Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım gel yaa herkese yeter yapacaklarım çok çılgın bir liste hazırladım artık bileğime kuvvet ne kadarını yapabilirsem bir gün önceden başlayacağım yapmaya buzdolabında kalacak olanları, pişmeden bekleyebilecek olanları dolaba atayım yarın. çarşamba da diğer yarısını yaparım.

Cnm ben de kendimi böyle görmemiştim.artık herşey birikiyor bu da evliliğe zarar veriyor.iş meselesini zaten biliyorsunuz sanır sabır derken bir de bu şehir Değişikliği iyice sinirlerim gerildi.4 eltim var hepsi evhamını aynı apartmanda altlı üstlü oturuyor en Üstte de kv ile bekar görümce.tek çalışan ve uzakta olan benim.adıyamanda iken bu kadar sıkıntı yoktu geldik buraya istiyorlar ki her fırsatta Yanlarına gideyim .diplerinden ayrılmayayım ne deseler he diyeyim sesimi çıkartmayayım.eşim de onların kafasına uyup benim kalbimi kırıyor.sorun şuki çalışan bayanın derdinden anlamıyorlar anlatıyorum anlatıyorum yine başa dönüyoruz.dün gittim Yanlarına zırt pırt gelemem diye konuştum konuştum ha duvar ha onlar. ne işin var bir hafta yap bir hafta gel diyorlar oldu Gözlerim doldu

Yine şaşrtmadı tablo ateş düştü bende ff ye hiç girmedim bugün sağlık olsun canm
o zaman sağlık olsun canım ama adet gelmedikçe ümitsiz olmamak da lazım canım ya gerçi böyle diyorum ama herkes kendini artık tanımış oluyor zamanla da

Kılaarrr 1180 çıktı sonuçç
Maşallah canım yaa kat be kat artsın inşallah gerçi inşallah çarşamba gittiğinde direk keseyi görürsün artık hcg takibine de gerek kalmaz . doktorun biraz daha geç tarih verse ilk muayenede cinsiyeti öğrenecekmişsin

Sağlıkla kucağına al inşallah

oooo.. maşallah maşallahhhh

super

HAYIRLISI OLSUN NE GÜSEL RABBİM ÇABALARINI GÖRDÜ.MUCİZENİ VERDİ.
SAĞLICAKLA KUCAĞINA AL İNŞ.

Teşekkürederim kızlar.. şu an rüyada gibiyim.. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.. Darısı sizlere olsun.. Çok uğraştık eşimle, çok üzüldük, beraber oturup ağladığımız zamanlar oldu ama olacak dedik Rabbimin izni ile. Hep hayırlısını istedik inşallah bundan sonra güzel devam eder herşey.. Stres hiç bitmeyecek onu da biliyorum

Cok sukur iyiyiz canim. Doktor cok gece vermis aslinda. Yine de tuttu ya sevin bence. Cok insanin tutmuyor bile. Cok dikkat et kendine. Asil buradan sonra daha cik et.

Kalp atisini atlatana dek bitmiyor stres. Yine de sakin kalmaya calis:

rahat adam:) amin canım teşekkür ederim darısı size olsun inşallah..

ama böyle düşünmen de güzel canım ya çok kaptırmadan akışına bırakmışsın bak bi gelse tam sürpriz olacak inşallah da gelir bebişin ya artık sizin de bulantılarınız olsun istiyorum başınız dönsün ben de engin tecrübelerimi sizinle paylaşayım lütfen lütfen Allah ım diğer topiklerde kimsenin adını nickini falan tutamıyorum aklımda kimin başına ne gelmiş hep karışıyo adapte olamıyorum resmen

Hikayeni şimdiye kadar neler yaptın anlat bir de bu ay neler yaptın transfer sonrası nasıl bir yol izledin yediklerin içtiklerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…