Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson hep haklı çıkmak zorundamısın ya..lekelenme başladı. Yine olmadı. Çok kötüyüm çok.... Bıktım artık herşeyden...

Veson hep haklı çıkmak zorundamısın ya..lekelenme başladı. Yine olmadı. Çok kötüyüm çok.... Bıktım artık herşeyden...
pfff... hadi yaa ateş çok azıcık düşmüştü oysa... senin dpolar hep böyle yapıyor.. çok umut veriyorlar ya..

umut vermek gibi olmasın ama yerleşme falan olabilir mi?

Hadi hadiii yeşilleri goruruz sende simdi ters psikoloji yapıyorsun dimiiii:)))

hadi inşallah canımm 2 aydır dinlendiler kalksın büyüsünler bu ay inşallah. spermlere de sımsıkı tutunup sağlıklı bir hamilellik olsun inşallah. hepimizin tabi...
Insaallah hepimizin
Nasil stres oldum bu ay anlatamam yorulmustum artik

Hadi hadiii yeşilleri goruruz sende simdi ters psikoloji yapıyorsun dimiiii:)))
inşallah canım.. ama sonunda malesef ben haklı çıkıcam , çünkü ovu hissetmedim hiç. ateş de ilaçlarla paralel gitti , hiç şaşırtmadı.

eşimin yanımda son ayı olacak (ayı tamamlayacak mı o bile belli değil hatta), sonra 3 ay yok. onun için adet olacaksam da olayım gitmeden 1 ay olsun denemiş olalım istiyorum.

bence atesinde ki düşüş ciddi bi düşüş değil 36.7 yine iyi bence. 36.5 filan ciksa o zaman kork derdim. biliyor musun aksam rüyamda ben gördüm bunu ateşin 36.7 oluyordu malum oldu galiba :))) ama ruyamda da ayni şeyi söyledim bu ciddi bi düşüş degil simdiden üzülme sakin diye :))

Önceki aylarda bende de olmuştu.
Bebek istemediğim ama şüphelendiğim aylarda.
Adet gecikirdi gecikirdi.
Test yaptığım gün testten 1 2 saat sonra adet olurdum.
Cidden oyle ama test yaptim dun rahatladim. gerci dort gun vardi ama. he negatif dedim daha rahatladim sanki.

LeYLa_21 son mesajıni simdi okudum. hayirlisi demekten baska bisey gelmiyor elimden ama yinede adet haline dönene kadar dikkat et kendine belli olmaz bu işler

pfff... hadi yaa ateş çok azıcık düşmüştü oysa... senin dpolar hep böyle yapıyor.. çok umut veriyorlar ya..

umut vermek gibi olmasın ama yerleşme falan olabilir mi?

Ablacim neden bu kdr uzun oluyor dpo?? O da sıkıntı değil mi?? Hakikaten belki yerleşmedir

LeYLa_21 son mesajıni simdi okudum. hayirlisi demekten baska bisey gelmiyor elimden ama yinede adet haline dönene kadar dikkat et kendine belli olmaz bu işler
Sağolun kızlar...hayırlısı bakalım...şuanda aman aman gelmiyor ama ağrılar başladı gibi...akşam yada yarına sökülür sanırım...çok mutsuzum gerçekten...öyle yoruldumki..eşim sanki bilmiş gibi test yaptırmadı bana...

dün öğlen ateş 37,1 idi bugün 36,4 canım...bariz sanki adet geliyor.henüz kanama başlamadı ama...akşam genede kanama gelmezse bir test yapacam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…