valla bu insanlar sen gibi sakin sabirli insani cileden cikardiysa pes diyorum ! en iyisi görmezden duymazdan gelmek, sen kendi keyfine bak.Torunu da bahane gösteriyorlar tabi.ama dertleri tek o değil yani kesin bunu çok iyi anladım yani.istiyorlarki gelinleri dibinden ayrılmasın.dedim ya diğerleri hep aynı apartmanda benim ayrı evde olmadı çekemiyorlar her hafta bir bahane ile çağırıyorlar en küçük elti doğum yaptı ilk hafta gitmedim (gidemedim )diye patlak verdi bu sorunlar.ne var 2. Hafta gidince ne oluyor.eşim tek başına nöbet çıkışı gitmiş Görmüş buna demişler ki eşini de bekliyorduk o niye gelmedi falan demişler bunun zoruna gitmiş geldi asıl sürat 2 haftadır bunun kavgasını yapıyoruz.ben dün gittim bakın zırt pırt gelemem böyle böyle diye.eve dönerken kapıda yolcu ediyorlar ne dese beğenirsin gelecek haftasonu teyzem geliyor gel onu da Gör.gelenem dedim.gel gelini geldi bizi görmeye derler iyi olur gibi Saçma birşey söyledi.anlayacağın tek dertleri o ne der bu ne der.herkes desin ki bu kadının gelinleri dizimin dibinden ayrılmıyor gel deyince geliyor git deyince gidiyor.
Bşr de Şart koşuyorlar gel ama suratımı asma isteyerek gel severek gel.biz bir aileyiz kaynaşalım gelelim gidelim falan filan.ben buraya taşınırken Başıma bunlar geleceğini biliyordum ama bile bile lades dedim yapacak birşey yok.
Senin kaynana iyi Valla git rahatına bak diyor falan.ben öyle sürat assam kaynanayı bırak eşim eve gelince niye öyle suratını astın gidiyorsun oraya otur sohpet et diye burnumdan getirir.
Neyse kızlar ben de resmen bdv Yaptım topiği kusura bakmayın bu aile böyle değişik bşr aile anlamak zor yani
Ay o da bizim evde kavga konusu olur ahanda o gün gelince Veson yazmıştı dersiniz o görümce illa burnunu sokar
Içimden şeytan çıktıvalla bu insanlar sen gibi sakin sabirli insani cileden cikardiysa pes diyorum ! en iyisi görmezden duymazdan gelmek, sen kendi keyfine bak.
İşte sorun benim eşimde sanki onlarla evlendim.senin ailen benim ailem derken olan bizim aileye olacak haberi yok
burnunu benım görümcem evimin kapısından sokamaz benım canımı sıkarsa hem de ciddi bir iş yapması gerekmez sırf hoşuma gitmesin yeter. onlarla yaşamak zorunda değilim ben. iyi geçinmek zorunda da değilim.
iyi insan lazım bana kocamın akrabası lazım değil kendi akrabam da lazım değil. iyi insan da kim olursa olsun. görümcem değil bebeğimin ismi hakkında konuşmak yüzünü göremez ben istemesem. kocam hiç kızmaz bana küsmez de .. sen mutlu ol boşver gerisini der
Yanlış etiketlemişim nedense etiketleyemedim ben foto yollayayım bariCnm bizi sessiz takip eden bir arkadaş var ateş topiğini çok iyi tanıyor kendisi pek yazamıyor bebeği var o Yüzden sadece okuyor vatsaptan yazışıyoruz.
Deniz arkadaşa çok sevindim bekliyordum Allah tamamına erdirsin dualarımız onunla yazdı. @MeLoDi
ama senden de kaynaklı . ben en başından öyleydim taviz vermedim. kaynana ilk evlendiğimde benım dedıkodumu yaptı . herkese yaymış demiş ki "bizim gelin eve gelir oturu oturu gider hiç iş yapmaz " ben duyunca güldüm. hımm güzel reklam dedim. kadın doğru söylüyor yalan mı dedim. iyi biri olsaydı canım feda ama yaptıkca tepeme çökecek iyice zıvanadan çıkacak anlayınca elimi anında çektim.İşte sorun benim eşimde sanki onlarla evlendim.senin ailen benim ailem derken olan bizim aileye olacak haberi yok
Cnm biz buraya Taşımalı 3 ay oldu ben de senin gibi düşünüp nasıl başlarsa öyle devam eder diye baştan sıkı tuttum 3 ayda ancak 4-5 kez gittim işte bu Yüzden çıktı ya bu kavgalarama senden de kaynaklı . ben en başından öyleydim taviz vermedim. kaynana ilk evlendiğimde benım dedıkodumu yaptı . herkese yaymış demiş ki "bizim gelin eve gelir oturu oturu gider hiç iş yapmaz " ben duyunca güldüm. hımm güzel reklam dedim. kadın doğru söylüyor yalan mı dedim. iyi biri olsaydı canım feda ama yaptıkca tepeme çökecek iyice zıvanadan çıkacak anlayınca elimi anında çektim.
ben yaptıkça baktım o kötü davranmaya başladı ben de ha dedim bu işin sonu kötü baktım karışmaya başladı yavastan anında kestim her şeyi canım istemezse de gıtmem . ancak kendım sıkılırda gitmek istersem . ben bayramın bile 3-4 günü gidiyorum . bırak normal günü .
Tşkler canm okudum bahçeciyi düşünüyorum inşallah baharda başlarım artıkoyy cinsiyete kadarona can mı dayanır :
Yok canım listem var zaten ilaçlara devam. Çok teşekkür ederim. En kısa zamanda darısı sana olsun inşallah
Amin teşekkürederim. Genel olarak tüp bebek sürecimi yazdım canım. eğer bahçeci düşünüyorsan ben kesinlikle çok memnun kaldım. Pozitif olması bir yana, orda kaliteyi hissediyorsun gerçekten.
