- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Ama asi yapilmazsa nasil bagisiklik kazanacak canim bilemedim ki. Kas yapalim derken goz cikarmayalim sonra?
canim gitmemekle iyi yapmissin. onan hepimizin evliliginde oluyor bu tip sorunlar. genelde de paylasiriz burdaVeson passionete xpreiaZ zafrina89 missdincer sagolun kizlar
Annemi bi aradim soyleyecek oldum sesimden anladı grip oldum dedim artik simdi soylesem dusman kesilirler barisacak olsak barisamayiz diye dusundum
Esime dedim istersen sen git diye kendi kararin umrumda degil dedim baktim oturmus tv izliyor
Odaya gectim kapiyi da kilitledim bi ara ciktim yaptigim yemegi yiyor
Pisman olmus belli ama cok ayip birde mubarek gun gece olaylardan sonra uyumadim migren tuttu fenayim bunlari hep biliyor butun gun kasindi ama kavga cikacagi belliydi
Simdi camiye gitti ne yapsam bilmiyorum boyle seyleri de anlatan bir insan degilim o sira yaziverdim dertlesirim diye arkasindan bi daha giremedim kafam davul gibiydi
Bunlari marifet gibi anlatmıyorum ama cokta hos olmayan seyler yasadim zamanında kendi icimde bu da beni cok hırçın yaptı
Bagiracak yer ariyorum bazen evde coluk cocuk ana baba kimse yok ee esime sariyorum farkindayim
Belli ki sabrini iyice zorlamisim
O zaman 13 pozitif olabilir , 14 de çatlamış gibi duruyor. adet olursan çekip 10. dakika resimleri atarsın öyle bakarızAdetin kac gun sürüyor kismini okumusum sadece sorii
Ortalama 29 gün gibi döngüm
Canım sen hangi gün yumurtladığını biliyo Musun ki ? Yani cd 23 de ısını ölçmüşsün ama belki ovulasyon daha önce gerçekleşmiştir. Normal takvimin yarını bat gösteriyordu şimdi o da değişti mi ? Yoksa sadece test günün mü değişti ? Bu arada şuan vücut ısın kaç merak ettim.missdincer canim tabloma bi bakar misin naptim? :) sark kurnazligina döndü benim is :) cd 23 te 36.4 ölctüm ya bu isi benim yumurtlama olduktan sonraki isim. yani 23 ten önceki bir gün yumurtladim atesten anladigimiza göre. bende bunu en ileri ihtimal olarak 22 sine peak yazdirip sahteden bir cizgi cektim. suan dpo 7 de gözüküyorum. ff de önümüzdeki cumayi test günü gösteriyor. cuma test yapacam. tabi adet gelmezse :) yalanciktan cizgim benim :)
Veson ff yi kandirdim :)
yok cnim bilmiyorum ovulasyon gününü ölcmedim cünkü. tahmini böyle yaptim. en ileri tarihe koydum. 22 ye kadar coktan catlamistir aslinda.mesela gecen ay 17 de bi onceki ay 18 de catlamisti. takip yaptigimda genelde 17-20 arasi catliyor. ben özellikle 22 ye yaptim ki test günü biraz ileri gitsin diye. test yap negatifi gör filan moralim bozuluyorCanım sen hangi gün yumurtladığını biliyo Musun ki ? Yani cd 23 de ısını ölçmüşsün ama belki ovulasyon daha önce gerçekleşmiştir. Normal takvimin yarını bat gösteriyordu şimdi o da değişti mi ? Yoksa sadece test günün mü değişti ? Bu arada şuan vücut ısın kaç merak ettim.
Kizlar ua simdi gun asiri iliski diyoruz yaa.. ama mesela bos gecen gun idrara cok çıktığımız zaman icerde hicbisey kalmiyor demi?benim bugün kremsi akintim var, ama iliskiye de girmedim.. wc de cok çıktım iceri bosalmistir bence..
