Bilmiyorum ama sanmıyorum olur mu ki açıkçası bu doktora hiç gidesim yok kendisi şüphelenip isterse veririm belki. Hem sabah erkenden gidemem iş çıkışı giderim anca alttan baksın fitil mi ne veriyosa versin yeter.Seninki Yerleşme falan olabilir mi ki cnm? Yarın kan verecek misin Dr a gidince
Kullanmıştım o zamanda mayısta çekilmiştim ben hsg yi. ondan sonra o kadar doktora gittim olsa söylerdi sanırım. Gerci belli olmaz benimki biraz fazla relax biri. ilk defa kanadı bu ayYara oldugu icin kanama oluyor muhtenelen. ilişki sirasinda zedeleniyor kaniyor. fitil kullan rahim agzi yaralari spermi oldurur cunku
Sonucu hemen ff ede girValla canım ben yarın sabah ezanında yapmaya kararlıydım. Demin eşimle tartıştık. Ben bekle diyorum acele etme dedi... Herkes bana kızacak ama ne edeyim... Eşimle topicin arasında kaldım... Bir kaç gün daha ateşi takip edecem.. Adet gelmezse bir kaç gün sonra yaparım artık ne edeyim... Kızsanızda bana haklısınız kimseye söyleyecek sözüm yok... Hepinizi çok seviyorum beni anlayacağınızı düşünüyorum... Şuan moralim çok bozuk canım gerçekten....
Yaparlar canim ben gecen gordum kadin hamile dolgu yapmislarVeson canim benim azi disi dolguluydu.bir parcasi kirildi..usengeclikten gitmemistim.
Bu aksam diger parcada kirildi..bisey yapamazlar dimi bana
Olabilir yani Yerleşme bilemedim sen yine de gebelik var mı yok mu kesinleştir ona göre ilaç kullanBilmiyorum ama sanmıyorum olur mu ki açıkçası bu doktora hiç gidesim yok kendisi şüphelenip isterse veririm belki. Hem sabah erkenden gidemem iş çıkışı giderim anca alttan baksın fitil mi ne veriyosa versin yeter.
Evet yaa toparlayamadim kendimi.. dinlenemeyine hep bi yenileme oldu bu sefer mideme vurdunoldu ki kaçırmışım ben hasta mısın
Cnm test artık ikinci bahara kaldı.yarın test beklemeyinSonucu hemen ff ede gir
Neden canim adet mi oldun??Cnm test artık ikinci bahara kaldı.yarın test beklemeyin
Aynı şeyleri bende söyledim canım. Geçen sefer kalbi az atıyor dediğinde ilaçmı verdi sanki doktor diyor.. Başka doktora gideriz dedim. Her lafa bir cevabı var adamın canım.. Neyse bir iki gün daha ateşi takip edeyimde zaten hafta sonu doktora gitme şansım yok... Pazartesi yi mecbur bekleyecem.... @sumbulkokusuKızlar sümbülkokusundan mesaj var
kızlar banlandım dün kızın birine sinir oldum cvp larım yuzunden banlanmısım. 10 aralıkta ban kalkacakmış. yanı cumartesı. ben bugun hsg ıcın randevu alacaktım aramayı unuttum biliyor musunuz. kafam karısıktı. aklımda cıkmıs. sizi dışardan takıp edıyrum.