Evet gerçekten dr çok önemli başından beri bize çok güven verdi.Bizde sabırla bekledik:)
Amin canım, teşekkür ederim Rabbim sizede nasip etsin en kısa zamanda. beraber yol alalım bu süreçte inşallah.
Bahçeci umut tüp bebekte selen diye bi doktora yaptırmış eski okuldan bi arkadaş memnundu ikinciye yine ona giderim diyordu hatta. Görünce yazayım dedimTşkler canm okudum bahçeciyi düşünüyorum inşallah baharda başlarım artık
canim korkma sakin idrardan bisey olmaz. aşılama veya tüp bebek transferinden sonra bile yarim saat sonra wc ye gidiliyor millet hamile kaliyor. senin düşük yapma sebebin başkadır korkma cnmShinSeGi B BenanAsiye xpreiaZ kizlar biliyorum sperm ve idrar yolunun farkli oldugunu.. benim travmam dusukten sonra oldu.. duserken kese cok idrara cikiyordum ben basincli cikan idrarla beraber kese düşmüştü adetkende pıhtılar iniyor ya idrarla beraber.. ondan düşüncesi beni amaaan yine olmadi moduna sokuyor.. ki zaten iliski olmuyor atesim de düştü.. onumuzdeki haftaya full calisma yapmam lazim:))
ben uzun senelerce bilmiyordum :) canim bunlar hep vesvese. o zaman o kesenin düsmesi gerekiyordu ve öyle oldu. onunla ayni vakite denk geldi.. eger Allah icine düsecek yavruya bir ömür nasip etmisse alacak nefesi varsa inan bana hic bisi olmuyor. hemde ne yasarsa yasasin.ne olursa olsun. sen normalde cok olumlu düsünen birisin. ben öyle hissedyorum. hem önümüydeki hafta full calisman lazim yok ürinmis basincmis falanmis filanmis:) bosver keyfini cikar:) yakindir insallah senin bebegine kavusmanShinSeGi B BenanAsiye xpreiaZ kizlar biliyorum sperm ve idrar yolunun farkli oldugunu.. benim travmam dusukten sonra oldu.. duserken kese cok idrara cikiyordum ben basincli cikan idrarla beraber kese düşmüştü adetkende pıhtılar iniyor ya idrarla beraber.. ondan düşüncesi beni amaaan yine olmadi moduna sokuyor.. ki zaten iliski olmuyor atesim de düştü.. onumuzdeki haftaya full calisma yapmam lazim:))
cnm behice anestezili cektircek ya ondan ac gel demislerdir.
bana kimse yemek yemeyeceksin falan demedi sadece 3 gün öncesinden antibiyotık ve agrı kesiciye başlayacaksın dediler ve hsg den 1 saat önce ağrı kesici alacakmışım.
ben senden önce hsg ye girecegim o zaman :) kolay gelsin sana da canım
benım anastezi de yok lokal anestezi de
heralde bir ağrı kesici iğne vurular diye düşünüyorum .bilemedim ama
Cnm biz buraya Taşımalı 3 ay oldu ben de senin gibi düşünüp nasıl başlarsa öyle devam eder diye baştan sıkı tuttum 3 ayda ancak 4-5 kez gittim işte bu Yüzden çıktı ya bu kavgalargelmiyorsun diye sitem ediyorlar Eş de onların kafasına uyunca olan benim sinirlere oldu
Bana iğne yada ağrıkesici verilmedi.antibiyotiği hatırlayamadım sanki verdi ama net hatırlamıyorum çekerken benim Dr aşamaları göstermişti cd verirler cnm vermezlerse de istekızlar siz de hsg öncesi ila içtiniz mi ? bana 3 gün önceden başlayacaksın dediler.
ağrı kesici ve antibiyotik
ayrıca işlem sırasında ağrıkesici iğne yapıyorlar mı ya da kasgevşetici falan ?
bir de hsg çekilirken ekrandan izleyebiliyor muyuz ?
hsg nin cd sini mi istememiz lazım ? hani gelecekte tüp bebek için lazım olursa
Canım ne öncesi ne sonrası hiçbir ilaç kullanmadım. ağrı kesici bile içmedim ne öncesi ne sonrasıkızlar siz de hsg öncesi ila içtiniz mi ? bana 3 gün önceden başlayacaksın dediler.
ağrı kesici ve antibiyotik
ayrıca işlem sırasında ağrıkesici iğne yapıyorlar mı ya da kasgevşetici falan ?
bir de hsg çekilirken ekrandan izleyebiliyor muyuz ?
hsg nin cd sini mi istememiz lazım ? hani gelecekte tüp bebek için lazım olursa
Bana iğne yada ağrıkesici verilmedi.antibiyotiği hatırlayamadım sanki verdi ama net hatırlamıyorum çekerken benim Dr aşamaları göstermişti cd verirler cnm vermezlerse de iste
Canım ne öncesi ne sonrası hiçbir ilaç kullanmadım. ağrı kesici bile içmedim ne öncesi ne sonrası
seyani öyle smear alır gibi mi yaptılar hsg yi .
hsg yaparen smear de alsalar ya ne iyi olurdu
Sağol canm bilgi için istanbulda sanırım selen hanım inşallah baharda başlıcam artık çok geç bile kaldım aslında başlamak için bir umut belki doğal olur dedim ama olmadı kısmet artıkBahçeci umut tüp bebekte selen diye bi doktora yaptırmış eski okuldan bi arkadaş memnundu ikinciye yine ona giderim diyordu hatta. Görünce yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?