Aaaa çok şaşırdım 3 gün ban yemiş. ilk değil miydi ki acabaKızlar sümbülkokusundan mesaj var
kızlar banlandım dün kızın birine sinir oldum cvp larım yuzunden banlanmısım. 10 aralıkta ban kalkacakmış. yanı cumartesı. ben bugun hsg ıcın randevu alacaktım aramayı unuttum biliyor musunuz. kafam karısıktı. aklımda cıkmıs. sizi dışardan takıp edıyrum.
Leylacım ateşin bu kadar ıyıyken beklemen anlamsız . en azından erken bilirsen ilaç falan verır doktor biliyorsun düşüğün var. beklemek bana dogru gelmıyor.bekleme bekleme . ateşin iyi bu atesle hamile görunuyorsun belki doktor bebek tutunsun diye bir şey verecek sen neyı beklıyorsun? çocuk degılız ya kahr . o kadar hassas omamalısın . yap testini bekleme canımcım
sizi dısardan takıp edıyorum kzlar. okuyorum . merak etmeyın
birak bakma zati.bosverince oluypr. ay gesin.geecek.ay cin ozel takmama yontemleri.uygulayacam:)Ben bu aydan ümidi kestim ya bayadır bakmıyorum , ne durumda benim serviks acaba
ya benden senep.degl esim kandirdi.beni. ebdeydi.butun.gun. kanima girdi. yap.yap belki vardir.diue. en.son.aman yapayim hitsin.dedim. ama rahatladim neatifte olsaTest mi yaptıııınnn ? Dayanamamışsın bak :)
Evet canım, ağır bir zatürre geçirdim. Şimdi de tüp bebek tedavisi yarıda bırakıldı çünkü yum.lar büyümedi. Biosteron verdi. Off ya önce kendisi işe yaramaz bu haplar demişti şimdi kendisi verdi, anlamadım ki, demek o kadar ümitsiz vakayım :/
Çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olmuş, bak vazgeçmeyin devam etmişsin o acıları belki de içinde erittin. İnşallah bu sefer ysünler güler. Senin test hikayen bir alem. Boşver ha bugün ha Pazartesi... Test korkusu nedir çok iyi biliyorum. En son tüp bebek tedavisinde test gününü iki gün geçirmiştim çünkü sinirlerim allak bullaktı. Benim test yapma korkum var mesela.
leyla abla ben aslinda eşine hak verdim. sen biraz fazla hassassin bu konularda eşin de stres yapma üzülme diye öyle yapmıştır. ama keseyi görme zamanina kadar beklemek de biraz abarti bence sen eşini ikna et ateş böyle giderse pazar sabah yapin bi testpazartesi de kan verirsin.
ama eşin şu noktada cok komik davranmış, sana cocuk icin baskı yapip seni strese sokan o ama sanki sen kendi kendine stres yapiyormussun gibi davranmış
Anlayışınız için çok teşekkür ederim kızlar.. Bende yapmayı çok istiyorum... Inşallah Rabbim nasip etmiştir sonu güzel olsun canlarım... Kuzguncum sanada geçmiş olsun dileklerin için ayrıca teşekkür ederim Canım...Kuzum sen bakma bize ne zaman geçiyorsa içinden o zaman yap, biz inşallah gelecek güzel haber için sabırsızlanıyoruz. sen nasıl ne zaman istersen o zaman yap
yok be gülüm baksana ateş dibe vurdu hem de normal adet yoğunluğunda oldum ilişki sonrası bi damla bişey oluodu bazen hatta neslihan geçenlerde polip olabilir demişti doktorda 3. değilm5. gün gel bakalım demişti ama kısmet olmadı ben diyom ya 3 tane yum vardı ya biri çatlayamadı kist oldu o leke yapıo çünkü kist olduğum ay leke bitmek bilmemişti ya da polip yara bişey varKuzum gecmis olsun bu kanamalar ilk defa mi oldu adetin nasildi? sonrasinda dr gitmedin cunku ameliyat var diye..yerlesme lekelenmesi olabilirmi acaba
geçmiş olsun canımEvet yaa toparlayamadim kendimi.. dinlenemeyine hep bi yenileme oldu bu sefer mideme vurdu
Yok ben değil cnm Leyla test yapacaktı vazgrçtiNeden canim adet mi oldun??
Evet aynen test be ateş ölçümüme devamGUnaydin
Veson atesime bakarmisin resmen oynuyor benle
3 seçenek var
1. yumurta
2. adet
3. implantation dip
Bugunku ovu testi ve yarin ki ates soyleyecek bakalim
DUn de uyumadan once kendi kendime dedim ki ya eger yumurta varsa bugun iliski olmadi falan diye sonra da dusundum yumurtaysa sabaha atesim duserEvet aynen test be ateş ölçümüme devam
Umarım yumurtadır yumurta değilse de inşallah biran önce regl gelir çünkü bu ay gerçekten çok stres yaptın senDUn de uyumadan once kendi kendime dedim ki ya eger yumurta varsa bugun iliski olmadi falan diye sonra da dusundum yumurtaysa sabaha atesim duser
Sabah bi kalktim manzara bu tövbe yarabbim
günVeson camim.atesime.baktin.mi? cd 27 ve 0.2 yukseldi. 36.6 oldu. nerakla bekliyorum bakalim ne olacak:))
Insallah kolaylikla atlatabilecegin birseydir canim..dikkat et kendine ama senin oncelikli infertilite dr bulman gerekiyor.uni hast.oluyo canim oyok be gülüm baksana ateş dibe vurdu hem de normal adet yoğunluğunda oldum ilişki sonrası bi damla bişey oluodu bazen hatta neslihan geçenlerde polip olabilir demişti doktorda 3. değilm5. gün gel bakalım demişti ama kısmet olmadı ben diyom ya 3 tane yum vardı ya biri çatlayamadı kist oldu o leke yapıo çünkü kist olduğum ay leke bitmek bilmemişti ya da polip yara bişey var
Stres yok sonra yumurtalar geç çatlıyor.Ay benim ates yukselise gecti. 36.3 cikmisti ilk olcumde inanamadm bidaha olctum 36.2 cikti onu girdim.. bide arada karışıklık olmus carsamba herhalde atesi girmemisim oraya da tahmini ates girdim. Ben ovu oncesi 35leri seviyorum, simdi bi tedirgin oldum.. herhalde hastaliktan yuksek cikiyo? Hayirlisi olsun bakalim bu ay yumurta catlasinda Allahin izniyle.. onun tedirginligi var
Yaa catlasin gec olsun guc olmasinda, bayaaa erken de catlayacak diye de panikliyorum:))) hazirliksiz yakalanmam umarimmmStres yok sonra yumurtalar geç çatlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?