döndüm :)Canim yaptık valla dun misafirim vardi gec oldu sabah da kahvalti falan giremedim. islem tamam. ates de biraz biraz yukseliyor gibi. bu ay erken oldu ovulasyon
Ben bayilirim rokaya ohh mis.
@denizege34 ben de cok merak ediyorum sonucunu canim. insallah iyi haberlerle don.
iiz dön artik cok ozlettin mapus bitmedi mi?
dmek kabahati büyüktüHoşgeldin sümbül nasıl3 gün banlandın sen ya? ilk değil miydi bu? benim ilkler hep 1 gündü.
Neyse geçmiş olsun gitme artık bir yere
yok canım ameliyatta sol akciperin yarısını aldılar 1 hafta fln yattı hastanede eve gönderdiler nefes alırken fln çok zorlanıyor ama nefes egzersizi yapa yapa açılcakmış ciğerleri salı kontrole gidicek patoloji sonucuna göre de kemoterapi görebilirmiş belki belli diil henüzAmin cnm inşallah daha sevinemiyorum bile şaşkın gibiyim.
Çarşamba günü kan testi yaptırcam cnm eşim e söz verdim. Bunu bile gizli saklı yaptimhepimiz görelim inşallah pozitifleri:)
Senin baban nasıl oldu cnm. Nasıl geçti ameliyat. Hastanede mi hala?
Sagol cnm. ransferin 11. Günü.
O zaman hayirli olsun canim insaallah saglikla kucagina alirsinTransferin 11. Günü. 5.gün Blast embriyo cnm. Benimde 2. Tüp kimyasaldi. Hala o korku var.. ama ilk defa bu kadar koyu gördüm heyecan yaptim:)
Ben 1 yilda biriktirdim 15 kiloyu bakalim kac ay alacak vermemAaa bak bu bilgiler bana şa yararlı. Keşke ben de versem beş altı kilo.... Spor yapamıyorum korkumdan, ıkı ay önce zatürre geçirdim çok ağırdı. B'nde de iğne ve zatürre sonrası aman kendime bakayım dediğim kilolar var
Canım çok sevindim gözün aydın olsun :)Eki Görüntüle 1923238
Kızlar az öncekini hemen çekip göndermiştim. Bu test koyulastiii
Cvp veremiyorum şu an çok musait değilim ev dolu. Hafta içi bol bol yazisiriz. Çok heyecan yaptimhepinizi öpüyorum ay aglayasim var cokk
canim tebrik ederim benim 100 kusurken böyleydi. gunune göre gayet guzel test masallahEki Görüntüle 1923238
Kızlar az öncekini hemen çekip göndermiştim. Bu test koyulastiii
Cvp veremiyorum şu an çok musait değilim ev dolu. Hafta içi bol bol yazisiriz. Çok heyecan yaptimhepinizi öpüyorum ay aglayasim var cokk
kızlar acilden geliyoruz şimdi eşim başım ağrıo halsizlik var diyince minoset plus verdim meğer o da bazı kişilere alerji yapıyomuş heryeri kıpkırmızı kabardı kaşınıo dedi koşa koşa doktora gittik 2 tane ilaçlı serum yedi bide alerji hapı verdiler gönderdilwr haberiniz olsun sizinde parol fln içtiğinde bişey olmuodu parasetamolde sıkıntı yok yani içinde bi madde daha var propifenazon diye o mu yaptı bilmem
Pazartesi büyük ihtimalle cnmsen benimle aynı yerdesın . ıkımız beraber gıdıcez bu ay anlaşılan. adetler beraber geldı. hsg senın ne zaman ? benım bu carsamba .
Canim bendede hasimato var nodulum felan var..2yildir duzensizce eutrox kullaniyorum.sorayim birdaha gittigimde druma..bende cok severim kis sebzesiHipotiroid var mı sende de?
Ben yaklaşık 4 yıldır ilaç kullanıyorum.
İlk başladığım zaman dr uyarmıştı.
Karnıbahar, brokoli, lahana türleri ve turp türlerinden uzak dur dedi.
