Benim hiç bir önerim yok canım , ben istanbulda tüp bebek merkezine gittim doktor hsg yok bir bakalım çektir de gel dedi, metroya bindik gittik çektirdik döndüköncesi falan olmadı yani
kesinlikle öyle sonradan gelişen yum lar oluyor biz kendimiiz ilk atlayana göre endeksliyoruz. belki sonra catlayanlar daha kaliteli ama kaçırıyoruz.canim ben bu ay bilerek ölcmedim. ovu takibi yapmak bende stres yapiyor. calismalari iyi yapmaya calistik. kafamda hic yoktu. cd 23lere geldikten sonra ölmeye basladim. bakalim yarin bat günüm. insallah ates böyle devam eder.
yaa var ya adet gelene kadar belirli araliklarla devam etmek lazim. cünkkü yumurtalara hic güven olmuyor. ne zaman nasl catlayacai belli olmuyor. insallah bu ay yüzün güler canim. yüzümüz güler :)
İNŞ CNM :)8403BHC cnm neyseki nerde çektireceğim kaygısı kalktı.inşallah hsg vesile olur hemen hamile kalırsın
Ay hadi inşallah ağrılar geldikçe benim umutlar sönüyor :)Regl belirtisi ile gebelik belirtisi birbirine benzer yarın herşey belli olacak Hayırlısı diyelim
ben de 3 ay da bir gididyorum :)canim gitmemekle iyi yapmissin. onan hepimizin evliliginde oluyor bu tip sorunlar. genelde de paylasiriz burdaevli olunca devamli bir ara olunca dedigin gibi cocuk filanda olmayinca bazen bazi seyler insanin gözüne batiyor birbirine sariyor eşler. böyle kriz anlarini az zararla atlatabilmek önemli. ara sira bdv ye gir ayyy ne kocalar var valla sonra dönüp eşine bak daha sevimli gelir gözüne
canım 2 gündür takip edemedim. senin hsg belli oldu mu ?İNŞ CNM :)
Amin cnm amin 3 ay oldu geleli geldiğime geleceğine pişman ettiler.allahtan ilçedeyim şehir merkezine geçsek hiç rahat vermeyecekler anlaşıldı yani.eşim de onların kafasına uymasa sıkıntı yok o da gidiyor oraya geliyor suratı 5 karış.
ateşin de tablonda güzel evet yarına düşmezse test yap canımYarın test günüm zaten Dr günün gecikirse hemen gel test yapalım demişti direk kan testi için gideceğim Dr a inşallah. Tabii ateş yarın tepe taklak düşmezse
Benim 17 mm folikül varken çekildiadetin kaçıncı günü idi unuttum ama 17. gündü diye hatırlıyorum. plansız olunca ve tekrar adetle istanbula gel git gibi bir şansım olmayınca Bülent bey git çektir dedi. kendiliğimden gebe kalmayacağıma ne kadar eminse adamın sözleri bir bir çıkıyor ama. rahmin bozuk hamile kalsan da düşer zaten diyordu inş rahim düzelmiştir artık...
Kızlar nihayet çarşamba arkadaşları alıyorum bugün yardımcı abla geldi evi kırklıyoruz yarın da pasta börek işlerine girip bunu bu izinde iken aradan çıkaracağım artık inş
Yaptım canım dün bugun:))) şimdi de kan verdim. Esimden habersiz1.5 saate cikacakmis:)
passionete dün gece hiç uyuyamadım sinirden sürekli Ağladım sol kasık habire dürttü durdu.neyseki eşim evde yoktu yoksa çok feci kavga olacaktı.garibim kıza çattım 1-2 yani resmen yumurta çatlayacak diye bomba gibi oldum.dokunsalar sinirden patlayacak gibi.resmen yumurta çatlıyorum diye bağırdı.sabah ateş Beklendiği gibi Yükseldi biraz rahatladım.ama hala mutsuzum
zafrina89 cnm Çatladı demek için biraz daha Yükseliş görmemiz gerek.her ihtimale günaşırıya devam
passionete dün çatlamış olabilir Yarınki Ateş yükselecek gibime geldi
O zaman 13 pozitif olabilir , 14 de çatlamış gibi duruyor. adet olursan çekip 10. dakika resimleri atarsın öyle bakarız
36.5 canm
Yine şaşrtmadı tablo ateş düştü bende ff ye hiç girmedim bugün sağlık olsun canmA aichazeyn bugün ateş girmemişsin ama tablo çok güzel görünüyor heyecan yapsak mı ki
missdincer testi tekrarlamış mıydın senin tablon da güzel ilerliyor hayırlısı inşallah
xpreiaZ senin ateşi bu kadar progestan mı çıkardı yoksa bi sürpriz olacak mı ki acaba çalışma var ne de olsa
kendime gelince de iki gündür kusmadım bu benim için çok iyi bişey bulantıyla yaşamaya alıştım resmen baş dönmeleri de artmaya başladı ona da alışıcaz inşallah sağlıklı ilerlesin de sürekli kötü kötü şeyler geliyo aklıma kendimi alamıyorum bu duygudan
Benim ateş hep progesterondan canım. 20. günden beri umudumu tamamen kestim ama siz burda böyle yazdıkça acaba olabilir mi demiyor değilimA aichazeyn bugün ateş girmemişsin ama tablo çok güzel görünüyor heyecan yapsak mı ki
missdincer testi tekrarlamış mıydın senin tablon da güzel ilerliyor hayırlısı inşallah
xpreiaZ senin ateşi bu kadar progestan mı çıkardı yoksa bi sürpriz olacak mı ki acaba çalışma var ne de olsa
kendime gelince de iki gündür kusmadım bu benim için çok iyi bişey bulantıyla yaşamaya alıştım resmen baş dönmeleri de artmaya başladı ona da alışıcaz inşallah sağlıklı ilerlesin de sürekli kötü kötü şeyler geliyo aklıma kendimi alamıyorum bu duygudan
passionete dün gece hiç uyuyamadım sinirden sürekli Ağladım sol kasık habire dürttü durdu.neyseki eşim evde yoktu yoksa çok feci kavga olacaktı.garibim kıza çattım 1-2 yani resmen yumurta çatlayacak diye bomba gibi oldum.dokunsalar sinirden patlayacak gibi.resmen yumurta çatlıyorum diye bağırdı.sabah ateş Beklendiği gibi Yükseldi biraz rahatladım.ama hala mutsuzum
zafrina89 cnm Çatladı demek için biraz daha Yükseliş görmemiz gerek.her ihtimale günaşırıya devam
Iyi yapmışsın cnm olacaksa zaten olur isterse paşa gönlünüz bugün de bir tane kondurursunyzSenin baya ani olmuş canım ya. Bu arada kac çeşit yapacaksin ona göre biz de gelelim. 15den aşağısı kurtarmaz haberin ola.
Valla ben diycektim seni daraltmak istemedim. iyi yapmissin çarşamba da artışa bakarız işte.
Canim ya kiyamam gönlünü alırsın kızının artik onun suçu neyse iste hormonlar ah hormonlar. eşine de gelince guzelce konus anlat canim derdini. zaten o zamana sakinlesirsin
Aynen canim bence de. hatta dün esime dedim 3 gundur calisma varzaten olacaksa olur olmazsa kendi bilir. yapmadim çalışma falan. sanki istekli olunca oluyor. hic yapasim yoktu valla
imsi yöntemi ne cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?