Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bana 3 gün ncesinden antibiyotık ve agrı kesici vermişler ama ben 2. gun var bugün başlayabildim ancak

peki işlem sırasında uyuşturucu iğne falan yapmadılar mı ?
Yok canım hiçbişey yapmadılar ve gerek de yokmuş cidden , inşallah benimki kadar rahat geçer canım

Sağol canm bilgi için istanbulda sanırım selen hanım inşallah baharda başlıcam artık çok geç bile kaldım aslında başlamak için bir umut belki doğal olur dedim ama olmadı kısmet artık
Evet istanbuldaki arkadaşım demişti bana da. Hayırlısı olsun nasipte nasil varsa öyle gelecek inşaallah bebiş.

yani öyle smear alır gibi mi yaptılar hsg yi .

hsg yaparen smear de alsalar ya ne iyi olurdu
Yapmadan önce söyle bunu canım, yaptıklarında sıvı verecekleri için sonucu etkiler. hsg kaçta ise yarım saat önce gidip söyleyebilirsin hsg öncesi smear vermek istiyorum diye

Reactions: iiz
denizege34 En yeni hamiş sensin bu yüzden sorularım sana :) her zaman yaptığın sıradan bir işte mesela yemek yaparken sırt ve bel ağrın oluyor mu ? Biraz daha çabuk yoruluyor Musun ?

Ay mesai bitti, yemek pişti, yendi de okuyorum kalan mesajları. Bence baban da vakti zamanında yaaamisboyle sorunlar ki ne biter ne kalır biliyor

Evetttt! Hoş Geldiniz safalar getirdiniz. Inşallah mutlu olursun Tarsus'ta. Adıyaman'da uzaktan bana yaşam daha zor geliyor, yaşam rahatlığı bakımından Tarsus daha iyidir. Hatta Mersin den bile daha çok severim ben. Mersin bana karışık gelir. Oh çarşısı pazarı bellidir ve her şey de vardır Tarsus ta.

Kuzum oturur ilişkiler. Seni anlarlar. KV gelsin bir hafta sende kalsın da görsün. Kocan uzakta o evin hem erkeği hem kadını gibisin. Hem kıza hem ise kosturuyorsun. Taktik uygula bence. Diğer gelinler hele çalışmıyorsa seni hayatta anlamazlar. Vallahi bak. Nöbet olan günlerin vardı senin. Çağır gelsin. Kıza baksın bir şey yapsın. Sonra anlar belki halini. Kaleyi içten ama tek tek fethet. Hepsini birden idare edemezsiniz bence. Hepsi geçmiş karşına ahkam kesiyorlar. Kolaydı laf söylemek. Tek tek hallet hepsini kim bilir aslında aralarından sorun vardır da sana gostermiyorlardir o ektiler gorumceler.

Yapmadan önce söyle bunu canım, yaptıklarında sıvı verecekleri için sonucu etkiler. hsg kaçta ise yarım saat önce gidip söyleyebilirsin hsg öncesi smear vermek istiyorum diye
yani hsg sırasında hanı şu aleti zaten takıyorlar ya önden smear alın derm . zaten baska doktora verılecekse tekrar tekrar şu alet takılacaksa 3-4 gün sonra gitsem daha iyi. bir şansımı denerim artık

soğuk algınlığı toz alerjim hepsi karışıp tavan yaptı sabah ateşim kaç çıkıcak merak ediyorum yüksek çıksa bile güvenemicem ne nefes alabiliyorum ne yutkunabiliyorum pöff tam zamanında

soğuk algınlığı toz alerjim hepsi karışıp tavan yaptı sabah ateşim kaç çıkıcak merak ediyorum yüksek çıksa bile güvenemicem ne nefes alabiliyorum ne yutkunabiliyorum pöff tam zamanında
Benimde öyle oldu ateş fırladı kafam karıştı hayirlisi bakalım

Ikisi de tutmus canim :)) hadi hayirli olsun insallah !!! Benim 9. Gun testim 195 13. Gun testim 1359 du.

canim cok gecmis olsun. insallah cok etkileez. sen iyilesmeye bak birn lnce. belki hastalikla ugrasirken bebek isini akildan uzak tutarsin ve sürpriz yapar sana:) insallah. gecmis olsun tekrrdan

yani hsg sırasında hanı şu aleti zaten takıyorlar ya önden smear alın derm . zaten baska doktora verılecekse tekrar tekrar şu alet takılacaksa 3-4 gün sonra gitsem daha iyi. bir şansımı denerim artık
Ama malzemesi hsg çekilen yerde yoktur canım yine de dene şansını istersen

iyi taktik. biraz iş yükle kv de ne zor koşularda sağla bir daha sana bulaşmasın. git evıne ama sıkıntılı zamnalarda bunalsın bir daha d agelmedni istemesin..... kız hepimizin içinde ki şeytan çıktı galiba :) Veson

canim cok gecmis olsun. insallah cok etkileez. sen iyilesmeye bak birn lnce. belki hastalikla ugrasirken bebek isini akildan uzak tutarsin ve sürpriz yapar sana:) insallah. gecmis olsun tekrrdan
bebek işi bilinçaltımıza işlemiş çıkmıo canım alerji hapımı da içemedim nolur nolmaz diye sürüne sürüne atlatcaz artık

Ay canım çok teşekkür ederim.. duaları için Allah razı olsun:) bende bazen tüp bebek topiklerini sessizce takip eder pozitif alanlara sevincimden oturup aglarim:))

benim kv acayip işbaz bi dk oturmaz ayrı şehirlerdeyiz sene de 2 kere fln gelip bi afta kalır onda da her işini kendi yapar yemek çamaşır herşeyi yapar giderkende yattığı nevresimlerini bile yıkayıp gider ama çene bol işte herşeye karışır bu kaşığın küçüğü olsa şu tabağın büyüğü olsa o kıyafeti şöyle assan herkesin huyu başka başka işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…