Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Oo iyimiş valla seninki:)

InsAllah canim.. inancli insanlariz ama olumsuzluk yasayinca haliyle hamile kalmaktan ziyade olduysa da düşerse korkusu olustu.. gebelik oldugunda ummusubyan taşıyacağım.. nasipp

Kuzucum nasılsın sen bakayım? iiz
hsg ye gireceğim çarşamba . panik halinde hsg yi araştırıyorum. biraz tedirginim okuduklarımdan

anestezili çektirmeyince rahim kasılıyor ve açık bile olsa tüpler ilaç geçmeeyebiliyor kapalı görünüyor yani yanlış sonuç çıabiliyor diye yazmışlar bir çok yerde. ben de anestezisiz çektireceğim. e sonuc dogru cıkmazsa tekrar çekmek lazım. tüp kapalı çıksa bu defa acaba yanlış sonuç mu diyeceğim

canım sıkıldı ya

Canım benim bak herkes memnun burda:)) bir sey olmaz korkma:))) sen bi kere parmak testinin kralicesisin.. hsq de neymisssssss:))

Reactions: iiz
çok okudukça tedirginlik artıyo aslında bilmeden dalcaksın bu işlere :)

Kız yok be alakası yok ben nasıl tedirgindim acaip korkuyodum kastın kendimi iyice sonra doktorum bana güveniyor musun diye bi bağırdı ben de eveeeet dedim o anda verdi sıvıyı ve çok sukur hiç bi sorun yok açık çıktı eğer öyle olsa benimki kapalı çıkardı kesin okuyup okuyup da kendini korkutma boşuna rahat ol kısacık bir sancı çok kısa sürecek

bana 3 gün ncesinden antibiyotık ve agrı kesici vermişler ama ben 2. gun var bugün başlayabildim ancak

peki işlem sırasında uyuşturucu iğne falan yapmadılar mı ?
bana igne yaptilar cnm. doktor anesteziye gerek yok zaten agri kesici igne yapcam o yeter demisti. antibiyotik kullandim mi hatirlayamadim

yok cnm yaaa şehir efsanesi onlar takma hic kafana. bak burda yakin zamanda cektiren bizler variz sorun olmadi. o dedigin olay binde birdir belki

Canım benim bak herkes memnun burda:)) bir sey olmaz korkma:))) sen bi kere parmak testinin kralicesisin.. hsq de neymisssssss:))
kız dalga geçme. kim dpo 7 de hamileyim kesin ya da değilim diyebiliyor söyle hadi . doktor bile anlamıyor :) aha bu ay dpo 8 de bekle beni gene söyleyeceğim . sonra Sümbülcüm şu parmak olayını sen bir daha anlat dersiniz
hsg ye değil de hamile olmaya gidiyorum sanki ya heyecan yaptım valla . yok kız korkmam ben cesur bir kızım . şu anestezisiz rahım kasılıyor ve sonuc yanlıs cıkabiliyor olayı canımı sıktı bira ama dur bakalım belki öyle çıkmaz öyle de olursa tekrar özele giderim ya

bana igne yaptilar cnm. doktor anesteziye gerek yok zaten agri kesici igne yapcam o yeter demisti. antibiyotik kullandim mi hatirlayamadim

burada iğne yapmıyorlarmış ama 3 gün önceye antibiyotık ve agrı kesici verdi ama öyle bir antibiyotık vermiş ki içmesem mi diye 1 saat düşündüm. riskli bir antıbıyotık vermiş içtim ama şimdiden bir tuhaf oldum. ağrı kesiciyi de niye 3 gün önceden içiyoruz hala anlamdım ama içicem tabii

Elcanki canım hepimiz ilk düşükte , kürtajda bunu uzun süre düşünüyoruz .acaba ben mi yanlış bir şey yaptım acaba bir şeye dikkat mi etmedim . bebegim nede düştü.

ama ınan bana 1. gebelikte %95 üstü düşük ve kürtajdır . bak sor kızlara ilk hamileliğinde doğuran cok azdır . bunu kimyasal gibi düşün saglıklı oluşmayan gebeliği vucut atar. bunu sorgulama . içindne cıkamazsın. öyle olması gerektiği için öyle olur. zamanı geldiğinde saglıklı bebegin olacak. gebe kalabiliyorsun bu bunu gösterır

senın suçun değil canım benım. hepimiz öyleyiz.tuvalete gitmekle ne gebeliğin ne de spermın alakası yok. kafana takma bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…