Gecmis olsun canimkızlar acilden geliyoruz şimdi eşim başım ağrıo halsizlik var diyinc1e minoset plus verdim meğer o da bazı kişilere alerji yapıyomuş heryeri kıpkırmızı kabardı kaşınıo dedi koşa koşa doktora gittik 2 tane ilaçlı serum yedi bide alerji hapı verdiler gönderdilwr haberiniz olsun sizinde parol fln içtiğinde bişey olmuodu parasetamolde sıkıntı yok yani içinde bi madde daha var propifenazon diye o mu yaptı bilmem
Benimde fena şekilde kültür mantarına alwrjim var.pizzada minicik parçası kaçmış olsa yada suyu bile değmiş olsa bütün midemi bosalttiriyor mantarı görünce bile korkuyirumGeçmiş olsun canım ilaçta sorun yok normalde ama eşinin alerjisi varmış demek... benim de 25 seneden sonra kiviye alerjim çıktı. 25 yıl yedim hiçbişey olmuyordu. sonra bir yedim boğazım deli gibi kaşınmaya başladı elimi ağzımın içine sokup kaşıdım dayanamayıp hatta.. gözlerimin içi kan çanağına döndü. o zamandan beri korkudan aynı tabakta başka meyve bile olsa yiyemiyorum suyu değmiştir diye.
Canim bendede hasimato var nodulum felan var..2yildir duzensizce eutrox kullaniyorum.sorayim birdaha gittigimde druma..bende cok severim kis sebzesi
Benimde fena şekilde kültür mantarına alwrjim var.pizzada minicik parçası kaçmış olsa yada suyu bile değmiş olsa bütün midemi bosalttiriyor mantarı görünce bile korkuyirum
Şükür iyiyim canım. Hoş bulduk sen nasılsınFreeSoull hoşgeldin canım yeni gördüm nasılsın iyisindir inşallah
sagolasin canim. bir parak kalinliginda degildi. inceydi ama dedigin gibi jölemsi bbir yapisi vardi. yarin ene deneyecegim. hayirlar getirir insallahCanım böyle üst kısmı bi parmak tabakası jöle gibi olmuştu sanki sıvı değil şeffaf jöle
Son 4 aydir duzenli kullaniyorum canim oncesinde unutuyordum simdi ise gitmeden aliyorum hemenIlaci hamilelikte cok duzenli kullanmalisin canim Allah korusun cok zararli kullanmamak.
Progestan felan kullaniyormusun canim omu yapti acaba..benim. goguslerim cok kasiniyordu ilk zaman travacort verdi ama cesaret edip kullanmamistimKizlar hamilelikte vajinal mantar icin travocort krem kullanilir mi acaba?
Kasintidan bi hal oldum kanattim hep
Progestan felan kullaniyormusun canim omu yapti acaba..benim. goguslerim cok kasiniyordu ilk zaman travacort verdi ama cesaret edip kullanmamistim
Cnm kategori a rahatlıkla kullanılır b ise genellikle rahatlıkla kullanılır c ise mutlaka kullanmak gerekiyorsa kullanılır d ise hayati risk varsa sadece kullanılırHayir canim progestan kullanmiyorum.
Travocort'un gebelik kategorisi c ama demek ki kullanilabiliyor.
Carsamba saglik ocagina asiya gidicem sorayim.
saol canımzafrina89 cnm çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?