Helal olsun ne denirKız @Elcanki 'den bahsediyoruz yapar o
Şaka bir yana eltim bebek denerken adet bitiminden diğer adete kadar istisnasız her gün yapıyordu. Yuh yani.
Canım yeni evliyken su balığı gibi geziyordum bende şimdi 3 günde bir iken o zaman günde 3 olduğu oluyordu. ama 3 sene bitti 4 e girdik , yaşlandıkKız @Elcanki 'den bahsediyoruz yapar o
Şaka bir yana eltim bebek denerken adet bitiminden diğer adete kadar istisnasız her gün yapıyordu. Yuh yani.
Canım yeni evliyken su balığı gibi geziyordum bende şimdi 3 günde bir iken o zaman günde 3 olduğu oluyordu. ama 3 sene bitti 4 e girdik , yaşlandık
Helal olsun ne denirk ayda hamile kaldı biliyor musın?
Bizler gibi 3-5 sene uğraşsa onu da görürdükAy valla ben hayret ediyorum. Biz hiç o kadar libidolu olmadık
Tam bilmiyorum ama ya 2 ya 3. ayda hamile kaldı. İlk çocuğuna evlendiği ay hamile kalmıştı.
Bizler gibi 3-5 sene uğraşsa onu da görürdükne yiyip ne içiyorlar böyle insanlar sormak Lazım
Eltin hamile mi?ondan bahsediyordun..Kız @Elcanki 'den bahsediyoruz yapar o
Ay bu ay seni çok relax gördümLeYLa_21 SaskinAnne benimde regli başlıyor lekeler geldi ağrılar başladı ama üzülmedim :) hatta ücümüzün ayni gün regli olmasi bana bi işaret gibi geldi (belki diger ay üçümüz ayni gün hamile oldugmuzu ogreniriz) ya da kendimi kandiriyorum bayan polyanna olarak :))))
anammm o nasıl bişey bizde iş yok dimek ki eşimle ikimiz istesek bile bu sefer ben tahriş enfeksiyon mantar gibi bişey olurum okdr sık ilişkide bünyeme tersKız @Elcanki 'den bahsediyoruz yapar o
Eltin hamile mi?ondan bahsediyordun..
Hamişlik nasıl gidiyor canım
anammm o nasıl bişey bizde iş yok dimek ki eşimle ikimiz istesek bile bu sefer ben tahriş enfeksiyon mantar gibi bişey olurum okdr sık ilişkide bünyeme terskaçıncı ayda hamile kaldı pekü
az bize el versinValla aynen bizde de iş yok. Özellikle eşimde.
İşi ağır çok yoruluyor bana enerji kalmıyor :)))
Canım ilk çocuğuna evlendiği ay hamile kaldı.
İkinciye ya 2. ya 3. ayda hamile kaldı.
bebis icin biraz daha ekstra large olmam lazim sanirimAy bu ay seni çok relax gördümçok güzel çok güzel bu Rahatlık sana bebişi getirsin
ayy sorma önceki evliler seyrelio hafta bir iki haftada bir fln diyolardı şok geçiriyodum nasıl ya diyeCanım yeni evliyken su balığı gibi geziyordum bende şimdi 3 günde bir iken o zaman günde 3 olduğu oluyordu. ama 3 sene bitti 4 e girdik , yaşlandık
bebis icin biraz daha ekstra large olmam lazim sanirim
sabah kayinpeder sıkıştırıyordu beni. "sağlıkli beslen kızım kendine cok dikkat et, sizin icin marankiye ve saracogluna gitcem ben... cakşır suyu aldim ikizinde icin, ari sütü siparis ettim yakinda gelcek... soğan kürü yap muhakkak... "diye :)))) sayemde herkes uzman oldu
ben de en soğuk bilinen burcum "oğlak" ama yok bizim sorun adamlardaayy sorma önceki evliler seyrelio hafta bir iki haftada bir fln diyolardı şok geçiriyodum nasıl ya diyeadam dibimden ayrılmıodu bizde 4. senedeyiz eskidik valla ben istemiyorum böyle olsun ama adam renksiz anacım burcum akrep diyorum daha da bişey demiyorum
Cnm yaaaa.hayırlısı olsun gerçekten ben de ümitli idim taki bugünkü düşüşe kadar.senin dpo gerçekten çok uzun Sürüyor.
Aaa çok şaşırdım.
Dpo neden bu kadar uzuyor ki o zaman?
Hayırlısı olsun ablacım ne diyelim.
Demin yine baktım gelen giden yok...eşimi doktorun yanına yolladım...amh değerimi öğrenmiş.4.20 imiş galiba akşam rapora kendim bakacam..doktor gayet iyi normal demiş...akşam bir gebelik testi yapacam...LeYLa_21 SaskinAnne benimde regli başlıyor lekeler geldi ağrılar başladı ama üzülmedim :) hatta ücümüzün ayni gün regli olmasi bana bi işaret gibi geldi (belki diger ay üçümüz ayni gün hamile oldugmuzu ogreniriz) ya da kendimi kandiriyorum bayan polyanna olarak :))))
Demin yine baktım gelen giden yok...eşimi doktorun yanına yolladım...amh değerimi öğrenmiş.4.20 imiş galiba akşam rapora kendim bakacam..doktor gayet iyi normal demiş...akşam bir gebelik testi yapacam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?