Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIzlarr cok fena diyete girdim
Su aldigim 15 kiloyu versem hepsi igne ilac fazlaligi
Kendimi spor ve karnibahara verdim
Bu arada arastirdikca ogreniyorum karnabahar brokoli e vitamini deposuymus bol yumurta yani

tabii ki haber veriririm canım .

Benim mide bulantisindan sonra mide yanmam basladi canim. Genelde aksamlari portakal suyu sıkıp iciyordum ondan oluyormus sanirim agzima aci su geliyordu yanmayla beraber. Portakal suyunu gun icinde icince olmadi bir daha. Hakkimizda hayirlisi. Bebisler saglikli olsunlar da.

KIzlarr cok fena diyete girdim
Su aldigim 15 kiloyu versem hepsi igne ilac fazlaligi
Kendimi spor ve karnibahara verdim
Bu arada arastirdikca ogreniyorum karnabahar brokoli e vitamini deposuymus bol yumurta yani

Of ben karnibahari felaket seviyorum. Ama bana hipotiroidten dolayi yasak. Azicik yiyorum o yuzden.

Of ben karnibahari felaket seviyorum. Ama bana hipotiroidten dolayi yasak. Azicik yiyorum o yuzden.
Etkisi varmiymis bende bilmiyordum
Bende severim esim nefret eder onu evden gonderdim hasladim yedim faydali diye ne bulsak yiyoruz zaten

Amh iyi duruyor kötü olsa Düşünme başla derdim.şimdi ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başla çğnkü bu işlerde psikoloji gerçekten önemli .
Evet canm haklısın ben en iyisi birkaç ay dinleniyim böyle baya zorlandım bugün farkettim bu ay son bir takip yapıcam eşim için sonrada ara vericem inşallah baharda başlarım artık tüpe

senin hsg hangi gün çekilcek canım kendi doktoruns mı çrktirmeye karar verdin 700 dediğine
Cnm benim kendi doktorum bile yok henüz her doktora bir ay gittim.bu ayda bir profla mailleştim hsg çekelim dedi.onun bulunduğu hastanede 700 başka yerde 550.
pazartesi sabah randevu aldım doktora görünüp hsg çekilicem. bahsettiğim iki hastanede de sıra yok sanırım ne zaman gelseniz çekeriz dediler.pazartesi işten de izinliyim tüm gün gelmiycem.

O kadar döndüm döndüm baktım acaba unuttuğun var mı diye Gözümden kaçmış yeni ay yeni Ümitler diyelim sana da bu ay akışına mı burakıyorsun?
bundan sonra boş ay olmuycak sanırım cnm bu ay hsg arkasından 2 iğneli aşılama arkasından da tüp.
çift çizgiyi gördüğüm yerde planlar yarıda bırakılıp güzel bir hamilelik başlasın inş.

Yaa yasakmi ben bilmiyordum bunu cok severek yiyordum

Hipotiroid var mı sende de?
Ben yaklaşık 4 yıldır ilaç kullanıyorum.
İlk başladığım zaman dr uyarmıştı.
Karnıbahar, brokoli, lahana türleri ve turp türlerinden uzak dur dedi.
Benim de aksine tek sevdiğim kış sebzesi karnıbahar. Sebzelerle aram yok.

m

ooo masallacanim ya bildigin.baya.belli ikinci cizgi :)
ayorli olsun insallah saglicakla.kucaguna.alirsin. kat kat artsin buyusun.:) insallah. darisi basimiza

Amin cnm inşallah daha sevinemiyorum bile şaşkın gibiyim.

inşllah tam pozitifi görürüz canım tüp bebekler tutunsun diye daha çok istiyorum bida yapcak mısın çarş ya kadar yoksa çarş mı bekliceksin o zaman haber verirsin ama çizgi var

Çarşamba günü kan testi yaptırcam cnm eşim e söz verdim. Bunu bile gizli saklı yaptim hepimiz görelim inşallah pozitifleri:)
Senin baban nasıl oldu cnm. Nasıl geçti ameliyat. Hastanede mi hala?

Hayırlı olsun canım.
Transferin kaçıncı günü?

Sagol cnm. ransferin 11. Günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…