Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninki Yerleşme falan olabilir mi ki cnm? Yarın kan verecek misin Dr a gidince
Bilmiyorum ama sanmıyorum olur mu ki açıkçası bu doktora hiç gidesim yok kendisi şüphelenip isterse veririm belki. Hem sabah erkenden gidemem iş çıkışı giderim anca alttan baksın fitil mi ne veriyosa versin yeter.

Veson canim benim azi disi dolguluydu.bir parcasi kirildi..usengeclikten gitmemistim.
Bu aksam diger parcada kirildi..bisey yapamazlar dimi bana

Yara oldugu icin kanama oluyor muhtenelen. ilişki sirasinda zedeleniyor kaniyor. fitil kullan rahim agzi yaralari spermi oldurur cunku
Kullanmıştım o zamanda mayısta çekilmiştim ben hsg yi. ondan sonra o kadar doktora gittim olsa söylerdi sanırım. Gerci belli olmaz benimki biraz fazla relax biri. ilk defa kanadı bu ay

Sonucu hemen ff ede gir

Olabilir yani Yerleşme bilemedim sen yine de gebelik var mı yok mu kesinleştir ona göre ilaç kullan

Aynı şeyleri bende söyledim canım. Geçen sefer kalbi az atıyor dediğinde ilaçmı verdi sanki doktor diyor.. Başka doktora gideriz dedim. Her lafa bir cevabı var adamın canım.. Neyse bir iki gün daha ateşi takip edeyimde zaten hafta sonu doktora gitme şansım yok... Pazartesi yi mecbur bekleyecem.... @sumbulkokusu

Oy oy kimler gelmiş kimlerarada oluyor cnm ya darlıyoruz.inşallah herşey gönlüne göre olur.en son rahatsızlanmıştın tüp bebek ertelenmişti diye hatırlıyorum

Evet canım, ağır bir zatürre geçirdim. Şimdi de tüp bebek tedavisi yarıda bırakıldı çünkü yum.lar büyümedi. Biosteron verdi. Off ya önce kendisi işe yaramaz bu haplar demişti şimdi kendisi verdi, anlamadım ki, demek o kadar ümitsiz vakayım :/

Çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olmuş, bak vazgeçmeyin devam etmişsin o acıları belki de içinde erittin. İnşallah bu sefer ysünler güler. Senin test hikayen bir alem. Boşver ha bugün ha Pazartesi... Test korkusu nedir çok iyi biliyorum. En son tüp bebek tedavisinde test gününü iki gün geçirmiştim çünkü sinirlerim allak bullaktı. Benim test yapma korkum var mesela.

yok cnm üzülme nasip degilmis ondan. o tarz bi antibiyotik kullansan belki yine de tutmayacakti bu seferde ictigim ilac yüzünden mi tutmadi diye dertlencektin

Malesef... Testlerimi saklamış dayanamayıp yaparım diye...
leyla abla ben aslinda eşine hak verdim. sen biraz fazla hassassin bu konularda eşin de stres yapma üzülme diye öyle yapmıştır. ama keseyi görme zamanina kadar beklemek de biraz abarti bence sen eşini ikna et ateş böyle giderse pazar sabah yapin bi test pazartesi de kan verirsin.

ama eşin şu noktada cok komik davranmış, sana cocuk icin baskı yapip seni strese sokan o ama sanki sen kendi kendine stres yapiyormussun gibi davranmış

@sumbulkokusu ahhhh sumbulum ahhhh aklimada geldi bu kiz simdi unutur randevu almayi diye. sen yarin randevusuzda olsa gitsen durumu anlatsan yardimci olurlar belki

Kuzum sen bakma bize ne zaman geçiyorsa içinden o zaman yap, biz inşallah gelecek güzel haber için sabırsızlanıyoruz. sen nasıl ne zaman istersen o zaman yap

Ben evlenince kendiliğinden oluyor sanıyordum çocukken, ektra eylemlere ihtiyaç olduğunu bilmiyordum , evlilik cüzdanı yeterliydi yani ona benzedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…