Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oldu transfer canım, o tüp bebek denemesi dediğim dörtlü transfer ama sonucu negatif. Evet öyle oldu, ben ayrıldım sen geldin sanırım. sana da merhaba canım. allah yolumuzu açık etsin inşallah
hmm 4 tane deneme 2 iptal 2 geri çevirme diiince onları 4 tane znnettim amin amin tez vakitte sağlıkla olsunlar inşallah

kızında kaçıncı klomende hamile kalmıştn abla

Doktorum bana 2 ay once teatrio vermisti aldim ama icmemistim esim cok kizdi onu içeceğim bu ay birde ocean plus gunde iki defa icilecej dedi doktorum
Corasprin folic iod glifor serophene duphaston
Bu ay ciddi yukleme var a dostlar
ben bi folic içiyorum onuda arada sallıyorum olmayacak bu bebek bunalımı geldiğinde :)

Kizlar bende folikasit-1 iciyorum oyle aklima geldikce.. bu ay inofolic iceyim mi?? Daha almadim yenisini onceden kalan 3 kapsül var

serophone varken neden glifor canım?
Bende insulin yuksekligi ve reaktif hipoglisemi var canim. ailede seker hastasi var kardesim 15 yildir tip 1 diyabet annem tip 2 diyabet. ben 2 yil falan oldu glifor kullaniyorum korunma amacli.

Teatrio ve balık yağını ben de 1,5 aydır kullanıyorum.teatrio Yu eşim de içiyor
Esime hic bisey vermedi yahu bu adam herseyi bana yukluyor
ben bi folic içiyorum onuda arada sallıyorum olmayacak bu bebek bunalımı geldiğinde :)
Olacak olacak ic sen

Ucuz birşey de değil.eşim bir ara peçeteye koymuş götürmüş yanında dedim gözün gibi bak kaybetme tanesi 5 lira o hapın

Yeni yeni kararlar aldim
Sürekli kafami karistiran bisey vardi doktorum 3. tup bebek dedi esim hemen yapalim dedi onun stresi aldı beni
Biseyler yapip bunu duzene sokmam lazim diye uzun ara dusundum
Ve kendimce soyle bir karar aldim 3 ay bu 3 ay icinde spor vitamin duzenli beslenme serophene ates olcme... vs ile deneyip olmazsa nisan ayinda tup bebege baslama karari aldim.
Kendime belli bir sure tanimam bana iyi geldi sanki hem onu hem bunu dusunmek zorunda kalmayacagim
Kilo aldim vermem lazim. beslenme duzenim berbat onu hale yola sokayim ilaclar kilo yaptikca farkettim ki yumurtalar yan gelip yatıyor hic calisayim spermde benimle bulussun guzel guzel embryo olayim da su kadinin rahmine tutunayim demiyor

Ucuz birşey de değil.eşim bir ara peçeteye koymuş götürmüş yanında dedim gözün gibi bak kaybetme tanesi 5 lira o hapın
150 ye almıştım 2 ay once
Bana da bir gun ic bir gun ara ver dedi doktor benim nerelere ne paralar gitti bunlar pek etkilemez oldu 2 tup bebege 11 bin lira harcadim simdi ucuncusu yolda

Kizlar şok oldum ovulasyom testi yaptim resmen pik. dun hissetmistim akintimdan hatta nolur nolmaz calisma kondurduk. calismalara da hsg sonrasi 1 hafta gecmeden basladik ama hayirlisi bakalim.
Bugun tabloya pm kondur canim orda bulunsun hatta yarin da olsun garanti sonra yat keyfine bak

Ben de eşimin olmadığı 3 ayda kilo vereyim diyorum hedefim 10 kilo. tabi inş hanile kalırım gitmeden...

Kocan seni strese sokuyor zaten hamile kaldığın ay çok rahattın diye Hatırlıyorum.tedavi bile olmamıştın doğal olmuştu sanki öyle hatırlıyorum
Evet canım o ay sadece kendim inofolic içmiştim. Doktora da gitmedim. O ay çok rahattım...
kızında kaçıncı klomende hamile kalmıştn abla
İlk klomenle hamile kalmıştım canım.. Bugün de eşim serophene bulamamış klomen getirmiş. Bu ay klomen kullanacam. Tabi adet gelirse. Hala gelen giden yok bende....

Kizlar şok oldum ovulasyom testi yaptim resmen pik. dun hissetmistim akintimdan hatta nolur nolmaz calisma kondurduk. calismalara da hsg sonrasi 1 hafta gecmeden basladik ama hayirlisi bakalim.
Sonu bebiş olsun inşallah canım.. Pik yapmış gözün aydın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…