Erken çatlasa bir dert geç çatlasa başka dert ne olacak bizim bu hallimizYaa catlasin gec olsun guc olmasinda, bayaaa erken de catlayacak diye de panikliyorum:))) hazirliksiz yakalanmam umarimmm
hayırlısı canım ya...bir güne netleşir diye düşünüyorum...saldım artık valla...
yapamadım canım...akşam eşimle bu konuda tartıştık...neyse uzun hikaye boşver...LeYLa_21 canım test yaptın mi?
Valla yaa.. bi de somestr de yurt disina gitme durumum var bi yandan korunsam mi diyorum :)Erken çatlasa bir dert geç çatlasa başka dert ne olacak bizim bu hallimiz
Veson tatlım hamile tablomda 22.gün düşüşe geçmiş sonra yeniden 1 -2 tık yükselmiş yavaş yavaş...yine öyle mi olur yoksa adetmi gelir bilmiyorum artık..kasmayacam fazla...sabahki ölçümde ne derece doğru bilmiyorum gece 100 kere uyandım eşime sinirimden..deliksiz uyku çekemedim..hayırlısı hakkımızda...
sağol canım iyi ki geldin topice ya...moral oluyorsun bizlere kuzgunum...inşallah güzel haber nasip eder Rabbim cümlemize...sen tedaviye devam edecek misin yoksa normal kendiniz mi deniyorsunuz?hayırlısıyla Rabbim seninde yüzünü güldürsün kuzum ve isteyen herkesin...Canım ateşin ortalama seyri sınırları içinde devam ediyor. Yatay çizgiye dahi "bugünlük" yaklaşmamış. Bugüne dair boşa endişe geliştirme. Bugün her şey yolunda. Malum ateş gün be gün anlam kazanıyor, yarını yarın düşünürsün.
sağol canım iyi ki geldin topice ya...moral oluyorsun bizlere kuzgunum...inşallah güzel haber nasip eder Rabbim cümlemize...sen tedaviye devam edecek misin yoksa normal kendiniz mi deniyorsunuz?hayırlısıyla Rabbim seninde yüzünü güldürsün kuzum ve isteyen herkesin...
progesteron bittikten sonra 1 hafta içinde adet gelir zaten canım... bence bu ay yumurtlama olmadı senin.. serephone başlayacaksın bu ay değil mi?Adet oldumVeson
geçmiş olsun canım..tez vakitte iyileş inşallah...önce sağlık gülüm sonra bebek inşallah...Allah büyüktür...yumoşlarında büyür merak etme hiç...iğne var ilaç var tıp ilerledi artık gülüm...kendini strese sokma üzmede hiç...Rabbim bilir işini ...hayırlısıyla nasip edecektir mutlaka..inanıyorum ben canımcım...Tedaviye devam ediyorduk ama araya önce zatürre girdi. sonraya kaldı. Toparlanınca tekrar doktora koştum ve en azından yumurta varsa toplayın, depolayın, ben de bu sürede zatürrenin akçiğerdeki etkisini azaltmış olurum dedim. doktor muayene etti, bu ay geç, gelecek ay gel dedi. Ben de öyle yaptım. Bu sefer tamam başlayalım dedi ama 4 gün iğneleri vurulduktan sonra gittiğim kontrolde yumuyrtalar büyümemiş dedi. ve tedaviyi kesti. biosteron verdi. bir adet ol, ikincide gel, dedi. şimdi o ilk adeti olk üzere ilerliyorum.
Bu arada ateş ölçüyorum, şu ilaçla büyümeyen yumurta ne ayak diye. Aynı zamanda işte sabahları taze sebze-meyve suyu sıkıyorum, içine zerdeçal, pekmez ve keçiboynuzu unu katıp içiyorum. Ondan önce de birer kaşık çörek otu ve hayıt ekstraktı içiyorum sabah akşam. Öyle işte leylam ya, ödüm kopuyor artık. eskiden test korkum vardı şimdi doktora gidip yum yok lafı duyma korkum da eklendi.
yapamadım canım çok istiyordum ama eşim engelledi...stres yapıyorsun biraz bekleyelim dedi...hayırlısı bundada vardır bir hayır elbet...tablom güzelmi hala sence canım?sabahki ölçüm 1 dk ara ile bir 36,6 oldu bir 36,7 oldu bende 36,7 girdim...Bir umut Leyla abla test yapmıştır diye koştum ama yapmamış.
Ateş düşmemiş ki hala normal sınırlarda.
Benim tabloda da pozitif testten sonra bu şekil dalgalanmalar oldu.
Üstelik de dpo19 olmuş.
Hayırlısı.
yapamadım canım çok istiyordum ama eşim engelledi...stres yapıyorsun biraz bekleyelim dedi...hayırlısı bundada vardır bir hayır elbet...tablom güzelmi hala sence canım?sabahki ölçüm 1 dk ara ile bir 36,6 oldu bir 36,7 oldu bende 36,7 girdim...
Evet bir ateş daha görmekte fayda var.hayırlısı canım ya...bir güne netleşir diye düşünüyorum...saldım artık valla...
yapamadım canım...akşam eşimle bu konuda tartıştık...neyse uzun hikaye boşver...
şimdi tablonu inceliyordum..hemen bakacam canım...güzel yorumun için teşekkürler canımcım...Bak ben pozitifi gördükten sonra dpo21'de 36.8'ken ertesi gün 36.6'ya düşmüş.
Bence tablon güzel.
Hayırlısı olsun inşallah.
Daha önce hiç dpo 19 gün sürdü mü?
Hadi ya neyseki daha fazla stres yapmadık hayırlısıAdet oldumVeson
Evet bir ateş daha görmekte fayda var.
şimdi tablonu inceliyordum..hemen bakacam canım...güzel yorumun için teşekkürler canımcım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?