Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun tabloya pm kondur canim orda bulunsun hatta yarin da olsun garanti sonra yat keyfine bak
Kondurcam canim insallah.

Ben de eşimin olmadığı 3 ayda kilo vereyim diyorum hedefim 10 kilo. tabi inş hanile kalırım gitmeden...

Hedef saglam. ben de yanlizken daha rahat veriyorum. benim esim cok yer ama cok zayif. o olunca ben kiloyu katliyorum

Sonu bebiş olsun inşallah canım.. Pik yapmış gözün aydın...

Amin ablacim insallah hepimize nasip olsun.

Kızlar sümbülden mesaj var

kızlar
HSG için gün aldım. bu çarşamba saat 14:00 da. minicik kaygılıyım.
uyutmadan yaptıkları zaman lokal anestezi de mi yapmıyorlar ? uyuşturmuyorlar mı kızlar ?

yarın yasagım kalkıyor .dönüyorum kızlar. sürgün bitiyor . ama herlde geceden önce açılmaz

---------------------------------------------------------
AŞK OLSUN KIZLAR HEPİNİZ BENİ UNUTTUNUZ 1 GÜN DE

Kızlar bu sabah ki glucophage i içmeyi unuttum şimdi isem olur mu sabahkini de biraz gec içerdim

Benimkilerde Hollanda'da sömestr gideceğim büyük ihtimal, kadincagiz korun istersen diyor.. bizimki de nasip olursa doğuma gelcek.. insanin kendi annesi gibisi yok.. basinda dursun lohusaliktaaa :)
Sizin anneler buralarda benim annem turkiyede:) demek ki gurbet heo almanya degilmis:)

evetttttt malesef canım..hafif geldi henüz ama sökülür yarına sanırım...
Leyla abla cok uzulme. belki yerlesmedie. degilse bile vakti var demek ki .uzuldukce daha cok iatedikce daha da uzaklasiyor bizden farketmiyoruz insallah en kisa zamanda bebsin gelir yerlesir karnina:)

Ben de eşimin olmadığı 3 ayda kilo vereyim diyorum hedefim 10 kilo. tabi inş hanile kalırım gitmeden...
Bende bi dort kilo verdim son adetim gelmeden bir hafta once baslamistimi. ama son bir haftadir yerimde sayiyorum bat krizinden
Adet gelirse yeniden bastirip bir dort kilo daha vermeyi hedefliyorum.

@sumbulkokusu cnm doktor bana vajina bölgesine bi igne yapmisti agri kesici kas gevşetici tarzi bi igne dedi merak etme ağrı hissetmiceksin dedi gercekten hic agrim filan olmamisti

Sumbulummmm seni ozledimm kuzumm unuturmuyuz hiccc tatli yurekli arkadasim
Havalarda soguk pisilere yazik internette bir sirket kedi evi vermis kargo parasina uzuldum ben yetisemedim diye

Leyla abla cok uzulme. belki yerlesmedie. degilse bile vakti var demek ki .uzuldukce daha cok iatedikce daha da uzaklasiyor bizden farketmiyoruz insallah en kisa zamanda bebsin gelir yerlesir karnina:)
Amin canım inşallah. Eşim nefes aldırmıyor canım. Bana kalsa bu ay dinlenmek istiyordum.üzerimdeki stres fazla.. İş yüküm çok sorumluluğum çok fazla... Çok yoruldum yorgunum... Hamile kaldığım çok rahattım.. Bebiş rahatlıkta geliyor onu anladım... Inşallah senden güzel haber gelir canım..

Sümbülüm ben de anestezisiz oldum inan hiç korkacak bişey yok , lokal anestezi yapılmaya da gerek yok zaten çünkü tek sızı sıvı tüplerden geçerken oluyor rahim ağzıyla alakalı bir ağrı olmuyor. inşallah çok rahat geçecek hiç endişe etme. tüplerinin açık rahminin normal olduğu haberini alırsın inşallah..

B BenanAsiye kilom var eskiden yoktu ama tedavi ustune tedavi davul gibi oldum
Ben şekersiz duramam canim meyvemi falan yiyorum hep glifor kullanmadan zor benim icin

inşallah yanılıyorumdur , hiç bu kadar yanılmayı isteyeceğim konu olmadı
topikçek derdimiz bu @Elcanki hariç

@sumbulkokusu canim rahat rahat git cektir hsg yi
Bak benim vajinismus gecmisim var rahim agzim dar tam korkagin biriyim inan spekulum katater onlari hissetmedim ilac tuplerden gecerken adet agrisi oldu hepsi bu dayanilmayacak gibi degil yani

xpreiaZ canım bir beceremedim bak bunların ikisi progesteronlu hallerim. Abartı değildi. Vücut isim yüksekti zaten benim. Bir tık yukarı çıktı. Bilemedin iki tık ama ovu günü dahil her şey normal seyrine en yakın halleri

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-09-20-51-59.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2016-12-09-20-51-07.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 53
Evet gercekten oyle. bende besinci aydi korunmayi biraktgim esime demistim ki dort aydir zehir olduk bu ay hamile miyiz diye. bu ay birkaiyom ben zaten sinavlariniz var... falan filan. sonea o ay ogrendim ki hamileyim. biraz rahtlamak lazim bosvermek lazim. keske biraz olsun rahat olsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…