağınızı düşünüyorum... Şuan moralim çok bozuk canım gerçekten....
Hadi ya ovu tarihini bilmiyoruz inşallah geç döllenmedirVeson canim ya o uzayan akintidan gene geldi ya. biraz önce. 24 saat sonra gelmesi normal mi ya?
bu arada dayanamadim esiminde israriyla elimdeki tek testi yaptim. negatifi yedim rahatladim
yani simdi bugünlerde mi yumurtlayacam anlamina geliyor? en son dün calistik ama durmak yok devam mi edelim?Hadi ya ovu tarihini bilmiyoruz inşallah geç döllenmedir
bugün leke yok canım çok hafif bi kaşıntı var sanki ama anlayamadm tam mantardaki gibi diil vajinit flnmı oldum ki doktoru aradım cmt bakalım mı diye leke devam ederse gel bakalım dedi ama polipe bakamazmışız rahim kalınlaşmaya başlamıştır diye kist varsa da heralde mecbur adet beklenicek eriyeck mi diye karar veremedim gitsem mi diye yarında bi geçsin bakalım adam gaza gelmişken ilişkiyi de bırakmak istemiyorum sen nasılsın senin tickerdaki koşan kadını gördükçe halimize gülüyorum ya gerçeken maratonda gibiyiz ovu gelcek koş koşş bat gelio koş koşşBugün nasılsın cnm?
aslında doğru boşuna öğrenmek için acele deip sonra da stres yapıyoruz hcg arcak mı kese var mı zırt pırt derken 30 la 40 la gebelik öğreniliyo topicteValla canım ben yarın sabah ezanında yapmaya kararlıydım. Demin eşimle tartıştık. Ben bekle diyorum acele etme dedi... Herkes bana kızacak ama ne edeyim... Eşimle topicin arasında kaldım... Bir kaç gün daha ateşi takip edecem.. Adet gelmezse bir kaç gün sonra yaparım artık ne edeyim... Kızsanızda bana haklısınız kimseye söyleyecek sözüm yok... Hepinizi çok seviyorum beni anlayacağınızı düşünüyorum... Şuan moralim çok bozuk canım gerçekten....
noldu ki kaçırmışım ben hasta mısınVallaa bugun de bi sey yemedim diyebilirim. Agzim kuruyor surekli su iciyorum. Karnim agriyo
Ben psikolojini sormuştum aslındabugün leke yok canım çok hafif bi kaşıntı var sanki ama anlayamadm tam mantardaki gibi diil vajinit flnmı oldum ki doktoru aradım cmt bakalım mı diye leke devam ederse gel bakalım dedi ama polipe bakamazmışız rahim kalınlaşmaya başlamıştır diye kist varsa da heralde mecbur adet beklenicek eriyeck mi diye karar veremedim gitsem mi diye yarında bi geçsin bakalım adam gaza gelmişken ilişkiyi de bırakmak istemiyorum sen nasılsın senin tickerdaki koşan kadını gördükçe halimize gülüyorum ya gerçeken maratonda gibiyiz ovu gelcek koş koşş bat gelio koş koşş
Cnm ovu testi varsa ondan da yap istersenVeson canim ya o uzayan akintidan gene geldi ya. biraz önce. 24 saat sonra gelmesi normal mi ya?
