Benim ailem de şehir merkezindeler sırf Israr etmesinler diye annemlere bile gitmiyorum bu sefer eşim benim ailemi kabullenemedin gitti hep senin ailen deyip duruyor.annem de biraz söyleniyor ama ona durumu anlayınca biraz olsun Anlayış gösteriyor bunlar öyle değil yani.Olur mu canım ya burası her zaman bu tip patlamalara hazır topik canım iyi oluyo içini dökmek benim kv de güzel bi yemek yapsa yiyemez biz gitmeden hep ister yanında olalım zaten çok yakınız hatta çocuk olacağı için daha yakın bile taşınmayı düşünüyoruz bi oğlu bi gelini var ama sağolsun gelin yerine değil kızı gibi görür çocuklarına da çok düşkün anlaşılmıcak biri değil buna rağmen eşim hiç ısrar etmez annem çağırdı gidelim diye sorar mutlaka hatta bakar ben çok yorgunsam kendi sormadan gitmek istemez sağolsun şuan böyle tabi yıllar evliliklerin huyunu da değiştiriyor sanırım senin eşinin ailesi seni yoruyo rahatını düşünmekten ziyade kendi ailen yakın değil miydi ki canım
gelmez o çarşambalar bilirim canım :)Bu zamana kadar güzel geçirdik aslında ama şimdi çarşamba gelmiyor bir türlü :))
zaten gecen gün bu yüzden banlandım. bir şey demeyeceğim . herkesin kendi yaşamı var bir öğrenemedik gitti ya. sevmiyrum bu feodal kafaları ben ya. insnaları kendi haline bile bırakmayıp formalitelere mecbur bırakıyorlarCnm ben de kendimi böyle görmemiştim.artık herşey birikiyor bu da evliliğe zarar veriyor.iş meselesini zaten biliyorsunuz sanır sabır derken bir de bu şehir Değişikliği iyice sinirlerim gerildi.4 eltim var hepsi evhamını aynı apartmanda altlı üstlü oturuyor en Üstte de kv ile bekar görümce.tek çalışan ve uzakta olan benim.adıyamanda iken bu kadar sıkıntı yoktu geldik buraya istiyorlar ki her fırsatta Yanlarına gideyim .diplerinden ayrılmayayım ne deseler he diyeyim sesimi çıkartmayayım.eşim de onların kafasına uyup benim kalbimi kırıyor.sorun şuki çalışan bayanın derdinden anlamıyorlar anlatıyorum anlatıyorum yine başa dönüyoruz.dün gittim Yanlarına zırt pırt gelemem diye konuştum konuştum ha duvar ha onlar. ne işin var bir hafta yap bir hafta gel diyorlar oldu Gözlerim doldu
Umarım Dediğiniz gibi eşim dengeyi kurar ama pek de sanmıyorum benimkinin Kafası aynı onların kafası bana diyorki ablam annem hiçbirşey demiyorlar bana kimsenin günahını alma diyor ama dün gittim konuştum ya resmen aynı ağız eşim ne diyorsa onların ağzı da onu diyor.ben de dedim ki iş Yüzünden evimin huzuru yok zaten bu şekilde konuşup da evimin daha da huzurunu bozmayın dedim.dedim ama boş yani anlayana.bir kendilerini benim yerine koyma çabası yok sadece kendilerini HAKLI çıkartmaya Çalışır tarzda habire Konuşuyorlar.bunları konuştum diye gelinler olmuş kaynana kaynana olmuş gelin diyor.diyecektim baş kaynana sensin ama içime atıyorum o da sinir yapıyor işte.istiyorşar ki hiç sesimi çıkartmayayım ne deseler yapayım
Amin cnm inşallah atlatırız aslında hep Konuşuyoruz ama sonu kavgaya Dönüyor.bu aralar konuşmuyorum çekilip kenara oturuyorum o zaman dayanamaz gelip kendi konuşur bakalım eve gelemedi ki kafamda konuşacakların birikti birikti şimdi Hiçbirini konuşamazmışımAman illa bir huzur kaçırcaklar.. estağfurullah az mı dert döktüm ben burda. ne demek kusur..
