Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bu bulantılar da çok enteresan ya.
Herkes sabah bulantısından bahsediyor.
İşte sabah kalkınca yataktan yavaş kalkılacakmış kalkılmadan önce kraker yenecekmiş falan.
Benim sabah hiç bulantım olmuyordu. Öğleden sonra yoğun olarak da akşamları oluyordu.
Ne ilginç

Kimine sabah bulantısı kiminde akşam bulantısı olurmuş canım sabah benim de bulanıyor ama tutabiliyorum kendimi akşamları öyle olmuyo malesef lavaboda geçiyo bütün akşam gece uykudan bile uyanıp koşuyorum zor yetişiyorum resmen

haha durmak yok yola devam iyi başladık sonunu getirebilirsek ayın bn ymurta klomesiz 25 e kdr yolu var heralde bende bi rahatlık var sanki bu ay ztn olmıcak diye geçio içimden dillendirmesem de ama adam çok stresli

Ben nerdeyim vesoncuğum

Şu yolladığın emojisütyen sallıyormuş yeni fark ettim. Aman calisma falan yapmam, kavgaliyiz adamla. Gebertesim var. Arkadaşa oturmaya gidecektim sinirlendim oda artist artist gitme evinde otur ozmn dedi otururum dedim kapattim telefonu uyucam tekrar telefonu da kapatayım da görsün

@sumbulkokusu sumbulüm benden en ümitli insan sensin yakın çevremde dahil inşallah doğru çıkar hislerin

Seni epey etkilemiş desene
Ben hiç çıkarmadan atlattım ilk bulantıları.
Ama belli bir haftadan sonra bebeğin saçları oluşurken mi ne tekrar başlıyormuş.

Hımm kız Bayağı büyümüş sen de elinden geleni yapmışsın yapıyorsun.tüğ benek nedense beni ürkütüyor.hiç yapmak içinden gelmiyor.dr da şimdilik gerek yok deyince biraz rahat nefes aldım.dr sana ne diyor bu konuda bir de amh ne durumda

Akşama barışırsınız

Canim yaptık valla dun misafirim vardi gec oldu sabah da kahvalti falan giremedim. islem tamam. ates de biraz biraz yukseliyor gibi. bu ay erken oldu ovulasyon

Ben bayilirim rokaya ohh mis.

denizege34 ben de cok merak ediyorum sonucunu canim. insallah iyi haberlerle don.

@sumbulkokusu dön artik cok ozlettin mapus bitmedi mi?

Canım sabah ilk ateş dışındakilerin hiçbir önemi yok niye üzüyorsunuz kendinizi..

Canım sabah ilk ateş dışındakilerin hiçbir önemi yok niye üzüyorsunuz kendinizi..
haklisin canim bir daha yaomayacam. cidden.kari.koca seepsiz gerildik.uzulduk. sabah 2saat 15 dakikalik.uykuyla 36.7 cikti. bugun adet gunun normalde.bugun gelmeden.ya.da.bugun.inmeye.aslardi. 30a uzadigi oluyor.heyecanla bejleyecegiz artik. bede senden umutliyim:) vesonun dedigi.gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…