- 5 Mayıs 2013
- 33.907
- 41.575
- 798
Cnm kategori a rahatlıkla kullanılır b ise genellikle rahatlıkla kullanılır c ise mutlaka kullanmak gerekiyorsa kullanılır d ise hayati risk varsa sadece kullanılır
Artık tahriş olmuş dayanamazsın yoksa kolonya sür derdim.ben de de hist den sonra deli gibi kaçındım Dediğin krem evde yoktu ancak öyle geçti.sonra kremi aldım da biraz rahatladım ama biliyorsun ben korunuyorum o Yüzden rahat rahat kullandımEvet canim biliyorum da c kullanmak onerilmiyorya ondan. Umarim bir sey tavsiye ederler kasiya kasiya kanattim. Kasinmanin yanina bir de yanma eklendi.
Artık tahriş olmuş dayanamazsın yoksa kolonya sür derdim.ben de de hist den sonra deli gibi kaçındım Dediğin krem evde yoktu ancak öyle geçti.sonra kremi aldım da biraz rahatladım ama biliyorsun ben korunuyorum o Yüzden rahat rahat kullandım
Benim de evde test yok :) yarın bat ve ben de Salı'yı bekleyeceğim. Dün akşam adet oluyorum sandım karnıma belime ağrılar girdi ve sivilcelerim çıktı ama olmadım henüz. Sivilceler çıktıysa adet geliyordur diye düşünüyorum :/missdincer canimm bugünede ateşli girdik:) hamdolsun . sen daha ateşlisin ama:)
Eşim kiskirtti ates yuksek cikinca test yaptim gene negatif:)
(ilk gebeligimde jki gun gecmisti hayalet cizgi vardi.)baska test yok. el mecbur artik saliya kadar bekleyecem..bat yarin.
canim sirkeli su banada hic bir fayda etmedi. en iyisi doktorundan uygun ilac neyse onu iste. bir de belki yapiyorsundur ama gunde 2-3 kere ic camasirini degistir, günlük ped kullanma, ic camasirlarini ütüleKuzenim hamileyken mantari sirkeli pamukla silerek gecirdigini soyledi. Yakar ama kasintiyi alir dedi. Onu da denedim ama malesef cozum olmadi bana.
En iyisi saglik ocagindaki ebeye sormak. Travocort kullanilabiliyorsa evde var.
Aaa progestan mantar mı yapıyor ? Ben progestan kullanıyorum ve çok kaşıntım var bu aralar aslında normalde zaten atopik dermatit ( alerjik egzama) im var ama uzun süredir kaşınmıyordu, progestan tetiklemiş olabilir.Progestan felan kullaniyormusun canim omu yapti acaba..benim. goguslerim cok kasiniyordu ilk zaman travacort verdi ama cesaret edip kullanmamistim
Canım sıcak buhar yap demişti galiba Dr bana ve de iç çamaşırlarını iyice ütüle, genital bölgeni kuru tut.Kuzenim hamileyken mantari sirkeli pamukla silerek gecirdigini soyledi. Yakar ama kasintiyi alir dedi. Onu da denedim ama malesef cozum olmadi bana.
En iyisi saglik ocagindaki ebeye sormak. Travocort kullanilabiliyorsa evde var.
Aaa progestan mantar mı yapıyor ? Ben progestan kullanıyorum ve çok kaşıntım var bu aralar aslında normalde zaten atopik dermatit ( alerjik egzama) im var ama uzun süredir kaşınmıyordu, progestan tetiklemiş olabilir.
canim sirkeli su banada hic bir fayda etmedi. en iyisi doktorundan uygun ilac neyse onu iste. bir de belki yapiyorsundur ama gunde 2-3 kere ic camasirini degistir, günlük ped kullanma, ic camasirlarini ütüle
Canım sıcak buhar yap demişti galiba Dr bana ve de iç çamaşırlarını iyice ütüle, genital bölgeni kuru tut.
Canım biliyorsun benim tablolar hep güzel ama sonu da hep reglGunaydin kizlar kandiliniz mubarek olsun. yasadiklarimizdan dolayi da çok üzgünüm. rabbim korusun. bu aradamissdincer tablon yine insallah sonu guzel olur. B BenanAsiye keske onceden olcseydin dpo kac net değil ama senin de ates iyi.
Benim dun ne guzel dpo2 diyordu bu sabah ates dusunce gitti. calismalara devam yine
Evet canim biliyorum o yuzden beklemek en mantiklisi. sonu regl olmasin insallahCanım biliyorsun benim tablolar hep güzel ama sonu da hep reglff salı günü test günü gösteriyor o yüzden salı gününü bekleyeceğim
Cnm çatladığından emin olamadım Çalışmalara devamKızlar
Yandı yine yürekler ne olacak sonunuz böyle Rabbim ölenlere rahmet eylesin kalan yureklere de dayanma gücü versin
Kandilimiz mübarek olsun dualarda buluşalım insallah
Veson benim atesim neden yukselmiyor deli olacam ya eskiden catkayinca yukarı tirmaniyodu şimdi asa doğru geliyor
Canim ben cat.ignesinden sonra progestan kullandim vajinal.15 gun sonra kasintim basladim dr ilaci degistirdi yapar demisti dr.umAaa progestan mantar mı yapıyor ? Ben progestan kullanıyorum ve çok kaşıntım var bu aralar aslında normalde zaten atopik dermatit ( alerjik egzama) im var ama uzun süredir kaşınmıyordu, progestan tetiklemiş olabilir.
Evet cnm benim vajinal atarken basima geldide aklinizda olsun crinone jel var onla degistirdi hic kasintim kalmadi..Melissa81 bak bunu ben de bilmiyordum hist den sonra bir süre progesteron içeren ilaç kullandım demekki kaşıntı o Yüzden azdı o ara
Bu gecede kandil ne yapsak ki yarın çok geç kalır mı bugün çatlarsa yada dunki pm yeter ki gelir mi senceCnm çatladığından emin olamadım Çalışmalara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?