Olay eşinde bitiyor o zaman... inşallah kendine gelir.. sen bana göre çok anlayışlısın benim anladığım kadarıyla , karşındakini üzmemek için kendin üzülüyorsun.. inşallah eşin bunların farkına varır. aylardır eşinin gidip gelmemeleri devam ediyor , cidden bunu kolay kolay dırdır etmeden kabul edecek kadın çok çok azdır... yani bunun farkına varmayıp bir de anam bacım diye tartışma çıkarması kötü olmuş...
Al karşına içinden geçenleri anlat bence artık... dükkan için yorulanın strese girenin sadece kendisi olduğunu düşünüyor ama senin de duygularından haberi olsun..
En kısa sürede atlatın inşallah bunları..
Gitmeyeceğim canım ne zaman isterse o zaman gideceğimzaten gecen gün bu yüzden banlandım. bir şey demeyeceğim . herkesin kendi yaşamı var bir öğrenemedik gitti ya. sevmiyrum bu feodal kafaları ben ya. insnaları kendi haline bile bırakmayıp formalitelere mecbur bırakıyorlar
istemıyorsan gitme canım valla gitme. seni musuz edecek hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsin.
bak şöyle yap bugunu kendıme ayıracagım de. duş al kendine sevdiğin bir şeyler yap . otur biraz sakinleş .
Benim ailem de şehir merkezindeler sırf Israr etmesinler diye annemlere bile gitmiyorum bu sefer eşim benim ailemi kabullenemedin gitti hep senin ailen deyip duruyor.annem de biraz söyleniyor ama ona durumu anlayınca biraz olsun Anlayış gösteriyor bunlar öyle değil yani.
Umarım hep ilişkiniz böyle devam eder cnm inşallah
saol canımzafrina89 çok geçmiş olsun geçmiş gitmiş olsun inşallah
ateşin de tablonda güzel evet yarına düşmezse test yap canım
kendinden bile ödün veriyosun annene daha çok gitmen gitmek istemen en doğal hakkın canım benim annem de yakın olsa da çıkmasam hiç ondan :) niye üzüyo seni eşin ya zaten ayrı gayrı kalıyosunuz onun da evinde rahat edip her geldiğinde seni bulmak istemesi gerekir aslında kapılmış iş hayatına pes eder inşallah seni bi görür artık canım yaaBenim ailem de şehir merkezindeler sırf Israr etmesinler diye annemlere bile gitmiyorum bu sefer eşim benim ailemi kabullenemedin gitti hep senin ailen deyip duruyor.annem de biraz söyleniyor ama ona durumu anlayınca biraz olsun Anlayış gösteriyor bunlar öyle değil yani.
Umarım hep ilişkiniz böyle devam eder cnm inşallah
canım sen hist sonrası adet oldun muAy bende hamile kalırsam eşime süpriz yapayım cinsiyet belli olana kadar söylemeyeyim diye hayal kuruyorum ama biliyorum kendimi en uzun 10 dakika saklayabilirim eşimden
evet bakalım inşallah çabuk atlatır senin bulantılar hafifledi miVeson seni hiç böyle görmemiştim bi senedir gerçekten bunalmış görünüyosun canım inşallah bu dönemini kısa sürede atlatırsın canım
zafrina89 canım baban büyük kısmı atlatmış şimdi toparlanma süreci inşallah bunu da atlatır başka bi sorun çıkmadan canım
denizege34 güzel sonuçlarını bekliyoruz sabırsızlıkla canım
Hiç öyle insan olamıyorum işte eşimi de doldurup üzerine salmasalar iyi yani.bakalım eve gelsin konuşmaya çalışacağımAtma içine canım ya söyle boşver.. İnan susup kalınca insanlar üstüne daha çok geliyor. Ama cevap verince daha kıymetli oluyorsun. Ben resmen bunu gözlemledim evlendiğimden beri. Biraz mesafe her zaman iyidir.
