- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Canjm yaaa Allah yardimcjn olsun. anlayissiz insanlarla birlikte klmak zor... sen ki calisan bir kadinsin. balma ben gipta ediyorum hem calisan hem evine hem cocuguna bakan kadinlara.. ama cevre calisan kadina yardim etmeli. anlayisli olmali. köstek olmamalıCnm ben de kendimi böyle görmemiştim.artık herşey birikiyor bu da evliliğe zarar veriyor.iş meselesini zaten biliyorsunuz sanır sabır derken bir de bu şehir Değişikliği iyice sinirlerim gerildi.4 eltim var hepsi evhamını aynı apartmanda altlı üstlü oturuyor en Üstte de kv ile bekar görümce.tek çalışan ve uzakta olan benim.adıyamanda iken bu kadar sıkıntı yoktu geldik buraya istiyorlar ki her fırsatta Yanlarına gideyim .diplerinden ayrılmayayım ne deseler he diyeyim sesimi çıkartmayayım.eşim de onların kafasına uyup benim kalbimi kırıyor.sorun şuki çalışan bayanın derdinden anlamıyorlar anlatıyorum anlatıyorum yine başa dönüyoruz.dün gittim Yanlarına zırt pırt gelemem diye konuştum konuştum ha duvar ha onlar. ne işin var bir hafta yap bir hafta gel diyorlar oldu Gözlerim doldu
O neyden anlar biliyor musun? Çok afedersin Bol bol arpasını ver o zaman ip tak boynuna Çek ama ben de öyle bir kadın olamadım işte.o böyle yaptıkça ben kendisinden soğuyorumeşinin şöyle bi sarsılıp seninle evli olduğunu ailesinin sen olduğunu anlaması lazım dışarıyı birlikte aynı dille idare edeceksiniz ailesiyle aynı dili konuşmayı bırakırsa senin huzurun gelir gibi duruyor canım
Yok canım ben kendi anne babama söylerim kalp atışı duyulduğunda ama eşimin anne babasına söylemeyi düşünmüyorum. kp 2. hamileliğimde keseyi görüp artık devam eder bişey olmaz diye düşünüp söylediğimizde "hep güzel haber var diyorsunuz sonra devamı gelmiyor bu da böyle olmasın sakın" demişti. biraz patavatsız bir insan art niyetli söylemedi belki ama hamile kalırsam doğuma yakın söylerim onlarasonu kötü olmasın diye sonuna kadar bekledik dicem hatta
Olur mu canım ya burası her zaman bu tip patlamalara hazır topik canım iyi oluyo içini dökmek benim kv de güzel bi yemek yapsa yiyemez biz gitmeden hep ister yanında olalım zaten çok yakınız hatta çocuk olacağı için daha yakın bile taşınmayı düşünüyoruz bi oğlu bi gelini var ama sağolsun gelin yerine değil kızı gibi görür çocuklarına da çok düşkün anlaşılmıcak biri değil buna rağmen eşim hiç ısrar etmez annem çağırdı gidelim diye sorar mutlaka hatta bakar ben çok yorgunsam kendi sormadan gitmek istemez sağolsun şuan böyle tabi yıllar evliliklerin huyunu da değiştiriyor sanırım senin eşinin ailesi seni yoruyo rahatını düşünmekten ziyade kendi ailen yakın değil miydi ki canımTorunu da bahane gösteriyorlar tabi.ama dertleri tek o değil yani kesin bunu çok iyi anladım yani.istiyorlarki gelinleri dibinden ayrılmasın.dedim ya diğerleri hep aynı apartmanda benim ayrı evde olmadı çekemiyorlar her hafta bir bahane ile çağırıyorlar en küçük elti doğum yaptı ilk hafta gitmedim (gidemedim )diye patlak verdi bu sorunlar.ne var 2. Hafta gidince ne oluyor.eşim tek başına nöbet çıkışı gitmiş Görmüş buna demişler ki eşini de bekliyorduk o niye gelmedi falan demişler bunun zoruna gitmiş geldi asıl sürat 2 haftadır bunun kavgasını yapıyoruz.ben dün gittim bakın zırt pırt gelemem böyle böyle diye.eve dönerken kapıda yolcu ediyorlar ne dese beğenirsin gelecek haftasonu teyzem geliyor gel onu da Gör.gelenem dedim.gel gelini geldi bizi görmeye derler iyi olur gibi Saçma birşey söyledi.anlayacağın tek dertleri o ne der bu ne der.herkes desin ki bu kadının gelinleri dizimin dibinden ayrılmıyor gel deyince geliyor git deyince gidiyor.
