Yaww he he yok yumurta bu ayAminnnn veson inşallah ama yok bu ay bişey
Kondurcam canim insallah.Bugun tabloya pm kondur canim orda bulunsun hatta yarin da olsun garanti sonra yat keyfine bak
Ben de eşimin olmadığı 3 ayda kilo vereyim diyorum hedefim 10 kilo. tabi inş hanile kalırım gitmeden...
Sonu bebiş olsun inşallah canım.. Pik yapmış gözün aydın...
Insaallah canim hepimiz hamile kaliriz tez vakitteBen de eşimin olmadığı 3 ayda kilo vereyim diyorum hedefim 10 kilo. tabi inş hanile kalırım gitmeden...
Umidini kaybetne cajim. hayirlisi olsun. vardir bi hayir insallah. rabbim cok aratmadan nasip etsin. daha var vata bekle. bu birinci yumurtanin negatifdir. ikincinin pozitifini nirnkac gune gorursun insallah:)
Sizin anneler buralarda benim annem turkiyede:) demek ki gurbet heo almanya degilmis:)Benimkilerde Hollanda'da sömestr gideceğim büyük ihtimal, kadincagiz korun istersen diyor.. bizimki de nasip olursa doğuma gelcek.. insanin kendi annesi gibisi yok.. basinda dursun lohusaliktaaa :)
Leyla abla cok uzulme. belki yerlesmedie. degilse bile vakti var demek ki .uzuldukce daha cok iatedikce daha da uzaklasiyor bizden farketmiyoruzevetttttt malesef canım..hafif geldi henüz ama sökülür yarına sanırım...
Bende insulin yuksekligi ve reaktif hipoglisemi var canim. ailede seker hastasi var kardesim 15 yildir tip 1 diyabet annem tip 2 diyabet. ben 2 yil falan oldu glifor kullaniyorum korunma amacli.
Canim ne diyecegim benim doktor demisti ki (biraz kilom var) acil kilo vermelisin. belki insulin direbcin llabilir ve bu gebe kalmaya ciddi bir engel dedi. beslenmeyle insulini duzeltenler var. bilmiyorum kilon var mi? kilolu olmasa bile kiside insukun direnci olabiliyor. istersen bi arastir. karatay tarzi beslenenler ilacsiz filan kurtulabiliyorlar insulin direncinden
Bende bi dort kilo verdim son adetim gelmeden bir hafta once baslamistimi. ama son bir haftadir yerimde sayiyorum bat krizindenBen de eşimin olmadığı 3 ayda kilo vereyim diyorum hedefim 10 kilo. tabi inş hanile kalırım gitmeden...
Amin canım inşallah. Eşim nefes aldırmıyor canım. Bana kalsa bu ay dinlenmek istiyordum.üzerimdeki stres fazla.. İş yüküm çok sorumluluğum çok fazla... Çok yoruldum yorgunum... Hamile kaldığım çok rahattım.. Bebiş rahatlıkta geliyor onu anladım... Inşallah senden güzel haber gelir canım..Leyla abla cok uzulme. belki yerlesmedie. degilse bile vakti var demek ki .uzuldukce daha cok iatedikce daha da uzaklasiyor bizden farketmiyoruzinsallah en kisa zamanda bebsin gelir yerlesir karnina:)
Sümbülüm ben de anestezisiz oldum inan hiç korkacak bişey yok , lokal anestezi yapılmaya da gerek yok zaten çünkü tek sızı sıvı tüplerden geçerken oluyor rahim ağzıyla alakalı bir ağrı olmuyor. inşallah çok rahat geçecek hiç endişe etme. tüplerinin açık rahminin normal olduğu haberini alırsın inşallah..Kızlar sümbülden mesaj var
kızlar
HSG için gün aldım. bu çarşamba saat 14:00 da. minicik kaygılıyım.
uyutmadan yaptıkları zaman lokal anestezi de mi yapmıyorlar ? uyuşturmuyorlar mı kızlar ?
yarın yasagım kalkıyor .dönüyorum kızlar. sürgün bitiyor . ama herlde geceden önce açılmaz
---------------------------------------------------------
AŞK OLSUN KIZLAR HEPİNİZ BENİ UNUTTUNUZ 1 GÜN DE
Olur canım günde bir içiyorsun zaten. ben iki içiyorum ona rağmen 4-5 saat oynadığı oluyor arada. napayım dünya ilaç var unutuyorum arada..Kızlar bu sabah ki glucophage i içmeyi unuttum şimdi isem olur mu sabahkini de biraz gec içerdim
inşallah yanılıyorumdur , hiç bu kadar yanılmayı isteyeceğim konu olmadı
Evet gercekten oyle. bende besinci aydi korunmayi biraktgim esime demistim ki dort aydir zehir olduk bu ay hamile miyiz diye. bu ay birkaiyom ben zaten sinavlariniz var... falan filan. sonea o ay ogrendim ki hamileyim. biraz rahtlamak lazim bosvermek lazim. keske biraz olsun rahat olsakAmin canım inşallah. Eşim nefes aldırmıyor canım. Bana kalsa bu ay dinlenmek istiyordum.üzerimdeki stres fazla.. İş yüküm çok sorumluluğum çok fazla... Çok yoruldum yorgunum... Hamile kaldığım çok rahattım.. Bebiş rahatlıkta geliyor onu anladım... Inşallah senden güzel haber gelir canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?