- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Kalp atisini atlatana dek bitmiyor stres. Yine de sakin kalmaya calis:
Eş kaynana görümce Bermuda şeytan üçgeninin Arasında kaldım
seni çook iyi anlıyorum canım anlamıyolar çalışıyorum ben çok sevdiğim arkadaşıma gidemiyorum tavır alıyor bulantı kusmaktan ölüyodum geçen haftasonu bi arkadaşın düğünü vardı başka şehirde gidemedim üzüldüm de gidemediğim için tavır aldı belki seninle aynı durum değil ama başında olmayan ısrarla anlamak istemiyor sanki durumu her fırsatta aynı şey mevzu oluyo canım e biraz da aile içinde keyif olmayınca insanın hiçbişey yapası da gelmiyor gerçekten eşin inşallah durumu biraz olsun farkeder sana da yardımcı olur birlikte kolaylaştırabilirsiniz ancak hayatı eşler ayrı ayrı bişeylere mücadele verince de iki taraf için de zor yineCnm ben de kendimi böyle görmemiştim.artık herşey birikiyor bu da evliliğe zarar veriyor.iş meselesini zaten biliyorsunuz sanır sabır derken bir de bu şehir Değişikliği iyice sinirlerim gerildi.4 eltim var hepsi evhamını aynı apartmanda altlı üstlü oturuyor en Üstte de kv ile bekar görümce.tek çalışan ve uzakta olan benim.adıyamanda iken bu kadar sıkıntı yoktu geldik buraya istiyorlar ki her fırsatta Yanlarına gideyim .diplerinden ayrılmayayım ne deseler he diyeyim sesimi çıkartmayayım.eşim de onların kafasına uyup benim kalbimi kırıyor.sorun şuki çalışan bayanın derdinden anlamıyorlar anlatıyorum anlatıyorum yine başa dönüyoruz.dün gittim Yanlarına zırt pırt gelemem diye konuştum konuştum ha duvar ha onlar. ne işin var bir hafta yap bir hafta gel diyorlar oldu Gözlerim doldu
Çarşamba da mı bakmaz usg
Maşallah diyorumikiz mi acaba diyorum bi sürü şey diyorum sağlıkla gelsin gerisi inşallah canım çarşamba da kese görmeye artık oh oh
kesinlikle canım önce kese derdi yolk sac var mı onu atlattığın günden sonra kalp atışı stresi şimdi de dediğin gibi hem 12. haftayı görsem hem de kalbi durur mu acaba stresi var canım şu da var ki bulantılar falan tavan yapınca hiçbiri aklına gelmiyo nasıl da büyüyo diyosun sadeceEvet canım, kalp atışı stres sonra 12 haftayı bitireyim stresi, bitmez bencede.. Sizinle paylaşıyorum sadece:)) daha annelerin hatta eşimin bile haberi yok
Mira miz iyi cok sukur :) tekmeliyor bol bol artik. Hepiniz dualarimdasiniz. Insallah tez vakitte kavusun..Canim tekrar yaptin mi idrar testi? koyulasma var demissin rahat ol. tadini cikar.Themodernmumma canim hgeldin sen nasilsin? bebis nasil?
ay pekte rahat bi doktormuş keseyi görmücek misin yani o 15 gün nasıl geçer görmeden aslında geçiyo ya zaman ama işte başta inanılmaz stresle geçiyo şimdi haftaya randevum var daha rahatım ilk günlere göre canım gel arkadan sonra kızlar sırayla gelsin inşallahBakmıyormuş, ben yinede çıkan sonuca göre bir şansımı denicem:)
Bana tek gibi geliyor, tüp bebek hesaplamalrına göre 4+4 te oluyormuşuz. Sanki normal bir değer gibi.. Dr. bakmıyormuş keseye 15 gün sonra kalp atışı için çağırıyormuş cnm.. Arkadan geliyorum inşallah
Kılaarrr 1180 çıktı sonuçç
Mira miz iyi cok sukur :) tekmeliyor bol bol artik. Hepiniz dualarimdasiniz. Insallah tez vakitte kavusun..
