Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok stress yapma yavrum olursa olmustur diye dusun... evet ben hollandadan geldimm :)) iyi gezmeler size deee :)

Cnm çok da büyük bir fark yok bir derece oynamış.çok çok ortalama al 36.65 gir.

Rabbim gönlündekini versin inşallah

denizege34 biliyorum girmiyorsun ama merakla senin sonucunu bekliyoruz inşallah güzel haberlerle gelirsin

LeYLa_21 cnm ateş iyice düşmüş ve sanırım kanama da sökülmüş Hayırlısı olsun dpo20 de geldi gerçekten çok çok uzun bir daha doo20 den önce test yap demem ben artık sana

tsefem28 cnm çizgin hayırlı oldun tablon yeşillensin inşallah

A aichazeyn sanırım dün test yapmışsın negatif çıkmış ff 5 gün sonrayı gösteriyor test için inşallah pozitife döner

passionete dün çalışma olmamış sanırım bugünü kaçırmayın sakın

missdincer cnm dpo en uzun kaç çıkmış sende?

@Cok da Seyapmamak Lazim cnm senin bu ay yumurta yok zaten

zafrina89 Elcanki düzenli Çalışmalara devam

SaskinAnne ShinSeGi yeni ay yeni umutlar inşallah

Sümbül den yine mesaj var

VESON tşk ederim canım sesime ses olduğun için

MELİSSA81 , canım Adore mobilya bu kampanyayı sürekli yapıyor. stoklar bitince bir süre sonra tekrar dağıtım için hazırlanıyor. kızlara da söyleyelim de bilsinler. BU SOKAK CANLARI İÇİN BİR PROJE. ADORE MOBİLYA PARASIZ OLARAK KEDİ EVİ DAĞITIYOR. SADECE KARGO ÜCRETİNİ BİZ ÖDÜYORUZ . KARGO ÜCRETİ SABİT 10 TL.
BU KEDİ evlerinden ALIP ETRAFINIDA STRAFOR GIBI BIR SEYLE KAPLAYIP USTUNE DE NAYLON MALZEMEYLE KAPLIYORUZ . HİÇ BİR ŞEY BULAMAZSAK KALIN ÇÖP POŞETİYLE KAPLAYIP SOKAKLARDA UYGUN YERLERE KOYUYORUZ.

kışın hayvanlar vucut ısısını daha zor korurlar. soğuktan ölmemeleri için aç susuz kalmamalrı gerekiyor . bu yüzden onara sığınacak yer yaparak ve ucuz bile olsa (kilosu5-10 tl) mama alarak bir canı ölümden kurtarabiliririz. inanın 5 lira verip aldıgınız 1 kılo mamayla bir kaç gun 3-5 kedi doyuyor. bütün bunlar sokak köpeklerimiz içinde geçerli tabii ki. istatistiklere göre en fazla susuz kalıyorlar. su !

ShenSiGİ , inşallah uyuşturacak bir iğne olur.

hsg olan bütün kızlar size de iğne yapıldı mı ağzrıyı azaltmak amaçlı ? bana ilaç verdi 3 gün kullanıp öyle gideceğim bir de hsg den 2 saat önce ağrı kesici alacağım

Çok da Şeyamakmamak Lazım, teşekkür ederim canımcım içim rahatladı.

Şaşkın anne, :) umudum endişemden fazla merak etmeyin. heyecanlıyım şimdiden. DESTEĞİNİZ İÇİN ÇOK TŞK KIZLAR

Zafrina , canımcım bu çarşambaya gün aldım saat 14:00

SONUCU HEMEN VERİYORLAR MI KIZLAR ?

missdinçer, canım senin vaktin bence geldi yakındır haberiN bence zafrina ve sen :) hadi inşallah

az kaldı filmimi çekmeye inşallah bebegim olursa klipte çekeceğim cicilerim

seviyorum hepiniizi hepinizii

Cnm benim hsg çektirirken lokal anestezi yapıldı mı bilmiyorum.ama hiç birşey hissetmedim onu söyleyebilirim.sonucu da hemen veriyorlar

