- 5 Mayıs 2013
- 33.907
- 41.575
- 798
Zaten hamileler belli bir zamandan sonra uçağa alınmıyor diye biliyorumyenş doğmuş bebekle de zor olur
hmm 4 tane deneme 2 iptal 2 geri çevirme diiince onları 4 tane znnettim amin amin tez vakitte sağlıkla olsunlar inşallahOldu transfer canım, o tüp bebek denemesi dediğim dörtlü transfer ama sonucu negatif. Evet öyle oldu, ben ayrıldım sen geldin sanırım. sana da merhaba canım. allah yolumuzu açık etsin inşallah
kızında kaçıncı klomende hamile kalmıştn ablaevet canım ya..ben doktorumu seviyorum...anlayışlı eli hafif...kimseye kulak asma sen canım..kulaklarını tıka...çok istiyorsa o senin yanına gelsin...
ben kızıma klomenle hamile kalmıştı...bu doktor serephone verdi benim tercihim değil...ikiside aynı tarz ilaçmış...serephone bana iyi geldi...acı değil canım...yumoşuda güzel büyütüyor...
ben bi folic içiyorum onuda arada sallıyorum olmayacak bu bebek bunalımı geldiğinde :)Doktorum bana 2 ay once teatrio vermisti aldim ama icmemistim esim cok kizdi onu içeceğim bu ay birde ocean plus gunde iki defa icilecej dedi doktorum
Corasprin folic iod glifor serophene duphaston
Bu ay ciddi yukleme var a dostlar
İnşallah öyledir kısmet hayırlısı..Progestan
ben de de çok feci baş Dönmesi yapar.aynen anlattığın gibi ayakta duramam.ama sen sonradan başladı deyince ben de birşey demedim.umarım test için acele etmişizdir epozitife döner
BENimde çamur gibi geliyor yarina tamamen tesrif ederler artikevetttttt malesef canım..hafif geldi henüz ama sökülür yarına sanırım...
Bende insulin yuksekligi ve reaktif hipoglisemi var canim. ailede seker hastasi var kardesim 15 yildir tip 1 diyabet annem tip 2 diyabet. ben 2 yil falan oldu glifor kullaniyorum korunma amacli.serophone varken neden glifor canım?
Esime hic bisey vermedi yahu bu adam herseyi bana yukluyorTeatrio ve balık yağını ben de 1,5 aydır kullanıyorum.teatrio Yu eşim de içiyor
Olacak olacak ic senben bi folic içiyorum onuda arada sallıyorum olmayacak bu bebek bunalımı geldiğinde :)
Bende insulin yuksekligi ve reaktif hipoglisemi var canim. ailede seker hastasi var kardesim 15 yildir tip 1 diyabet annem tip 2 diyabet. ben 2 yil falan oldu glifor kullaniyorum korunma amacli.
Esime hic bisey vermedi yahu bu adam herseyi bana yukluyor
Olacak olacak ic sen
150 ye almıştım 2 ay onceUcuz birşey de değil.eşim bir ara peçeteye koymuş götürmüş yanında dedim gözün gibi bak kaybetme tanesi 5 lira o hapın
150 ye almıştım 2 ay once
Bana da bir gun ic bir gun ara ver dedi doktor benim nerelere ne paralar gitti bunlar pek etkilemez oldu 2 tup bebege 11 bin lira harcadim simdi ucuncusu yolda
Bugun tabloya pm kondur canim orda bulunsun hatta yarin da olsun garanti sonra yat keyfine bakKizlar şok oldum ovulasyom testi yaptim resmen pik. dun hissetmistim akintimdan hatta nolur nolmaz calisma kondurduk. calismalara da hsg sonrasi 1 hafta gecmeden basladik ama hayirlisi bakalim.
Kizlar şok oldum ovulasyom testi yaptim resmen pik. dun hissetmistim akintimdan hatta nolur nolmaz calisma kondurduk. calismalara da hsg sonrasi 1 hafta gecmeden basladik ama hayirlisi bakalim.
Aminnnn veson inşallah ama yok bu ay bişeyxpreiaZ kendini Kötüye hazırlıyor tutturdu yumurta bu ay yok.biz de yaww he he yok deyip geçiyoruz bilmiyor ki ondan gebelik bekliyoruz. herşeyin hayırlusı
Ben de eşimin olmadığı 3 ayda kilo vereyim diyorum hedefim 10 kilo. tabi inş hanile kalırım gitmeden...Yeni yeni kararlar aldim
Sürekli kafami karistiran bisey vardi doktorum 3. tup bebek dedi esim hemen yapalim dedi onun stresi aldı beni
Biseyler yapip bunu duzene sokmam lazim diye uzun ara dusundum
Ve kendimce soyle bir karar aldim 3 ay bu 3 ay icinde spor vitamin duzenli beslenme serophene ates olcme... vs ile deneyip olmazsa nisan ayinda tup bebege baslama karari aldim.
Kendime belli bir sure tanimam bana iyi geldi sanki hem onu hem bunu dusunmek zorunda kalmayacagim
Kilo aldim vermem lazim. beslenme duzenim berbat onu hale yola sokayim ilaclar kilo yaptikca farkettim ki yumurtalar yan gelip yatıyor hic calisayim spermde benimle bulussun guzel guzel embryo olayim da su kadinin rahmine tutunayim demiyor
Evet canım o ay sadece kendim inofolic içmiştim. Doktora da gitmedim. O ay çok rahattım...Kocan seni strese sokuyor zaten hamile kaldığın ay çok rahattın diye Hatırlıyorum.tedavi bile olmamıştın doğal olmuştu sanki öyle hatırlıyorum
İlk klomenle hamile kalmıştım canım.. Bugün de eşim serophene bulamamış klomen getirmiş. Bu ay klomen kullanacam. Tabi adet gelirse. Hala gelen giden yok bende....kızında kaçıncı klomende hamile kalmıştn abla
Sonu bebiş olsun inşallah canım.. Pik yapmış gözün aydın...Kizlar şok oldum ovulasyom testi yaptim resmen pik. dun hissetmistim akintimdan hatta nolur nolmaz calisma kondurduk. calismalara da hsg sonrasi 1 hafta gecmeden basladik ama hayirlisi bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?