Oy oy oy maşallah inşallah kat kat artsın Çarşamba'ya kese bile görülür bu gidişle:)))Kılaarrr 1180 çıktı sonuçç
oooo.. maşallah maşallahhhhKılaarrr 1180 çıktı sonuçç
2 GÜN SONRA ÇEKTİR DEDİ DOKTOR.BİRAZDAN GÜN ALMAYA GİTCEM BAKALIM NE ZAMANA VERCEK?canım 2 gündür takip edemedim. senin hsg belli oldu mu ?
Ay hadi inşallah ağrılar geldikçe benim umutlar sönüyor :)
HAYIRLISI OLSUN NE GÜSEL RABBİM ÇABALARINI GÖRDÜ.MUCİZENİ VERDİ.Kılaarrr 1180 çıktı sonuçç
Oy oy oy maşallah inşallah kat kat artsın Çarşamba'ya kese bile görülür bu gidişle:)))
Senin baya ani olmuş canım ya. Bu arada kac çeşit yapacaksin ona göre biz de gelelim. 15den aşağısı kurtarmaz haberin ola.
Valla ben diycektim seni daraltmak istemedim. iyi yapmissin çarşamba da artışa bakarız işte.
Canim ya kiyamam gönlünü alırsın kızının artik onun suçu neyse iste hormonlar ah hormonlar. eşine de gelince guzelce konus anlat canim derdini. zaten o zamana sakinlesirsin
Aynen canim bence de. hatta dün esime dedim 3 gundur calisma varzaten olacaksa olur olmazsa kendi bilir. yapmadim çalışma falan. sanki istekli olunca oluyor. hic yapasim yoktu valla
Cnm ben de kendimi böyle görmemiştim.artık herşey birikiyor bu da evliliğe zarar veriyor.iş meselesini zaten biliyorsunuz sanır sabır derken bir de bu şehir Değişikliği iyice sinirlerim gerildi.4 eltim var hepsi evhamını aynı apartmanda altlı üstlü oturuyor en Üstte de kv ile bekar görümce.tek çalışan ve uzakta olan benim.adıyamanda iken bu kadar sıkıntı yoktu geldik buraya istiyorlar ki her fırsatta Yanlarına gideyim .diplerinden ayrılmayayım ne deseler he diyeyim sesimi çıkartmayayım.eşim de onların kafasına uyup benim kalbimi kırıyor.sorun şuki çalışan bayanın derdinden anlamıyorlar anlatıyorum anlatıyorum yine başa dönüyoruz.dün gittim Yanlarına zırt pırt gelemem diye konuştum konuştum ha duvar ha onlar. ne işin var bir hafta yap bir hafta gel diyorlar oldu Gözlerim dolduVeson seni hiç böyle görmemiştim bi senedir gerçekten bunalmış görünüyosun canım inşallah bu dönemini kısa sürede atlatırsın canım
@zafrina89 canım baban büyük kısmı atlatmış şimdi toparlanma süreci inşallah bunu da atlatır başka bi sorun çıkmadan canım
denizege34 güzel sonuçlarını bekliyoruz sabırsızlıkla canım
o zaman sağlık olsun canım ama adet gelmedikçe ümitsiz olmamak da lazım canım ya gerçi böyle diyorum ama herkes kendini artık tanımış oluyor zamanla daYine şaşrtmadı tablo ateş düştü bende ff ye hiç girmedim bugün sağlık olsun canm
Maşallah canım yaaKılaarrr 1180 çıktı sonuçç
Tüh36.5 canm
oooo.. maşallah maşallahhhh
super
HAYIRLISI OLSUN NE GÜSEL RABBİM ÇABALARINI GÖRDÜ.MUCİZENİ VERDİ.
SAĞLICAKLA KUCAĞINA AL İNŞ.
Eş kaynana görümce Bermuda şeytan üçgeninin Arasında kaldımVeson canım nooldu? hormonlardan mı acaba? üzüldümseni ilk defa böyle gergin görüyorum.
Cok sukur iyiyiz canim. Doktor cok gece vermis aslinda. Yine de tuttu ya sevin bence. Cok insanin tutmuyor bile. Cok dikkat et kendine. Asil buradan sonra daha cik et.teşekkür ederim cnm, daha kan testi yaptırmadım.. çarşamba gününe verdi test gününüama bugün gidip yaptırasım var, idrar testleri koyulaştıı ye bakmaktan gözlerim şaşı olacak:) senin nasıl gidiyor? nasıl bebiş? :)
Kalp atisini atlatana dek bitmiyor stres. Yine de sakin kalmaya calis:Teşekkürederim kızlar.. şu an rüyada gibiyim.. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.. Darısı sizlere olsun.. Çok uğraştık eşimle, çok üzüldük, beraber oturup ağladığımız zamanlar oldu ama olacak dedik Rabbimin izni ile. Hep hayırlısını istedik inşallah bundan sonra güzel devam eder herşey.. Stres hiç bitmeyecek onu da biliyorum
Maşallah canım yaakat be kat artsın inşallah gerçi inşallah çarşamba gittiğinde direk keseyi görürsün artık hcg takibine de gerek kalmaz . doktorun biraz daha geç tarih verse ilk muayenede cinsiyeti öğrenecekmişsin
Sağlıkla kucağına al inşallah
Çarşamba da mı bakmaz usgbakmıyomuş doktor yaa 15 gün sonraya çağırıyormuş genelde, o kadar rahat bir insan ki baksana 15.gün test günü duydunmu hiç tüp bebekte:))
ama böyle düşünmen de güzel canım ya çok kaptırmadan akışına bırakmışsın bak bi gelse tam sürpriz olacak inşallah da gelir bebişin ya artık sizin de bulantılarınız olsun istiyorum başınız dönsün ben de engin tecrübelerimiBenim ateş hep progesterondan canım. 20. günden beri umudumu tamamen kestim ama siz burda böyle yazdıkça acaba olabilir mi demiyor değilimhenüz çok erken ama umut etmek için. ilaç dün bitti 1 hafta daha ateş yüksek devam ederse kan veririm ama adet gelecekse de bir an önce gelir inşallah , kontrol adetliyken olacak izni ona göre diye düşünüp ayarladım , bu iki hafta içinde denk gelir inşallah.
Oh senin kusmaların azalmasına da çok sevindim canım, inş ilerleyen dönemlerde iyice rahatlarsın bebeiş kendini sadece tekmelerle belli eder
Maşallah diyorumKılaarrr 1180 çıktı sonuçç
Hikayeni şimdiye kadar neler yaptın anlat bir de bu ay neler yaptın transfer sonrası nasıl bir yol izledin yediklerin içtiklerin?Teşekkürederim kızlar.. şu an rüyada gibiyim.. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.. Darısı sizlere olsun.. Çok uğraştık eşimle, çok üzüldük, beraber oturup ağladığımız zamanlar oldu ama olacak dedik Rabbimin izni ile. Hep hayırlısını istedik inşallah bundan sonra güzel devam eder herşey.. Stres hiç bitmeyecek onu da biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?