- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Yok meyveyi kesmek demek degil. karatayi aeastir biraz. gorursun. tatli hamur isi karbonhidrat yapay sekerler hazir gida filan. inslalah kendin icin en iyi olani bulursubB BenanAsiye kilom var eskiden yoktu ama tedavi ustune tedavi davul gibi oldum
Ben şekersiz duramam canim meyvemi falan yiyorum hep glifor kullanmadan zor benim icin
ya ben makarnayi cok seviyorum eşim pilaviYok meyveyi kesmek demek degil. karatayi aeastir biraz. gorursun. tatli hamur isi karbonhidrat yapay sekerler hazir gida filan. inslalah kendin icin en iyi olani bulursub
Kizlar bugun yetisemedim muhabbetinize sabah sadeceLeYLa_21 ablanin atese bakinca düşüs gorunce ciktim. baya kaynatmissiniz SaskinAnne senin de gelmiş hayirlisi olsun canim. missdincer erken canim test icin insallah pozitif olur. FreeSoull canim hgeldin tekrar sen de baya ugrasmissin rabbim aratmasin insallah.
Evet biraz erken oldu ama baş dönmesi olunca şüphelendim dayanamadım :)) nasip bakalım pazartesi belli olurUmidini kaybetne cajim. hayirlisi olsun. vardir bi hayir insallah. rabbim cok aratmadan nasip etsin. daha var vata bekle. bu birinci yumurtanin negatifdir. ikincinin pozitifini nirnkac gune gorursun insallah:)
Sanki 14. gunu çatlayacak gibi ovulasyon testi kullaniyormusunKizlar sizce benim ates 13-14 de catlayabilir mi? Bugun ilk 36.3 cikmisti.. Sanki sifirdan basladim tabloya.. hicbiriyle kiyaslayamiyorum. Nolcam ben yaaa
Transferi ne zamandı?kanda 12 gun sonra bakılıyorkızlar denizegenin test günü ne zamandı haber yok dimi
kızlar denizegenin test günü ne zamandı haber yok dimi
Regl21 de transfer olmuş tabloda gözüküyor bugün 31. GünTransferi ne zamandı?kanda 12 gun sonra bakılıyor
İnş mujdelerle döner aramıza
Belli mi olur sen çalışmalarını yapKizlar sizce benim ates 13-14 de catlayabilir mi? Bugun ilk 36.3 cikmisti.. Sanki sifirdan basladim tabloya.. hicbiriyle kiyaslayamiyorum. Nolcam ben yaaa
Kendini sıcak tut canım geçer inşallahRegl agrisi kadar pis bisey var mj ki
Gliforu ictim birde majezik iceyim dedim yan etki yapar diye icemedim
Simdi sabaha kadar kivran dur
makarnaya bende bayiliyom ama bir aydir onlari yemedim ve dört kilo verdim. istedigim kiloya geleyim kontrollü yemeye calisacagimya ben makarnayi cok seviyorum eşim pilavikarataya bu noktada uyamiyoruz
Kuzum tabii ki disaridan geldigin icin dusuk cikti.. disarisi eksilerde, 37 derece olmazdi herhalde vucut isinn :))))kizlar kayinvalidemden ciktim bes dakikalik yolu arabayla geldik. eve girer girmez mantomu cikarttiktan sonra atesimi ölctüm 35.9 cikti. bugün sabah düzenli ve yeteri kadar uykudan sonra 36.6 cikmisti. bu kadar düsmesi normal mi? disardan geldim diye mi? ama bence galiba yarin ya da ertesinde rel gelecek herhalde. yarin ki ates österir. moralim bozuldu agladim.. bu sabirsizlikla sanirim daha cok bekleyecegim...korkuyorum
Kuzum tabii ki disaridan geldigin icin dusuk cikti.. disarisi eksilerde, 37 derece olmazdi herhalde vucut isinn :))))
Canim ateş ölçme yönteminde sadece ve sadece Bazal vücut ısısı geçerli o da hee sabah aynı saatte yataktan kalkmadan gözünü açar açmaz olctugun ısıdır. Diğer her ölçüm geçersiz ip ucudur. O yüzden diğer isilari takip etme bence.gercekten öyle mi kuzum? valla kafam allak bullak. almanyadayim ya. suan hava 9 derece. ne desem kalin mont arabayla filan geldik ya isim artmistir diye zannediyom . bildigim bütün fizik kurallarini unuttum. esimde unuttu. oturduk üzülüyoz
insallah öyledir. sabaha belli eder artik napalim.
sen hollandadan gelmistin dimi? 21 aralikta amsterdamma gezmeye gidecegiz uc gün. adette olursamm kafa dagitirim artik
Canim ateş ölçme yönteminde sadece ve sadece Bazal vücut ısısı geçerli o da hee sabah aynı saatte yataktan kalkmadan gözünü açar açmaz olctugun ısıdır. Diğer her ölçüm geçersiz ip ucudur. O yüzden diğer isilari takip etme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?