Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canjm yaaa Allah yardimcjn olsun. anlayissiz insanlarla birlikte klmak zor... sen ki calisan bir kadinsin. balma ben gipta ediyorum hem calisan hem evine hem cocuguna bakan kadinlara.. ama cevre calisan kadina yardim etmeli. anlayisli olmali. köstek olmamalı

O neyden anlar biliyor musun? Çok afedersin Bol bol arpasını ver o zaman ip tak boynuna Çek ama ben de öyle bir kadın olamadım işte.o böyle yaptıkça ben kendisinden soğuyorum

Ben iki tarafa da söylememe fikrindeydim.
Eşim erkek kardeşleriyle olan whatsapp grubunda yumurtlayınca tüm sülalesi duydu.
Onlar duyduysa ben de bizim tarafa söyliyim dedim söyledim
O ne biçim laf ya cidden patavatsızmış.

Olur mu canım ya burası her zaman bu tip patlamalara hazır topik canım iyi oluyo içini dökmek benim kv de güzel bi yemek yapsa yiyemez biz gitmeden hep ister yanında olalım zaten çok yakınız hatta çocuk olacağı için daha yakın bile taşınmayı düşünüyoruz bi oğlu bi gelini var ama sağolsun gelin yerine değil kızı gibi görür çocuklarına da çok düşkün anlaşılmıcak biri değil buna rağmen eşim hiç ısrar etmez annem çağırdı gidelim diye sorar mutlaka hatta bakar ben çok yorgunsam kendi sormadan gitmek istemez sağolsun şuan böyle tabi yıllar evliliklerin huyunu da değiştiriyor sanırım senin eşinin ailesi seni yoruyo rahatını düşünmekten ziyade kendi ailen yakın değil miydi ki canım

Bu iş bebek meselesini de AŞTI umarım düzelir

Hikayeni şimdiye kadar neler yaptın anlat bir de bu ay neler yaptın transfer sonrası nasıl bir yol izledin yediklerin içtiklerin?

Evlendikten 1 sene sonra korunmayı bıraktık, 8 ay deneme sonunda benim doktorum eşime önce sen test ver sonra eşine ileri tetkiklere başlarız dedi. Ve böylece sperm sayı hız morfoloji hepsinin düşük olduğunu öğrendik. Eşimin bir iki ay kendisine gelmesini bekledim. SOnra sonuçları alıp bizim kadın doğumcu arkadaşlara gittik. Onlarda hiç vakit kaybetmeyin tüp yapın dediler apar topar tüp yapıldı negatif. İkinci transfer öncesi histerokopi yapıldı, D vitamini bakıldı, şeker yüklemesi yapıldı falan hiç bir şey çıkmadı. İkinci transferde kimyasal olunca iki- üç ay bu konuyu hiç açmadık. Sonra eşimle beraber karar verdik sorunları çözmeye çalışalım ondan sonra tekrar deneriz diye. Kaan hocaya gittik, dna hasarı çıktı onun tedavisi başladı, bu arada bende takviyeler alamaya başladım (coeznym, balık yağı, multivitamin gibi..) Kaan hoca ile mail atıp ilaçlara başlamamız 2016 ocak ayı idi. Dna hasarı düzelince 6 ay doğal deneyin dedi. Biz fazla fazla denedik olmayınca tekrar tüp:)
Tüp bebek süreci diğerine göre farklı geçti, daha az ilaç dozuna rağmen daha fazla olgun yum. elde edildi. toplamda 9 tanesi 5.güne gitti biri kalitesi kötü olduğu için imha edildi. Ben bu durumu eşimle takviye almamıza bağladım.
Daha öncekinde bağışıklık baskılayıcı olan prednolu kullanmamıştım onunda belki etkisi vardır. Ama transferde herkes çok pozitifti, embriyolog çok iyi bilgilendirme yaptı. Bana bu süreci istediğin gibi geçir dediler. Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran dediler.
Transferden sonra yarım saat yatıp tuvalete gittim, sonra çıkıp yemeğe gittik:) 3 gün evden çıkmadım, ama bütün işimi yaptım( süpürge hariç). Haftasonu gezdik dışarda, protein ağırlıklı beslendim, vitaminleri aldım. Sonra yatılı misafirim geldi:) zaman çabuk geçti yani. 9. gün kahve lekelenmelerim oldu. Ama yatamadım sadece biraz daha dikkat ettim. Hatta olmadı diye düşünmüştüm ama cumartesi kesilince bir umut test yaptım işte:))

Çok uzun oldu kusura bakmayın:)

