Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım nereye taşındın ne ara taşındın?
mecbur muydun taşınmaya ben de aynı ildeyim en çok ettiğim dua uzak olmaları
Adıyamandaydık Mersin'in ilçesine geldim kv ve annemler mersin merkezdeler 3 ay önce taşındık üç ayda pişman oldum

Ay Valla içimdekileri hep Döktüm rahatladı kaç gündür doldum valla iyiki varsınız

İyi yaptın canım insan kimseye anlatmayınca kendi kendine kurup daha çok sinir oluyor. Ben ilk zamanlar hiç anlatmazdım. Şimdi sinir olunca sadece anneme anlatıyorum rahatlıyorum:))

Reactions: iiz
İyi yaptın canım insan kimseye anlatmayınca kendi kendine kurup daha çok sinir oluyor. Ben ilk zamanlar hiç anlatmazdım. Şimdi sinir olunca sadece anneme anlatıyorum rahatlıyorum:))
Annem de biraz kindar bunları anlatsam o da içine atar atar büyütür arkadaşım da yok ablam da aynen biraz kin besler.en iyisi buraya gelip anlatmaktı Sağolun desteğiniz için kıLar

Adıyamandaydık Mersin'in ilçesine geldim kv ve annemler mersin merkezdeler 3 ay önce taşındık üç ayda pişman oldum
hımm anladım canım yaaa,
böyle huzur kaçıranlardan rabbim bizi uzak etsin inş....
bence gerekeni söyle de kessinler seslerini, eşine de söyle, zorla mı öldürecekle rmi?
ben de eşimin ailesi yüzünden çok sıkıntı yaşadım... artık en büyük dualarımdan biri oldu hayırlısı ile burdan gtmek, uzaktayken ne kadar rahatsz ederler kestiremiyorum tabii, belki de stresten bebeğim olmadı kimbilir...
orda yaşamak zorunda mısınz hep?

Ay yapabilse eşim merkeze burnumun dibine alacak da Rabbimin işi işte beceremiyor.ilçe yine iyi ne uzak ne yakın uzun bir süre gitmeyeceğim Yanlarına da görsünler

Ay yapabilse eşim merkeze burnumun dibine alacak da Rabbimin işi işte beceremiyor.ilçe yine iyi ne uzak ne yakın uzun bir süre gitmeyeceğim Yanlarına da görsünler
walla benmkiler gigyseler hiç umursamazlar mış gibi davranabilirler, yani ister geeelll ister gelmmeeee modunda,
ama alttan alttan eşine baskılar devam eder,
şeytanlıkları kendilerini bulsun inş!!!!!!!!!

darısı senın bebeginin isim kararına artık bu amelıyattan sonra sankı yaklaştı gıbı ha ne dersin

seviyoruz seni üzme kendini lütfen her zaman olan olaylar işte allah başta dert vermesin
Ay o da bizim evde kavga konusu olur ahanda o gün gelince Veson yazmıştı dersiniz o görümce illa burnunu sokar

canım sen hist sonrası adet oldun mu
Yok canım ilaçlarım dün bitti bir hafta içinde olurum artık herhalde. 40ım çıktı artık olayım yani şiştim kaldım , adetle azıcık iner bu şişlik yüklenen hormonları biraz atarım inş

Ay o da bizim evde kavga konusu olur ahanda o gün gelince Veson yazmıştı dersiniz o görümce illa burnunu sokar
Ay canım işin zor gerçekten .. aslında inadına evindeki işleri bitirip oraya sereceksin postu yiyip içip yan gelip yatacaksin yorgunum diye yada çocuğun dibinden ayrilmayacaksin sonrada gelecen eve baktircaksin kendine bak bakalım bida gel diyorlar mi

Ayyy silifkede amcamgil otururdu benim bu fsh sı 0.1 lh sı 12 gibi saçma sapan bişey çıkıp , sonraki ay hamile kalan kuzenim işte. her yazı iple çekerdim silifkeye gitmek için inşallah senin de bundan sonrasında çok güzel günlerin anıların olur mersinde.

Gerçi kuzen düğünüme gelmedi o zamana kadar kardeş gibiydik ama ne nişan ne düğün hiçbirine gelmeyince aramız açıldı. ben de onunkilere gitmedim tabi

Bazen laf söylüyorum ama bazen sessiz kalıyorum bu sefer de eve gelip niye şunu da demedim niye bunu da demedim diye diye kendimi yiyorum
sıkma kendini canm düzelir sen nasıl rahat ve mutlu oluyorsan öyle davran zamanla düzeliyor ve alışıyorlar böyle sana eşinde bitiyor iş konuşman lazım onunla umarım sıkıntısız atlatırsınız bu günleri

Annem de biraz kindar bunları anlatsam o da içine atar atar büyütür arkadaşım da yok ablam da aynen biraz kin besler.en iyisi buraya gelip anlatmaktı Sağolun desteğiniz için kıLar
Benim annem de bir dert anlatsam başlar "ben sana demedim mi , kendin istedin kendin çek " ıvır zıvır yazın ben de boşanma planları yapıyordum ya annemin hiçbişeyden haberi yok babamla konuştum direk "baba ben yapamıyorum boşanıcam " diye. babam sakinleştirdi , aramız da düzeldi işte çok şükür... anneme anlatsam nolurdu düşünemiyorum babama anlattım 1 saat sonra eşim geldi sanki babam hiçbişeyden haberi yok gibi kalktı boynuna sarıldı eşimin , çay kahve soruyor falan. içimden kızmıştım "dansöz karşısında el çırpan damadın bir de alnından öp bari!" diye ama babam hissetmiş demek olayın kapanacağını

ayy... canım benim çok sevincim gerçekten de :) gözünüz aydın. bebege de annesine de maasallah. ayy prenses diyesim geldı aha valla kız bebek sümbül söylemişti dersiniz

ay inanırım valla canım senin hislerin çıkıyor genelde :) Daha o zamanlara var bakalım çarşamba değer katlayacakmı stresi:)

Canımcım sperm nereye gidiyor idrar nereden geliyor
İdrara çıktın diye sperm başka yerden neden çıksın :)
ShinSeGi B BenanAsiye @Cok da Seyapmamak Lazim kizlar biliyorum sperm ve idrar yolunun farkli oldugunu.. benim travmam dusukten sonra oldu.. duserken kese cok idrara cikiyordum ben basincli cikan idrarla beraber kese düşmüştü adetkende pıhtılar iniyor ya idrarla beraber.. ondan düşüncesi beni amaaan yine olmadi moduna sokuyor.. ki zaten iliski olmuyor atesim de düştü.. onumuzdeki haftaya full calisma yapmam lazim:))

benim de kuzenlerimle aram düğünümden sonra çaıldı,
yaben çalışıyorum diye ailemden ayrı takılar taktım hepsine koşa koşa gittim başka illere ama benim düğünümde kimsecikler yoktu çok kırgınım ben de...
zoruna gidiyor insanın

aynı şehirde olup seninle tanışmayı isterdim valla:) bol bol çekiştirirdik
Benim annem sağolsun beni dizginler biraz, rahatlatır kapatır:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…