Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm gerçekten kasma eşinle de Tartışma cnm ya.ne gerek var.seninle daha önce konuşmuştuk senin dpo19 da regl geldiğini Hatırlıyorum.o zaman da böyle Dr kontrolünde idin.umarım bu sefer öyle olmaz ve yeniden yükselişe geçer Yarınki ateş daha doğru konuşmamızı sağlayacaktır.herşeyin Hayırlısı.

Ama öyle ablacım.
İnşallah hayırlısıyla vardır.
AMİN GÜLÜM...RABBİM DUYSUN SESİMİZİ CUMALAR HÜRMETİNE...
Tamam canım...zaten bişey yoksa pazartesiye kadar olan olur..şuanda hiç belirti yok adete dair...inşallah 9 ay gelmesin ya....

Cnm gerçekten tablo hamile tablosuna benziyordu zaten o Yüzden bu kadar sıkıştırdık test yap diye.düşüş ciddi bir Düşüş değil ama devamı gelmez umarım
amin gülüm..hayırlısı olsun hakkımızda inşallah..varsa vardır zaten yoksada ne gelir elden...dua etmekten başka çarem yok...ben diliyorum istiyorum Rabbim kalbimi biliyor inşallah vardır diyorum...

yükseliş olmuş çatlamış olabilir hemen uykuy dalmışsın çok etkilendiğini düşünmüyorum bazen tamamen ümitsizliğe düşünce geliyor bebek umarım sizinki de öyle bir şey olur gerçekten zor işler kaç tüp denemesi oldu şimdi

LeYLa_21 leylosum bence sen boyle bekleyerek daha cok stres yapiyorsun tatlim.ff sana 4 gun once test dedi degilmi esin bilmesin yap kurtul..insallah guzel haber gelir ama gelmiceksede hem dongunu uzatiyorsun hemde yapmiyorum desende stres daha cok yapiyorsun tatlim..
Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin kuzumm

Ben de aynen böyle düşünüyorum.
Stres yaptıkça da döngü uzuyor malesef.
İnşallah adetin gelmeme sebebi bebiştir.

bazen adet geleceği varsa da gelmiyor. insan farkında olmadan kasıyor kendisini aslında gebelik yoksa da negatif testi görünce bünye kasmayı bırakıyor boşveriyor adet de sökülüyor.ama herkesin kendi kararı saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok ben de dpo18 de test yapmıştım yani ben de test için çok bekleyenlerdenim.umarım gebel
kvardır hep beraber seviniriz leyla

Bu ay da mı ilaç tedavisi gördün
sadece serephone kullandım tatlım...çatlatma iğnesi falan olamadım doktor il dışındaydı...
bende seninle aynı fikirdeyim...bir yandanda negatifi görürüm diye korku sarıyor ya...bilmiyorum canım ya..neyse yarınki ateş düşüşe geçerse adet geliyor demektir geçmezse gebeyim dir...
Ben de aynen böyle düşünüyorum.
Stres yaptıkça da döngü uzuyor malesef.
İnşallah adetin gelmeme sebebi bebiştir.
aminnnnnnnnnnnn canım inşallah...bende öyle umut ediyorum...

sağol canım amin inşallah tuğbacım...hayırlısı hakkımızda ya..nasip ...

Onceden bende cok beklerdim bosuna sinir stres olurdum.sonra dr bana adet gunu gelmeden test yapmami soyledi bu pihtilasma yuzunden..gercekten adete 3_5 gun kala test yapip aksamina adet oluyordum..kafamiz varya rahat degilll

Onceden bende cok beklerdim bosuna sinir stres olurdum.sonra dr bana adet gunu gelmeden test yapmami soyledi bu pihtilasma yuzunden..gercekten adete 3_5 gun kala test yapip aksamina adet oluyordum..kafamiz varya rahat degilll

Önceki aylarda bende de olmuştu.
Bebek istemediğim ama şüphelendiğim aylarda.
Adet gecikirdi gecikirdi.
Test yaptığım gün testten 1 2 saat sonra adet olurdum.

xpreiaZ sessiz sedasız ilerliyorsun bakıyorum da Sen ne kadar çatlamadı yumurtam desen de ben çatladığını düşünüyorum ilaçla yükselse idi şaşkınanne nin Ateş'i yükselirdi.sanki dpo12 de gibisin en geç dpo kaçta regl geliyor test günün ne zaman?

Insallah canim dualarimiz hep olumlu yonde insallah

Canım şaşkın annenin hcg sonrası da yüksekmediği olmuş hatta kendisi dedi ya hamile tablom da bile ateş yükselmedi benim diye. onun durum benden farklı onun için. inşallah yumurtlama olmuştur tabi ve inşallah hamileyimdir. ama ııı ıııhhh olmadı malesef..
Normalde dpo 13 sürüyor en fazla ama benim prohesteronun bitmesine 3 gün var daha (bugün hariç) progesteron bittikten 3-5 gün sonra olurum adet diye tahmin ediyorum.yani 6-7 gün daha var bir an önce olsam da eşim gitmeden yeni çalışmalara başlasam, kontrole gitsem diye sabırsızlanıyorum şimdi. ama adet olmayıp hamilelik haberi alsam elbet yok demem

Hadi ya neyseki daha fazla stres yapmadık hayırlısı
Rahatladim ben gercekten
progesteron bittikten sonra 1 hafta içinde adet gelir zaten canım... bence bu ay yumurtlama olmadı senin.. serephone başlayacaksın bu ay değil mi?
Benim son birkac aydir okmuyor yumurtlama zaten en azindan progestan sayesinde erken adet olmadim
Bu ay serophene icecegim evet tahminim tembel yumurtlaar ilaca tepki verecek gibi en gec 16. gun yumurtlama oluyor serophene ile

hadi inşallah canımm 2 aydır dinlendiler kalksın büyüsünler bu ay inşallah. spermlere de sımsıkı tutunup sağlıklı bir hamilellik olsun inşallah. hepimizin tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…