Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet evet evde ztn yürüyebiliyo ama çabuk yoruluo sürekli nefes nefese bi hali var ciğerler çalışa çalışa düzelcek demişler

Canımcım sperm nereye gidiyor idrar nereden geliyor
İdrara çıktın diye sperm başka yerden neden çıksın :)

Canım idrar yaptıpımız yerle spermin gittiği yer aynı değil. biri üretra biri vajina. idrarla alakası yok yani

Hayirli olsun :) super cok sevindim. Tup bebek anneleri olmak ayri bi sevinc cunku zorlukla Oluyor. Hayirli ugurlu olur insallah. Onemli olan kan degeri degil ikiye guzel katlanmasi. Icini ferah tut.

teşekkür ederim cnm, daha kan testi yaptırmadım.. çarşamba gününe verdi test gününü ama bugün gidip yaptırasım var, idrar testleri koyulaştıı ye bakmaktan gözlerim şaşı olacak:) senin nasıl gidiyor? nasıl bebiş? :)

canim bu seferki tedavinde farkli biseyler yapildi mi?

Canim tekrar yaptin mi idrar testi? koyulasma var demissin rahat ol. tadini cikar. Themodernmumma canim hgeldin sen nasilsin? bebis nasil?

Beni muayene etti adet yei bitmiş hemen hsg yapmayalım 2 gün geçsin dedi.çarşamba ya da perşembe çektir ben çekmiyorum dedi.bende diğer hastanede çekilcem.

Reactions: iiz
Yarın test günüm zaten Dr günün gecikirse hemen gel test yapalım demişti direk kan testi için gideceğim Dr a inşallah. Tabii ateş yarın tepe taklak düşmezse

Beni muayene etti adet yei bitmiş hemen hsg yapmayalım 2 gün geçsin dedi.çarşamba ya da perşembe çektir ben çekmiyorum dedi.bende diğer hastanede çekilcem.
Bana da 2 gun sonra demisti canim ama ben musaitim cumartesiye gelsin diye 5 gun sonra cekildim. iyi bari hangisinde yaptirsam sorusu kalmadi kafanda.

Bana da 2 gun sonra demisti canim ama ben musaitim cumartesiye gelsin diye 5 gun sonra cekildim. iyi bari hangisinde yaptirsam sorusu kalmadi kafanda.
Benim 17 mm folikül varken çekildi adetin kaçıncı günü idi unuttum ama 17. gündü diye hatırlıyorum. plansız olunca ve tekrar adetle istanbula gel git gibi bir şansım olmayınca Bülent bey git çektir dedi. kendiliğimden gebe kalmayacağıma ne kadar eminse adamın sözleri bir bir çıkıyor ama. rahmin bozuk hamile kalsan da düşer zaten diyordu inş rahim düzelmiştir artık...

Kızlar nihayet çarşamba arkadaşları alıyorum bugün yardımcı abla geldi evi kırklıyoruz yarın da pasta börek işlerine girip bunu bu izinde iken aradan çıkaracağım artık inş

1. passionete dün gece hiç uyuyamadım sinirden sürekli Ağladım sol kasık habire dürttü durdu.neyseki eşim evde yoktu yoksa çok feci kavga olacaktı.garibim kıza çattım 1-2 yani resmen yumurta çatlayacak diye bomba gibi oldum.dokunsalar sinirden patlayacak gibi.resmen yumurta çatlıyorum diye bağırdı.sabah ateş Beklendiği gibi Yükseldi biraz rahatladım.ama hala mutsuzum

zafrina89 cnm Çatladı demek için biraz daha Yükseliş görmemiz gerek.her ihtimale günaşırıya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…