SaskinAnne canim bizde dun xok kotu kavga ettik bosanalim konusu gecti cinnet geçirmişim sonra duzeldi yine... arada geliyor ikili iliskilerde her sey 4-4 luk olmuyor.. anlik bir sinir oldugunu dusun, sakinlestiginizde konuşursunuz[/QUOTE
cabim ilk paragrafta bahsettiin seyler tamamen vesvese. ben ilk gebeligime adetten.sonrα. gün asiri iliskiyle kaldim. bende wc ye cok cikarim. cok su icerim cunku.ayrica vajina baska yer idrar yaptigimiz yer baska.... orayla ora baska yer:). birde zaten icerde.spermi.tutan sey akintilar. o akintilara.kapiliyor :) Allahij.izbiyle dokulmez. oyle yer cekiminden dolayi icimizden bir seyler.dokulseydi.her zaman olurdu
hadi hayırlısıyla tertemiz haberlere gel inşallahKızlar günaydın ben doktora gidiyorum.adetim akşam bitti, hsg yi de hemen çekerler ins.
yok cnm korkma gerekli oldugu kadar spermler rahme gidiyor yani artik idrarla atilamicak güvenli bölgeye geciyor. fazlalık olan spermler ya da meni sıvısı atılıyor vücuttanKizlar ua simdi gun asiri iliski diyoruz yaa.. ama mesela bos gecen gun idrara cok çıktığımız zaman icerde hicbisey kalmiyor demi?benim bugün kremsi akintim var, ama iliskiye de girmedim.. wc de cok çıktım iceri bosalmistir bence..
SaskinAnne canim bizde dun xok kotu kavga ettik bosanalim konusu gecti cinnet geçirmişim sonra duzeldi yine... arada geliyor ikili iliskilerde her sey 4-4 luk olmuyor.. anlik bir sinir oldugunu dusun, sakinlestiginizde konuşursunuz
Hayirli olsun :) super cok sevindim. Tup bebek anneleri olmak ayri bi sevinc cunku zorlukla Oluyor. Hayirli ugurlu olur insallah. Onemli olan kan degeri degil ikiye guzel katlanmasi. Icini ferah tut.İnşallah bu sefer herşey yolunda gider cnm. Rabbim daha fazla bekletmesin.
Sen naptin baslayacak misin tekrar tedaviye ?yok cnm korkma gerekli oldugu kadar spermler rahme gidiyor yani artik idrarla atilamicak güvenli bölgeye geciyor. fazlalık olan spermler ya da meni sıvısı atılıyor vücuttan
Yarın son canım. sonra da 1 hafta içinde regl gelir. benim progesteron kullanmadığım ay da böyle yüksek olduğu olmuştu ama bu kadar uzun sürmemişti bak tablom. yine 37.1 var yani.Eki Görüntüle 1923316
Bir tek ff benle aynı fikirdeinşallah ilaç bittikten sonra regl gelmez tablom yeşillenir ama hiç sanmıyorum canım. estrofem kullanırken ateşin yükselmemesi tam da beklediğim üzre progesterona başlayınca yükselmesi falan... 2 gün sonra düşüşe geçer ateş, beklediğim bu.
Testin baya koyu çıkmış canım inşallah sağlıklı bir hamilelik olur. korkularını anlıyorum ama sen aklına daha önceki kötü tecrübelerini getirmemeye çalış, inşallah bu defa farklı olacak sağlıkla kucağına alacaksın inşallah..
canim simdilik ara verdim havalar biraz ısınsın nisan mayis gibi tekrat baslarim:) insallah gerek kalmaz daSen naptin baslayacak misin tekrar tedaviye ?
Canimmm cok tebrik ederimm Rabbim degerini kat kat arttirsin saglikli bebisin olsun insAllahhhh!!
yok canım ameliyatta sol akciperin yarısını aldılar 1 hafta fln yattı hastanede eve gönderdiler nefes alırken fln çok zorlanıyor ama nefes egzersizi yapa yapa açılcakmış ciğerleri salı kontrole gidicek patoloji sonucuna göre de kemoterapi görebilirmiş belki belli diil henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?