Yok bunların derdi o değil Çalışır bunlar Allah var elimi birşeye de sürdürmezler.ama gelsinler gitsinler istiyorlar ki içiçe olalım ben de sevmem öyle herkesin kendi evi düzeni var ne o öyle.her hafta sonu ben gidemem Yanlarına bu hafta sonu ben gittim gelecek hafta sonu teyzesi geliyormuş gel dediler kusura Bakmasınlar gidemem öbür haftaya da kendileri gelecek gibi.bunlar bunu istiyor girelim çıkalım onların deyimi ile aile olalım.ne münasebet cnm ben sanki onlarla mı evlendimAy canım işin zor gerçekten .. aslında inadına evindeki işleri bitirip oraya sereceksin postu yiyip içip yan gelip yatacaksin yorgunum diye yada çocuğun dibinden ayrilmayacaksin sonrada gelecen eve baktircaksin kendine bak bakalım bida gel diyorlar mi
İnşallah bir düzen oturtabiliriz.onlar da pes eder inşallah ilk ayların sıkıntısı .onlarda Alışsın bir zahmet.Ayyy silifkede amcamgil otururdu benim bu fsh sı 0.1 lh sı 12 gibi saçma sapan bişey çıkıp , sonraki ay hamile kalan kuzenim işte. her yazı iple çekerdim silifkeye gitmek içininşallah senin de bundan sonrasında çok güzel günlerin anıların olur mersinde.
Gerçi kuzen düğünüme gelmedi o zamana kadar kardeş gibiydik ama ne nişan ne düğün hiçbirine gelmeyince aramız açıldı. ben de onunkilere gitmedim tabi
benim de kuzenlerimle aram düğünümden sonra çaıldı,
yaben çalışıyorum diye ailemden ayrı takılar taktım hepsine koşa koşa gittim başka illere ama benim düğünümde kimsecikler yoktu çok kırgınım ben de...
zoruna gidiyor insanın
Benim annem de biraz öyle ortalık karışır birşey desem zaten o da sevmez kendilerini.Benim annem de bir dert anlatsam başlar "ben sana demedim mi , kendin istedin kendin çek " ıvır zıvıryazın ben de boşanma planları yapıyordum ya annemin hiçbişeyden haberi yok babamla konuştum direk "baba ben yapamıyorum boşanıcam " diye. babam sakinleştirdi , aramız da düzeldi işte çok şükür... anneme anlatsam nolurdu düşünemiyorum babama anlattım 1 saat sonra eşim geldi sanki babam hiçbişeyden haberi yok gibi kalktı boynuna sarıldı eşimin , çay kahve soruyor falan. içimden kızmıştım "dansöz karşısında el çırpan damadın bir de alnından öp bari!" diye ama babam hissetmiş demek olayın kapanacağını
Bilgilendirme harika, uzun değil o yüzden. Ben de balık yağı başlayayımEvlendikten 1 sene sonra korunmayı bıraktık, 8 ay deneme sonunda benim doktorum eşime önce sen test ver sonra eşine ileri tetkiklere başlarız dedi. Ve böylece sperm sayı hız morfoloji hepsinin düşük olduğunu öğrendik. Eşimin bir iki ay kendisine gelmesini bekledim. SOnra sonuçları alıp bizim kadın doğumcu arkadaşlara gittik. Onlarda hiç vakit kaybetmeyin tüp yapın dediler apar topar tüp yapıldı negatif. İkinci transfer öncesi histerokopi yapıldı, D vitamini bakıldı, şeker yüklemesi yapıldı falan hiç bir şey çıkmadı. İkinci transferde kimyasal olunca iki- üç ay bu konuyu hiç açmadık. Sonra eşimle beraber karar verdik sorunları çözmeye çalışalım ondan sonra tekrar deneriz diye. Kaan hocaya gittik, dna hasarı çıktı onun tedavisi başladı, bu arada bende takviyeler alamaya başladım (coeznym, balık yağı, multivitamin gibi..) Kaan hoca ile mail atıp ilaçlara başlamamız 2016 ocak ayı idi. Dna hasarı düzelince 6 ay doğal deneyin dedi. Biz fazla fazla denedik olmayınca tekrar tüp:)
Tüp bebek süreci diğerine göre farklı geçti, daha az ilaç dozuna rağmen daha fazla olgun yum. elde edildi. toplamda 9 tanesi 5.güne gitti biri kalitesi kötü olduğu için imha edildi. Ben bu durumu eşimle takviye almamıza bağladım.
