- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
O zaman hayirli olsun canim insaallah saglikla kucagina alirsin
Canım çok sevindim gözün aydın olsun :)
canim tebrik ederim benim 100 kusurken böyleydi. gunune göre gayet guzel test masallah
evet evet evde ztn yürüyebiliyo ama çabuk yoruluo sürekli nefes nefese bi hali var ciğerler çalışa çalışa düzelcek demişlerbir an önce toparlar umarım. Çok zorkalkıp yürüyebiliyormu? yürüyüşte ciğerleri açıyormuş, anneanneme yürüyüş vermişlerdi hep zor da olsa yanında bir kişiyle yürüyüş yaptırıyorduk.
denizege34 canım tebrik ederim cook sevindim Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah
zafrina89 gecmiş olsun canım
canim ya uzunca yazmistim ama nette sorun olunca göndermemis.sen iyisi facebokta asisiz anneler grubu var. orada her türlü blge ilgi makale asisizlar. hepsini hepsini görebilirsin
Kizlar ua simdi gun asiri iliski diyoruz yaa.. ama mesela bos gecen gun idrara cok çıktığımız zaman icerde hicbisey kalmiyor demi?benim bugün kremsi akintim var, ama iliskiye de girmedim.. wc de cok çıktım iceri bosalmistir bence..
@SaskinAnne canim bizde dun xok kotu kavga ettik bosanalim konusu gecti cinnet geçirmişim sonra duzeldi yine... arada geliyor ikili iliskilerde her sey 4-4 luk olmuyor.. anlik bir sinir oldugunu dusun, sakinlestiginizde konuşursunuz
Canım idrar yaptıpımız yerle spermin gittiği yer aynı değil. biri üretra biri vajina. idrarla alakası yok yaniKizlar ua simdi gun asiri iliski diyoruz yaa.. ama mesela bos gecen gun idrara cok çıktığımız zaman icerde hicbisey kalmiyor demi?benim bugün kremsi akintim var, ama iliskiye de girmedim.. wc de cok çıktım iceri bosalmistir bence..
@SaskinAnne canim bizde dun xok kotu kavga ettik bosanalim konusu gecti cinnet geçirmişim sonra duzeldi yine... arada geliyor ikili iliskilerde her sey 4-4 luk olmuyor.. anlik bir sinir oldugunu dusun, sakinlestiginizde konuşursunuz
İlaç bitti canım geri sayım başladı 7 günden sayıyorum.evet cnm sende ateşliymişin bayağ:) ama yine de belli olmaz valla merakla bekliyorum tablonun sonunu:))
Hayirli olsun :) super cok sevindim. Tup bebek anneleri olmak ayri bi sevinc cunku zorlukla Oluyor. Hayirli ugurlu olur insallah. Onemli olan kan degeri degil ikiye guzel katlanmasi. Icini ferah tut.
canim bu seferki tedavinde farkli biseyler yapildi mi?teşekkür ederim cnm, daha kan testi yaptırmadım.. çarşamba gününe verdi test gününüama bugün gidip yaptırasım var, idrar testleri koyulaştıı ye bakmaktan gözlerim şaşı olacak:) senin nasıl gidiyor? nasıl bebiş? :)
Canim tekrar yaptin mi idrar testi? koyulasma var demissin rahat ol. tadini cikar.teşekkür ederim cnm, daha kan testi yaptırmadım.. çarşamba gününe verdi test gününüama bugün gidip yaptırasım var, idrar testleri koyulaştıı ye bakmaktan gözlerim şaşı olacak:) senin nasıl gidiyor? nasıl bebiş? :)
Beni muayene etti adet yei bitmiş hemen hsg yapmayalım 2 gün geçsin dedi.çarşamba ya da perşembe çektir ben çekmiyorum dedi.bende diğer hastanede çekilcem.Gunaydin kizlarVeson tahminin doğru çıkti ates yukselmis. missdincer ates tırmanışta insallah boyle devam eder. 8403BHC canim insallah iyi haberlerle gel. benim opk pozitif üstüne kaç gün geçti ateş hala yukselmemekte inat ediyor
Yarın test günüm zaten Dr günün gecikirse hemen gel test yapalım demişti direk kan testi için gideceğim Dr a inşallah. Tabii ateş yarın tepe taklak düşmezseGunaydin kizlarVeson tahminin doğru çıkti ates yukselmis. missdincer ates tırmanışta insallah boyle devam eder. 8403BHC canim insallah iyi haberlerle gel. benim opk pozitif üstüne kaç gün geçti ateş hala yukselmemekte inat ediyor
Bana da 2 gun sonra demisti canim ama ben musaitim cumartesiye gelsin diye 5 gun sonra cekildim. iyi bari hangisinde yaptirsam sorusu kalmadi kafanda.Beni muayene etti adet yei bitmiş hemen hsg yapmayalım 2 gün geçsin dedi.çarşamba ya da perşembe çektir ben çekmiyorum dedi.bende diğer hastanede çekilcem.
Benim 17 mm folikül varken çekildiBana da 2 gun sonra demisti canim ama ben musaitim cumartesiye gelsin diye 5 gun sonra cekildim. iyi bari hangisinde yaptirsam sorusu kalmadi kafanda.
İlaç bitti canım geri sayım başladı 7 günden sayıyorum.
canim bu seferki tedavinde farkli biseyler yapildi mi?
Canim tekrar yaptin mi idrar testi? koyulasma var demissin rahat ol. tadini cikar.Themodernmumma canim hgeldin sen nasilsin? bebis nasil?
gelsin güzel haberler canım çarşamba da artışa bakmış olursunuz işte ay çok heycanlıYaptım canım dün bugun:))) şimdi de kan verdim. Esimden habersiz1.5 saate cikacakmis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?