Bizim burdaki kediler de hiç girmedi içine gerçi küçük bir ilçedeyiz odunluklar kömürlükler falan var bahçelerde , onları daha ferah buluyor olabilirler.. kedi evime giren çıkan yok kaç gündür.Ve @sumbulkokusu ben de bahçe kedilerim için yaptım ama rüzgar alıp götürdü geçen karda kışta. Bir de çok gözlemledim öncesinde hiç girip kullanmadılar :/
Bahçemde gelip giden birkaç sokak kedisi var ben de onları besliyorum.
inşllah tam pozitifi görürüz canım tüp bebekler tutunsun diye daha çok istiyorum bida yapcak mısın çarş ya kadar yoksa çarş mı bekliceksin o zaman haber verirsin ama çizgi varKızlar bugün cesaretimi toplayıp yaptım test ama silik çıktı gerçi sabah idrari değil bir de çok su icmistim. Test günüm çarşamba. Bu Dr çok geç veriyor test günlerini. Merak ettiniz biliyorum hakkınızı helal edin. Ama bu dönemi güzel geçirdim:)
Insallah canim ya. Ay cok güzel umarim git gide koyulasirŞu an daha tedirgin oldum. Umarım koyulasir
gerilmeeee yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin herşey süper olsun inşallahŞu an daha tedirgin oldum. Umarım koyulasir
Ay hadi inşallah
Mutluluğun daim olsun dilerim kucağına da alırsın Allahım yatlrdim etsin inşallah böyle haberler beni çok mutlu ediyor yaa.... ne güzel maşallah subhanallahEki Görüntüle 1923238
Kızlar az öncekini hemen çekip göndermiştim. Bu test koyulastiii
Cvp veremiyorum şu an çok musait değilim ev dolu. Hafta içi bol bol yazisiriz. Çok heyecan yaptimhepinizi öpüyorum ay aglayasim var cokk
Kan testi istiyoruz ilk fırsatta yaz çok HeyecanlıEki Görüntüle 1923238
Cvp veremiyorum şu an çok musait değilim ev dolu. Hafta içi bol bol yazisiriz. Çok heyecan yaptimhepinizi öpüyorum ay aglayasim var cokk
ayyyy kesin pozitifff baya çizgi var çok heyecanlıı inşallah sağlıkla kucağına alırsın kan testi çarş mı yapılcakEki Görüntüle 1923238
Sanırım12. Günü tabloda öyle gözüküyor ipnenin de 16. Gün etkisi Çoktan geçmiştirHayırlı olsun canım.
Transferin kaçıncı günü?
Bencede ürkütücü sonuç olarak çok umut bağlıyorsun olmayıncada alternatif bişey kalmıyorki ikincisini yapsam okadar masraf yine olmayacak korkusu yeterince geriliyorum dr um bütün dr ların söylediği lafı söylüyor elimizden gelenin en iyisini yaptık kısmet bu işler diyor belki ikinciye tutar başlıyalım diyor canım işte cesaret yok şuan erteliyorum belki bir mucize olur ama nerdeee..amh iki kere baktırdım ben 2sene önce 12 küsürdü geçen sene bu zamanlardı sanırım bir daha yaptırdım 3.99 çıkmıştı onda bir sorun yok yumurta bol ama iş görmüyorlar tembeller ..senin yaptığın son işlemden sonra hamile kalacağını hissediyorum canm umarımda tüpe gerek kalmaz çok yorucu bir süreçHımm kız Bayağı büyümüş sen de elinden geleni yapmışsın yapıyorsun.tüğ benek nedense beni ürkütüyor.hiç yapmak içinden gelmiyor.dr da şimdilik gerek yok deyince biraz rahat nefes aldım.dr sana ne diyor bu konuda bir de amh ne durumda
Ne mutlu sana canm çok sevindim senin adına merakla bekliyordum sonucunu sağlıkla sıhhatle devam etsin gebeliğin canm bide musait olduğunda yaptığın aşamaları yazarmısın kullandığın ilaç vs ne uygulandıysa belki bende cesaretimi toplayıp bir daha tüp olayına girebilirimKızlar bugün cesaretimi toplayıp yaptım test ama silik çıktı gerçi sabah idrari değil bir de çok su icmistim. Test günüm çarşamba. Bu Dr çok geç veriyor test günlerini. Merak ettiniz biliyorum hakkınızı helal edin. Ama bu dönemi güzel geçirdim:)
Amh iyi duruyor kötü olsa Düşünme başla derdim.şimdi ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başla çğnkü bu işlerde psikoloji gerçekten önemli .Bencede ürkütücü sonuç olarak çok umut bağlıyorsun olmayıncada alternatif bişey kalmıyorki ikincisini yapsam okadar masraf yine olmayacak korkusu yeterince geriliyorum dr um bütün dr ların söylediği lafı söylüyor elimizden gelenin en iyisini yaptık kısmet bu işler diyor belki ikinciye tutar başlıyalım diyor canım işte cesaret yok şuan erteliyorum belki bir mucize olur ama nerdeee..amh iki kere baktırdım ben 2sene önce 12 küsürdü geçen sene bu zamanlardı sanırım bir daha yaptırdım 3.99 çıkmıştı onda bir sorun yok yumurta bol ama iş görmüyorlar tembeller ..senin yaptığın son işlemden sonra hamile kalacağını hissediyorum canm umarımda tüpe gerek kalmaz çok yorucu bir süreç
Sanırım12. Günü tabloda öyle gözüküyor ipnenin de 16. Gün etkisi Çoktan geçmiştir
Canım kürtajdan sonra bünye anca kendini topluyor. Geçen ay 40 günde geldi adet... Doktora sordum normal dedi.. Bilmiyorum ki!LeYLa_21 canım luteal fazın çok ilginç gerçekten. Dr.una bunu Danış bence. Ilk kez bu kadar uzun faz gördüm. Allah hayırlısıñı versin tez zamanda. Seni çok iyi anlıyorum.
Hayırlı olsun canım. Gözün aydın. Sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Rabbim..Eki Görüntüle 1923238
Işte o çıkarmadan sabahları atlatiyorum sadece öğleden sonra akşama tavan yapıyoSeni epey etkilemiş desene
Ben hiç çıkarmadan atlattım ilk bulantıları.
Ama belli bir haftadan sonra bebeğin saçları oluşurken mi ne tekrar başlıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?