Çok sevindim Canım maşallah ya kat kat artsın değerin sağlıkla kucağına al inşallah.. darısı başımıza olsunAmin cnm inşallah daha sevinemiyorum bile şaşkın gibiyim.
Çarşamba günü kan testi yaptırcam cnm eşim e söz verdim. Bunu bile gizli saklı yaptimhepimiz görelim inşallah pozitifleri:)
Senin baban nasıl oldu cnm. Nasıl geçti ameliyat. Hastanede mi hala?
Sagol cnm. ransferin 11. Günü.
Lahanayi ben de duymuştum zaten pek sevmem benim tsh 3 ama yukselmemesi lazım yemiyim ben deHipotiroid var mı sende de?
Ben yaklaşık 4 yıldır ilaç kullanıyorum.
İlk başladığım zaman dr uyarmıştı.
Karnıbahar, brokoli, lahana türleri ve turp türlerinden uzak dur dedi.
Benim de aksine tek sevdiğim kış sebzesi karnıbahar. Sebzelerle aram yok.
Mutluluğun daim olsun dilerim kucağına da alırsın Allahım yatlrdim etsin inşallah böyle haberler beni çok mutlu ediyor yaa.... ne güzel maşallah subhanallah
Kan testi istiyoruz ilk fırsatta yaz çok Heyecanlı[/QUOTE
Çarşamba günü canim:)) ay rahat rahat sevinemedim içim kıpır kıpır sadece:))
Lahanayi ben de duymuştum zaten pek sevmem benim tsh 3 ama yukselmemesi lazım yemiyim ben de
canim ya alakas olacak ama senin.su idrar ttestin.vardi ya.gunlerdir.onu.yapiyorum..bugunw.kadar bir sey.gozukmuyordu ustte. ama az once baktim.saba bardaga brakmistim, ustunde.ince.bir.katman var. tortu demek icin.ince ama boyle sanki idrarin.ustunde saydam.bir tabaka. nasil.bir sey olmasi gerekiyordu?Yasak miydi aaa ben de çok severim gerçi şuan yiyemiyorum ama normalde yerim
Ne mutlu sana canm çok sevindim senin adına merakla bekliyordum sonucunu sağlıkla sıhhatle devam etsin gebeliğin canm bide musait olduğunda yaptığın aşamaları yazarmısın kullandığın ilaç vs ne uygulandıysa belki bende cesaretimi toplayıp bir daha tüp olayına girebilirim
Aaa bak bu bilgiler bana şa yararlı. Keşke ben de versem beş altı kilo.... Spor yapamıyorum korkumdan, ıkı ay önce zatürre geçirdim çok ağırdı. B'nde de iğne ve zatürre sonrası aman kendime bakayım dediğim kilolar varKIzlarr cok fena diyete girdim
Su aldigim 15 kiloyu versem hepsi igne ilac fazlaligi
Kendimi spor ve karnibahara verdim
Bu arada arastirdikca ogreniyorum karnabahar brokoli e vitamini deposuymus bol yumurta yani
denizege34 transferin kacinci gunu birde embryo kacinci gun embryosu 3 mu 5 mi? kac hucreli oldugunu soylediler mi
Test gununden once kan testi yaptirma bekle
Benim 7. gun negatifti 10. gun silik pozitifti 11. gun 23 cikti kanda doktorum kizdi yarin tekrar yaptir 30 olursa iyi sayariz dedi ertesi gun 30 oldu
Senin muhtemelen beta 100 ustunde var gibi
Insaallah hayirli olsun devami gelsin ayyy boyle gordukce onumuzdeki ay tedaviye baslayasim gelsi benim ama
Amin cnm inşallah daha sevinemiyorum bile şaşkın gibiyim.
Çarşamba günü kan testi yaptırcam cnm eşim e söz verdim. Bunu bile gizli saklı yaptimhepimiz görelim inşallah pozitifleri:)
Senin baban nasıl oldu cnm. Nasıl geçti ameliyat. Hastanede mi hala?
Sagol cnm. ransferin 11. Günü.
Canım kürtajdan sonra bünye anca kendini topluyor. Geçen ay 40 günde geldi adet... Doktora sordum normal dedi.. Bilmiyorum ki!
Hayırlı olsun canım. Gözün aydın. Sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Rabbim..
denizege34 hadi gözün aydın canım sağlıkla gelsin devamı da inşallah :)))
insallah kat kat katlansin saglikla kucagina al insallah canim
Çok sevindim Canım maşallah ya kat kat artsın değerin sağlıkla kucağına al inşallah.. darısı başımıza olsun
Yok canım henüz. Dr birbuçuk ay sonra regl üçüncü günü gel dedi. Şu an biosteron kullanıyorum. Yumurtalar için. Bende en son tedavi yarıda kesildi, yum.lar yeterince büyümedi
Yarın son canım. sonra da 1 hafta içinde regl gelir. benim progesteron kullanmadığım ay da böyle yüksek olduğu olmuştu ama bu kadar uzun sürmemişti bak tablom. yine 37.1 var yani.Ayy daha kan testi yokinşallah cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Erken sevinmek istemiyorum ama içim durmuyor:) bu arada senin tablo aldı başını gidiyor bu progesteron olamaz ya ben o kadar igne oluyorum hala 36.9 . Ne zaman bitiyor ilaç?
Canimmm cok tebrik ederimm Rabbim degerini kat kat arttirsin saglikli bebisin olsun insAllahhhh!!Eki Görüntüle 1923238
Kızlar az öncekini hemen çekip göndermiştim. Bu test koyulastiii
Cvp veremiyorum şu an çok musait değilim ev dolu. Hafta içi bol bol yazisiriz. Çok heyecan yaptimhepinizi öpüyorum ay aglayasim var cokk
Canım böyle üst kısmı bi parmak tabakası jöle gibi olmuştu sanki sıvı değil şeffaf jölecanim ya alakas olacak ama senin.su idrar ttestin.vardi ya.gunlerdir.onu.yapiyorum..bugunw.kadar bir sey.gozukmuyordu ustte. ama az once baktim.saba bardaga brakmistim, ustunde.ince.bir.katman var. tortu demek icin.ince ama boyle sanki idrarin.ustunde saydam.bir tabaka. nasil.bir sey olmasi gerekiyordu?
Canım böyle üst kısmı bi parmak tabakası jöle gibi olmuştu sanki sıvı değil şeffaf jölecanim ya alakas olacak ama senin.su idrar ttestin.vardi ya.gunlerdir.onu.yapiyorum..bugunw.kadar bir sey.gozukmuyordu ustte. ama az once baktim.saba bardaga brakmistim, ustunde.ince.bir.katman var. tortu demek icin.ince ama boyle sanki idrarin.ustunde saydam.bir tabaka. nasil.bir sey olmasi gerekiyordu?
Inşallah hepsi olur canım sabır ve zaman istiyor bak ben şimdi bulantinin geçeceği haftalara gün sayıyorum senin keyifle sağlıkla geçer inşallah canım benim gözün aydın tekrarAy inşallah:))) kan testinde de görsem sonra kalp atışını görsem daha bir rahtlicam sanki:)
Ben nerdeyimvesoncuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?