Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen çok sık kullanmış biri olarak ben de hiç ara kanama yapmamıştı

Yok klomen de etkiler kendi de incelebilir diye demiştim canım bi ihtimal o geldi aklıma
E vet incelttiği kesin ara kanamayı bilmiyorum.ara kanamanın bir çok sebebi var tahrişten tut kansere kadar Allah muhafaza.geniş bir yelpaze

Seninde mi var kanama.klomen kullandın mı bu ay? Ben bu ay hiç ilaç falan almadım folic hariç aşılamaya kadar hormon almak istemedim foruma da girmedim stres yapmayayım diye pazartesiden itibaren birkaç kere tuvalette gri çamur gibi akıntı oldu. çarşamba ilişki sonrasında kanlı akıntıyı gördüm. iki gündür bişey yoktu bugün yine ilişki sırasında kanamış. klomen kullanmadım bu ay vücut alışamadı mi acaba. bide tabloya bakarsan çok erken çatladı bu ay. ff pazartesi regl diyor onun sinyalleridir belki diyorum. bana hsg çeken doktorum rahim ağzında yara var demişti fitil vermişti sonra diğer doktora gittim o da pek önemli değil olur o kadar falan dedi. insallah basit biseydir yarin gidecegim doktora sanirim

Kızlar sümbülkokusundan mesaj var

kızlar banlandım dün kızın birine sinir oldum cvp larım yuzunden banlanmısım. 10 aralıkta ban kalkacakmış. yanı cumartesı. ben bugun hsg ıcın randevu alacaktım aramayı unuttum biliyor musunuz. kafam karısıktı. aklımda cıkmıs. sizi dışardan takıp edıyrum.

Leylacım ateşin bu kadar ıyıyken beklemen anlamsız . en azından erken bilirsen ilaç falan verır doktor biliyorsun düşüğün var. beklemek bana dogru gelmıyor.bekleme bekleme . ateşin iyi bu atesle hamile görunuyorsun belki doktor bebek tutunsun diye bir şey verecek sen neyı beklıyorsun? çocuk degılız ya kahr . o kadar hassas omamalısın . yap testini bekleme canımcım

sizi dısardan takıp edıyorum kzlar. okuyorum . merak etmeyın

Seninki Yerleşme falan olabilir mi ki cnm? Yarın kan verecek misin Dr a gidince

Kuzum gecmis olsun bu kanamalar ilk defa mi oldu adetin nasildi? sonrasinda dr gitmedin cunku ameliyat var diye..yerlesme lekelenmesi olabilirmi acaba

Yara oldugu icin kanama oluyor muhtenelen. ilişki sirasinda zedeleniyor kaniyor. fitil kullan rahim agzi yaralari spermi oldurur cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…