Daha öncekinde bağışıklık baskılayıcı olan prednolu kullanmamıştım onunda belki etkisi vardır. Ama transferde herkes çok pozitifti, embriyolog çok iyi bilgilendirme yaptı. Bana bu süreci istediğin gibi geçir dediler. Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran dediler.
Transferden sonra yarım saat yatıp tuvalete gittim, sonra çıkıp yemeğe gittik:) 3 gün evden çıkmadım, ama bütün işimi yaptım( süpürge hariç). Haftasonu gezdik dışarda, protein ağırlıklı beslendim, vitaminleri aldım. Sonra yatılı misafirim geldi:) zaman çabuk geçti yani. 9. gün kahve lekelenmelerim oldu. Ama yatamadım sadece biraz daha dikkat ettim. Hatta olmadı diye düşünmüştüm ama cumartesi kesilince bir umut test yaptım işte:))
Çok uzun oldu kusura bakmayın:)
Canim sen yeni evlenmiş dönemleri yaşıyor gibisin. Evlenip uzağa mi gittiniz siz? Sonra birden yakına düşünce... Bu arada ben Tarsusluyum ya... Tarsus Mersin de aman aman yakın değil yani. Hee hafta sonu yorar. Kolaysa onlar kalkıp gelsin de görsünler. Ben istanbulda yaşıyorum ablama aram bir saat, o da trafik açıksa, öyle her hafta sonu gorusemiyoruz!!!Bazen laf söylüyorum ama bazen sessiz kalıyorum bu sefer de eve gelip niye şunu da demedim niye bunu da demedim diye diye kendimi yiyorum
Yok boşanıcam dedim ya anlattım hepsini. bir tek eşimin alkol aldığını anlatmadım. dansözü falan biliyordu babam. ama boşanmaya yeterli sebep olarak görmediBenim annem de biraz öyle ortalık karışır birşey desem zaten o da sevmez kendilerini.
Garibim baban nerden bilsin Olanları :))
Ah keşke cnm keşke Yanımda olsaydınız dertleşirdik iyiki kk varaynı şehirde olup seninle tanışmayı isterdim valla:) bol bol çekiştirirdik
Benim annem sağolsun beni dizginler biraz, rahatlatır kapatır:))
Aynen öyle yeni evli sendromu yaşıyoruz biz Mersin'de evlendik bir sene doldu Adıyaman'a gittik.o zaman da öyle idi bir annemlere bir kv deye gittik durduk ama o zaman farklı idi özelde çalışıyordum çalışma koşullarım daha rahattı çocuk yoktu bu kadar yorulmuyordum.evcimen biriyim çok ev gezmesini sevmiyorum açıkcası.tarsuslu OLDUĞUNU biliyorumCanim sen yeni evlenmiş dönemleri yaşıyor gibisin. Evlenip uzağa mi gittiniz siz? Sonra birden yakına düşünce... Bu arada ben Tarsusluyum ya... Tarsus Mersin de aman aman yakın değil yani. Hee hafta sonu yorar. Kolaysa onlar kalkıp gelsin de görsünler. Ben istanbulda yaşıyorum ablama aram bir saat, o da trafik açıksa, öyle her hafta sonu gorusemiyoruz!!!
