Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kesinlikle öyle sonradan gelişen yum lar oluyor biz kendimiiz ilk atlayana göre endeksliyoruz. belki sonra catlayanlar daha kaliteli ama kaçırıyoruz.

ben de 3 ay da bir gididyorum :)
her ev de oluyor . gercekten de durumu az zararla atlatmak laızm evliliği hırpalamamak lazım

Bu iş olayı epey zora soktu sizi canım ya.
İnşallah hallolur her şey canım.
Şehir değişikliği zor oluyor.

Senin baya ani olmuş canım ya. Bu arada kac çeşit yapacaksin ona göre biz de gelelim. 15den aşağısı kurtarmaz haberin ola.
Yaptım canım dün bugun:))) şimdi de kan verdim. Esimden habersiz 1.5 saate cikacakmis:)

Valla ben diycektim seni daraltmak istemedim. iyi yapmissin çarşamba da artışa bakarız işte.

Canim ya kiyamam gönlünü alırsın kızının artik onun suçu neyse iste hormonlar ah hormonlar. eşine de gelince guzelce konus anlat canim derdini. zaten o zamana sakinlesirsin

passionete dün çatlamış olabilir Yarınki Ateş yükselecek gibime geldi

Aynen canim bence de. hatta dün esime dedim 3 gundur calisma varzaten olacaksa olur olmazsa kendi bilir. yapmadim çalışma falan. sanki istekli olunca oluyor. hic yapasim yoktu valla

Veson seni hiç böyle görmemiştim bi senedir gerçekten bunalmış görünüyosun canım inşallah bu dönemini kısa sürede atlatırsın canım
zafrina89 canım baban büyük kısmı atlatmış şimdi toparlanma süreci inşallah bunu da atlatır başka bi sorun çıkmadan canım
denizege34 güzel sonuçlarını bekliyoruz sabırsızlıkla canım

A aichazeyn bugün ateş girmemişsin ama tablo çok güzel görünüyor heyecan yapsak mı ki
missdincer testi tekrarlamış mıydın senin tablon da güzel ilerliyor hayırlısı inşallah

xpreiaZ senin ateşi bu kadar progestan mı çıkardı yoksa bi sürpriz olacak mı ki acaba çalışma var ne de olsa

kendime gelince de iki gündür kusmadım bu benim için çok iyi bişey bulantıyla yaşamaya alıştım resmen baş dönmeleri de artmaya başladı ona da alışıcaz inşallah sağlıklı ilerlesin de sürekli kötü kötü şeyler geliyo aklıma kendimi alamıyorum bu duygudan

Yine şaşrtmadı tablo ateş düştü bende ff ye hiç girmedim bugün sağlık olsun canm

Benim ateş hep progesterondan canım. 20. günden beri umudumu tamamen kestim ama siz burda böyle yazdıkça acaba olabilir mi demiyor değilim henüz çok erken ama umut etmek için. ilaç dün bitti 1 hafta daha ateş yüksek devam ederse kan veririm ama adet gelecekse de bir an önce gelir inşallah , kontrol adetliyken olacak izni ona göre diye düşünüp ayarladım , bu iki hafta içinde denk gelir inşallah.

Oh senin kusmaların azalmasına da çok sevindim canım, inş ilerleyen dönemlerde iyice rahatlarsın bebeiş kendini sadece tekmelerle belli eder

Veson canım nooldu? hormonlardan mı acaba? üzüldüm seni ilk defa böyle gergin görüyorum.

Iyi yapmışsın cnm olacaksa zaten olur isterse paşa gönlünüz bugün de bir tane kondurursunyz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…