Esine soylemeden iyi durabilmissin. Ben ilk idrar testimi ve pozitifimi transferin 4. Gunu yapmistim. Bence gayet sabirlisin maasallah. Iki tane konduysa sans artiyor. Kan ver de sonucu gorelim.Evet canım, kalp atışı stres sonra 12 haftayı bitireyim stresi, bitmez bencede.. Sizinle paylaşıyorum sadece:)) daha annelerin hatta eşimin bile haberi yok
Canım çocuğu görmek için mi bu hevesleri? bizim de memleket erzincan , biz şimdi gümüşhanenin ilçesindeyiz ama gümüşhaneden daha yakın erzincan. yine de 1-2 ay gitmesek kimse nerdesiniz demiyorEş kaynana görümce Bermuda şeytan üçgeninin Arasında kaldım
Daha gostermedi mi canim ? Mira Kuran da geciyor ve anlami cahillige direnmek demek cok hosuma gitti.Aaa ismi Mira mı oluyor.
Benim de kız olursa Mira olacak adaş olurlar :)
Ay bende hamile kalırsam eşime süpriz yapayım cinsiyet belli olana kadar söylemeyeyim diye hayal kuruyorum ama biliyorum kendimi en uzun 10 dakika saklayabilirim eşimdenEvet canım, kalp atışı stres sonra 12 haftayı bitireyim stresi, bitmez bencede.. Sizinle paylaşıyorum sadece:)) daha annelerin hatta eşimin bile haberi yok
Gözün aydın canım. Artık tescillendi.Kılaarrr 1180 çıktı sonuçç
en tehlikeli üçlü, eşinle konuş canım bu durumu, onun dengeyi bulması lazım. Zırt pırt gidilirmi ya insan kendine zaman ayıramıyor çalışırken.
Umarım Dediğiniz gibi eşim dengeyi kurar ama pek de sanmıyorum benimkinin Kafası aynı onların kafası bana diyorki ablam annem hiçbirşey demiyorlar bana kimsenin günahını alma diyor ama dün gittim konuştum ya resmen aynı ağız eşim ne diyorsa onların ağzı da onu diyor.ben de dedim ki iş Yüzünden evimin huzuru yok zaten bu şekilde konuşup da evimin daha da huzurunu bozmayın dedim.dedim ama boş yani anlayana.bir kendilerini benim yerine koyma çabası yok sadece kendilerini HAKLI çıkartmaya Çalışır tarzda habire Konuşuyorlar.bunları konuştum diye gelinler olmuş kaynana kaynana olmuş gelin diyor.diyecektim baş kaynana sensin ama içime atıyorum o da sinir yapıyor işte.istiyorşar ki hiç sesimi çıkartmayayım ne deseler yapayımseni çook iyi anlıyorum canım anlamıyolar çalışıyorum ben çok sevdiğim arkadaşıma gidemiyorum tavır alıyor bulantı kusmaktan ölüyodum geçen haftasonu bi arkadaşın düğünü vardı başka şehirde gidemedim üzüldüm de gidemediğim için tavır aldı belki seninle aynı durum değil ama başında olmayan ısrarla anlamak istemiyor sanki durumu her fırsatta aynı şey mevzu oluyo canım e biraz da aile içinde keyif olmayınca insanın hiçbişey yapası da gelmiyor gerçekten eşin inşallah durumu biraz olsun farkeder sana da yardımcı olur birlikte kolaylaştırabilirsiniz ancak hayatı eşler ayrı ayrı bişeylere mücadele verince de iki taraf için de zor yine
Maşallah canm sonuç çok iyi gözün aydın sağlıkla devam etsin gebeliğinKılaarrr 1180 çıktı sonuçç
Daha gostermedi mi canim ? Mira Kuran da geciyor ve anlami cahillige direnmek demek cok hosuma gitti.
Ay bende hamile kalırsam eşime süpriz yapayım cinsiyet belli olana kadar söylemeyeyim diye hayal kuruyorum ama biliyorum kendimi en uzun 10 dakika saklayabilirim eşimden
ay çok güzel canım ben de zeynep mira gibi bişeyler düşünüyodum kız ismi hiç net değil aklımda ama erkek Bilge Kağan diyo eşim benim de hoşuma gidiyor aslındaDaha gostermedi mi canim ? Mira Kuran da geciyor ve anlami cahillige direnmek demek cok hosuma gitti.
bakmıyomuş doktor yaa 15 gün sonraya çağırıyormuş genelde, o kadar rahat bir insan ki baksana 15.gün test günü duydunmu hiç tüp bebekte:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?