Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman eşini aradan çıkar aman kötü gelin ol nolcak , ben sinirlenmeden içimden ne geçerse söylüyorum.. kaynanam cidden şeker gibi kadın ama annemle bile yeri geliyor anlaşamıyorum kaynanamla da yeni evli iken 20 gün başbaşa geçirmişliğim var , o zamandan beri mesela davet ederken bile "anne hafta sonu gelin kalın ya " falan diye davet ediyorum. sütten ağzım yandı artık... eşin de akıllanır inşallah "happy wife happy life " atasözünü anlar en kısa sürede...

eşinin şöyle bi sarsılıp seninle evli olduğunu ailesinin sen olduğunu anlaması lazım dışarıyı birlikte aynı dille idare edeceksiniz ailesiyle aynı dili konuşmayı bırakırsa senin huzurun gelir gibi duruyor canım

Reactions: iiz
Şansını dene belki bakar Dediğin gibi ay heyecan Yaptım sanki ben hamile kalmış gibi mutlu oluyorum gebelik haberi alınca

Veson bu bebek işi uğraşı hepimizi yıprattı. Birde eş ve ailelerin stresi de çabası... Sorun ne tam olarak bilmiyorum ama değmez can sıkmaya boşver... Rahat olki bebiş gelsin. Kendimizi yıprattıkça herşey geri gidiyor... Hayırlısı hakkımızda...

Canm yaa kendimi zor tutuyorum yazmamak için kafaları nasıl çalışır bunların anlamıyorum inan bende aynı durumdan kaçtım resmen deli oldum aralarında kalabalık benim eşimin ailesi hergün bir tantana vardı valla burda mutlu ve huzurluyum hele o görümceler sakin ol ve hiç altta kalma en iyisini yapıyorsun hayatımızı onları memnun etmek için yaşamamıyoruz kabul etmek zorundalar sen kendini üzme stress yapma boşver canm

Oooo senin icin farkli anlamlari da varmis canim. Hadi hayirlisi bakalim bizim icimize erkek dogmustu kiz oldu :)

Veson insallah canim ya. senede bir kere 34 e uzar bu sene haziranda 34 te geldi. bir daha olmamasi lazim. yani on senedir boyle ya hayirlisi bekleyecez.
Insallah. ates beni umitlendiriyor. borde parmak testi:) bosluk var.

Oooo senin icin farkli anlamlari da varmis canim. Hadi hayirlisi bakalim bizim icimize erkek dogmustu kiz oldu :)

Ben aşırı derecede kız istiyorum canım.
Herkes de kızın olacak dedi.
Nub teorisine göre de kız yorumu yapıldı.
Artık dr erkek derse soğuk duş etkisi olacak
Sağlıklı olsunlar da.

Torunu da bahane gösteriyorlar tabi.ama dertleri tek o değil yani kesin bunu çok iyi anladım yani.istiyorlarki gelinleri dibinden ayrılmasın.dedim ya diğerleri hep aynı apartmanda benim ayrı evde olmadı çekemiyorlar her hafta bir bahane ile çağırıyorlar en küçük elti doğum yaptı ilk hafta gitmedim (gidemedim )diye patlak verdi bu sorunlar.ne var 2. Hafta gidince ne oluyor.eşim tek başına nöbet çıkışı gitmiş Görmüş buna demişler ki eşini de bekliyorduk o niye gelmedi falan demişler bunun zoruna gitmiş geldi asıl sürat 2 haftadır bunun kavgasını yapıyoruz.ben dün gittim bakın zırt pırt gelemem böyle böyle diye.eve dönerken kapıda yolcu ediyorlar ne dese beğenirsin gelecek haftasonu teyzem geliyor gel onu da Gör.gelenem dedim.gel gelini geldi bizi görmeye derler iyi olur gibi Saçma birşey söyledi.anlayacağın tek dertleri o ne der bu ne der.herkes desin ki bu kadının gelinleri dizimin dibinden ayrılmıyor gel deyince geliyor git deyince gidiyor.

Bşr de Şart koşuyorlar gel ama suratımı asma isteyerek gel severek gel.biz bir aileyiz kaynaşalım gelelim gidelim falan filan.ben buraya taşınırken Başıma bunlar geleceğini biliyordum ama bile bile lades dedim yapacak birşey yok.

Senin kaynana iyi Valla git rahatına bak diyor falan.ben öyle sürat assam kaynanayı bırak eşim eve gelince niye öyle suratını astın gidiyorsun oraya otur sohpet et diye burnumdan getirir.

Neyse kızlar ben de resmen bdv Yaptım topiği kusura bakmayın bu aile böyle değişik bşr aile anlamak zor yani

kesinlikle öyle sonradan gelişen yum lar oluyor biz kendimiiz ilk atlayana göre endeksliyoruz. belki sonra catlayanlar daha kaliteli ama kaçırıyoruz.
Biz bu ay sonuna kadar bidakmadik ama ne olur bilmiyorum,elimizden daha baskasi gelmiyor.... Allah bi ol dese olacak..

canım benim de adet ağrılarım oluyor hala:) sivilce demişin, bende çok çıkmaz ama 4-5 gün önce kocaman çıktı suratımda:)
Canım inşallah ben de hamileyimdir ama kendimi kötüsüne hazırlamaya çalışıyorum aslında ben de kendimi hamile hissediyorum ama hayal kırıklığı yaşayacağım diye de korkuyorum

Ay yok öyle olmuyor ya. Ben de cinsiyete kadar ailelere söylemeyecektim.
Eşim hemen whatsapp grubunda yumurtladı

Yok canım ben kendi anne babama söylerim kalp atışı duyulduğunda ama eşimin anne babasına söylemeyi düşünmüyorum. kp 2. hamileliğimde keseyi görüp artık devam eder bişey olmaz diye düşünüp söylediğimizde "hep güzel haber var diyorsunuz sonra devamı gelmiyor bu da böyle olmasın sakın" demişti. biraz patavatsız bir insan art niyetli söylemedi belki ama hamile kalırsam doğuma yakın söylerim onlara sonu kötü olmasın diye sonuna kadar bekledik dicem hatta

Canım henüz testi tekrarlamadım ff ye göre yarın test günüm , yarın da ateş yüksek olursa ben doğruuu hastaneye inşallah:)

Ay öyle kötü gelin olsam eşimle iyice aram açılır Eş öyle bir eşki arayı bulacak biri değil yani.bu olanlar hep beni kendinden soğutuyor bundan haberi yok.iki laf söyledim diye ' ' bşz de senin sesin yok diyorduk senin dilin de uzamış diyor ya lafa bak ben gerçekten korktum bunlardan.evimin huzurunu düzeltmek de benim elimde imiş.sen Doldur dıldur sal ğstüme Adam'ı ben de onu düzeltmeye çalışayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…