Benim de aksine tek sevdiğim kış sebzesi karnıbahar. Sebzelerle aram yok.
Canım benim eşimin de 2 kez felan başına geldi birinde anonim arveles icmisti diğerini tam hatırlamıyorum paroldu sanırım vücudunda iğne ucu kadar boş yer kalmadı komple kabarmisti yüzü de şişip sarkmisti ay haturladikca fena oluyorum şuan bütün ağrı kesiciler yasak ona illa da gerekirse seruma alerji ilacıyla birlikte katip yapıyorlar sizede geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz bidahakızlar acilden geliyoruz şimdi eşim başım ağrıo halsizlik var diyince minoset plus verdim meğer o da bazı kişilere alerji yapıyomuş heryeri kıpkırmızı kabardı kaşınıo dedi koşa koşa doktora gittik 2 tane ilaçlı serum yedi bide alerji hapı verdiler gönderdilwr haberiniz olsun sizinde parol fln içtiğinde bişey olmuodu parasetamolde sıkıntı yok yani içinde bi madde daha var propifenazon diye o mu yaptı bilmem
Amin gülüm inşallah...sen önden git bizde arkadan geliriz inşallah...ateş hep oyun oynuyor bana...hayırlısı canım ya...nasip ötesi yok biliyorsun...Amin canım inşallah Rabbim hepimize nasip etsin. Senin tablo bugün çok şaşırttı beni. Okumasamda hergün tablolara bakmaya çalıştım. Hep bizi şaşırtıyor. Ama senin haberini yakın zamanda alicaz inşallah hissediyorum:)
bana da bişey yapmıo ama eşim biraz alerjik ztn dmeek buna da varmış öğrenmiş olduk soluk borusunda ödem fln yapıomuş hastaneden ayrılırken doltor bida bida söyledi nefes almakta sıkıntı başlarsa hemen gelin diyeÇok geçmiş olsun. Bende de plus var. Aman dikkat edelim. Biz içtik bir şey olmadı ama şans demek. Başkasına vermeyelim bari
saol canım bizimki parasetamol içerikli parol fln içtiğinde bişey olmuodu bunda niye böyle oldu anlamadm bidakine bildiği hapları içsin bari gitmesek kötü olcaktı ama belli yani ilaçlı serum taktılar o halde kırmızılıklar ilerledi de ileerledi çoğaldıkça çoğaldı eve geldik biraz vakit geçti kırmızılar azaldı zamanlaCanım benim eşimin de 2 kez felan başına geldi birinde anonim arveles icmisti diğerini tam hatırlamıyorum paroldu sanırım vücudunda iğne ucu kadar boş yer kalmadı komple kabarmisti yüzü de şişip sarkmisti ay haturladikca fena oluyorum şuan bütün ağrı kesiciler yasak ona illa da gerekirse seruma alerji ilacıyla birlikte katip yapıyorlar sizede geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz bidaha
Geçmiş olsun canım ilaçta sorun yok normalde ama eşinin alerjisi varmış demek... benim de 25 seneden sonra kiviye alerjim çıktı. 25 yıl yedim hiçbişey olmuyordu. sonra bir yedim boğazım deli gibi kaşınmaya başladı elimi ağzımın içine sokup kaşıdım dayanamayıp hatta.. gözlerimin içi kan çanağına döndü. o zamandan beri korkudan aynı tabakta başka meyve bile olsa yiyemiyorum suyu değmiştir diye.bana da bişey yapmıo ama eşim biraz alerjik ztn dmeek buna da varmış öğrenmiş olduk soluk borusunda ödem fln yapıomuş hastaneden ayrılırken doltor bida bida söyledi nefes almakta sıkıntı başlarsa hemen gelin diye
Cok gecmis olsun canim benim esimde boyle majezik icse dokunuyo kabariyo..artik ogrendim sadece parol veriyorum..dikkat edin canimbana da bişey yapmıo ama eşim biraz alerjik ztn dmeek buna da varmış öğrenmiş olduk soluk borusunda ödem fln yapıomuş hastaneden ayrılırken doltor bida bida söyledi nefes almakta sıkıntı başlarsa hemen gelin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?