Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson tatlım hamile tablomda 22.gün düşüşe geçmiş sonra yeniden 1 -2 tık yükselmiş yavaş yavaş...yine öyle mi olur yoksa adetmi gelir bilmiyorum artık..kasmayacam fazla...sabahki ölçümde ne derece doğru bilmiyorum gece 100 kere uyandım eşime sinirimden..deliksiz uyku çekemedim..hayırlısı hakkımızda...

Veson bu ay ben de ateş ölçtüm. Dr. yumurta büyümedi, ilaca tepki vermedi falan deyince merak ettim. Yani bende bu ay yumurta mı olmayacak yoksa yumurta olacak geç mi büyüyecek?.. Kontrol edeyim dedim.

Bugün talihsizlik eşim yüzünden saat 6'da gözümü açtım, saat kaç dedim, 6 deyince ateş ölçeyim mi uyuyayım mı emin olamadım. Üstüm de açılmış, hafiften üşümüşüm...Ben en iyisi ölçeyim de 6.45'te tekrar bakarım dedim. Ölçümüm 36.6 çıktı. Üstümü örttüm, ayaklar buz olmuş tabii... Kısa süre sonra da uyudum zaten. Sonra alarm çaldı da tekrar ölçtüm 36.8 çıktı bu sefer inanamadım. Benim yum günü 15-16'dan 18. güne kaydı bu arada. geçen ay da meraktan ölçtüm ve değerlendiremedik bir de...
Ahh yaa... artık eşim de inancını yitirdi. İnanın hadi ateş ölçeyim, buna göre Am, PM... takılırız artık bile diyemiyorum. Napacam ben ya...

Canım ateşin ortalama seyri sınırları içinde devam ediyor. Yatay çizgiye dahi "bugünlük" yaklaşmamış. Bugüne dair boşa endişe geliştirme. Bugün her şey yolunda. Malum ateş gün be gün anlam kazanıyor, yarını yarın düşünürsün.

sağol canım iyi ki geldin topice ya...moral oluyorsun bizlere kuzgunum...inşallah güzel haber nasip eder Rabbim cümlemize...sen tedaviye devam edecek misin yoksa normal kendiniz mi deniyorsunuz?hayırlısıyla Rabbim seninde yüzünü güldürsün kuzum ve isteyen herkesin...

Bir umut Leyla abla test yapmıştır diye koştum ama yapmamış.
Ateş düşmemiş ki hala normal sınırlarda.
Benim tabloda da pozitif testten sonra bu şekil dalgalanmalar oldu.
Üstelik de dpo19 olmuş.
Hayırlısı.

Tedaviye devam ediyorduk ama araya önce zatürre girdi. sonraya kaldı. Toparlanınca tekrar doktora koştum ve en azından yumurta varsa toplayın, depolayın, ben de bu sürede zatürrenin akçiğerdeki etkisini azaltmış olurum dedim. doktor muayene etti, bu ay geç, gelecek ay gel dedi. Ben de öyle yaptım. Bu sefer tamam başlayalım dedi ama 4 gün iğneleri vurulduktan sonra gittiğim kontrolde yumuyrtalar büyümemiş dedi. ve tedaviyi kesti. biosteron verdi. bir adet ol, ikincide gel, dedi. şimdi o ilk adeti olk üzere ilerliyorum.

Bu arada ateş ölçüyorum, şu ilaçla büyümeyen yumurta ne ayak diye. Aynı zamanda işte sabahları taze sebze-meyve suyu sıkıyorum, içine zerdeçal, pekmez ve keçiboynuzu unu katıp içiyorum. Ondan önce de birer kaşık çörek otu ve hayıt ekstraktı içiyorum sabah akşam. Öyle işte leylam ya, ödüm kopuyor artık. eskiden test korkum vardı şimdi doktora gidip yum yok lafı duyma korkum da eklendi.

missdincer canim cd 27 ve atesim 36.6 cikti:) negatife ragmen yeniden hayat doldum gecen ay 28 de 36.3 dusmus vebiki gun sonra gelmis. yarinki atesimi merak ediyorum, hayirlisi. test yapmamamta kararli misin?

geçmiş olsun canım..tez vakitte iyileş inşallah...önce sağlık gülüm sonra bebek inşallah...Allah büyüktür...yumoşlarında büyür merak etme hiç...iğne var ilaç var tıp ilerledi artık gülüm...kendini strese sokma üzmede hiç...Rabbim bilir işini ...hayırlısıyla nasip edecektir mutlaka..inanıyorum ben canımcım...

yapamadım canım çok istiyordum ama eşim engelledi...stres yapıyorsun biraz bekleyelim dedi...hayırlısı bundada vardır bir hayır elbet...tablom güzelmi hala sence canım?sabahki ölçüm 1 dk ara ile bir 36,6 oldu bir 36,7 oldu bende 36,7 girdim...

Bak ben pozitifi gördükten sonra dpo21'de 36.8'ken ertesi gün 36.6'ya düşmüş.
Bence tablon güzel.
Hayırlısı olsun inşallah.
Daha önce hiç dpo 19 gün sürdü mü?

Bak ben pozitifi gördükten sonra dpo21'de 36.8'ken ertesi gün 36.6'ya düşmüş.
Bence tablon güzel.
Hayırlısı olsun inşallah.
Daha önce hiç dpo 19 gün sürdü mü?
şimdi tablonu inceliyordum..hemen bakacam canım...güzel yorumun için teşekkürler canımcım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…