Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
topikçek derdimiz bu Elcanki hariç
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH BENİMKİ GECEN AY BENİ SASİRTTİ O DA MUHTEMELEN ANTİDEPRESANİ BİRAKTİ ONDAN İSTEKSİZDİ, kendi de şaşkındı.. şimdi maasallah hadi desem hazır. Gecen gerci amaaan dus alamam dedi istemedi hava soguk olunca şeyden çok o zorumuza gidiyor.. yumurtlamadan bahsedince benimki de geriliyor gerci.. haftaya sey zamaniymis dedim sesi cikmadi soylemiyim de ben istiyormus gibi şoolsun

İnsAllah ablacım. İnsAllah yerlesme lekesidir devami gelmez.. hamile olduk varsayalim sonra da leke gelcek diye korku var.. ben artik o moddayim.. cok istiyorum, Rabbimin haznesinde bize de varsa nasip etsin İnsAllah.. duâlarimizi eksiksiz etmeye çalışalım. Kabul olur tez vakitte insAllah

kız benimki liste başı adam gece bile beni uykudan kaldırır hele sözkonusu bebek işi ise..

kız benimki liste başı adam gece bile beni uykudan kaldırır hele sözkonusu bebek işi ise..
Valla az önce etiketliyecektim seni yanlis anlasilirim diye sessiz kaldım. senden de istekli oldugunu duymustum maasAllah Allah bozmasin yumurtayı yakalayan şampiyon yavrularımız olsunn insAllahhhhhh

missdincer canim cd 27 ve atesim 36.6 cikti:) negatife ragmen yeniden hayat doldum gecen ay 28 de 36.3 dusmus vebiki gun sonra gelmis. yarinki atesimi merak ediyorum, hayirlisi. test yapmamamta kararli misin?
Hayır kararlı değilim birazdan yapacağım test çünkü bugün bütün gün başım döndü yine ve çamaşırım çok ıslandı. Bu yüzden şüphelendim yani gebelik yan etkileri başladıysa idrar testinde de çıkar diye düşünüyorum. Belki de progestan dan dolayı başım dönüyor da olabilir birazdan öğreneceğizz :)

Kayınpedere bak sen

Hadi inşallah güzel haberle gel canım.

Kizzzz hadi insAllah çift cizgiyi görürsunnnnn

Veson katılıyorum, ben de progesteron kullandım. Progesteron tabloya bu kadar etki etmiyor. Hatırla tüp bebek tedavisinde ateş de ölçmüştüm
@Cok da Seyapmamak Lazim kendini Kötüye hazırlıyor tutturdu yumurta bu ay yok.biz de yaww he he yok deyip geçiyoruz bilmiyor ki ondan gebelik bekliyoruz.herşeyin hayırlusı

Bende uzulmedim canim hayta pek bi umutluyum
Amannnn LeYLa_21 adet mi oldu ben arkadasdaydim okumamisim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…