Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gitme bir yere iş daha da büyür, annenler de üzülür şimdi. Çok istiyorsa kendisi gitsin, gider 4-5 saat sonra geri gelir barışırsınız. biraz yalnız kalın kafa dinleyin. Ama sakın sen gitme derim ben

Insallah gecer canim calismalari engellemesinde..benimde progestanin hap seklinde olani kapsuldu vaji.atiyordum..kasininca dr onun yan etkisidir diye jele gecirdi.
Dr yazabilsen degistirebilrdi almismiydin telini
Benim Dr bir kutu hap verdi doğum kontrol hapına benziyordu Yarısı östrojen içeren yarısı da progesteron içeren histtten sonra.o Yüzden bitene kadar kullandım yoksa dizin kullandığı uz jel yada haplar gibi birşey drğil yani

Ben de ayni fikirdeyim canim sizlerle. ama ibadetle gecirilmeli olmamali dediler. Tum gun ibadet yapip aksam esinle muhabbete devam etsen nolcak. bu da ibadet sonuçta. ama bir de size sorayim dedim.
Fetva yönünden bir sıkıntı yok diye biliyorum.ama bazı arkadaşlar bu konuda hassas vesvese yapacaksa tercih etmemek gayet doğal

Cnm nereye gidiyorsun gitme sakinleşsin tekrar konuşursunuz.işte böyle Saçma salak nedenler Yüzünden çıkıyor kavgalar.biz de de aynı

Canim biraz sakinles, düşün hemen karar verme. simdi öfkeyle mantıklı karar veremeyebilirsin. Annenlere gidersen uacik bir tartışma aranizda hallolacakken ailelere yansiycak. Bu sefer siz unutup barışsaniz da onlar unutmayacak. Bak kendin de farkindasin ufacik bisey konu.

kandiller akşam ezanıyla başlıo diye ben az önce kondurdum bi çalışma

ezana kdr abdedtimi alırım yemek işini de hallederim sonra ibadet ederim artık eşin evdeyse sen de yapış yakasına :)

Cok mantikli canim ama kociş işte 9da gelecek. bakalim artik duruma gore.

Veson passionete xpreiaZ zafrina89 missdincer sagolun kizlar
Annemi bi aradim soyleyecek oldum sesimden anladı grip oldum dedim artik simdi soylesem dusman kesilirler barisacak olsak barisamayiz diye dusundum
Esime dedim istersen sen git diye kendi kararin umrumda degil dedim baktim oturmus tv izliyor
Odaya gectim kapiyi da kilitledim bi ara ciktim yaptigim yemegi yiyor
Pisman olmus belli ama cok ayip birde mubarek gun gece olaylardan sonra uyumadim migren tuttu fenayim bunlari hep biliyor butun gun kasindi ama kavga cikacagi belliydi
Simdi camiye gitti ne yapsam bilmiyorum boyle seyleri de anlatan bir insan degilim o sira yaziverdim dertlesirim diye arkasindan bi daha giremedim kafam davul gibiydi
Bunlari marifet gibi anlatmıyorum ama cokta hos olmayan seyler yasadim zamanında kendi icimde bu da beni cok hırçın yaptı
Bagiracak yer ariyorum bazen evde coluk cocuk ana baba kimse yok ee esime sariyorum farkindayim
Belli ki sabrini iyice zorlamisim

İyi etmişsin gitmemekle canım küçük şeyler ailelere yansıyınca daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. düzelir inşallah tamamen aranız yakında. olur öyle zaman zaman parlamalar , çıkışmalar bizde de oluyordu bikaç ay öncesine kadar biliyorsun , çocuk olayı geriyor ister istemez...

Cnm hepimiz ev içinde bu tarz Sıkıntılar yaşıyoruz gayet doğal hele hele bizim gibi senelerce bebek için yıpranan Eşler Tartışmaları çok daha şiddetli geçiriyor. Tabiki gel buraya yaz içini dök dertleş en iyisini yaptın.sakinleşince her ikinizin de fikri değişecektir emin ol.bu arada biz de limoniyiz her zamanki gibi.ama benimkinin samanını az veriyorum iki aydır ondan bizim kavgalar.onu bunu bahane gösterip bana çatıyor suratı 5 karış .bazen ben ne cesaret bu koca ile 2. Çocuk için çabalıyorum diye düşünüyorum.sırf kızım için başka çabam yok.olmamasın da bir sır var belki de

