Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa çok şaşırdım 3 gün ban yemiş. ilk değil miydi ki acaba sümbül bekliyoruz seni cumartesiye. yarım sabah alırsın randevunu bişey olmaz canım..

Kuzum sen bakma bize ne zaman geçiyorsa içinden o zaman yap, biz inşallah gelecek güzel haber için sabırsızlanıyoruz. sen nasıl ne zaman istersen o zaman yap
Anlayışınız için çok teşekkür ederim kızlar.. Bende yapmayı çok istiyorum... Inşallah Rabbim nasip etmiştir sonu güzel olsun canlarım... Kuzguncum sanada geçmiş olsun dileklerin için ayrıca teşekkür ederim Canım...

Kuzum gecmis olsun bu kanamalar ilk defa mi oldu adetin nasildi? sonrasinda dr gitmedin cunku ameliyat var diye..yerlesme lekelenmesi olabilirmi acaba
yok be gülüm baksana ateş dibe vurdu hem de normal adet yoğunluğunda oldum ilişki sonrası bi damla bişey oluodu bazen hatta neslihan geçenlerde polip olabilir demişti doktorda 3. değilm5. gün gel bakalım demişti ama kısmet olmadı ben diyom ya 3 tane yum vardı ya biri çatlayamadı kist oldu o leke yapıo çünkü kist olduğum ay leke bitmek bilmemişti ya da polip yara bişey var

GUnaydin
Veson atesime bakarmisin resmen oynuyor benle
3 seçenek var
1. yumurta
2. adet
3. implantation dip

Bugunku ovu testi ve yarin ki ates soyleyecek bakalim

DUn de uyumadan once kendi kendime dedim ki ya eger yumurta varsa bugun iliski olmadi falan diye sonra da dusundum yumurtaysa sabaha atesim duser
Sabah bi kalktim manzara bu tövbe yarabbim
Umarım yumurtadır yumurta değilse de inşallah biran önce regl gelir çünkü bu ay gerçekten çok stres yaptın sen

Insallah kolaylikla atlatabilecegin birseydir canim..dikkat et kendine ama senin oncelikli infertilite dr bulman gerekiyor.uni hast.oluyo canim o

Ay benim ates yukselise gecti. 36.3 cikmisti ilk olcumde inanamadm bidaha olctum 36.2 cikti onu girdim.. bide arada karışıklık olmus carsamba herhalde atesi girmemisim oraya da tahmini ates girdim. Ben ovu oncesi 35leri seviyorum, simdi bi tedirgin oldum.. herhalde hastaliktan yuksek cikiyo? Hayirlisi olsun bakalim bu ay yumurta catlasinda Allahin izniyle.. onun tedirginligi var

Stres yok sonra yumurtalar geç çatlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…