Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok bunların derdi o değil Çalışır bunlar Allah var elimi birşeye de sürdürmezler.ama gelsinler gitsinler istiyorlar ki içiçe olalım ben de sevmem öyle herkesin kendi evi düzeni var ne o öyle.her hafta sonu ben gidemem Yanlarına bu hafta sonu ben gittim gelecek hafta sonu teyzesi geliyormuş gel dediler kusura Bakmasınlar gidemem öbür haftaya da kendileri gelecek gibi.bunlar bunu istiyor girelim çıkalım onların deyimi ile aile olalım.ne münasebet cnm ben sanki onlarla mı evlendim

İnşallah bir düzen oturtabiliriz.onlar da pes eder inşallah ilk ayların sıkıntısı .onlarda Alışsın bir zahmet.

İlk ben evlendim bizde canım , kuzene kaç saat dil döktüm gelsin diye işi bahane etti, rapor ayarlayacağımı söyledim sınıf seçimi olacak kaçırırsam kötü sınıf bana düşecek dedi ve gelmedi. büyük ihtimalle ciddi bir ilişkim olduğundan haberi yoktu apar topar gece 11 de ertesi gün sözlenelim diye karar verdik , benim annem babam da o gece öğrendi ben bile çünkü aniden karar verdik. o da haberi olmamasına bozuldu ama bin kere anlattım durumu. o gelmedi altın yolladı ben de gitmedim altın yolladım. hatta aradım "biz de şimdi antalyada tatildeyiz gelemedim düğüne de kusura bakma hayırlı olsun " dedim. hiç de gizlemedim yani imkanım vardı ama gitmediğimi..

İlk hamileliğim evlendiğim 2. ayda olmuştu ya "kızım ne aceleniz vardı öyle yaa" dedi hayırlı olsun demeden ve sonra kendisinin ilk sene olmayınca öğrendim ki başından beri korunmuyormuş

Valla insanlar garip ne diyim şaşırmayı bıraktım artık. kim ne verirse ben de onu veriyorum , hayat böyle yaptı beni

Benim annem de biraz öyle ortalık karışır birşey desem zaten o da sevmez kendilerini.

Garibim baban nerden bilsin Olanları :))

Bilgilendirme harika, uzun değil o yüzden. Ben de balık yağı başlayayım haftada bir balık yiyorum ama olsun...

Bazen laf söylüyorum ama bazen sessiz kalıyorum bu sefer de eve gelip niye şunu da demedim niye bunu da demedim diye diye kendimi yiyorum
Canim sen yeni evlenmiş dönemleri yaşıyor gibisin. Evlenip uzağa mi gittiniz siz? Sonra birden yakına düşünce... Bu arada ben Tarsusluyum ya... Tarsus Mersin de aman aman yakın değil yani. Hee hafta sonu yorar. Kolaysa onlar kalkıp gelsin de görsünler. Ben istanbulda yaşıyorum ablama aram bir saat, o da trafik açıksa, öyle her hafta sonu gorusemiyoruz!!!

Benim annem de biraz öyle ortalık karışır birşey desem zaten o da sevmez kendilerini.

Garibim baban nerden bilsin Olanları :))
Yok boşanıcam dedim ya anlattım hepsini. bir tek eşimin alkol aldığını anlatmadım. dansözü falan biliyordu babam. ama boşanmaya yeterli sebep olarak görmedi eski toprak babam

İşte ne de olsa eninde sonunda boşanıcam bari babamı kırmayayım 6 ay daha sabredeyim sınavı kazanıp gider 3 ay ayrı kalırız sonra da düşündüm taşındım kararım kesin derim dedim ama o arada barıştık işte

Siz de en kısa sürede bu günleri geride bırakın çok mutlu olun inşallah

Aynen öyle yeni evli sendromu yaşıyoruz biz Mersin'de evlendik bir sene doldu Adıyaman'a gittik.o zaman da öyle idi bir annemlere bir kv deye gittik durduk ama o zaman farklı idi özelde çalışıyordum çalışma koşullarım daha rahattı çocuk yoktu bu kadar yorulmuyordum.evcimen biriyim çok ev gezmesini sevmiyorum açıkcası.tarsuslu OLDUĞUNU biliyorum memleketine geldik:))

Herkes mutlu olsun cnm ya ev huzuru gerçekten çok önemli

tövbe tövbe ya lafa bak

hayırlı uğurlu olsun tekrar güle güle büyütün .

Ellerine saglik canim. keske bir araya gelsek de konuşsak.

Mira miz iyi cok sukur :) tekmeliyor bol bol artik. Hepiniz dualarimdasiniz. Insallah tez vakitte kavusun..

Aaaa isim de belli kriz aşılmış cok sevindim. hayırlı evlat olsun insallah

Veson benim de annem cok yakin yurume 5 dk mesafede. ben de ilerde cocuk falan olunca iyi olur diye ayrilamiyorum yanindan. ama biri gelir akraba cagirir, yoruldum der çağırır surekli ordayim eşime mahcup oluyorum. surekli misafiri de eksik olmaz annemin ve kalabalik gelirler. gecen bana geldiğinde bir odam daginik degildi ama karışıkti bu ne hal sen böyle dagilmazdin dedi. dedim her hafta sonu sizde olursam nasil is yapcam ben. sustu bisey diyemedi. zaten yogun calisiyorum. napayim dedim. yani bizin de kendimize gore hayatimiz var onceliklerimiz varsadece bunu anlamıyorlar. sen baya dolmuşsun kiyamam cidden once eşinle sonra annenle konuş guzelce. anlat durumu beklentileri azalsin.

denizege34 canim maşallah deger cok guzel. ben de direk ikiz olmasin yoksa dedim valla hayirlisi.

CNM ÇARŞAMBA SAAT 16:30 DA ÇEKİLECEK.
SABAH 9 DA KAHVALTI SONRASINDA SAAT 16,30 A KADAR HİÇ BİŞİ YEMİYCEKMİŞİM.
HADİ BAKALIM HAYIRLISI.
ÖZELDE CNM.

bana kimse yemek yemeyeceksin falan demedi sadece 3 gün öncesinden antibiyotık ve agrı kesiciye başlayacaksın dediler ve hsg den 1 saat önce ağrı kesici alacakmışım.
ben senden önce hsg ye girecegim o zaman :) kolay gelsin sana da canım

benım anastezi de yok lokal anestezi de

heralde bir ağrı kesici iğne vurular diye düşünüyorum .bilemedim ama

Cnm bizi sessiz takip eden bir arkadaş var ateş topiğini çok iyi tanıyor kendisi pek yazamıyor bebeği var o Yüzden sadece okuyor vatsaptan yazışıyoruz.

Deniz arkadaşa çok sevindim bekliyordum Allah tamamına erdirsin dualarımız onunla yazdı. MeLoDi

Sağol cnm konuşmakla hallolur umarım ama bizim biraz zamana ihtiyacımız var ben gitmeleri azaltacağım onlar da bu duruma mecburen alışacaklar umarım öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…