Yok canım hiçbişey yapmadılar ve gerek de yokmuş cidden , inşallah benimki kadar rahat geçer canım
bana 3 gün ncesinden antibiyotık ve agrı kesici vermişler ama ben 2. gun var bugün başlayabildim ancak
peki işlem sırasında uyuşturucu iğne falan yapmadılar mı ?
Evet istanbuldaki arkadaşım demişti bana da. Hayırlısı olsun nasipte nasil varsa öyle gelecek inşaallah bebiş.Sağol canm bilgi için istanbulda sanırım selen hanım inşallah baharda başlıcam artık çok geç bile kaldım aslında başlamak için bir umut belki doğal olur dedim ama olmadı kısmet artık
Yapmadan önce söyle bunu canım, yaptıklarında sıvı verecekleri için sonucu etkiler. hsg kaçta ise yarım saat önce gidip söyleyebilirsin hsg öncesi smear vermek istiyorum diyeyani öyle smear alır gibi mi yaptılar hsg yi .
hsg yaparen smear de alsalar ya ne iyi olurdu
Ay mesai bitti, yemek pişti, yendi de okuyorum kalan mesajları. Bence baban da vakti zamanında yaaamisboyle sorunlar ki ne biter ne kalır biliyorBenim annem de bir dert anlatsam başlar "ben sana demedim mi , kendin istedin kendin çek " ıvır zıvıryazın ben de boşanma planları yapıyordum ya annemin hiçbişeyden haberi yok babamla konuştum direk "baba ben yapamıyorum boşanıcam " diye. babam sakinleştirdi , aramız da düzeldi işte çok şükür... anneme anlatsam nolurdu düşünemiyorum babama anlattım 1 saat sonra eşim geldi sanki babam hiçbişeyden haberi yok gibi kalktı boynuna sarıldı eşimin , çay kahve soruyor falan. içimden kızmıştım "dansöz karşısında el çırpan damadın bir de alnından öp bari!" diye ama babam hissetmiş demek olayın kapanacağını
Evetttt! Hoş Geldiniz safalar getirdiniz. Inşallah mutlu olursun Tarsus'ta. Adıyaman'da uzaktan bana yaşam daha zor geliyor, yaşam rahatlığı bakımından Tarsus daha iyidir. Hatta Mersin den bile daha çok severim ben. Mersin bana karışık gelir. Oh çarşısı pazarı bellidir ve her şey de vardır Tarsus ta.Aynen öyle yeni evli sendromu yaşıyoruz biz Mersin'de evlendik bir sene doldu Adıyaman'a gittik.o zaman da öyle idi bir annemlere bir kv deye gittik durduk ama o zaman farklı idi özelde çalışıyordum çalışma koşullarım daha rahattı çocuk yoktu bu kadar yorulmuyordum.evcimen biriyim çok ev gezmesini sevmiyorum açıkcası.tarsuslu OLDUĞUNU biliyorummemleketine geldik:))
yani hsg sırasında hanı şu aleti zaten takıyorlar ya önden smear alın derm . zaten baska doktora verılecekse tekrar tekrar şu alet takılacaksa 3-4 gün sonra gitsem daha iyi. bir şansımı denerim artıkYapmadan önce söyle bunu canım, yaptıklarında sıvı verecekleri için sonucu etkiler. hsg kaçta ise yarım saat önce gidip söyleyebilirsin hsg öncesi smear vermek istiyorum diye
Amin canm inşallahEvet istanbuldaki arkadaşım demişti bana da. Hayırlısı olsun nasipte nasil varsa öyle gelecek inşaallah bebiş.
Benimde öyle oldu ateş fırladı kafam karıştı hayirlisi bakalımsoğuk algınlığı toz alerjim hepsi karışıp tavan yaptı sabah ateşim kaç çıkıcak merak ediyorum yüksek çıksa bile güvenemicem ne nefes alabiliyorum ne yutkunabiliyorum pöff tam zamanında
Ikisi de tutmus canim :)) hadi hayirli olsun insallah !!! Benim 9. Gun testim 195 13. Gun testim 1359 du.Teşekkür ederim kızlar:)) Darısı size olsun en kısa zamanda, bizede sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah:)
Themodernmumma isim çok güzel canım, bir ara sorun yaşamıştınız o konu kapandı sanırım.