Insaallah canim
Diyete basladim sabah verecegim su kilolari insaallah diyetisyene de gitmeyecegim o sekil sıkıyorum kendimi boyle kendi kendime iyi oluyor
Bu arada dun bi arkadasim dedi kizlar roka yemek yumurta kalitesini arttiriyormus hic te sevmem ama yiycez artık
Bol yesilli tablolar olsun insaallah
ShinSeGi LeYLa_21 bu ay adetdaş olduk kaderdas gibi bisey ayni günler gelsin yumurtalar insaallah

Veson benim en geç dpo 12 de vücut ısım düşüşe geçiyor ve en 13. Gün regl 1. Gün oluyor. Yani dpo 12 gün sürüyor en fazla

@sumbulkokusu bak bu da bizim kedi evimiz koliden yaptık etrafını streçledik içine Strafor koyduk ve kışın tam 2 ay dayandı karda bile :) Bu arada inşallah dediğin gibi olur gebe kalmışımdır. Sen iki aydır sıranın bende olduğunu söylüyorsun :) inşallah doğru tahmindir

Eklentiler

• IMG_5735.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 39
Canım kürtajdan sonra böyle oldu yoksa ff şu gün diyordu adet Şaka diye geliyordu. Bu sabah söküldü çok şükür. Yarın klomen başlıyorum ve 12.gün doktordayım.inşallah senin geçen gün söylediğin gibi buay gelir bebiş... Yoruldum artık... Adet sökülünce rahatladım ve umutluyum inşallah bu ay şeytanın bacağını kıracağız inşallah... Tüm topicten umutluyum. Amh sonucu beni mutlu etti... Özlem 55 yaşında anca menopoza girersin bu değerle abla demiş. Çok mutlu oldum valla... Rahatladım canım.. Sendende güzel haber gelecek inanıyorum tuğbacım. Kızlarımıza Rabbim kardeş gönderecek inşallah...
Bir beni ayırmış sümbül sultan. Bana kızgın sanırım test yapmadım diye... Teste gerek kalmadı zaten.. @sumbulkokusu bizde seni seviyoruz canım. Birdaha banlanma lütfen... Hsg konusuna gelince ben spekulumu takarken bile duymadım. Doktor dan kaynaklı olabilir. Eli çok hafif tecrübeli biri.. Ben çok korkuyordum ilk doktor hsg istediğinde onu bırakmış bu doktora gitmiştim. Bunda çektirmek nasip oldu. Adam 5dk.çekti. Hiç korkma tatlım. Ağrı kesici almaya bile gerek yok. İşinin ehli bir doktor çeksin yeter. Güzel haberlerini bekliyorum canım... Bu arada Amh sonucum güzel çıkmış. Doktorum çok iyi demiş dün eşimi yanına göndermiştim... Çabuk dön özledik seni kuzum...

Üçümüz aynı gün adet olduk inşallah sevinçli haberide beraber veririz topice... Bu ay güzel çalışın canım eşini sıkı sıkı tembihle.. Ilişkiden kaçmasın... Kolaylıklar dilerim tatlım...

Onun sagi solu belli olmaz ya
Birde bana ovulasyon testi yapma diyor o zaman hepten kacircaz yumurtayi
Sabahi zor ettim agridan simdi hemen ictim agri kesiciyi ne kadar agri okadar kaliteli yumurta ben bu ay yumurtlamisim anladim

Çok tşkür ederim canm güzel dileklerin için ama ben gerçekten anlam veremiyorum artık olmayışına aklına ne gelirse gebelik için kür tıp vs. Yok elde var sıfır kafaya takmamak onuda yaptım takipsizde 2 sene denedim tüp denemeye korkuyorum yine negatif olur son ümidim çünkü kızım kardeşsiz kalacak sanırım her sene bu ay özellikle çok beklentiye giriyorum yarın kızımın doğum günü hediye olarak kardeşin olacak demeyi öyle çok istedimki 3 sene dir ve yine olmadı çok üzgünüm kismet artık belkide boşuna zorluyorum bazen en iyisi doğum k.h alıp kullan boşver diyorum ama kızım ve eşime kıyamıyorum bana bir akıl ver canm ne yapayım gerçekten psikolojim pek iyi değil

