Tebriklerrrr canım... Çok uğraştın ama değdi inşallah sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin Rabbim...Kılaarrr 1180 çıktı sonuçç
O zaman eşini aradan çıkar aman kötü gelin ol nolcak , ben sinirlenmeden içimden ne geçerse söylüyorum.. kaynanam cidden şeker gibi kadın ama annemle bile yeri geliyor anlaşamıyorum kaynanamla da yeni evli iken 20 gün başbaşa geçirmişliğim var , o zamandan beri mesela davet ederken bile "anne hafta sonu gelin kalın ya " falan diye davet ediyorum. sütten ağzım yandı artık... eşin de akıllanır inşallah "happy wife happy life " atasözünü anlar en kısa sürede...Umarım Dediğiniz gibi eşim dengeyi kurar ama pek de sanmıyorum benimkinin Kafası aynı onların kafası bana diyorki ablam annem hiçbirşey demiyorlar bana kimsenin günahını alma diyor ama dün gittim konuştum ya resmen aynı ağız eşim ne diyorsa onların ağzı da onu diyor.ben de dedim ki iş Yüzünden evimin huzuru yok zaten bu şekilde konuşup da evimin daha da huzurunu bozmayın dedim.dedim ama boş yani anlayana.bir kendilerini benim yerine koyma çabası yok sadece kendilerini HAKLI çıkartmaya Çalışır tarzda habire Konuşuyorlar.bunları konuştum diye gelinler olmuş kaynana kaynana olmuş gelin diyor.diyecektim baş kaynana sensin ama içime atıyorum o da sinir yapıyor işte.istiyorşar ki hiç sesimi çıkartmayayım ne deseler yapayım
Evet canm haklısın ben bünyemi tanıyorum artık yarın geliro zaman sağlık olsun canım ama adet gelmedikçe ümitsiz olmamak da lazım canım ya gerçi böyle diyorum ama herkes kendini artık tanımış oluyor zamanla da
eşinin şöyle bi sarsılıp seninle evli olduğunu ailesinin sen olduğunu anlaması lazım dışarıyı birlikte aynı dille idare edeceksiniz ailesiyle aynı dili konuşmayı bırakırsa senin huzurun gelir gibi duruyor canımUmarım Dediğiniz gibi eşim dengeyi kurar ama pek de sanmıyorum benimkinin Kafası aynı onların kafası bana diyorki ablam annem hiçbirşey demiyorlar bana kimsenin günahını alma diyor ama dün gittim konuştum ya resmen aynı ağız eşim ne diyorsa onların ağzı da onu diyor.ben de dedim ki iş Yüzünden evimin huzuru yok zaten bu şekilde konuşup da evimin daha da huzurunu bozmayın dedim.dedim ama boş yani anlayana.bir kendilerini benim yerine koyma çabası yok sadece kendilerini HAKLI çıkartmaya Çalışır tarzda habire Konuşuyorlar.bunları konuştum diye gelinler olmuş kaynana kaynana olmuş gelin diyor.diyecektim baş kaynana sensin ama içime atıyorum o da sinir yapıyor işte.istiyorşar ki hiç sesimi çıkartmayayım ne deseler yapayım
Şansını dene belki bakar Dediğin gibi ay heyecan Yaptım sanki ben hamile kalmış gibi mutlu oluyorum gebelik haberi alıncaBakmıyormuş, ben yinede çıkan sonuca göre bir şansımı denicem:)
Bana tek gibi geliyor, tüp bebek hesaplamalrına göre 4+4 te oluyormuşuz. Sanki normal bir değer gibi.. Dr. bakmıyormuş keseye 15 gün sonra kalp atışı için çağırıyormuş cnm.. Arkadan geliyorum inşallah
Ay isim kararı verildi mi:))Mira miz iyi cok sukur :) tekmeliyor bol bol artik. Hepiniz dualarimdasiniz. Insallah tez vakitte kavusun..
Canm yaa kendimi zor tutuyorum yazmamak için kafaları nasıl çalışır bunların anlamıyorum inan bende aynı durumdan kaçtım resmen deli oldum aralarında kalabalık benim eşimin ailesi hergün bir tantana vardı valla burda mutlu ve huzurluyum hele o görümcelerCnm ben de kendimi böyle görmemiştim.artık herşey birikiyor bu da evliliğe zarar veriyor.iş meselesini zaten biliyorsunuz sanır sabır derken bir de bu şehir Değişikliği iyice sinirlerim gerildi.4 eltim var hepsi evhamını aynı apartmanda altlı üstlü oturuyor en Üstte de kv ile bekar görümce.tek çalışan ve uzakta olan benim.adıyamanda iken bu kadar sıkıntı yoktu geldik buraya istiyorlar ki her fırsatta Yanlarına gideyim .diplerinden ayrılmayayım ne deseler he diyeyim sesimi çıkartmayayım.eşim de onların kafasına uyup benim kalbimi kırıyor.sorun şuki çalışan bayanın derdinden anlamıyorlar anlatıyorum anlatıyorum yine başa dönüyoruz.dün gittim Yanlarına zırt pırt gelemem diye konuştum konuştum ha duvar ha onlar. ne işin var bir hafta yap bir hafta gel diyorlar oldu Gözlerim doldu
Bugün ister canimIyi yapmışsın cnm olacaksa zaten olur isterse paşa gönlünüz bugün de bir tane kondurursunyz
Oooo senin icin farkli anlamlari da varmis canim. Hadi hayirlisi bakalim bizim icimize erkek dogmustu kiz oldu :)Göstermedi değil aslında canım ben 3 haftadır gitmedim kontrole.
Son gittiğimde de sonraki kontrolde söylicem dedi ısrar etmedim.