Canım henüz testi tekrarlamadım ff ye göre yarın test günüm , yarın da ateş yüksek olursa ben doğruuu hastaneye inşallah:)
hadi inşallah canım var mıydı daha önce son gün aniden düşüş olduğu inşallah düşmez ya güzel haberler peşpeşe gelsin inşallah

Bazen laf söylüyorum ama bazen sessiz kalıyorum bu sefer de eve gelip niye şunu da demedim niye bunu da demedim diye diye kendimi yiyorum

Ben daha çok başındayım, Allah sabır versin onlarıda atlatırız inşallah:)

Bu zamana kadar güzel geçirdik aslında ama şimdi çarşamba gelmiyor bir türlü :))

Yaa çok sevindim canım.
Allah tamamına erdirsin inşallah

Amin canım inşallah:)

Esine soylemeden iyi durabilmissin. Ben ilk idrar testimi ve pozitifimi transferin 4. Gunu yapmistim. Bence gayet sabirlisin maasallah. Iki tane konduysa sans artiyor. Kan ver de sonucu gorelim.

Ya ilk testi yaptım evde doluydu sakladım, sonra gösterdim bu ne ben anlamam bundan dedi sallamadı beni. Çarşambayı bekle dedi. iyi dedim sinir oldum. Şimdi söylemiyom diğer testleri falanda göstermedim.:)

Aman illa bir huzur kaçırcaklar.. estağfurullah az mı dert döktüm ben burda. ne demek kusur..

Olay eşinde bitiyor o zaman... inşallah kendine gelir.. sen bana göre çok anlayışlısın benim anladığım kadarıyla , karşındakini üzmemek için kendin üzülüyorsun.. inşallah eşin bunların farkına varır. aylardır eşinin gidip gelmemeleri devam ediyor , cidden bunu kolay kolay dırdır etmeden kabul edecek kadın çok çok azdır... yani bunun farkına varmayıp bir de anam bacım diye tartışma çıkarması kötü olmuş...

Al karşına içinden geçenleri anlat bence artık... dükkan için yorulanın strese girenin sadece kendisi olduğunu düşünüyor ama senin de duygularından haberi olsun..

En kısa sürede atlatın inşallah bunları..

Ya aslında her konuda yardımcılar o nokta da haklarını yemeyeyim ama bir hafta sonum var onu da orda geçirmek istemiyorum pijamamı giyip biraz tv keyfi biraz iş güç öyle bitiyor hafta sonu hafta içinden zaten bahsetmiyorum Pert eve varıyorum

Yaaa iste tam bhnu diyorum hafta ici full calisiyorsun... bununyemegi camasiri cocugu temizligi is yorgunlugu..en dogak hakkin haftasonunu istedigin gibi gecirmek... ne diyeyim Allah yardincin olsun canim. inslalah esinle konusup halledebilirsiniz

Ay bende hamile kalırsam eşime süpriz yapayım cinsiyet belli olana kadar söylemeyeyim diye hayal kuruyorum ama biliyorum kendimi en uzun 10 dakika saklayabilirim eşimden

oyy cinsiyete kadar ona can mı dayanır :

Yok canım listem var zaten ilaçlara devam. Çok teşekkür ederim. En kısa zamanda darısı sana olsun inşallah

Maşallah canm sonuç çok iyi gözün aydın sağlıkla devam etsin gebeliğin

Amin teşekkürederim. Genel olarak tüp bebek sürecimi yazdım canım. eğer bahçeci düşünüyorsan ben kesinlikle çok memnun kaldım. Pozitif olması bir yana, orda kaliteyi hissediyorsun gerçekten.

Canım hiç şikayet etme.
İnan dr rahat olunca sen daha rahat oluyorsun.
Benim doktorum da çok rahat. O yüzden o dönemleri çok rahat atlattım.
Böylesi daha iyi bence

Evet gerçekten dr çok önemli başından beri bize çok güven verdi.Bizde sabırla bekledik:)

Tebriklerrrr canım... Çok uğraştın ama değdi inşallah sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin Rabbim...

Amin canım, teşekkür ederim Rabbim sizede nasip etsin en kısa zamanda. beraber yol alalım bu süreçte inşallah.

yani çarşambaya ... ben de çarşamba çektiricem bakalım gün alırsan aynı gün olacak . özelde mi çektireceksin belli oldu mu ?
CNM ÇARŞAMBA SAAT 16:30 DA ÇEKİLECEK.
SABAH 9 DA KAHVALTI SONRASINDA SAAT 16,30 A KADAR HİÇ BİŞİ YEMİYCEKMİŞİM.
HADİ BAKALIM HAYIRLISI.
ÖZELDE CNM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…