adam gidecek ya depoladı heraldeben de en soğuk bilinen burcum "oğlak" ama yok bizim sorun adamlardagerçi bu ay reddedilmişliğim yok , nadir aylardan biri oldu. hakkını yemeyeyim
aynen canım...haklısın...evet canım ya değerin iyi olması beni çok mutlu etti...bunada şükür...bakalım Rabbim belki bir mucize yaratır...doktor yine adet olursa 2.gün serephoneye başlasın 12.gün gelin demiş...eşimde öbür doktora gidelim diyor..bunu bir kere daha deneyelim dedim...öbürü şimdi herşeye baştan başlayacak..çekemeyecem valla...Bence de yap abla.
En azından stresin gider bebek yoksa da adetin çözülür.
Amh değerin çok iyi bu arada.
4 tüp bebek denemesiyükseliş olmuş çatlamış olabilir hemen uykuy dalmışsın çok etkilendiğini düşünmüyorum bazen tamamen ümitsizliğe düşünce geliyor bebek umarım sizinki de öyle bir şey olur gerçekten zor işler kaç tüp denemesi oldu şimdi
Ya herhalde genelde böyle. ben de eşimi zor ikna ediyorum. Artık zaten ağzıma yum günü lafını almaz oldum, o ayrı da. ne yedirsem ya böyle azsın falan...adam gidecek ya depoladı heraldebnmkidr ben üzülüp ağlayınca gaza gelip bu ay düzenli deneyelim diyo ay sonuna doğru yetmez mi demeye başlıo
aynen canım...haklısın...evet canım ya değerin iyi olması beni çok mutlu etti...bunada şükür...bakalım Rabbim belki bir mucize yaratır...doktor yine adet olursa 2.gün serephoneye başlasın 12.gün gelin demiş...eşimde öbür doktora gidelim diyor..bunu bir kere daha deneyelim dedim...öbürü şimdi herşeye baştan başlayacak..çekemeyecem valla...
xpreiaZ sessiz sedasız ilerliyorsun bakıyorum da Sen ne kadar çatlamadı yumurtam desen de ben çatladığını düşünüyorum ilaçla yükselse idi şaşkınanne nin Ateş'i yükselirdi.sanki dpo12 de gibisin en geç dpo kaçta regl geliyor test günün ne zaman?
hiç transfer olmadı mı yani tanışmıyoruz ben gelmeden ayrılmışsın heralde topicten merhaba bu arada :)4 tüp bebek denemesi
iki iptal tedavi
iki muayenede, daha başlamadan "bu ay pas geçelim" cevabı
değerin çok iyi çıkmış abla bnm yaş 27 amh 3.97 sen neden klomen değil serephone kullanıosun senin tercihin mi bş farkı var mı klomen zehir gibi dilime değdirmeden yutayım diye şekilden şekile giriyorumaynen canım...haklısın...evet canım ya değerin iyi olması beni çok mutlu etti...bunada şükür...bakalım Rabbim belki bir mucize yaratır...doktor yine adet olursa 2.gün serephoneye başlasın 12.gün gelin demiş...eşimde öbür doktora gidelim diyor..bunu bir kere daha deneyelim dedim...öbürü şimdi herşeye baştan başlayacak..çekemeyecem valla...
Oldu transfer canım, o tüp bebek denemesi dediğim dörtlü transfer ama sonucu negatif. Evet öyle oldu, ben ayrıldım sen geldin sanırım. sana da merhaba canım. allah yolumuzu açık etsin inşallahhiç transfer olmadı mı yani tanışmıyoruz ben gelmeden ayrılmışsın heralde topicten merhaba bu arada :)
topikçek derdimiz buYa herhalde genelde böyle. ben de eşimi zor ikna ediyorum. Artık zaten ağzıma yum günü lafını almaz oldum, o ayrı da. ne yedirsem ya böyle azsın falan...
inşallah yanılıyorumdur , hiç bu kadar yanılmayı isteyeceğim konu olmadıVeson katılıyorum, ben de progesteron kullandım. Progesteron tabloya bu kadar etki etmiyor. Hatırla tüp bebek tedavisinde ateş de ölçmüştüm
o cok bilgilidir bol bol bitkisel kur yaparbi maranki de senin kp olmuş
Ablacim üzülme lütfenSağolun kızlar...hayırlısı bakalım...şuanda aman aman gelmiyor ama ağrılar başladı gibi...akşam yada yarına sökülür sanırım...çok mutsuzum gerçekten...öyle yoruldumki..eşim sanki bilmiş gibi test yaptırmadı bana...
evet canım ya..ben doktorumu seviyorum...anlayışlı eli hafif...kimseye kulak asma sen canım..kulaklarını tıka...çok istiyorsa o senin yanına gelsin...Ay bence de abla aynı doktorla devam edin.
Doktor değiştirmeyi ben hiç sevmiyorum.
Bu arada benim de kayınvalide tutturdu gelsin doğumu burda yapsın diye.
Beni çıldırtacaklar sonunda.
ben kızıma klomenle hamile kalmıştı...bu doktor serephone verdi benim tercihim değil...ikiside aynı tarz ilaçmış...serephone bana iyi geldi...acı değil canım...yumoşuda güzel büyütüyor...değerin çok iyi çıkmış abla bnm yaş 27 amh 3.97 sen neden klomen değil serephone kullanıosun senin tercihin mi bş farkı var mı klomen zehir gibi dilime değdirmeden yutayım diye şekilden şekile giriyorum
amin gülüm desteğin ve verdiğin moral için Allah razı olsun kuzum.Ablacim üzülme lütfendaha kürtaj olalı fazla olmadi.. bünyenin belki de kendini toparlaması Zaman alacak.. sonucta bi yavrun var bir de kürtaj.. hamile kalabiliyorsun kendiliğinden bunu düşünüp rahatlamaya çalış.. biliyoruz çok zor, hepimiz her ay ayni şeyleri yaşıyoruz. Yipratma kendini nolur. bak topigimizde mucizelerimiz cogaldi, inaniyorum bizde asagi listeye ineceğiz.. vakti gelince...
Valla kış gelince zaten hiç iştah yokbenimde 1 hafta komple yeşil böyle. 1 gün arayla olsun hiç değilse, o kadar çalışmaya can mı dayanır
evet canım ya..ben doktorumu seviyorum...anlayışlı eli hafif...kimseye kulak asma sen canım..kulaklarını tıka...çok istiyorsa o senin yanına gelsin...
InsAllah canım insAllah.. hit sonrası tekrar eski günlerine donmussundur de tutar saglikli guzel hamileligine vesile olur insallah.. amin..inşallah canım.. ama sonunda malesef ben haklı çıkıcam , çünkü ovu hissetmedim hiç. ateş de ilaçlarla paralel gitti , hiç şaşırtmadı.
eşimin yanımda son ayı olacak (ayı tamamlayacak mı o bile belli değil hatta), sonra 3 ay yok. onun için adet olacaksam da olayım gitmeden 1 ay olsun denemiş olalım istiyorum.
hayret ya...ne denir böyle insana..yapacak bişey yok..Aaa abla hiç olur mu o gelirse çevresi altın takamayacakya.
Altınla bozdu kafayı.
Gerçi istersem yaparımKızElcanki 'den bahsediyoruz yapar o
Şaka bir yana eltim bebek denerken adet bitiminden diğer adete kadar istisnasız her gün yapıyordu. Yuh yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?