İçimize kız doğuyor bizim de ama bakalım 19 aralıkta belli olucak inşallah :)
Mira'nın bizim için bir anlamı da şu.
Eşimin isim soy isim baş harfleri M.Y. benim de kızlık soyadımla R.A.
MYRA oldu sana Mira :))
Aslında evlenince R.A.Y. oldum Mi,ray da düşündük ama soy isim de Y ile başladığı için iki Y yan yana olmasın dedim :)
Bu bahsettiğin anlamı ben bilmiyordum başka anlamlarını okudum ama bu da çok güzelmiş.
Oooo senin icin farkli anlamlari da varmis canim. Hadi hayirlisi bakalim bizim icimize erkek dogmustu kiz oldu :)
Torunu da bahane gösteriyorlar tabi.ama dertleri tek o değil yani kesin bunu çok iyi anladım yani.istiyorlarki gelinleri dibinden ayrılmasın.dedim ya diğerleri hep aynı apartmanda benim ayrı evde olmadı çekemiyorlar her hafta bir bahane ile çağırıyorlar en küçük elti doğum yaptı ilk hafta gitmedim (gidemedim )diye patlak verdi bu sorunlar.ne var 2. Hafta gidince ne oluyor.eşim tek başına nöbet çıkışı gitmiş Görmüş buna demişler ki eşini de bekliyorduk o niye gelmedi falan demişler bunun zoruna gitmiş geldi asıl sürat 2 haftadır bunun kavgasını yapıyoruz.ben dün gittim bakın zırt pırt gelemem böyle böyle diye.eve dönerken kapıda yolcu ediyorlar ne dese beğenirsin gelecek haftasonu teyzem geliyor gel onu da Gör.gelenem dedim.gel gelini geldi bizi görmeye derler iyi olur gibi Saçma birşey söyledi.anlayacağın tek dertleri o ne der bu ne der.herkes desin ki bu kadının gelinleri dizimin dibinden ayrılmıyor gel deyince geliyor git deyince gidiyor.Canım çocuğu görmek için mi bu hevesleri? bizim de memleket erzincan , biz şimdi gümüşhanenin ilçesindeyiz ama gümüşhaneden daha yakın erzincan. yine de 1-2 ay gitmesek kimse nerdesiniz demiyor
Gittiğinde surat asıp otursan başım ağrıyor falan deyip gidip uzansan? eşin devam eder mi ısrara? kaynanam tek gittiğimde beni evden atıyor resmen git sen arkadaşlarınla görüş kızım diye..
Bence olay torunda. torunlarını görmek istiyorlar sanki...
Biz bu ay sonuna kadar bidakmadik ama ne olur bilmiyorum,elimizden daha baskasi gelmiyor.... Allah bi ol dese olacak..kesinlikle öyle sonradan gelişen yum lar oluyor biz kendimiiz ilk atlayana göre endeksliyoruz. belki sonra catlayanlar daha kaliteli ama kaçırıyoruz.
Canim ya masallah barekallah. ooh ne kadar guzel bir sonuc. Rabbim katt kat artirsin. saglicakla kucagina alasin inşallahKılaarrr 1180 çıktı sonuçç
Valla verdik azicik ama degisir daha herhalde :)Ay isim kararı verildi mi:))
Canım inşallah ben de hamileyimdir ama kendimi kötüsüne hazırlamaya çalışıyorum aslında ben de kendimi hamile hissediyorum ama hayal kırıklığı yaşayacağım diye de korkuyorumcanım benim de adet ağrılarım oluyor hala:) sivilce demişin, bende çok çıkmaz ama 4-5 gün önce kocaman çıktı suratımda:)
Ay yok öyle olmuyor ya. Ben de cinsiyete kadar ailelere söylemeyecektim.
Eşim hemen whatsapp grubunda yumurtladı
Canım henüz testi tekrarlamadım ff ye göre yarın test günüm , yarın da ateş yüksek olursa ben doğruuu hastaneye inşallah:)A aichazeyn bugün ateş girmemişsin ama tablo çok güzel görünüyor heyecan yapsak mı ki
missdincer testi tekrarlamış mıydın senin tablon da güzel ilerliyor hayırlısı inşallah
xpreiaZ senin ateşi bu kadar progestan mı çıkardı yoksa bi sürpriz olacak mı ki acaba çalışma var ne de olsa
kendime gelince de iki gündür kusmadım bu benim için çok iyi bişey bulantıyla yaşamaya alıştım resmen baş dönmeleri de artmaya başladı ona da alışıcaz inşallah sağlıklı ilerlesin de sürekli kötü kötü şeyler geliyo aklıma kendimi alamıyorum bu duygudan
Ay öyle kötü gelin olsam eşimle iyice aram açılır Eş öyle bir eşki arayı bulacak biri değil yani.bu olanlar hep beni kendinden soğutuyor bundan haberi yok.iki laf söyledim diye ' ' bşz de senin sesin yok diyorduk senin dilin de uzamış diyor ya lafa bak ben gerçekten korktum bunlardan.evimin huzurunu düzeltmek de benim elimde imiş.sen Doldur dıldur sal ğstüme Adam'ı ben de onu düzeltmeye çalışayımO zaman eşini aradan çıkar aman kötü gelin ol nolcak , ben sinirlenmeden içimden ne geçerse söylüyorum.. kaynanam cidden şeker gibi kadın ama annemle bile yeri geliyor anlaşamıyorum kaynanamla da yeni evli iken 20 gün başbaşa geçirmişliğim var , o zamandan beri mesela davet ederken bile "anne hafta sonu gelin kalın ya " falan diye davet ediyorum. sütten ağzım yandı artık... eşin de akıllanır inşallah "happy wife happy life " atasözünü anlar en kısa sürede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?