Leylacım ateşin bu kadar ıyıyken beklemen anlamsız . en azından erken bilirsen ilaç falan verır doktor biliyorsun düşüğün var. beklemek bana dogru gelmıyor.bekleme bekleme . ateşin iyi bu atesle hamile görunuyorsun belki doktor bebek tutunsun diye bir şey verecek sen neyı beklıyorsun? çocuk degılız ya kahr . o kadar hassas omamalısın . yap testini bekleme canımcım
sizi dısardan takıp edıyorum kzlar. okuyorum . merak etmeyın
Malesef... Testlerimi saklamış dayanamayıp yaparım diye...Cnm test artık ikinci bahara kaldı.yarın test beklemeyin
Oy oy kimler gelmiş kimlerarada oluyor cnm ya darlıyoruz.inşallah herşey gönlüne göre olur.en son rahatsızlanmıştın tüp bebek ertelenmişti diye hatırlıyorum
Hoşgeldin canım yeniden.. Özlettin kendini valla. Amin gülüm inşallah... Sen yokken çok şeyler oldu. Belki girip okumuşsundur canım. 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım Agustos ayında. Inşallah Rabbim bu acımı yeni hamilelik haberi ile hafifletir canım.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşllh gülüm. Geldiğine çok sevindim. Inşallah Yarınki testim pozitif çıkar da güzel haber verebilirim sizlere.dualarınızı bekliyorum kuzum...
yok cnm üzülme nasip degilmis ondan. o tarz bi antibiyotik kullansan belki yine de tutmayacakti bu seferde ictigim ilac yüzünden mi tutmadi diye dertlencektinAklima ne geldi tam da simdi esime anlatiyordum bana asilama yapilmisti 2 yil once stresten zaten ucuk cikardim okadar kotuydum birde zor oldu asilamam kanamam cok oldu muayenehane buz gibi grip olmustum. hatta doktor asilamadan sonra 2 gun ara ile mutlaka iliski dedi iliski bile olmamisti okadar agir grip oldum hemde. bilmiyordum ki o zaman hamilelerin kullandığı antibiyotik oldugunu hic ilac almadim belki de o hastalıktan tutmadi asilama kendimi halen suclarim yani nasip tabi ama iste arasaydim doktorumu diyorum hala
leyla abla ben aslinda eşine hak verdim. sen biraz fazla hassassin bu konularda eşin de stres yapma üzülme diye öyle yapmıştır. ama keseyi görme zamanina kadar beklemek de biraz abarti bence sen eşini ikna et ateş böyle giderse pazar sabah yapin bi testMalesef... Testlerimi saklamış dayanamayıp yaparım diye...
Ben bu aydan ümidi kestim ya bayadır bakmıyorum , ne durumda benim serviks acabakoklama mi yok artik :) parmakta ben baya yol aldim, mütevazi olaiyacam :)
Kuzum sen bakma bize ne zaman geçiyorsa içinden o zaman yap, biz inşallah gelecek güzel haber için sabırsızlanıyoruz. sen nasıl ne zaman istersen o zaman yapValla canım ben yarın sabah ezanında yapmaya kararlıydım. Demin eşimle tartıştık. Ben bekle diyorum acele etme dedi... Herkes bana kızacak ama ne edeyim... Eşimle topicin arasında kaldım... Bir kaç gün daha ateşi takip edecem.. Adet gelmezse bir kaç gün sonra yaparım artık ne edeyim... Kızsanızda bana haklısınız kimseye söyleyecek sözüm yok... Hepinizi çok seviyorum beni anlayacağınızı düşünüyorum... Şuan moralim çok bozuk canım gerçekten....
Test mi yaptıııınnn ? Dayanamamışsın bak :)ah nerde azizem, bosluk geliyor bana ama bugünkkü test negatifi gördüm ya artik gelecek aya diyom
Ben evlenince kendiliğinden oluyor sanıyordum çocukken, ektra eylemlere ihtiyaç olduğunu bilmiyordum , evlilik cüzdanı yeterliydi yaniBen testi kv de yaptım resmini attım gizli gizli belki hatırlayan vardır çantamdan resmi alelacele çekip attım buraya da haberi yoktu ama ağzı kulaklarına vardı annesi de bişey anlatıyordu ciddi ne gülüyorsun sen dedieşine demesen iyiydi benimki ne adet günü bilir yumurta büyüdü dersin doktor ilaç verip çocuk yapacak sanır çok ister ama o kadar alakasizdir olaydan herkesin başında var bi cins koca desene sağlık olsun bebek olsun da sonu inşallah sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?