Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla az önce etiketliyecektim seni yanlis anlasilirim diye sessiz kaldım. senden de istekli oldugunu duymustum maasAllah Allah bozmasin yumurtayı yakalayan şampiyon yavrularımız olsunn insAllahhhhhh
amin gülüm...cümlemizin inşallah kuzum...
Ay abla doğuma gelmem diyorum bu sefer de doğumdan sonra gel diyor. Yeni doğmuş bebeği yolda rezil edicem yani. Düşün uçakla bile ancak aktarmalı gidiyoruz. Biz yetişkin halimizle mahvoluyoruz yolda.
gitme boşver kuzum ya...kadın delirmiş resmen...
Amh çok güzel cnm maşallah
çok şükür canım...sağolasın kuzum...

Benimkilerde Hollanda'da sömestr gideceğim büyük ihtimal, kadincagiz korun istersen diyor.. bizimki de nasip olursa doğuma gelcek.. insanin kendi annesi gibisi yok.. basinda dursun lohusaliktaaa :)

Öyle bir ihtimal yok canım.
Yani lohusalık bitene kadar izin alamaz çalışıyor.
Bana kalsa o da gelmesin.
Ben anneme de alışık değilim yokluğunda aramam.

Doktorum bana 2 ay once teatrio vermisti aldim ama icmemistim esim cok kizdi onu içeceğim bu ay birde ocean plus gunde iki defa icilecej dedi doktorum
Corasprin folic iod glifor serophene duphaston
Bu ay ciddi yukleme var a dostlar

gitme boşver kuzum ya...kadın delirmiş resmen...

Ay yok abla gitmem.
Ona da dedim bu yaz bizi beklemeyin çok istiyorsanız kendiniz gelin dedim.
Kendi de gelmese daha iyi olur aslında her şeye salça oluyor deli oluyorum.
Kadın şimdiden mavi hırka örmeye başlamış nerden biliyorsa erkek olacağını.
Bana da inşallah erkek olur kız olmasını istemiyorum dedi ben böyle
Ben de kız olmasını isytiyorum ne olacak? Siparişle olmuyor ama dedim.
Her aradığında dellendiriyor vallahi.

4-5 dk oldu ve en ufak bir pembelik bile belirmedi

Kız şimdi tablona baktım da sen daha dpo10'dasın.
Hcg çok yükselmemiştir testte çıkmaz.
Benim dpo14'te çok çok silik çıktı.
Yani dpo13'te yapsam muhtemelen çıkmazdı.
Biraz daha bekle bence canım.

Doktorum bana 2 ay once teatrio vermisti aldim ama icmemistim esim cok kizdi onu içeceğim bu ay birde ocean plus gunde iki defa icilecej dedi doktorum
serophone varken neden glifor canım?

Merakla bekliyoruz

serophone varken neden glifor canım?

Evet erken yaptığımı biliyorum da başım acayip dönüyor okulda ayakta ders işleyemedim oturarak anlattım o yüzden test yapmak istedim.

Teatrio ve balık yağını ben de 1,5 aydır kullanıyorum.teatrio Yu eşim de içiyor

Progestan
Evet erken yaptığımı biliyorum da başım acayip dönüyor okulda ayakta ders işleyemedim oturarak anlattım o yüzden test yapmak istedim.
ben de de çok feci baş Dönmesi yapar.aynen anlattığın gibi ayakta duramam.ama sen sonradan başladı deyince ben de birşey demedim.umarım test için acele etmişizdir epozitife döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…