Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama asi yapilmazsa nasil bagisiklik kazanacak canim bilemedim ki. Kas yapalim derken goz cikarmayalim sonra?

canim ya uzunca yazmistim ama nette sorun olunca göndermemis.sen iyisi facebokta asisiz anneler grubu var. orada her türlü blge ilgi makale asisizlar. hepsini hepsini görebilirsin

Bugün benim hey heyler gelmiş yine böyle mübarek gecelerde ibadet ve duaya yüklenince ister istemez bebek olayını daha çok düşünüyorum sonrada üzülüyorum 1 ay sonra 3 yıl olacak ve hala evimde pıtır pıtır dolanan bi bebeğimiz yok hayatımız okadar sıradan ki evimiz hep sessiz Rabbim bu mübarek gecede dualarımızı kabul edip bize hayırlı sağlıklı göz nuru mübarek evlatlarımızı nasip eder insallah artık

canim gitmemekle iyi yapmissin. onan hepimizin evliliginde oluyor bu tip sorunlar. genelde de paylasiriz burda evli olunca devamli bir ara olunca dedigin gibi cocuk filanda olmayinca bazen bazi seyler insanin gözüne batiyor birbirine sariyor eşler. böyle kriz anlarini az zararla atlatabilmek önemli. ara sira bdv ye gir ayyy ne kocalar var valla sonra dönüp eşine bak daha sevimli gelir gözüne

missdincer canim tabloma bi bakar misin naptim? :) sark kurnazligina döndü benim is :) cd 23 te 36.4 ölctüm ya bu isi benim yumurtlama olduktan sonraki isim. yani 23 ten önceki bir gün yumurtladim atesten anladigimiza göre. bende bunu en ileri ihtimal olarak 22 sine peak yazdirip sahteden bir cizgi cektim. suan dpo 7 de gözüküyorum. ff de önümüzdeki cumayi test günü gösteriyor. cuma test yapacam. tabi adet gelmezse :) yalanciktan cizgim benim :)

Veson ff yi kandirdim :)

Canım sen hangi gün yumurtladığını biliyo Musun ki ? Yani cd 23 de ısını ölçmüşsün ama belki ovulasyon daha önce gerçekleşmiştir. Normal takvimin yarını bat gösteriyordu şimdi o da değişti mi ? Yoksa sadece test günün mü değişti ? Bu arada şuan vücut ısın kaç merak ettim.

yok cnim bilmiyorum ovulasyon gününü ölcmedim cünkü. tahmini böyle yaptim. en ileri tarihe koydum. 22 ye kadar coktan catlamistir aslinda.mesela gecen ay 17 de bi onceki ay 18 de catlamisti. takip yaptigimda genelde 17-20 arasi catliyor. ben özellikle 22 ye yaptim ki test günü biraz ileri gitsin diye. test yap negatifi gör filan moralim bozuluyor
tabi normalde yarin cd 30 ve bu benim kesin bat tarihim. psikolojikman rahatlamak icin böyle yaptim .
canim ya gün icinde ölcmeyi biraktim ya acma sapan cikiyor. moral bozuyor. insallah sabaha. atesimi girer girmez seninkine bakiyrum, ben senden cok umutluyum bu ay :) hayirlisi olsun

Kizlar ua simdi gun asiri iliski diyoruz yaa.. ama mesela bos gecen gun idrara cok çıktığımız zaman icerde hicbisey kalmiyor demi? benim bugün kremsi akintim var, ama iliskiye de girmedim.. wc de cok çıktım iceri bosalmistir bence..

SaskinAnne canim bizde dun xok kotu kavga ettik bosanalim konusu gecti cinnet geçirmişim sonra duzeldi yine... arada geliyor ikili iliskilerde her sey 4-4 luk olmuyor.. anlik bir sinir oldugunu dusun, sakinlestiginizde konuşursunuz

Veson dün ateşi ölçmemiştim ama bu günden sonra 36.4 ün altına düşmezse çizgim çekilir gibi duruyor gevçce eşimin hıçkırıklarından uyuyamadık başka oda da uyudum onun etkisi var mıdır ateşime bilemedim 2 de yatmıştm 6.20de ölçtüm ateşi bakalım ilerleyen günler neler göstericem hiçte bukdr erken çatlıcağına inanmadm ama

yok cnm korkma gerekli oldugu kadar spermler rahme gidiyor yani artik idrarla atilamicak güvenli bölgeye geciyor. fazlalık olan spermler ya da meni sıvısı atılıyor vücuttan

evet cnm sende ateşliymişin bayağ:) ama yine de belli olmaz valla merakla bekliyorum tablonun sonunu:))

bir an önce toparlar umarım. Çok zor kalkıp yürüyebiliyormu? yürüyüşte ciğerleri açıyormuş, anneanneme yürüyüş vermişlerdi hep zor da olsa yanında bir kişiyle yürüyüş yaptırıyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…