Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben psikolojini sormuştum aslındadğn çok kötü idin

Hiç öyle düşünmemiştim Valla arada değiştiriyorum ama uzun zaman oldu değiştirmedimkoş koş yolun sonu gelmiyor

hee psikolojim biraz daha iyi toparlandım biraz ağlama krizleri geçti en azından hep bi hastalık bişry çıkıo sinir oluyorum ya tam adam çalışmaya karar verdi bu seferde lekeler bitmek bilmio baksana inşallah bişeyim yoktur ama hsgde kararlıyım sanki ya eşim bi süre biley yapmadan deneyelim diyo ama ben diyorum yumurta var sperm var zamanlama tamam demek ki başka bi sıkıntı var ki olmuo

yaaa var ya gecen sene korunmayi biraktigimda besinci ayda hamile kalmistim ve bende hic bir sey bilmiyordum. keseyis kalpmi.. vs vs .. hatta ilk doktotra 6 arti 5 te gitmistim. hemen gidipte ne olacak ki diye... sonra bebisi kaybettkten sonra oldu ne olduysa.. her seyi bilir olduk. insallah bu imtihanimiz olmaz. cahil cahil :)
keske daha az bilseydik kafa daha rahat olurdu . ama ben yapim geregi sevdigim seyin cincigina kadar arastiririm. yapacak bir sey yok

ben topiğe geldiğimde ayda bi kere yumurtladığımızı onunda bi gün canlı kaldığını bilmiyodum

Ya hsg yi aradan çıkart yada bu ara kanamalar neden oluyor onun Peşine Düş cnm.inşallsh kötü birşey yokturdur.polip falan da ara kanama yapıyormuş.sulu usg falan da Yapılıyor orda sanırım polip gözüküyor Neslihan ın polip vardı orda anlaşıldı.

ben topiğe geldiğimde ayda bi kere yumurtladığımızı onunda bi gün canlı kaldığını bilmiyodum
Ben adet değilsen her an hamile kalabilirsin saniyodum yakın çevremde de bebek için uğraşan kimse yoktu kuzenim istediği ay hamile kaldı bi diğeri birini emzirirken ötekine kalmış haberi yok biri desen evlendiği gece kalmış ben annem desen o da istediği ay kalmış hatta küçük kiz kardeşim istemeden olmus o da nasıl oluyorsa ben korunmayi becerebilir miyim ondan korkuyodum sonradan öğrendim ki teyzem hep istediğinde bi ilaç kullanmış hiç korunmamis o ilacı kullanınca hamile kalmış yaşlı hatırlamıyo ki 1970 ler o zamanda ne kullanıyorsa artık

Senin ilacın da klomen miş

sis diyolarmış dimi serum fizyolojik verip içeri öyle ultrason çekiolarmış okudum geçenlerde :) önce lekelerle hsgyi halletmeye karar verdim eşim gibi deneyeli olur elbet diye bakamjyorum çalışıyoruz ama ay sonunda ümitle dpo sayarmıyım bilemiyorum çünkü bi problemim var diye düşünüyorum hayırlısı bakalım inşallah büyük bi sıkıntım yoktur :)

ay bizde de baksana herkes doğurgan anacım bi ben varım kısmet artık napim olur inşallah kısa sürede bizimde annem kardeşime istemeden hamile kalmı hatta üstüne görmüş 2 aylıkken farketmiş bendd ilk evlendiğimizde hamile kalıcam diye korkuyodum eşimi uyarmaktan bi hal oluyodum

Eve
t evet aynen de o sis.:)yok zaten bu ara kanamalar normal değil.akışına Bırakma Dediğin gibi inşallah önemli bir şey değildir hadi hayırlusı umarım gerek kalmaz

Kızlar bu ay free takılalım ilaç doktor falan unutalım dedik olmayacak sanırım. Afedersiniz İlişki bittiğinde peceteye kanlı ıslaklık değiyor. Napıcam ben ağrı falan yok ilişki sırasında 2 kere böyle oldu canım çok sıkkın

Aynen annem de hep adet olmus bide annemin hiç karnı yoktu bana kardeşin olcak diyorlardı ben annemin karnı büyük değil ki diyodum hatırlıyorum hep karnına bakiyodum hiç benzememisim ben zaten hamile kalmadan üç aylık göbekle geziyodum

Ilişki sonrası leke yaşayan kızlar acaba rahim inceliginden olabilir mi klomen de incelme yapıyo diyolar ya benim bi fikrim yok leke yapar mi öyle aklıma geldi belki yumurtlama sonrası progestan kullansaniz iyi gelebilir rahmi de besler

her ay bişey çıkıp bu ayın modası da bu heralde ayağımı da sürümedim ama bnm arada oluodu bu ay bi akıntıyla karışık kan geldi ilişki sonrası 4 gün kahve leke şeklinde devam etti dün ilişki sonrası yine bi kan geldi şimdi bişey yok bnm canımda sıkılıo ona eşimde sağlığın bebekten önemli diyo haklı olarak bakalım ne çıkıcak sende ilk defa mı oluo

zannetmem rahme kdr ulaşıomu ki adamlar rahim ağzına kdr mi ulaşıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…