Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim Canım maşallah ya kat kat artsın değerin sağlıkla kucağına al inşallah.. darısı başımıza olsun

Lahanayi ben de duymuştum zaten pek sevmem benim tsh 3 ama yukselmemesi lazım yemiyim ben de

Mutluluğun daim olsun dilerim kucağına da alırsın Allahım yatlrdim etsin inşallah böyle haberler beni çok mutlu ediyor yaa.... ne güzel maşallah subhanallah

Amin canım. Allah kucağıimza almayi nasip eder inşallah. Burda kim bu haberi verse ben daha çok heycanlaniyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin .

Kan testi istiyoruz ilk fırsatta yaz çok Heyecanlı [/QUOTE

Çarşamba günü canim:)) ay rahat rahat sevinemedim içim kıpır kıpır sadece:))

Yasak miydi aaa ben de çok severim gerçi şuan yiyemiyorum ama normalde yerim
canim ya alakas olacak ama senin.su idrar ttestin.vardi ya.gunlerdir.onu.yapiyorum..bugunw.kadar bir sey.gozukmuyordu ustte. ama az once baktim.saba bardaga brakmistim, ustunde.ince.bir.katman var. tortu demek icin.ince ama boyle sanki idrarin.ustunde saydam.bir tabaka. nasil.bir sey olmasi gerekiyordu?

Amin canım teşekkür ederim. 3. Transferdi benimde inan elim teste bile gitmedi bugüne kadar acayip bir korku vardı. İnşallah devamı gelir. Aşamaları yazıcam en kisa zamanda cnm.

KIzlarr cok fena diyete girdim
Su aldigim 15 kiloyu versem hepsi igne ilac fazlaligi
Kendimi spor ve karnibahara verdim
Bu arada arastirdikca ogreniyorum karnabahar brokoli e vitamini deposuymus bol yumurta yani
Aaa bak bu bilgiler bana şa yararlı. Keşke ben de versem beş altı kilo.... Spor yapamıyorum korkumdan, ıkı ay önce zatürre geçirdim çok ağırdı. B'nde de iğne ve zatürre sonrası aman kendime bakayım dediğim kilolar var

Transferin 11. Günü. 5.gün Blast embriyo cnm. Benimde 2. Tüp kimyasaldi. Hala o korku var.. ama ilk defa bu kadar koyu gördüm heyecan yaptim:)

Yok canım henüz. Dr birbuçuk ay sonra regl üçüncü günü gel dedi. Şu an biosteron kullanıyorum. Yumurtalar için. Bende en son tedavi yarıda kesildi, yum.lar yeterince büyümedi

Canım kürtajdan sonra bünye anca kendini topluyor. Geçen ay 40 günde geldi adet... Doktora sordum normal dedi.. Bilmiyorum ki!

Hayırlı olsun canım. Gözün aydın. Sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Rabbim..

Amin canım inşallah Rabbim hepimize nasip etsin. Senin tablo bugün çok şaşırttı beni. Okumasamda hergün tablolara bakmaya çalıştım. Hep bizi şaşırtıyor. Ama senin haberini yakın zamanda alicaz inşallah hissediyorum:)

Çok sevindim Canım maşallah ya kat kat artsın değerin sağlıkla kucağına al inşallah.. darısı başımıza olsun

Ayy daha kan testi yok inşallah cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Erken sevinmek istemiyorum ama içim durmuyor:) bu arada senin tablo aldı başını gidiyor bu progesteron olamaz ya ben o kadar igne oluyorum hala 36.9 . Ne zaman bitiyor ilaç?

Yarın son canım. sonra da 1 hafta içinde regl gelir. benim progesteron kullanmadığım ay da böyle yüksek olduğu olmuştu ama bu kadar uzun sürmemişti bak tablom. yine 37.1 var yani.

Bir tek ff benle aynı fikirde inşallah ilaç bittikten sonra regl gelmez tablom yeşillenir ama hiç sanmıyorum canım. estrofem kullanırken ateşin yükselmemesi tam da beklediğim üzre progesterona başlayınca yükselmesi falan... 2 gün sonra düşüşe geçer ateş, beklediğim bu.

Testin baya koyu çıkmış canım inşallah sağlıklı bir hamilelik olur. korkularını anlıyorum ama sen aklına daha önceki kötü tecrübelerini getirmemeye çalış, inşallah bu defa farklı olacak sağlıkla kucağına alacaksın inşallah..

Canimmm cok tebrik ederimm Rabbim degerini kat kat arttirsin saglikli bebisin olsun insAllahhhh!!

Aman cok gerginim. Whatsapp fotomu fln sildim artistlik yapim diye hemen damladi beni engelledin mi diye. Neyse Kuran okumaya devam edeyim de sakinleseyim. Kör seytan kiran okurken daha cok ugrasiyor!! Öff

Canım böyle üst kısmı bi parmak tabakası jöle gibi olmuştu sanki sıvı değil şeffaf jöle

Canım böyle üst kısmı bi parmak tabakası jöle gibi olmuştu sanki sıvı değil şeffaf jöle
Ay inşallah:))) kan testinde de görsem sonra kalp atışını görsem daha bir rahtlicam sanki:)
Inşallah hepsi olur canım sabır ve zaman istiyor bak ben şimdi bulantinin geçeceği haftalara gün sayıyorum senin keyifle sağlıkla geçer inşallah canım benim gözün aydın tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…