pfff... hadi yaaVeson hep haklı çıkmak zorundamısın ya..lekelenme başladı. Yine olmadı. Çok kötüyüm çok.... Bıktım artık herşeyden...
Ahhahaha annem yurt disinda dedi ki istersen korun dönünce devam edersiniz. Eşime dedim, ona annen mi karar vercekmis dediNe korunması Kuz çalış gitsin:))
ki
Ablacim neden bu kdr uzun oluyor dpo?? O da sıkıntı değil mi?? Hakikaten belki yerleşmedirVeson hep haklı çıkmak zorundamısın ya..lekelenme başladı. Yine olmadı. Çok kötüyüm çok.... Bıktım artık herşeyden...
Hadi hadiii yeşilleri goruruz sende simdiCanım şaşkın annenin hcg sonrası da yüksekmediği olmuş hatta kendisi dedi ya hamile tablom da bile ateş yükselmedi benim diye. onun durum benden farklı onun için. inşallah yumurtlama olmuştur tabi ve inşallah hamileyimdir. ama ııı ıııhhh olmadı malesef..
Normalde dpo 13 sürüyor en fazla ama benim prohesteronun bitmesine 3 gün var daha (bugün hariç) progesteron bittikten 3-5 gün sonra olurum adet diye tahmin ediyorum.yani 6-7 gün daha varbir an önce olsam da eşim gitmeden yeni çalışmalara başlasam, kontrole gitsem diye sabırsızlanıyorum şimdi. ama adet olmayıp hamilelik haberi alsam elbet yok demem
benimde 1 hafta komple yeşil böyle. 1 gün arayla olsun hiç değilse, o kadar çalışmaya can mı dayanırKizlar benim simdi o yesilli yerlerde hep şeyapmam mı lazım
Insaallah hepimizinhadi inşallah canımm 2 aydır dinlendiler kalksın büyüsünler bu ay inşallah. spermlere de sımsıkı tutunup sağlıklı bir hamilellik olsun inşallah. hepimizin tabi...
inşallah canım.. ama sonunda malesef ben haklı çıkıcam , çünkü ovu hissetmedim hiç. ateş de ilaçlarla paralel gitti , hiç şaşırtmadı.Hadi hadiii yeşilleri goruruz sende simditers psikoloji yapıyorsun dimiiii:)))
Hmm anladım canimYok ben değil cnm Leyla test yapacaktı vazgrçti
bence atesinde ki düşüş ciddi bi düşüş değil 36.7 yine iyi bence. 36.5 filan ciksa o zaman kork derdim. biliyor musun aksam rüyamda ben gördüm bunu ateşin 36.7 oluyordu malum oldu galiba :))) ama ruyamda da ayni şeyi söyledim bu ciddi bi düşüş degil simdiden üzülme sakin diye :))Veson tatlım hamile tablomda 22.gün düşüşe geçmiş sonra yeniden 1 -2 tık yükselmiş yavaş yavaş...yine öyle mi olur yoksa adetmi gelir bilmiyorum artık..kasmayacam fazla...sabahki ölçümde ne derece doğru bilmiyorum gece 100 kere uyandım eşime sinirimden..deliksiz uyku çekemedim..hayırlısı hakkımızda...
Cidden oyle ama test yaptim dun rahatladim. gerci dort gun vardi ama. he negatif dedim daha rahatladim sanki.Önceki aylarda bende de olmuştu.
Bebek istemediğim ama şüphelendiğim aylarda.
Adet gecikirdi gecikirdi.
Test yaptığım gün testten 1 2 saat sonra adet olurdum.
pfff... hadi yaaateş çok azıcık düşmüştü oysa... senin dpolar hep böyle yapıyor.. çok umut veriyorlar ya..
umut vermek gibi olmasın ama yerleşme falan olabilir mi?
Ablacim neden bu kdr uzun oluyor dpo?? O da sıkıntı değil mi?? Hakikaten belki yerleşmedir
bence atesinde ki düşüş ciddi bi düşüş değil 36.7 yine iyi bence. 36.5 filan ciksa o zaman kork derdim. biliyor musun aksam rüyamda ben gördüm bunu ateşin 36.7 oluyordu malum oldu galiba :))) ama ruyamda da ayni şeyi söyledim bu ciddi bi düşüş degil simdiden üzülme sakin diye :))
Sağolun kızlar...hayırlısı bakalım...şuanda aman aman gelmiyor ama ağrılar başladı gibi...akşam yada yarına sökülür sanırım...çok mutsuzum gerçekten...öyle yoruldumki..eşim sanki bilmiş gibi test yaptırmadı bana...LeYLa_21 son mesajıni simdi okudum. hayirlisi demekten baska bisey gelmiyor elimden ama yinede adet haline dönene kadar dikkat et kendine belli olmaz bu işler
dün öğlen ateş 37,1 idi bugün 36,4 canım...bariz sanki adet geliyor.henüz kanama başlamadı ama...akşam genede kanama gelmezse bir test yapacam...LeYLa_21 son mesajıni simdi okudum. hayirlisi demekten baska bisey gelmiyor elimden ama yinede adet haline dönene kadar dikkat et kendine belli olmaz bu işler
Cnm yaaaa.hayırlısı olsun gerçekten ben de ümitli idim taki bugünkü düşüşe kadar.senin dpo gerçekten çok uzun Sürüyor.Veson hep haklı çıkmak zorundamısın ya..lekelenme başladı. Yine olmadı. Çok kötüyüm çok.... Bıktım artık herşeyden...
Ahhahaha annem yurt disinda dedi ki istersen korun dönünce devam edersiniz. Eşime dedim, ona annen mi karar vercekmis dedi
AynenKizlar benim simdi o yesilli yerlerde hep şeyapmam mı lazım
Veson hep haklı çıkmak zorundamısın ya..lekelenme başladı. Yine olmadı. Çok kötüyüm çok.... Bıktım artık herşeyden...
benimde 1 hafta komple yeşil böyle. 1 gün arayla olsun hiç değilse, o kadar çalışmaya can mı dayanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?