bu arada dayanamadim esiminde israriyla elimdeki tek testi yaptim. negatifi yedim rahatladim
bugün bir topikte birisi diyodu ki adetimi sekiz gün gecti. tamda emin degilim bir türlü sayamiyorum. esimde normal diyo gelir diye ama sizce hamile olabilir miyim:) ne güzel kafa ya bende istiyom:)aslında doğru boşuna öğrenmek için acele deip sonra da stres yapıyoruz hcg arcak mı kese var mı zırt pırt derken 30 la 40 la gebelik öğreniliyo topictemillet değer olmuş 5000 yeni haberi oluo gebelikten
bugün bir topikte birisi diyodu ki adetimi sekiz gün gecti. tamda emin degilim bir türlü sayamiyorum. esimde normal diyo gelir diyo ama ben biraz süphelendim sizce hamile olabilir miyim:) ne güzel kafa ya bende istiyom:)aslında doğru boşuna öğrenmek için acele deip sonra da stres yapıyoruz hcg arcak mı kese var mı zırt pırt derken 30 la 40 la gebelik öğreniliyo topictemillet değer olmuş 5000 yeni haberi oluo gebelikten
keske alsaymisim ya catladim meraktanCnm ovu testi varsa ondan da yap istersen
yani simdi bugünlerde mi yumurtlayacam anlamina geliyor? en son dün calistik ama durmak yok devam mi edelim?
geçen bende gördüm yazmış biri hcg 2000 çıktı hamilemiyimbugün bir topikte birisi diyodu ki adetimi sekiz gün gecti. tamda emin degilim bir türlü sayamiyorum. esimde normal diyo gelir diye ama sizce hamile olabilir miyim:) ne güzel kafa ya bende istiyom:)
O kafadan hepimize acil Lazımbugün bir topikte birisi diyodu ki adetimi sekiz gün gecti. tamda emin degilim bir türlü sayamiyorum. esimde normal diyo gelir diye ama sizce hamile olabilir miyim:) ne güzel kafa ya bende istiyom:)
Kuzum sen neden eşine test yapacağını söylüyorsun ki? Ben gerçekten anlamıyorum.neyse sağlık olsun.bızma morelini
Yaaaa dpo 19 mu olur ablaaaaaaaaaaaaaaaa cinnet gecirecegim
Cnm hayır kızmak değil kavga etmeyin zaten geç olsun güç Olmasınkeşke eşinle test tarihini konuşsaydın daha önce sıkıntı yapma herşey olacağına varır.sen de bizi Anla güzel haber almayı çok istiyoruz
Ayyy baya baya yesillenmesi gereken tablooooooben bile simdiyeee test yapmıştım oohhhhhfff senin icin girdiydimm :))) ablaaaaaa bakkk hamilesinnnnnnnnn neyin panigiiiii dpo 19 diyoruz yaaaaa senin yumurtlama zaten kesinnnnn LeYLa_21
leyla abla tartismissiniz. insallah gecer hemende. niye söyluyorsun kocana :)
Ben testi kv de yaptım resmini attım gizli gizli belki hatırlayan vardır çantamdan resmi alelacele çekip attım buraya da haberi yoktu ama ağzı kulaklarına vardı annesi de bişey anlatıyordu ciddi ne gülüyorsun sen dedieşine demesen iyiydi benimki ne adet günü bilir yumurta büyüdü dersin doktor ilaç verip çocuk yapacak sanır çok ister ama o kadar alakasizdir olaydan herkesin başında var bi cins koca desene sağlık olsun bebek olsun da sonu inşallah sağlıkla
Eşime test yapacağımı kaç gün önceden söyledim. Bu akşam ne oldu bilmem erken yapma uğursuzluk getiriyor dedi.. Neyse kafam zonkluyor. Yatacam kızlar. Hepiniz Hakkınızı helal edin. Testlerimi saklamış. Bugüne kadar beni dinledin hiç kaybettinmi dedi yok dedim. Yine dinle sonu güzel olacak göreceksin dedi. Peki senin dediğin gibi olsun dedim.. Ne yapayım onunda hakkı onunda üzülmesini istemiyorum. Zafrinam haklı varsada zaten doktora rahat giderim... Beni anladığınız için hepinizden Allah razı olsun kızlar... Duanızı eksik etmeyin canlarım... Benimde güzel habere çok ihtiyacım var inanın....aslında doğru boşuna öğrenmek için acele deip sonra da stres yapıyoruz hcg arcak mı kese var mı zırt pırt derken 30 la 40 la gebelik öğreniliyo topictemillet değer olmuş 5000 yeni haberi oluo gebelikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?