Bşr de Şart koşuyorlar gel ama suratımı asma isteyerek gel severek gel.biz bir aileyiz kaynaşalım gelelim gidelim falan filan.ben buraya taşınırken Başıma bunlar geleceğini biliyordum ama bile bile lades dedim yapacak birşey yok.
Senin kaynana iyi Valla git rahatına bak diyor falan.ben öyle sürat assam kaynanayı bırak eşim eve gelince niye öyle suratını astın gidiyorsun oraya otur sohpet et diye burnumdan getirir.
Neyse kızlar ben de resmen bdv Yaptım topiği kusura bakmayın bu aile böyle değişik bşr aile anlamak zor yani
Bu iş bebek meselesini de AŞTI umarım düzelirVeson bu bebek işi uğraşı hepimizi yıprattı. Birde eş ve ailelerin stresi de çabası... Sorun ne tam olarak bilmiyorum ama değmez can sıkmaya boşver... Rahat olki bebiş gelsin. Kendimizi yıprattıkça herşey geri gidiyor... Hayırlısı hakkımızda...
Hikayeni şimdiye kadar neler yaptın anlat bir de bu ay neler yaptın transfer sonrası nasıl bir yol izledin yediklerin içtiklerin?
hadi inşallah canım var mıydı daha önce son gün aniden düşüş olduğu inşallah düşmez ya güzel haberler peşpeşe gelsin inşallahCanım henüz testi tekrarlamadım ff ye göre yarın test günüm , yarın da ateş yüksek olursa ben doğruuu hastaneye inşallah:)
Bazen laf söylüyorum ama bazen sessiz kalıyorum bu sefer de eve gelip niye şunu da demedim niye bunu da demedim diye diye kendimi yiyorumCanm yaa kendimi zor tutuyorum yazmamak için kafaları nasıl çalışır bunların anlamıyorum inan bende aynı durumdan kaçtım resmen deli oldum aralarında kalabalık benim eşimin ailesi hergün bir tantana vardı valla burda mutlu ve huzurluyum hele o görümcelersakin ol ve hiç altta kalma en iyisini yapıyorsun hayatımızı onları memnun etmek için yaşamamıyoruz kabul etmek zorundalar sen kendini üzme stress yapma boşver canm
kesinlikle canım önce kese derdi yolk sac var mı onu atlattığın günden sonra kalp atışı stresi şimdi de dediğin gibi hem 12. haftayı görsem hem de kalbi durur mu acaba stresi var canım şu da var ki bulantılar falan tavan yapınca hiçbiri aklına gelmiyo nasıl da büyüyo diyosun sadece
ay pekte rahat bi doktormuş keseyi görmücek misin yani o 15 gün nasıl geçer görmeden aslında geçiyo ya zaman ama işte başta inanılmaz stresle geçiyo şimdi haftaya randevum var daha rahatım ilk günlere göre canım gel arkadan sonra kızlar sırayla gelsin inşallah
Isim konusunda uzlaşmanıza sevindimValla verdik azicik ama degisir daha herhalde :)
Yaa çok sevindim canım.
Allah tamamına erdirsin inşallah
Esine soylemeden iyi durabilmissin. Ben ilk idrar testimi ve pozitifimi transferin 4. Gunu yapmistim. Bence gayet sabirlisin maasallah. Iki tane konduysa sans artiyor. Kan ver de sonucu gorelim.
