HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH BENİMKİ GECEN AY BENİ SASİRTTİ O DA MUHTEMELEN ANTİDEPRESANİ BİRAKTİ ONDAN İSTEKSİZDİ, kendi de şaşkındı.. şimdi maasallah hadi desem hazır. Gecen gerci amaaan dus alamam dedi istemedi
İnsAllah ablacım. İnsAllah yerlesme lekesidir devami gelmez.. hamile olduk varsayalim sonra da leke gelcek diye korku var.. ben artik o moddayim.. cok istiyorum, Rabbimin haznesinde bize de varsa nasip etsin İnsAllah.. duâlarimizi eksiksiz etmeye çalışalım. Kabul olur tez vakitte insAllahamin gülüm desteğin ve verdiğin moral için Allah razı olsun kuzum...çok incesin...şuan daha iyiyim..amh sonucu beni mutlu etti...eşimde doktorun yanına gidip görüşmüş...inşallah bu ay olur ha be gülüm dediğin gibi...Rabbim asla umudumu kesmiyorum inanıyorum...buda bizim imtihanımız....bu sefer çok umutlanmıştım..ateşte yüksek seyredince...ama hala adet gelmedi be gülüm..leke oldu sadece..bir umut diyorum..ağrımda yok...akşam gidince mutlaka test yapcam...belki bir mucize olur ha ne dersin? Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün bitanem...
kız benimki liste başı adam gece bile beni uykudan kaldırır hele sözkonusu bebek işi ise..HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH BENİMKİ GECEN AY BENİ SASİRTTİ O DA MUHTEMELEN ANTİDEPRESANİ BİRAKTİ ONDAN İSTEKSİZDİ, kendi de şaşkındı.. şimdi maasallah hadi desem hazır. Gecen gerci amaaan dus alamam dedi istemedihava soguk olunca şeyden çok o zorumuza gidiyor.. yumurtlamadan bahsedince benimki de geriliyor gerci.. haftaya sey zamaniymis dedim sesi cikmadi soylemiyim de ben istiyormus gibi şoolsun
Valla az önce etiketliyecektim senikız benimki liste başı adam gece bile beni uykudan kaldırır hele sözkonusu bebek işi ise..
Hayır kararlı değilim birazdan yapacağım test çünkü bugün bütün gün başım döndü yine ve çamaşırım çok ıslandı. Bu yüzden şüphelendim yani gebelik yan etkileri başladıysa idrar testinde de çıkar diye düşünüyorum. Belki de progestan dan dolayı başım dönüyor da olabilir birazdan öğreneceğizz :)missdincer canim cd 27 ve atesim 36.6 cikti:) negatife ragmen yeniden hayat doldum gecen ay 28 de 36.3 dusmus vebiki gun sonra gelmis. yarinki atesimi merak ediyorum, hayirlisi. test yapmamamta kararli misin?
hayret ya...ne denir böyle insana..yapacak bişey yok..
Kayınpedere bak senbebis icin biraz daha ekstra large olmam lazim sanirim
sabah kayinpeder sıkıştırıyordu beni. "sağlıkli beslen kızım kendine cok dikkat et, sizin icin marankiye ve saracogluna gitcem ben... cakşır suyu aldim ikizinde icin, ari sütü siparis ettim yakinda gelcek... soğan kürü yap muhakkak... "diye :)))) sayemde herkes uzman oldu
Hayır kararlı değilim birazdan yapacağım test çünkü bugün bütün gün başım döndü yine ve çamaşırım çok ıslandı. Bu yüzden şüphelendim yani gebelik yan etkileri başladıysa idrar testinde de çıkar diye düşünüyorum. Belki de progestan dan dolayı başım dönüyor da olabilir birazdan öğreneceğizz :)
Amh çok güzel cnm maşallahDemin yine baktım gelen giden yok...eşimi doktorun yanına yolladım...amh değerimi öğrenmiş.4.20 imiş galiba akşam rapora kendim bakacam..doktor gayet iyi normal demiş...akşam bir gebelik testi yapacam...
Kizzzz hadi insAllah çift cizgiyi görürsunnnnnHayır kararlı değilim birazdan yapacağım test çünkü bugün bütün gün başım döndü yine ve çamaşırım çok ıslandı. Bu yüzden şüphelendim yani gebelik yan etkileri başladıysa idrar testinde de çıkar diye düşünüyorum. Belki de progestan dan dolayı başım dönüyor da olabilir birazdan öğreneceğizz :)
Tek çizgi maalesef canımKizzzz hadi insAllah çift cizgiyi görürsunnnnn
Rabbim daha fazla uğraşırmasın sabrını versin en kısa zamanda doğal yolla bebek versin sağlıklı hayırlu inşallah4 tüp bebek denemesi
iki iptal tedavi
iki muayenede, daha başlamadan "bu ay pas geçelim" cevabı
Annen nerde cnmAy bence de abla aynı doktorla devam edin.
Doktor değiştirmeyi ben hiç sevmiyorum.
Bu arada benim de kayınvalide tutturdu gelsin doğumu burda yapsın diye.
Beni çıldırtacaklar sonunda.
Hadi yaaTek çizgi maalesef canım
@Cok da Seyapmamak Lazim kendini Kötüye hazırlıyor tutturdu yumurta bu ay yok.biz de yaww he he yok deyip geçiyoruz bilmiyor ki ondan gebelik bekliyoruz.Veson katılıyorum, ben de progesteron kullandım. Progesteron tabloya bu kadar etki etmiyor. Hatırla tüp bebek tedavisinde ateş de ölçmüştüm
Benimkilerde Hollanda'da sömestr gideceğim büyük ihtimal, kadincagiz korun istersen diyor.. bizimki de nasip olursa doğuma gelcek.. insanin kendi annesi gibisi yok.. basinda dursun lohusaliktaaa :)Annem Almanya'da.
Doğuma gelecekler kısmetse.
Bende uzulmedim canim hayta pek bi umutluyumLeYLa_21 SaskinAnne benimde regli başlıyor lekeler geldi ağrılar başladı ama üzülmedim :) hatta ücümüzün ayni gün regli olmasi bana bi işaret gibi geldi (belki diger ay üçümüz ayni gün hamile oldugmuzu ogreniriz) ya da kendimi kandiriyorum bayan polyanna olarak :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?