Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
döndüm :)

yok canım ameliyatta sol akciperin yarısını aldılar 1 hafta fln yattı hastanede eve gönderdiler nefes alırken fln çok zorlanıyor ama nefes egzersizi yapa yapa açılcakmış ciğerleri salı kontrole gidicek patoloji sonucuna göre de kemoterapi görebilirmiş belki belli diil henüz

kızlar acilden geliyoruz şimdi eşim başım ağrıo halsizlik var diyince minoset plus verdim meğer o da bazı kişilere alerji yapıyomuş heryeri kıpkırmızı kabardı kaşınıo dedi koşa koşa doktora gittik 2 tane ilaçlı serum yedi bide alerji hapı verdiler gönderdilwr haberiniz olsun sizinde parol fln içtiğinde bişey olmuodu parasetamolde sıkıntı yok yani içinde bi madde daha var propifenazon diye o mu yaptı bilmem

Ben 1 yilda biriktirdim 15 kiloyu bakalim kac ay alacak vermem

Çok geçmiş olsun. Bende de plus var. Aman dikkat edelim. Biz içtik bir şey olmadı ama şans demek. Başkasına vermeyelim bari

Canim bendede hasimato var nodulum felan var..2yildir duzensizce eutrox kullaniyorum.sorayim birdaha gittigimde druma..bende cok severim kis sebzesi

Canım benim eşimin de 2 kez felan başına geldi birinde anonim arveles icmisti diğerini tam hatırlamıyorum paroldu sanırım vücudunda iğne ucu kadar boş yer kalmadı komple kabarmisti yüzü de şişip sarkmisti ay haturladikca fena oluyorum şuan bütün ağrı kesiciler yasak ona illa da gerekirse seruma alerji ilacıyla birlikte katip yapıyorlar sizede geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz bidaha

Amin gülüm inşallah...sen önden git bizde arkadan geliriz inşallah...ateş hep oyun oynuyor bana...hayırlısı canım ya...nasip ötesi yok biliyorsun...

Çok geçmiş olsun. Bende de plus var. Aman dikkat edelim. Biz içtik bir şey olmadı ama şans demek. Başkasına vermeyelim bari
bana da bişey yapmıo ama eşim biraz alerjik ztn dmeek buna da varmış öğrenmiş olduk soluk borusunda ödem fln yapıomuş hastaneden ayrılırken doltor bida bida söyledi nefes almakta sıkıntı başlarsa hemen gelin diye

saol canım bizimki parasetamol içerikli parol fln içtiğinde bişey olmuodu bunda niye böyle oldu anlamadm bidakine bildiği hapları içsin bari gitmesek kötü olcaktı ama belli yani ilaçlı serum taktılar o halde kırmızılıklar ilerledi de ileerledi çoğaldıkça çoğaldı eve geldik biraz vakit geçti kırmızılar azaldı zamanla

Geçmiş olsun canım ilaçta sorun yok normalde ama eşinin alerjisi varmış demek... benim de 25 seneden sonra kiviye alerjim çıktı. 25 yıl yedim hiçbişey olmuyordu. sonra bir yedim boğazım deli gibi kaşınmaya başladı elimi ağzımın içine sokup kaşıdım dayanamayıp hatta.. gözlerimin içi kan çanağına döndü. o zamandan beri korkudan aynı tabakta başka meyve bile olsa yiyemiyorum suyu değmiştir diye.

Cok gecmis olsun canim benim esimde boyle majezik icse dokunuyo kabariyo..artik ogrendim sadece parol veriyorum..dikkat edin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…