Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
leyla abla tartismissiniz. insallah gecer hemende. niye söyluyorsun kocana :)

Veson canim ya o uzayan akintidan gene geldi ya. biraz önce. 24 saat sonra gelmesi normal mi ya?

bu arada dayanamadim esiminde israriyla elimdeki tek testi yaptim. negatifi yedim rahatladim

Ben testi kv de yaptım resmini attım gizli gizli belki hatırlayan vardır çantamdan resmi alelacele çekip attım buraya da haberi yoktu ama ağzı kulaklarına vardı annesi de bişey anlatıyordu ciddi ne gülüyorsun sen dedi eşine demesen iyiydi benimki ne adet günü bilir yumurta büyüdü dersin doktor ilaç verip çocuk yapacak sanır çok ister ama o kadar alakasizdir olaydan herkesin başında var bi cins koca desene sağlık olsun bebek olsun da sonu inşallah sağlıkla

Bugün nasılsın cnm?
bugün leke yok canım çok hafif bi kaşıntı var sanki ama anlayamadm tam mantardaki gibi diil vajinit flnmı oldum ki doktoru aradım cmt bakalım mı diye leke devam ederse gel bakalım dedi ama polipe bakamazmışız rahim kalınlaşmaya başlamıştır diye kist varsa da heralde mecbur adet beklenicek eriyeck mi diye karar veremedim gitsem mi diye yarında bi geçsin bakalım adam gaza gelmişken ilişkiyi de bırakmak istemiyorum sen nasılsın senin tickerdaki koşan kadını gördükçe halimize gülüyorum ya gerçeken maratonda gibiyiz ovu gelcek koş koşş bat gelio koş koşş

aslında doğru boşuna öğrenmek için acele deip sonra da stres yapıyoruz hcg arcak mı kese var mı zırt pırt derken 30 la 40 la gebelik öğreniliyo topicte millet değer olmuş 5000 yeni haberi oluo gebelikten

Ben psikolojini sormuştum aslındadğn çok kötü idin

Hiç öyle düşünmemiştim Valla arada değiştiriyorum ama uzun zaman oldu değiştirmedimkoş koş yolun sonu gelmiyor

aslında doğru boşuna öğrenmek için acele deip sonra da stres yapıyoruz hcg arcak mı kese var mı zırt pırt derken 30 la 40 la gebelik öğreniliyo topicte millet değer olmuş 5000 yeni haberi oluo gebelikten
bugün bir topikte birisi diyodu ki adetimi sekiz gün gecti. tamda emin degilim bir türlü sayamiyorum. esimde normal diyo gelir diye ama sizce hamile olabilir miyim:) ne güzel kafa ya bende istiyom:)

bugün bir topikte birisi diyodu ki adetimi sekiz gün gecti. tamda emin degilim bir türlü sayamiyorum. esimde normal diyo gelir diyo ama ben biraz süphelendim sizce hamile olabilir miyim:) ne güzel kafa ya bende istiyom:)

bugün bir topikte birisi diyodu ki adetimi sekiz gün gecti. tamda emin degilim bir türlü sayamiyorum. esimde normal diyo gelir diye ama sizce hamile olabilir miyim:) ne güzel kafa ya bende istiyom:)
geçen bende gördüm yazmış biri hcg 2000 çıktı hamilemiyim

millet öyle cahil hamile kalıo biz kendimizi kilitliyomuyuz napıyoruz anlamadm kuzen hamile kalmış 4 aylık evli 1 aylık hamile daha kese gözükmemiş hepimize söyledi hamileyim diye biz hayatta söylemeyiz değer artcak mı kese gözükcek mi kalp atışları var mı

Kuzum sen neden eşine test yapacağını söylüyorsun ki? Ben gerçekten anlamıyorum.neyse sağlık olsun.bızma morelini

Yaaaa dpo 19 mu olur ablaaaaaaaaaaaaaaaa cinnet gecirecegim

leyla abla tartismissiniz. insallah gecer hemende. niye söyluyorsun kocana :)

Eşime test yapacağımı kaç gün önceden söyledim. Bu akşam ne oldu bilmem erken yapma uğursuzluk getiriyor dedi.. Neyse kafam zonkluyor. Yatacam kızlar. Hepiniz Hakkınızı helal edin. Testlerimi saklamış. Bugüne kadar beni dinledin hiç kaybettinmi dedi yok dedim. Yine dinle sonu güzel olacak göreceksin dedi. Peki senin dediğin gibi olsun dedim.. Ne yapayım onunda hakkı onunda üzülmesini istemiyorum. Zafrinam haklı varsada zaten doktora rahat giderim... Beni anladığınız için hepinizden Allah razı olsun kızlar... Duanızı eksik etmeyin canlarım... Benimde güzel habere çok ihtiyacım var inanın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…