imsi yöntemi ne cnm?Transfer öncesi 5 gün prednol kullandım farklı olarak cnm. Bir de dondurulmuş transferi oldu. İlaçlar farklıydı. En önemlisi Sperm seçimi ilkinde imsi olmamıştı. Bu sefer imsi yöntemi ile seçildi.
Sonuç çıkınca hemen yazYaptım canım dün bugun:))) şimdi de kan verdim. Esimden habersiz1.5 saate cikacakmis:)
bence bu is bu sefer oldu cnm öyle hissettimYaptım canım dün bugun:))) şimdi de kan verdim. Esimden habersiz1.5 saate cikacakmis:)
Bilmem ki tarlusal kullandığımda bittikten sonra 10. gün adet olmuştum. bunda o kadar uzamaz inşallah erkenden gelir izin biterse yine gidemeyeceğim kontrole yoksa. bu günlerde olsam süper olacakHadi bakalim:)) 7 gün çok değil mi ?
passionete dün gece hiç uyuyamadım sinirden sürekli Ağladım sol kasık habire dürttü durdu.neyseki eşim evde yoktu yoksa çok feci kavga olacaktı.garibim kıza çattım 1-2 yani resmen yumurta çatlayacak diye bomba gibi oldum.dokunsalar sinirden patlayacak gibi.resmen yumurta çatlıyorum diye bağırdı.sabah ateş Beklendiği gibi Yükseldi biraz rahatladım.ama hala mutsuzum
zafrina89 cnm Çatladı demek için biraz daha Yükseliş görmemiz gerek.her ihtimale günaşırıya devam
Yavrum zaten Yüzünden anlıyor anne neden sinirlisin? Diyor yüzüme bakıp.sana sinirlenmedim kızım aklıma birşey geldi ona sinirlendim diyorum.o dünkü gerginlik başka idi cnm ya resmen yumurtanın çatlama gerginliği idi.kendine hakim olamıyor insan resmen hormonların esiri oldum. Eşime bir çift lafım olacak gelsin yoksa hiç rahat edemem.kafamda büyütüp büyütüp sinir Olacağım olan bana olacak.Veson canım sakin olmaya çalış bu iki ay korunmak da yıprattı seni korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalacağını düşün inşallah herşey güzel olur zaten herşeyden en çok etkilenen çocuklar oluyir kendine engel olmaya çalış emin ol en suçsuz evin içinde onlar
Benimde ateş muthis fırladı ama gribim o etkiledi sanırım basim enselerim kopuyor ağrıdan dün gecede bogazlarim çok açıyordu.. ay sevinesim geliyo siz diyodunuz ya grip de belirti diye aman sonra fazla kaptırma salak diyorum kendime
Ay çok heyecanlı, herşey yolunda gitsin inşallah canım sağlıkla kucağına alacağın sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah..Yaptım canım dün bugun:))) şimdi de kan verdim. Esimden habersiz1.5 saate cikacakmis:)
Yavrum zaten Yüzünden anlıyor anne neden sinirlisin? Diyor yüzüme bakıp.sana sinirlenmedim kızım aklıma birşey geldi ona sinirlendim diyorum.o dünkü gerginlik başka idi cnm ya resmen yumurtanın çatlama gerginliği idi.kendine hakim olamıyor insan resmen hormonların esiri oldum. Eşime bir çift lafım olacak gelsin yoksa hiç rahat edemem.kafamda büyütüp büyütüp sinir Olacağım olan bana olacak.
Cnm dün çatlamış olabilir grip de biraz fazla yükseltmiş gibi e geldi.kızlar grip için gebelik belirtisi Demişti.seninki olsa ovulasyon belirtisidir
Evet cnm bu iş meselesi bizi çok gerdi bir de şehir Değişikliği bana hiç iyi gelmedi.aileler uzakta çok daha iyiydi kafam rahattı ya her hafta sonu gel gel diye çağırıyorlar.eşim de gelmiyorsunuz deseler dolduruşa geliyor.gelip bana çatıyor.sıkma kendini şu iş probleminiz bitse düzelcekseniz sanki sizde de hep o problem oluo
ztn bi aksilik olmazsa 25 e kdr gün aşırı devam ediyim diyorum hazır adamı bu gazda buldum
herCanım ya ben eşime dükkandan ayrılmazsa gidip gece camları taşlayacağımı dükkanı ateşe vereceğimi söylemiştimsen de söylesen işe yarar mı ki
Benim yumurtlama zamanı değil de her adet öncesi yaşıyorum o ruh halini.. bir de psikopat gibi erkenden gebelik testi yapıp negatifin can sıkıntısını da üstüne ekliyorum, hepten çıldırıyorum yani
Evet cnm bu iş meselesi bizi çok gerdi bir de şehir Değişikliği bana hiç iyi gelmedi.aileler uzakta çok daha iyiydi kafam rahattı ya her hafta sonu gel gel diye çağırıyorlar.eşim de gelmiyorsunuz deseler dolduruşa geliyor.gelip bana çatıyor.
Hadi öyleyse size kolay gelsin
missdincer cnm inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin
Amin cnm amin 3 ay oldu geleli geldiğime geleceğine pişman ettiler.allahtan ilçedeyim şehir merkezine geçsek hiç rahat vermeyecekler anlaşıldı yani.eşim de onların kafasına uymasa sıkıntı yok o da gidiyor oraya geliyor suratı 5 karış.Ay gerçekten de ailelerden ne kadar uzak o kadar iyi diye düşünüyorum ben de.
Allah feraha çıkarsın inşallah canım.
Regl belirtisi ile gebelik belirtisi birbirine benzer yarın herşey belli olacak Hayırlısı diyelimVeson canım bilmiyorum ya karnıma hafif hafif ağrılar giriyor regl geliyor gibi sanki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?