Herkes mutlu olsun cnm ya ev huzuru gerçekten çok önemliYok boşanıcam dedim ya anlattım hepsini. bir tek eşimin alkol aldığını anlatmadım. dansözü falan biliyordu babam. ama boşanmaya yeterli sebep olarak görmedieski toprak babam
İşte ne de olsa eninde sonunda boşanıcam bari babamı kırmayayım 6 ay daha sabredeyim sınavı kazanıp gider 3 ay ayrı kalırız sonra da düşündüm taşındım kararım kesin derim dedim ama o arada barıştık işte
Siz de en kısa sürede bu günleri geride bırakın çok mutlu olun inşallah
tövbe tövbe ya lafa bakYok canım ben kendi anne babama söylerim kalp atışı duyulduğunda ama eşimin anne babasına söylemeyi düşünmüyorum. kp 2. hamileliğimde keseyi görüp artık devam eder bişey olmaz diye düşünüp söylediğimizde "hep güzel haber var diyorsunuz sonra devamı gelmiyor bu da böyle olmasın sakın" demişti. biraz patavatsız bir insan art niyetli söylemedi belki ama hamile kalırsam doğuma yakın söylerim onlarasonu kötü olmasın diye sonuna kadar bekledik dicem hatta
hayırlı uğurlu olsun tekrar güle güle büyütün .Evlendikten 1 sene sonra korunmayı bıraktık, 8 ay deneme sonunda benim doktorum eşime önce sen test ver sonra eşine ileri tetkiklere başlarız dedi. Ve böylece sperm sayı hız morfoloji hepsinin düşük olduğunu öğrendik. Eşimin bir iki ay kendisine gelmesini bekledim. SOnra sonuçları alıp bizim kadın doğumcu arkadaşlara gittik. Onlarda hiç vakit kaybetmeyin tüp yapın dediler apar topar tüp yapıldı negatif. İkinci transfer öncesi histerokopi yapıldı, D vitamini bakıldı, şeker yüklemesi yapıldı falan hiç bir şey çıkmadı. İkinci transferde kimyasal olunca iki- üç ay bu konuyu hiç açmadık. Sonra eşimle beraber karar verdik sorunları çözmeye çalışalım ondan sonra tekrar deneriz diye. Kaan hocaya gittik, dna hasarı çıktı onun tedavisi başladı, bu arada bende takviyeler alamaya başladım (coeznym, balık yağı, multivitamin gibi..) Kaan hoca ile mail atıp ilaçlara başlamamız 2016 ocak ayı idi. Dna hasarı düzelince 6 ay doğal deneyin dedi. Biz fazla fazla denedik olmayınca tekrar tüp:)
Tüp bebek süreci diğerine göre farklı geçti, daha az ilaç dozuna rağmen daha fazla olgun yum. elde edildi. toplamda 9 tanesi 5.güne gitti biri kalitesi kötü olduğu için imha edildi. Ben bu durumu eşimle takviye almamıza bağladım.
Daha öncekinde bağışıklık baskılayıcı olan prednolu kullanmamıştım onunda belki etkisi vardır. Ama transferde herkes çok pozitifti, embriyolog çok iyi bilgilendirme yaptı. Bana bu süreci istediğin gibi geçir dediler. Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran dediler.
Transferden sonra yarım saat yatıp tuvalete gittim, sonra çıkıp yemeğe gittik:) 3 gün evden çıkmadım, ama bütün işimi yaptım( süpürge hariç). Haftasonu gezdik dışarda, protein ağırlıklı beslendim, vitaminleri aldım. Sonra yatılı misafirim geldi:) zaman çabuk geçti yani. 9. gün kahve lekelenmelerim oldu. Ama yatamadım sadece biraz daha dikkat ettim. Hatta olmadı diye düşünmüştüm ama cumartesi kesilince bir umut test yaptım işte:))
Canım gel yaa herkese yeter yapacaklarım çok çılgın bir liste hazırladım artık bileğime kuvvet ne kadarını yapabilirsembir gün önceden başlayacağım yapmaya buzdolabında kalacak olanları, pişmeden bekleyebilecek olanları dolaba atayım yarın. çarşamba da diğer yarısını yaparım.
