Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim burdaki kediler de hiç girmedi içine gerçi küçük bir ilçedeyiz odunluklar kömürlükler falan var bahçelerde , onları daha ferah buluyor olabilirler.. kedi evime giren çıkan yok kaç gündür.

inşllah tam pozitifi görürüz canım tüp bebekler tutunsun diye daha çok istiyorum bida yapcak mısın çarş ya kadar yoksa çarş mı bekliceksin o zaman haber verirsin ama çizgi var

LeYLa_21 canım luteal fazın çok ilginç gerçekten. Dr.una bunu Danış bence. Ilk kez bu kadar uzun faz gördüm. Allah hayırlısıñı versin tez zamanda. Seni çok iyi anlıyorum.

Mutluluğun daim olsun dilerim kucağına da alırsın Allahım yatlrdim etsin inşallah böyle haberler beni çok mutlu ediyor yaa.... ne güzel maşallah subhanallah

ayyyy kesin pozitifff baya çizgi var çok heyecanlıı inşallah sağlıkla kucağına alırsın kan testi çarş mı yapılcak çok sevindimm

Bencede ürkütücü sonuç olarak çok umut bağlıyorsun olmayıncada alternatif bişey kalmıyorki ikincisini yapsam okadar masraf yine olmayacak korkusu yeterince geriliyorum dr um bütün dr ların söylediği lafı söylüyor elimizden gelenin en iyisini yaptık kısmet bu işler diyor belki ikinciye tutar başlıyalım diyor canım işte cesaret yok şuan erteliyorum belki bir mucize olur ama nerdeee..amh iki kere baktırdım ben 2sene önce 12 küsürdü geçen sene bu zamanlardı sanırım bir daha yaptırdım 3.99 çıkmıştı onda bir sorun yok yumurta bol ama iş görmüyorlar tembeller ..senin yaptığın son işlemden sonra hamile kalacağını hissediyorum canm umarımda tüpe gerek kalmaz çok yorucu bir süreç

Ne mutlu sana canm çok sevindim senin adına merakla bekliyordum sonucunu sağlıkla sıhhatle devam etsin gebeliğin canm bide musait olduğunda yaptığın aşamaları yazarmısın kullandığın ilaç vs ne uygulandıysa belki bende cesaretimi toplayıp bir daha tüp olayına girebilirim

Amh iyi duruyor kötü olsa Düşünme başla derdim.şimdi ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başla çğnkü bu işlerde psikoloji gerçekten önemli .

denizege34 transferin kacinci gunu birde embryo kacinci gun embryosu 3 mu 5 mi? kac hucreli oldugunu soylediler mi
Test gununden once kan testi yaptirma bekle
Benim 7. gun negatifti 10. gun silik pozitifti 11. gun 23 cikti kanda doktorum kizdi yarin tekrar yaptir 30 olursa iyi sayariz dedi ertesi gun 30 oldu
Senin muhtemelen beta 100 ustunde var gibi
Insaallah hayirli olsun devami gelsin ayyy boyle gordukce onumuzdeki ay tedaviye baslayasim gelsi benim ama

LeYLa_21 canım luteal fazın çok ilginç gerçekten. Dr.una bunu Danış bence. Ilk kez bu kadar uzun faz gördüm. Allah hayırlısıñı versin tez zamanda. Seni çok iyi anlıyorum.
Canım kürtajdan sonra bünye anca kendini topluyor. Geçen ay 40 günde geldi adet... Doktora sordum normal dedi.. Bilmiyorum ki!
Hayırlı olsun canım. Gözün aydın. Sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Rabbim..

Seni epey etkilemiş desene
Ben hiç çıkarmadan atlattım ilk bulantıları.
Ama belli bir haftadan sonra bebeğin saçları oluşurken mi ne tekrar başlıyormuş.
Işte o çıkarmadan sabahları atlatiyorum sadece öğleden sonra akşama tavan yapıyo daha çok mide yanması şeklinde başlıyormuş tekrar canım o da mideye yukarı doğru baskı olduğu için reflü yapıyo zaten var bende artık nasip o günlere bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…