Hoş bulduk canım. Yapacak bir şey yok. Veson'un dediği gibi gir ama bu güne notunu da ölçüm hatalı diye not gir. Oluyor böyle en heyecanlı günlerde

Cnm benim ya sebepsiz infertilite gerçekten zor.kız kaç Yaşında? Bir de sen yurt dışındasın değil mi? Dr un nasıl yani tecrübeli biri mi? Imkanlar nasıl orda? Prof falan var mı

Ve @sumbulkokusu ben de bahçe kedilerim için yaptım ama rüzgar alıp götürdü geçen karda kışta. Bir de çok gözlemledim öncesinde hiç girip kullanmadılar :/

Bahçemde gelip giden birkaç sokak kedisi var ben de onları besliyorum.

Veson canım inşallah olur inşallah canım ya iki aydir böyle erkenden çalıyor hayır olsun inşallah bu ay içimdeki hız iki yumurta var diyor hep çift taraflı agrim oldu özellikle dun de ağrıdı sağ taraf geçen günde solda çok agrim olmuştu ... dunki ağrıdan dolayı bugün ateş bi kat daha artar dedim ama aynı çıktı bakalım 10 gün sonra gelecekmi yine adet dilerim inşallah 9 ay gelmez

elmol cnm sen hala ateş mi ölçüyorsun kuzum? Ateş işte böyle bağımlılık yapar:)))

Mide bulantıları nasıl? Bilekklik işe tarıyor mu gerçekten

Cnm benim ya sebepsiz infertilite gerçekten zor.kız kaç Yaşında? Bir de sen yurt dışındasın değil mi? Dr un nasıl yani tecrübeli biri mi? Imkanlar nasıl orda? Prof falan var mı
Çok zor gerçekten nedensiz olmaması zaten çok üzüyor .kızım 9 yaşında gözümün içine bakıyor her ay yani anlayacak yaşta artık bir çok şeyi anlıyor biliyor yorum bile yapıyor cimcime Yurtdışındayım evet imkanlar iyi yani seçeneğim çok var dr ,um doç. Bodrum acıbademden geldi yaklaşık 3 senedir burda iyi yani dr um bir tüp denemem oldu pgt yötemiyle yani hiç soru işareti kalmasın aklımızda diye onu da yaptırdık 10.000$ yakın tuttu ve iki dondurulmuş embriyo vardı sağlıklı tutmadı ikiside nedensiz bide buranın başka şehrinde bahçecinin tüp kliniği var bahçeci kendiside geliyor özel hastalarına ama bir türlü cesaret edip başlıyamıyorum canm

@sumbulkokusu canim bende cok kedi besledim bekarken annemin eski evinde şömine vardi balkonda onun icine yuva yapmistim kisi orda gecirdi yavrularim annem onun ustune iki ev değiştirdi simdi oturdugu evde 2 tane kedisi var yavru daha cok buyuk degil karton kutu icine girmiyorlar zaten çok deforme oluyor eger firmanin tekrar kedi evi kampanyasi olursa bana haber edermisin alayim bende

elmol cnm sen hala ateş mi ölçüyorsun kuzum? Ateş işte böyle bağımlılık yapar:)))

Mide bulantıları nasıl? Bilekklik işe tarıyor mu gerçekten
Valla dereceyi kaldırmadan rahat yok gerçekten bağımlılık yapmış :)
Bilekliği aldığım zaman bi önceki gece serum yemiştim o gün serumla rahattım sanırım çünkü dün taktığımda hiçbi ise yaramadı üstelik bileklerimi agritti damara baskı yapıyo ya rahatsız etti ayva çok iyi geldi sanırım ondan yiyince rahatım gündüz kendimi tutabiliyorum ama akşam felaket geçiyo benim için sabırla bekliyorum azcık büyüsün de ben de rahat edeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…