Mira miz iyi cok sukur :) tekmeliyor bol bol artik. Hepiniz dualarimdasiniz. Insallah tez vakitte kavusun..
CNM ÇARŞAMBA SAAT 16:30 DA ÇEKİLECEK.
SABAH 9 DA KAHVALTI SONRASINDA SAAT 16,30 A KADAR HİÇ BİŞİ YEMİYCEKMİŞİM.
HADİ BAKALIM HAYIRLISI.
ÖZELDE CNM.
oyyyy masallah. az daha bekleyince kese görülecek nerdeyse :))))Kılaarrr 1180 çıktı sonuçç
hımm... galiba bizim evde terör estiren benim o yüzdenAy ben bir yerde öyle desem evde terör estirir eşim:))
Cnm bizi sessiz takip eden bir arkadaş var ateş topiğini çok iyi tanıyor kendisi pek yazamıyor bebeği var o Yüzden sadece okuyor vatsaptan yazışıyoruz.Evlendikten 1 sene sonra korunmayı bıraktık, 8 ay deneme sonunda benim doktorum eşime önce sen test ver sonra eşine ileri tetkiklere başlarız dedi. Ve böylece sperm sayı hız morfoloji hepsinin düşük olduğunu öğrendik. Eşimin bir iki ay kendisine gelmesini bekledim. SOnra sonuçları alıp bizim kadın doğumcu arkadaşlara gittik. Onlarda hiç vakit kaybetmeyin tüp yapın dediler apar topar tüp yapıldı negatif. İkinci transfer öncesi histerokopi yapıldı, D vitamini bakıldı, şeker yüklemesi yapıldı falan hiç bir şey çıkmadı. İkinci transferde kimyasal olunca iki- üç ay bu konuyu hiç açmadık. Sonra eşimle beraber karar verdik sorunları çözmeye çalışalım ondan sonra tekrar deneriz diye. Kaan hocaya gittik, dna hasarı çıktı onun tedavisi başladı, bu arada bende takviyeler alamaya başladım (coeznym, balık yağı, multivitamin gibi..) Kaan hoca ile mail atıp ilaçlara başlamamız 2016 ocak ayı idi. Dna hasarı düzelince 6 ay doğal deneyin dedi. Biz fazla fazla denedik olmayınca tekrar tüp:)
KayabilirVeson canım ya benim çizgi kayacak mi diyorsun yani sen dün mu catladi yani
Sağol cnm konuşmakla hallolur umarım ama bizim biraz zamana ihtiyacımız var ben gitmeleri azaltacağım onlar da bu duruma mecburen alışacaklar umarım öyle olurEllerine saglik canim. keske bir araya gelsek de konuşsak.
Aaaa isim de belli kriz aşılmış cok sevindim. hayırlı evlat olsun insallah
Veson benim de annem cok yakin yurume 5 dk mesafede. ben de ilerde cocuk falan olunca iyi olur diye ayrilamiyorum yanindan. ama biri gelir akraba cagirir, yoruldum der çağırır surekli ordayim eşime mahcup oluyorum. surekli misafiri de eksik olmaz annemin ve kalabalik gelirler. gecen bana geldiğinde bir odam daginik degildi ama karışıkti bu ne hal sen böyle dagilmazdin dedi. dedim her hafta sonu sizde olursam nasil is yapcam ben. sustu bisey diyemedi. zaten yogun calisiyorum. napayim dedim. yani bizin de kendimize gore hayatimiz var onceliklerimiz varsadece bunu anlamıyorlar. sen baya dolmuşsun kiyamam cidden once eşinle sonra annenle konuş guzelce. anlat durumu beklentileri azalsin.
denizege34 canim maşallah deger cok guzel. ben de direk ikiz olmasin yoksa dedim valla hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?