Bir de kan testi demişin arada kaçırdın sanırım yaptırdım bugün test 1180 çıktı
Canim ben sorunu tamamen kacirmisim. Insallah kotu bi sey yoktur.Annem de biraz kindar bunları anlatsam o da içine atar atar büyütür arkadaşım da yok ablam da aynen biraz kin besler.en iyisi buraya gelip anlatmaktı Sağolun desteğiniz için kıLar
canim cok gecmis olsun. insallah cok etkileez. sen iyilesmeye bak birn lnce. belki hastalikla ugrasirken bebek isini akildan uzak tutarsin ve sürpriz yapar sana:) insallah. gecmis olsun tekrrdansoğuk algınlığı toz alerjim hepsi karışıp tavan yaptı sabah ateşim kaç çıkıcak merak ediyorum yüksek çıksa bile güvenemicem ne nefes alabiliyorum ne yutkunabiliyorum pöff tam zamanında
Ama malzemesi hsg çekilen yerde yoktur canım yine de dene şansını istersenyani hsg sırasında hanı şu aleti zaten takıyorlar ya önden smear alın derm . zaten baska doktora verılecekse tekrar tekrar şu alet takılacaksa 3-4 gün sonra gitsem daha iyi. bir şansımı denerim artık
iyi taktik. biraz iş yükle kv de ne zor koşularda sağla bir daha sana bulaşmasın. git evıne ama sıkıntılı zamnalarda bunalsın bir daha d agelmedni istemesin..... kız hepimizin içinde ki şeytan çıktı galiba :)
Evetttt! Hoş Geldiniz safalar getirdiniz. Inşallah mutlu olursun Tarsus'ta. Adıyaman'da uzaktan bana yaşam daha zor geliyor, yaşam rahatlığı bakımından Tarsus daha iyidir. Hatta Mersin den bile daha çok severim ben. Mersin bana karışık gelir. Oh çarşısı pazarı bellidir ve her şey de vardır Tarsus ta.
Kuzum oturur ilişkiler. Seni anlarlar. KV gelsin bir hafta sende kalsın da görsün. Kocan uzakta o evin hem erkeği hem kadını gibisin. Hem kıza hem ise kosturuyorsun. Taktik uygula bence. Diğer gelinler hele çalışmıyorsa seni hayatta anlamazlar. Vallahi bak. Nöbet olan günlerin vardı senin. Çağır gelsin. Kıza baksın bir şey yapsın. Sonra anlar belki halini. Kaleyi içten ama tek tek fethet. Hepsini birden idare edemezsiniz bence. Hepsi geçmiş karşına ahkam kesiyorlar. Kolaydı laf söylemek. Tek tek hallet hepsinikim bilir aslında aralarından sorun vardır da sana gostermiyorlardir o ektiler gorumceler.
canim cok gecmis olsun. insallah cok etkileez. sen iyilesmeye bak birn lnce. belki hastalikla ugrasirken bebek isini akildan uzak tutarsin ve sürpriz yapar sana:) insallah. gecmis olsun tekrrdan
Cnm bizi sessiz takip eden bir arkadaş var ateş topiğini çok iyi tanıyor kendisi pek yazamıyor bebeği var o Yüzden sadece okuyor vatsaptan yazışıyoruz.
Deniz arkadaşa çok sevindim bekliyordum Allah tamamına erdirsin dualarımız onunla yazdı. @MeLoDi
benim kv acayip işbaz bi dk oturmaz ayrı şehirlerdeyiz sene de 2 kere fln gelip bi afta kalır onda da her işini kendi yapar yemek çamaşır herşeyi yapar giderkende yattığı nevresimlerini bile yıkayıp gider ama çene bol işte herşeye karışır bu kaşığın küçüğü olsa şu tabağın büyüğü olsa o kıyafeti şöyle assan herkesin huyu başka başka işteiyi taktik. biraz iş yükle kv de ne zor koşularda sağla bir daha sana bulaşmasın. git evıne ama sıkıntılı zamnalarda bunalsın bir daha d agelmedni istemesin..... kız hepimizin içinde ki şeytan çıktı galiba :)Veson
denizege34 En yeni hamiş sensin bu yüzden sorularım sana :) her zaman yaptığın sıradan bir işte mesela yemek yaparken sırt ve bel ağrın oluyor mu ? Biraz daha çabuk yoruluyor Musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?