Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar kaynimin kizina saglik ocaginda asi yapmislar. Sinire mi denk gelmis neymis ayagini hissetmiyormus
Cok ilginç şimdi nasıl Acaba durumu inş ciddi birsey yoktur.acilden rapor alsınlar bence ne olur ne olmaz..

SaskinAnne canım üzüldüm yasananlara neyseki sakinlesmişsin.inş boyle bi olay tekrar yasanmaz.bizdede zaman zaman ciddi tartısmalar oluyor.her evde olur..hatta bi kere ben esyalarımı topladım gidiyodum eşim ciddiyeti anlayınca yalvardı yakardı gondermedi.şimdi dusunuyorumda gitseydim kesinlikle donusu olmazdı tukurdugumu yalamazdım.hatalı bi davranıştı yapmam gereken onu kovmaktı aslında..biz üç yılda parmak sayısınca anca kavga etmişizdir ama hepside ciddi olmustur.orta sekerde kavga edemiyoruz biz o canımı sıkıyo

Hic bilmiyorum canim konusmuyorum kendisiyle. Kayinvalidem telefonda esime soylerken duydum.

bende dün ufak bir alerji vakasi yasadim. yedigim salamm tarzi ir sey yuzumde bir sürü sivilce cikartti sabaha kadar kasindim. cok fenaydi
bugünde gelen giden yok biraz akintim vardi. ve bosluk:) umudum var hala. bakalim bat yarin. beklemekten ve ates takibi yapmaktan baska caremiz yok. ve beklemekten :)

canim ben bu ay bilerek ölcmedim. ovu takibi yapmak bende stres yapiyor. calismalari iyi yapmaya calistik. kafamda hic yoktu. cd 23lere geldikten sonra ölmeye basladim. bakalim yarin bat günüm. insallah ates böyle devam eder.

yaa var ya adet gelene kadar belirli araliklarla devam etmek lazim. cünkkü yumurtalara hic güven olmuyor. ne zaman nasl catlayacai belli olmuyor. insallah bu ay yüzün güler canim. yüzümüz güler :)

canim kandil gecesi kutlamak kültürel bir sey. Kuranda ve ya Sünnette gecen bir ibadet degil. Fatimiler ve Osmanli zamaninda ilk kez kutlanmaya baslanmis... kutlamak günah mi? Degil. amma velakin Kuranda ya da sünnette gecen bir ibadet olmadigini bilmemiz lazim. ibadet edersin edilebilir sevap kazanirsin ama esle birlikte olmak günah olmayan hatta sevap bir sey. ibadet etmek kari koca olmaya engel degil kisacasi. ikisi ayri seyler.

Kizlar kaynimin kizina saglik ocaginda asi yapmislar. Sinire mi denk gelmis neymis ayagini hissetmiyormus
X xDerinMavix canim u asi meselesi cok sikintili. ben cocuklarima yaptirmayi düsünüyorum. bir cok arkadasimm cocuuna asi yatirmiyor ve cok saglikli. allah ail sifalar versin

Kizlar herkese hayirli geceler..
Benim yumurtlama testi 9 aralik pozitif ki oluyo simdi? Varmi bi fikri olan

Eklentiler

• IMG-20161211-WA0073.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 38

Biliyorum canim cok girmiycem falan da demiştin ama bağımlılık yapiyor demi burasi. olsaydi daha net görünüyor ya canim onu diyorum. rabbim su mübarek gecenin yuzu suyu hurmetine hayirlisi ile hepimizi güldürsün insallah

Canim ben de ayni düşünüyorum zaten böyle bir fikir atılınca sorayim dedim.

Canim testlerini bekletip cekersen anlasilmiyor. her testi yap 10 dk bekle fotografini çek. Sonradan birlestirirsin. pozitif olmasi için t cizgisi c den koyu olmali. bak benim bu ay pozitif testim

Eklentiler

• PicsArt_12-09-07.21.42.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 43

evet daha net belli olurdu :) kk yüzünden sosyal edya orucumu3.haftanin basinda bozdum :) kk dan kasit burasi :) en az dpo 8 deyim ondan eminim ya bakalim hayirlisi. insallah Rabbim hepimize verir :)

Canim testlerini bekletip cekersen anlasilmiyor. her testi yap 10 dk bekle fotografini çek. Sonradan birlestirirsin. pozitif olmasi için t cizgisi c den koyu olmali. bak benim bu ay pozitif testim

Canim benim dün ve bugünki silikti 10 dk beklemis hallerinde ikinci cizgi hic gorunmuyodu yani dun ve bugün tek cizgi oluyo ona istinaden acaba 9 aralık mi pzotifti ki diyorum ? bu seninki gibi kopkoyu hic gormedim hemen hemen hepsi ayniydi ayin 9una kadar incecik cizgi oluyodular 9undaki daha kalin oldu ama kipkirmizi olmadi tabii 10 ve 11 aralik son iki tek cizgi.. biraz karisik anlattim ama sanirsam kopkoyu olani goremicem ben

Testlerin çok beklemiş doğru yorum yapmamız çok zor canım, inş hamile kalırsın bu ay ama olmazsa önümüzdeki ay 10. dakika resimlerini çek at. Adetinin 13. Günü de burdan baya koyu görünüyor ama beklemiş olduğundan mı koyu onu bilemem. Adetin kaç gün sürüyor?

Canim görürsün merak etme ilk zamanlar ben de hergun pozitif sanıyordum insallah ogrenmeden hamile kalırsın ama öncelikle ayni saatte ve 2 saat onceden sivi alimini birakarak yapman lazim. ilk idrar yanlis veriyormus. ben genelde 5te yapiyorum pozitif olmaya yakinsa sıklığını artirirsin. ama bekleme olayina dikkat edersin bir dahakine. adet döngün kac gun?

Sivi alimina dikkat ederek yapiyorum hep her gün saat 16.00-16.15 arasi yaptim muhakkak..
Reglim cok da duzenli degil bazen 6 gun bazen 7 bazen 4.. Bidahaki ay daha dikkatli yaparim artik testleri.. sagolun kizlar

Sivi alimina dikkat ederek yapiyorum hep her gün saat 16.00-16.15 arasi yaptim muhakkak..
Reglim cok da duzenli degil bazen 6 gun bazen 7 bazen 4.. Bidahaki ay daha dikkatli yaparim artik testleri.. sagolun kizlar
Canım sormak istediğimiz döngünün tamamının uzunluğu, 28 gün mü 35 gün mü gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…