Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ovulasyon testi alicam innovita diye bi marka çıkmış fiyati daha uygun kullanan var mi? alsam mi bilemedim

Evet cnm benim vajinal atarken basima geldide aklinizda olsun crinone jel var onla degistirdi hic kasintim kalmadi..
Benimki jel değildi aslında hap dı bilmiyorum o mu etki etti ama ara ara yine geliyor kaşıntı hemen krem sürüyorum geçiyor umarım gelecek aya geçer çalışmalar başlıyor

Kizlar kandil gecesi iliski olmamasimi gerekiyor bu konuda cok sey soyleniyor kafam karıştı da. bizim 3 gündür iliski var ama ates istedigim gibi yukselmedi testte pozitifi görsem de. bu gece de yapsam mi diye düşünüyorum da

Canım ne alakası var. neden olmasın ilişki , eşimiz yani helalimiz , ilişki de helal. mübarek gün ve gecelerde haram günah şeylerden kaçınmak lazım. eş ile ilişki günah da değil haram da..

Ben hic oyle bir sey duymadim.
Olmasinda sakinca yok bence.

Benimki jel değildi aslında hap dı bilmiyorum o mu etki etti ama ara ara yine geliyor kaşıntı hemen krem sürüyorum geçiyor umarım gelecek aya geçer çalışmalar başlıyor
Insallah gecer canim calismalari engellemesinde..benimde progestanin hap seklinde olani kapsuldu vaji.atiyordum..kasininca dr onun yan etkisidir diye jele gecirdi.
Dr yazabilsen degistirebilrdi almismiydin telini

Canım ne alakası var. neden olmasın ilişki , eşimiz yani helalimiz , ilişki de helal. mübarek gün ve gecelerde haram günah şeylerden kaçınmak lazım. eş ile ilişki günah da değil haram da..

Ben hic oyle bir sey duymadim.
Olmasinda sakinca yok bence.

Ben de ayni fikirdeyim canim sizlerle. ama ibadetle gecirilmeli olmamali dediler. Tum gun ibadet yapip aksam esinle muhabbete devam etsen nolcak. bu da ibadet sonuçta. ama bir de size sorayim dedim.

Yok canim bende boyle birsey duymadim tabiki ibadete yonelin dualarinizi edin derlerde sende bebis ugruna calisma yapiyorsun.. :) abdestini aldiktan sonra duanida edersin

Ben de ayni fikirdeyim canim sizlerle. ama ibadetle gecirilmeli olmamali dediler. Tum gun ibadet yapip aksam esinle muhabbete devam etsen nolcak. bu da ibadet sonuçta. ama bir de size sorayim dedim.
Tabi ki geceyi ibadetle gecirmek daha faziletli ama bu esinle iliski olmasi gunah anlamina gelmez icin rahat olsun.

Kızlar biz esimle ayrilacak gibiyiz surekli kavga etmeye basladik evden git falan dedi esyalarimi topluyorum anneme gidicem ben gitmezsem kendi gidecekmis zaten oyle soyledi
Sebebini anlatsam gulersiniz halilari yıkamaya vercem dedim hayır dedi ordan kavga cikti kiytirik hali yüzünden
Yazacak dermanım da yok cok üzgünüm

Canım gitme sen biyere çok istiyorsa kendisi gitsin. saçma sapan bişeyden ev mi ayrılır yahu! başka odaya gidip küssün çok çok evden git ne demek?

Sakin ol canım bir , eşin büyük ayıp etmiş evden git falan diyerek ama ani karar vermeyin. sakinleşin bir sonra oturup konuşun..

Ben bir tek laboquik kullandım canım. başka marka kullanmadım hiç.
Ben de sadece Laboquick kullandim.
Onun da fiyati yuksek degil bence canim.

Bende surelab.la labaquik kullanmistim..gittigidiyordanmi bakiyorsun orda uygun oluyor canim
labquick aldim bende. digeri strip testmis sonradan fark ettim o yuzden almadim. gittigidiyordan son aldigim ovulasyon testleri bozuk cikmisti az daha yine ayni saticidan alcakmisim son anda fark ettim n11den aldim

aaaa cok sasirdim valla. kuzucum hepimizin evinde oluyor böyle tartismalar. neden büyüdü ki bu kadar bence biraz sakinlesin sonra tekrar konuşun

kandiller akşam ezanıyla başlıo diye ben az önce kondurdum bi çalışma

ezana kdr abdedtimi alırım yemek işini de hallederim sonra ibadet ederim artık eşin evdeyse sen de yapış yakasına :)

bu bebek işi psikolojimizi okdr yıpratıyor ki saçma sapan şeylerden tartışma çıkabiliyo bebek konusu açıldığı dönemlerde evde ortam sürekli gergin başka hiç bi tartışmamız yok mesela bizim sakinleşip konuşun tatlım fevri davranmayn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…