ayy... canım benim çok sevincim gerçekten de :) gözünüz aydın. bebege de annesine de maasallah. ayy prenses diyesim geldı aha valla kız bebek sümbül söylemişti dersinizTeşekkürederim kızlar.. şu an rüyada gibiyim.. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.. Darısı sizlere olsun.. Çok uğraştık eşimle, çok üzüldük, beraber oturup ağladığımız zamanlar oldu ama olacak dedik Rabbimin izni ile. Hep hayırlısını istedik inşallah bundan sonra güzel devam eder herşey.. Stres hiç bitmeyecek onu da biliyorum
tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bulamadım değeri yazdığın msjıbakmıyomuş doktor yaa 15 gün sonraya çağırıyormuş genelde, o kadar rahat bir insan ki baksana 15.gün test günü duydunmu hiç tüp bebekte:))
Ay ben bir yerde öyle desem evde terör estirir eşim:))
ben olsam evet kimseyi sevmek zorunda değilim der çıkarım. ben hem eşime hem de önüme gelen her yer de hem de eşimin yanında annesini hiç sevmiyorum derim. hiç bir şey de demez. sevmem için bana geçerli neden söylemeli yok ki nedeni.
hatta gecen bır misafirliğe gittik. konu açıldı ben gene tutmaıdm çenemi ben hiç sevmem kaynanamı dedim. bunlar da dedi ki aaa ...teyze çok iyi biridir çok şekerdir ....vs vs o zaman sen sev dedim.
normal de önceliğim insanları sevmektir ama diğer gelinleride sevmez hani keyfi insnaların hayatını zorlaştıran eline düşünce eziyet eden kaynanar var ya aynen öyle. bana hiçç bir şey yapmadı ama hiçç kötü davranmadı. hiç bir şeyime karışmazlar ama birini sevmem için iyi biri olması lazım. bana iyi davranıyor diye sevemem ben kimseyi
ohhh kaynanam hakkında da konuştum yabayadır bir şey dememiştim . iyi geldi valla
canım nereye taşındın ne ara taşındın?Ay öyle kötü gelin olsam eşimle iyice aram açılır Eş öyle bir eşki arayı bulacak biri değil yani.bu olanlar hep beni kendinden soğutuyor bundan haberi yok.iki laf söyledim diye ' ' bşz de senin sesin yok diyorduk senin dilin de uzamış diyor ya lafa bak ben gerçekten korktum bunlardan.evimin huzurunu düzeltmek de benim elimde imiş.sen Doldur dıldur sal ğstüme Adam'ı ben de onu düzeltmeye çalışayım
Ay Valla içimdekileri hep Döktüm rahatladı kaç gündür doldum valla iyiki varsınızkendinden bile ödün veriyosun annene daha çok gitmen gitmek istemen en doğal hakkın canım benim annem de yakın olsa da çıkmasam hiç ondan :) niye üzüyo seni eşin ya zaten ayrı gayrı kalıyosunuz onun da evinde rahat edip her geldiğinde seni bulmak istemesi gerekir aslında kapılmış iş hayatına pes eder inşallah seni bi görür artık canım yaa
benim dengesiz canım gün içinde iyiyim iki gündür akşamları çok artıyo ama kusmadım iki gündür iyiyim böyle giderse çok güzel dayanabiliyorum işe bile geldim çalışıyorum güzel güzel çok şükürevet bakalım inşallah çabuk atlatır senin bulantılar hafifledi mi
Canim ya masallah barekallah. ooh ne kadar guzel bir sonuc. Rabbim katt kat artirsin. saglicakla kucagina alasin inşallah
denizege34 canım tebrik ederim darısı başıma inşallah :)
dök canım iyi geliyosa anlat tabiki biz de bol bol dua edelim arkadaşımızın huzuru yerine gelsin diyeAy Valla içimdekileri hep Döktüm rahatladı kaç gündür doldum valla iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?