Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B BenanAsiye kilom var eskiden yoktu ama tedavi ustune tedavi davul gibi oldum
Ben şekersiz duramam canim meyvemi falan yiyorum hep glifor kullanmadan zor benim icin
Yok meyveyi kesmek demek degil. karatayi aeastir biraz. gorursun. tatli hamur isi karbonhidrat yapay sekerler hazir gida filan. inslalah kendin icin en iyi olani bulursub

Evet canım yaaa.. zaten hangimiz uğraşmıyor... İnşallah biter bu acılar hepimiz muradımıza ereriz

@sumbulkokusu kız biz seni unuturmuyuz girip çıkıp senin introya baktm bugün hsg tarihi alabildinmş diye yeni yazmışsn veson atmış şimdi hadi hayırlısı olsun tertemiz çıksın inşallah bize de hbr et

Kizlar sizce benim ates 13-14 de catlayabilir mi? Bugun ilk 36.3 cikmisti.. Sanki sifirdan basladim tabloya.. hicbiriyle kiyaslayamiyorum. Nolcam ben yaaa

Umidini kaybetne cajim. hayirlisi olsun. vardir bi hayir insallah. rabbim cok aratmadan nasip etsin. daha var vata bekle. bu birinci yumurtanin negatifdir. ikincinin pozitifini nirnkac gune gorursun insallah:)
Evet biraz erken oldu ama baş dönmesi olunca şüphelendim dayanamadım :)) nasip bakalım pazartesi belli olur

Kizlar sizce benim ates 13-14 de catlayabilir mi? Bugun ilk 36.3 cikmisti.. Sanki sifirdan basladim tabloya.. hicbiriyle kiyaslayamiyorum. Nolcam ben yaaa
Sanki 14. gunu çatlayacak gibi ovulasyon testi kullaniyormusun
Benim tablolar onceden kalp grafigi gibi olurdu gecen ay sakin gitti ama sonuc adet oldum

Regl agrisi kadar pis bisey var mj ki
Gliforu ictim birde majezik iceyim dedim yan etki yapar diye icemedim
Simdi sabaha kadar kivran dur

Regl agrisi kadar pis bisey var mj ki
Gliforu ictim birde majezik iceyim dedim yan etki yapar diye icemedim
Simdi sabaha kadar kivran dur
Kendini sıcak tut canım geçer inşallah
.benimde çamur gibi geliyor yarın sökülür inşallah...

kizlar kayinvalidemden ciktim bes dakikalik yolu arabayla geldik. eve girer girmez mantomu cikarttiktan sonra atesimi ölctüm 35.9 cikti. bugün sabah düzenli ve yeteri kadar uykudan sonra 36.6 cikmisti. bu kadar düsmesi normal mi? disardan geldim diye mi? ama bence galiba yarin ya da ertesinde rel gelecek herhalde. yarin ki ates österir. moralim bozuldu agladim.. bu sabirsizlikla sanirim daha cok bekleyecegim...korkuyorum

Kuzum tabii ki disaridan geldigin icin dusuk cikti.. disarisi eksilerde, 37 derece olmazdi herhalde vucut isinn :))))

Kuzum tabii ki disaridan geldigin icin dusuk cikti.. disarisi eksilerde, 37 derece olmazdi herhalde vucut isinn :))))

gercekten öyle mi kuzum? valla kafam allak bullak. almanyadayim ya. suan hava 9 derece. ne desem kalin mont arabayla filan geldik ya isim artmistir diye zannediyom . bildigim bütün fizik kurallarini unuttum. esimde unuttu. oturduk üzülüyoz

insallah öyledir. sabaha belli eder artik napalim.

sen hollandadan gelmistin dimi? 21 aralikta amsterdamma gezmeye gidecegiz uc gün. adette olursamm kafa dagitirim artik

Canim ateş ölçme yönteminde sadece ve sadece Bazal vücut ısısı geçerli o da hee sabah aynı saatte yataktan kalkmadan gözünü açar açmaz olctugun ısıdır. Diğer her ölçüm geçersiz ip ucudur. O yüzden diğer isilari takip etme bence.

FreeSoull evet canim tamde.dedigin.gibi ama iste bazn.meraktan boyle oluyor.
saniim eski.yebisiniz hosgelmsiniz. Rabbim insallah muradanizi.versin.

simdi.bugunun isisini.girdim ama soylel bir durum var. iki kere olctum ilkinde saat dortte 2 saatlik.uykuyla 36.6 ikinciside 6.14 te 36.7 . aslidnda.olcum saatim 5.30 ama.heyecandan deliksiz uyuyamadim
36.7 yi.h.olcum saatime daha yakin hemde 15 dakik daha ok oldugu.iin.esas aldim. dogru mu?
birde.ff mpr.kutuukla gosterms bugunu. 28.gin.ama son alta ayda 28-30 arasinda.geliyor..o yuzden pazartesii.bekleyecem.

yaa var ya benim isim normalde kademeli olarak.duser adete som.bi.kac gun.kala ama simdi.kademeli olarak artiyor. napsam bilmiyom ki deli gibi umutlanmamak.icn zor tutuyom kendimi.

Veson cum snde kabilir.misin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…