- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
tabii ki haber veriririm canım .iiz canim bende cok kedi besledim bekarken annemin eski evinde şömine vardi balkonda onun icine yuva yapmistim kisi orda gecirdi yavrularim annem onun ustune iki ev değiştirdi simdi oturdugu evde 2 tane kedisi var yavru daha cok buyuk degil karton kutu icine girmiyorlar zaten çok deforme oluyor eger firmanin tekrar kedi evi kampanyasi olursa bana haber edermisin alayim bende
oooo mapusluk bitmiş:)tabii ki haber veriririm canım .
Hoşgeldin sümbül nasıl3 gün banlandın sen ya? ilk değil miydi bu? benim ilkler hep 1 gündü.tabii ki haber veriririm canım .
Işte o çıkarmadan sabahları atlatiyorum sadece öğleden sonra akşama tavan yapıyodaha çok mide yanması şeklinde başlıyormuş tekrar canım o da mideye yukarı doğru baskı olduğu için reflü yapıyo zaten var bende artık nasip o günlere bakalım
KIzlarr cok fena diyete girdim
Su aldigim 15 kiloyu versem hepsi igne ilac fazlaligi
Kendimi spor ve karnibahara verdim
Bu arada arastirdikca ogreniyorum karnabahar brokoli e vitamini deposuymus bol yumurta yani
Kacinci gundesin canim hayirlisi olsun insallah
Yaa yasakmi ben bilmiyordum bunu cok severek yiyordumOf ben karnibahari felaket seviyorum. Ama bana hipotiroidten dolayi yasak. Azicik yiyorum o yuzden.
Eki Görüntüle 1923238
Kızlar az öncekini hemen çekip göndermiştim. Bu test koyulastiii
Cvp veremiyorum şu an çok musait değilim ev dolu. Hafta içi bol bol yazisiriz. Çok heyecan yaptimhepinizi öpüyorum ay aglayasim var cokk
Etkisi varmiymis bende bilmiyordumOf ben karnibahari felaket seviyorum. Ama bana hipotiroidten dolayi yasak. Azicik yiyorum o yuzden.
Yasak miydi aaa ben de çok severim gerçi şuan yiyemiyorum ama normalde yerimOf ben karnibahari felaket seviyorum. Ama bana hipotiroidten dolayi yasak. Azicik yiyorum o yuzden.
Evet canm haklısın ben en iyisi birkaç ay dinleniyim böyle baya zorlandım bugün farkettim bu ay son bir takip yapıcam eşim için sonrada ara vericem inşallah baharda başlarım artık tüpeAmh iyi duruyor kötü olsa Düşünme başla derdim.şimdi ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başla çğnkü bu işlerde psikoloji gerçekten önemli .
Cnm benim kendi doktorum bile yok henüz her doktora bir ay gittim.bu ayda bir profla mailleştim hsg çekelim dedi.onun bulunduğu hastanede 700 başka yerde 550.senin hsg hangi gün çekilcek canım kendi doktoruns mı çrktirmeye karar verdin 700 dediğine
bundan sonra boş ay olmuycak sanırım cnm bu ay hsg arkasından 2 iğneli aşılama arkasından da tüp.O kadar döndüm döndüm baktım acaba unuttuğun var mı diye Gözümden kaçmış yeni ay yeni Ümitler diyelim sana dabu ay akışına mı burakıyorsun?
Yaa yasakmi ben bilmiyordum bunu cok severek yiyordum
m
ooo masallacanim ya bildigin.baya.belli ikinci cizgi :)
ayorli olsun insallah saglicakla.kucaguna.alirsin. kat kat artsin buyusun.:) insallah. darisi basimiza
inşllah tam pozitifi görürüz canım tüp bebekler tutunsun diye daha çok istiyorum bida yapcak mısın çarş ya kadar yoksa çarş mı bekliceksin o zaman haber verirsin ama çizgi var
Hayırlı olsun canım.
Transferin kaçıncı günü?
Inşallah devamı gelir canım. Hayalet çizgi iyiye işaret. Inşallah kucağına da alırsın[/QUOTE
İnşallah cnm. Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun insallah.hatırlıyorum seni ben yeni gelmiştim topige sen gitmiştin. Şu an var mı tekrardan tüp denemeleri?
Etkisi varmiymis bende bilmiyordum
Bende severim esim nefret eder onu evden gonderdim hasladim yedim faydali diye ne bulsak yiyoruz zaten
Yasak miydi aaa ben de çok severim gerçi şuan yiyemiyorum ama normalde yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?