En iyisini yapmışsın canim sskinlesince herseyi daha farkli görüyor insan. Gecen ben de eşime o kadar saçma bir kelime kullandi diye 2 gun surat yaptim kayinvalidemler gelecek malum bu ay regl ile doktora gidicem ve igne kullanicaz. Dedim ne zaman gelicekler ne zaman gidecekler ogrenmeye calis. Hem tedavi icin hem ocak ayinda donem sonu sinavlar not verme isleri var cok yogun oluyorum. Geldiklerindr onlarla ilgilenmek istiyorum. Aralik ayinda erken gelsinler ki daha uygun olur dedim. Aradi annesini yanlislikla pinar ayak yapıyor erken gelin sinavlarim var diyor dedi. Allahtan kv benim anlayışlı sevdiğimi de bilir problem yapmadi ama o ayak yapiyor kelimesi beni deli etti. Bagirdim cagirdim. Artik o alttan aldi yanlislikla soyledim dedi. Kv ile konustum anlattim dedim 2 gundur oglunla limoniyiz neden dedi anlattim durumu. Ben farketmemisim bile o kelimeyi dedi. Hem ben seni bilmiyormuyum falan ne anlamda soyledigini anlardim merak etme dedi. sonra ozurumu diledim esimden ama keşke yapmasaydim. bazen beklemedigimiz için birbirimizi tahrik edip daha cok kızdırıyoruz. kavganin sebebinden ziyade soylenenler daha çok can acıtıyor. bak ben de anlattim. burda sadece bebis beklemiyoruz. dert ortagiyiz canim. yazcaksin tabii. bak ben de aradan cikardim

İlaçlarım nihayet bitti

Senin tablo fena yanliz insallah supriz yapsa ne guzel olur. sen eminsin ama rabbim bilir.

Sizin de durumlar duzelemedi canim ya . şu iş sizi baya yipratti sanirim. bu arada ben bizim kizcelerden duyup şu bdv neymiş bakayim dedim. biri yazik tedavi gorurken tup icin ugrasirken eşi onu aldatmis. kiz cocugum olmadigina sukredecegim aklima gelmezdi demis. senin durumla alakasiz ama biz ne kadar istesek ne kadar beklesek de vardir rabbimin bir bildigi hayirlisi olsun hep hakkimizda.

Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar
Rabbim yuvalaramıza hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Şehitlerimiz var..Ülkemizin bası sagolsun Rabbim yakınlarına sabır versin.bu gece birliğimiz vatanımız içinde bolca dua edeceğiz Allah bir daha gostermesin

Sol kasığım dürtüp dürtüp duruyor kesin çatlayacak bugün zaten heyheylerim üstümde koca evde olsa bir Kaşık suda boğacağım öyle yani.şimdi oturup yok o bunu dedi yok bu bunu dedi düşünüp düşünüp sinirlerimi yıpratıyorum.dediğin olmadı ise de bu gidişle olur yani.adam açık açık ağzıyla diyor.bu işi ihtiyaç olarak gördükçe ben iyice soğuyorum.benim bugün hormonlarım tavan yaptı sanırım yarın ateşim fırlarsa hiç şaşmam Aziz mübarek gün Valla ben de valizimi toplayıp gidesim var Şaşkınanne gibi

bugün hiç bir şeyi okuyamadım yarın bakacağım kızlar

çarşamba günü HSG çektireceğim ya. hsg öncesi yapılması gereken ya da önereceğiniz şeyler var mı kızlar ? nelere dikkat etmeliyim mesela ?

Benim hiç bir önerim yok canım , ben istanbulda tüp bebek merkezine gittim doktor hsg yok bir bakalım çektir de gel dedi, metroya bindik gittik çektirdik döndük öncesi falan olmadı yani

Reactions: iiz
Ay dur canim sen de hazirmissin hemen ben ordaki hayır kismina vurgu yapmıştım diğer kısma değil. bazen cok istedigimiz şey hakkimizda hayirli olmayabilir anlaminda dedim. iste ben de tam kasigimin yandan yandan dürttügü an eşimle atıştim. sakin ol kuzum derin derin nefes al. hersey yoluna girecek inşallah

Dikkat etcek bisey yok ki canim bana sadece iliski olmasin dediler o kadar. hadi sen de cektir iyi haberlerle dön insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…