Aman illa bir huzur kaçırcaklar.. estağfurullah az mı dert döktüm ben burda. ne demek kusur..Torunu da bahane gösteriyorlar tabi.ama dertleri tek o değil yani kesin bunu çok iyi anladım yani.istiyorlarki gelinleri dibinden ayrılmasın.dedim ya diğerleri hep aynı apartmanda benim ayrı evde olmadı çekemiyorlar her hafta bir bahane ile çağırıyorlar en küçük elti doğum yaptı ilk hafta gitmedim (gidemedim )diye patlak verdi bu sorunlar.ne var 2. Hafta gidince ne oluyor.eşim tek başına nöbet çıkışı gitmiş Görmüş buna demişler ki eşini de bekliyorduk o niye gelmedi falan demişler bunun zoruna gitmiş geldi asıl sürat 2 haftadır bunun kavgasını yapıyoruz.ben dün gittim bakın zırt pırt gelemem böyle böyle diye.eve dönerken kapıda yolcu ediyorlar ne dese beğenirsin gelecek haftasonu teyzem geliyor gel onu da Gör.gelenem dedim.gel gelini geldi bizi görmeye derler iyi olur gibi Saçma birşey söyledi.anlayacağın tek dertleri o ne der bu ne der.herkes desin ki bu kadının gelinleri dizimin dibinden ayrılmıyor gel deyince geliyor git deyince gidiyor.
Bşr de Şart koşuyorlar gel ama suratımı asma isteyerek gel severek gel.biz bir aileyiz kaynaşalım gelelim gidelim falan filan.ben buraya taşınırken Başıma bunlar geleceğini biliyordum ama bile bile lades dedim yapacak birşey yok.
Senin kaynana iyi Valla git rahatına bak diyor falan.ben öyle sürat assam kaynanayı bırak eşim eve gelince niye öyle suratını astın gidiyorsun oraya otur sohpet et diye burnumdan getirir.
Neyse kızlar ben de resmen bdv Yaptım topiği kusura bakmayın bu aile böyle değişik bşr aile anlamak zor yani
Ya aslında her konuda yardımcılar o nokta da haklarını yemeyeyim ama bir hafta sonum var onu da orda geçirmek istemiyorum pijamamı giyip biraz tv keyfi biraz iş güç öyle bitiyor hafta sonu hafta içinden zaten bahsetmiyorum Pert eve varıyorumCanjm yaaa Allah yardimcjn olsun. anlayissiz insanlarla birlikte klmak zor... sen ki calisan bir kadinsin. balma ben gipta ediyorum hem calisan hem evine hem cocuguna bakan kadinlara.. ama cevre calisan kadina yardim etmeli. anlayisli olmali. köstek olmamalı
2 GÜN SONRA ÇEKTİR DEDİ DOKTOR.BİRAZDAN GÜN ALMAYA GİTCEM BAKALIM NE ZAMANA VERCEK?
su gibi sorunsuzca geçsin zaman inşallah canım :)Ben daha çok başındayım, Allah sabır versin onlarıda atlatırız inşallah:)
Yaaa iste tam bhnu diyorum hafta ici full calisiyorsun... bununyemegi camasiri cocugu temizligi is yorgunlugu..en dogak hakkin haftasonunu istedigin gibi gecirmek... ne diyeyim Allah yardincin olsun canim. inslalah esinle konusup halledebilirsinizYa aslında her konuda yardımcılar o nokta da haklarını yemeyeyim ama bir hafta sonum var onu da orda geçirmek istemiyorum pijamamı giyip biraz tv keyfi biraz iş güç öyle bitiyor hafta sonu hafta içinden zaten bahsetmiyorum Pert eve varıyorum
Ay bende hamile kalırsam eşime süpriz yapayım cinsiyet belli olana kadar söylemeyeyim diye hayal kuruyorum ama biliyorum kendimi en uzun 10 dakika saklayabilirim eşimden
Gözün aydın canım. Artık tescillendi.Darısı kucağına sağlığa almaya olsun. Bazı Dr. Lar öyle canım. Kalp atışına kadar bekletiyor ama sen progesteron falan kesme. Zaten Dr der sana. Demezse de sor mutlaka. Hangi ilaçlar ile devam edeceğini.
Maşallah canm sonuç çok iyi gözün aydın sağlıkla devam etsin gebeliğin
Canım hiç şikayet etme.
İnan dr rahat olunca sen daha rahat oluyorsun.
Benim doktorum da çok rahat. O yüzden o dönemleri çok rahat atlattım.
Böylesi daha iyi bence
Tebriklerrrr canım... Çok uğraştın ama değdi inşallah sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin Rabbim...
CNM ÇARŞAMBA SAAT 16:30 DA ÇEKİLECEK.yani çarşambaya ... ben de çarşamba çektiricem bakalım gün alırsan aynı gün olacak . özelde mi çektireceksin belli oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?