- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Ikisi de tutmus canim :)) hadi hayirli olsun insallah !!! Benim 9. Gun testim 195 13. Gun testim 1359 du.
Benim sırt ve bel ağrısından çok kasiklarim ağrıyor canım. Özellikle sol. Çabuk yorulma yok henuz:)
benim kv acayip işbaz bi dk oturmaz ayrı şehirlerdeyiz sene de 2 kere fln gelip bi afta kalır onda da her işini kendi yapar yemek çamaşır herşeyi yapar giderkende yattığı nevresimlerini bile yıkayıp gider ama çene bol işte herşeye karışır bu kaşığın küçüğü olsa şu tabağın büyüğü olsa o kıyafeti şöyle assan herkesin huyu başka başka işte
Bilemezsin canim ikiz de olabilir senin:) benimki cok hizli tutunmustu, 4. Gunden pozitifti o yuzden deger yuksek cikti, benle ayni yakin degerlerde biri vardi; onun ikiz cikti.Benimde bugün 13. Gün. Senin daha yüksek çıkmış:) ikiz değil büyük ihtimal .
Inşallah Düzelir canım. Moralini bozma hiç..Bu iş bebek meselesini de AŞTI umarım düzelir
InsAllah canim.. inancli insanlariz ama olumsuzluk yasayinca haliyle hamile kalmaktan ziyade olduysa da düşerse korkusu olustu.. gebelik oldugunda ummusubyan taşıyacağım.. nasippben uzun senelerce bilmiyordum :) canim bunlar hep vesvese. o zaman o kesenin düsmesi gerekiyordu ve öyle oldu. onunla ayni vakite denk geldi.. eger Allah icine düsecek yavruya bir ömür nasip etmisse alacak nefesi varsa inan bana hic bisi olmuyor. hemde ne yasarsa yasasin.ne olursa olsun. sen normalde cok olumlu düsünen birisin. ben öyle hissedyorum. hem önümüydeki hafta full calisman lazim yok ürinmis basincmis falanmis filanmis:) bosver keyfini cikar:) yakindir insallah senin bebegine kavusman
hsg ye gireceğim çarşamba . panik halinde hsg yi araştırıyorum. biraz tedirginim okuduklarımdanKuzucum nasılsın sen bakayım?iiz
Canım benim bak herkes memnun burda:)) bir sey olmaz korkma:))) sen bi kere parmak testinin kralicesisin.. hsq de neymisssssss:))hsg ye gireceğim çarşamba . panik halinde hsg yi araştırıyorum. biraz tedirginim okuduklarımdan
anestezili çektirmeyince rahim kasılıyor ve açık bile olsa tüpler ilaç geçmeeyebiliyor kapalı görünüyor yani yanlış sonuç çıabiliyor diye yazmışlar bir çok yerde. ben de anestezisiz çektireceğim. e sonuc dogru cıkmazsa tekrar çekmek lazım. tüp kapalı çıksa bu defa acaba yanlış sonuç mu diyeceğim
canım sıkıldı ya
çok okudukça tedirginlik artıyo aslında bilmeden dalcaksın bu işlere :)hsg ye gireceğim çarşamba . panik halinde hsg yi araştırıyorum. biraz tedirginim okuduklarımdan
anestezili çektirmeyince rahim kasılıyor ve açık bile olsa tüpler ilaç geçmeeyebiliyor kapalı görünüyor yani yanlış sonuç çıabiliyor diye yazmışlar bir çok yerde. ben de anestezisiz çektireceğim. e sonuc dogru cıkmazsa tekrar çekmek lazım. tüp kapalı çıksa bu defa acaba yanlış sonuç mu diyeceğim
canım sıkıldı ya
Kız yok be alakası yok ben nasıl tedirgindim acaip korkuyodum kastın kendimi iyice sonra doktorum bana güveniyor musun diye bi bağırdı ben de eveeeet dedim o anda verdi sıvıyı ve çok sukur hiç bi sorun yok açık çıktı eğer öyle olsa benimki kapalı çıkardı kesin okuyup okuyup da kendini korkutma boşuna rahat ol kısacık bir sancı çok kısa sürecekhsg ye gireceğim çarşamba . panik halinde hsg yi araştırıyorum. biraz tedirginim okuduklarımdan
canım sıkıldı ya
bana igne yaptilar cnm. doktor anesteziye gerek yok zaten agri kesici igne yapcam o yeter demisti. antibiyotik kullandim mi hatirlayamadim
bana 3 gün ncesinden antibiyotık ve agrı kesici vermişler ama ben 2. gun var bugün başlayabildim ancak
peki işlem sırasında uyuşturucu iğne falan yapmadılar mı ?
cikar cikar :) insallah yakinda kavusuruz bebelerebebek işi bilinçaltımıza işlemiş çıkmıo canım alerji hapımı da içemedim nolur nolmaz diye sürüne sürüne atlatcaz artık
yok cnm yaaa şehir efsanesi onlar takma hic kafana. bak burda yakin zamanda cektiren bizler variz sorun olmadi. o dedigin olay binde birdir belkihsg ye gireceğim çarşamba . panik halinde hsg yi araştırıyorum. biraz tedirginim okuduklarımdan
canım sıkıldı ya
Canım benim bak herkes memnun burda:)) bir sey olmaz korkma:))) sen bi kere parmak testinin kralicesisin.. hsq de neymisssssss:))
tamam canımcım okumuyorum artık bıraktım. buluruz bir çare gelsin geçsin o gün bakalım daiiz canim okuma hic. ne gerek var. cabucak gecer gider emin ol.
bana igne yaptilar cnm. doktor anesteziye gerek yok zaten agri kesici igne yapcam o yeter demisti. antibiyotik kullandim mi hatirlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?