Kız yok be alakası yok ben nasıl tedirgindim acaip korkuyodum kastın kendimi iyice sonra doktorum bana güveniyor musun diye bi bağırdı ben de eveeeet dedim o anda verdi sıvıyı ve çok sukur hiç bi sorun yok açık çıktı eğer öyle olsa benimki kapalı çıkardı kesin okuyup okuyup da kendini korkutma boşuna rahat ol kısacık bir sancı çok kısa sürecek
benim rahim kayıplarda dimekki ovulasyon zamanı geldihani geçenlerde bir arkadaş gelip ateş ölmeye bilimsel değil demişti ya iyi ki kız bizim parmaklama testimizi duymadı . benim bilimsel yöntemime bir şey deseydi valla kahrolurdum
Canım devamlı hıçkırık varsa doktora haber verin. Belki bir görünmeyen zararı olmuştur alerjinin de hıçkırık ile kendini belli ediyordur. Bazı hıçkırıkların böyle durumları varmışbenim adam 2 gündür hıçkırıyo geçiremedik kızlar minosetten alerji oldu ya doktor solunum yollarında ödem yapabilir demişti onla mı alakalı ki nasıl geçiricez acaba
sen topicte sürekli yoksun cmt günü eşim minoset plus içti yarım saat sonra elleri kıpkırmızı oldu uyuştu acile zor yetiştik meğer alerji yapmış hap iki tane ilaçlı serum yedi anca kendine geldi ama doktor solunum yollarında ödem yapabilir nefes darlığı yapabilir hemen geri gel o zaman dedi bnde diyorum onla mı alakalı acabaCanım devamlı hıçkırık varsa doktora haber verin. Belki bir görünmeyen zararı olmuştur alerjinin de hıçkırık ile kendini belli ediyordur. Bazı hıçkırıkların böyle durumları varmış
Hoşbulduk cnm ben de sevdim burayı ama eşim hiç sevmiyor.
Evetttt! Hoş Geldiniz safalar getirdiniz. Inşallah mutlu olursun Tarsus'ta. Adıyaman'da uzaktan bana yaşam daha zor geliyor, yaşam rahatlığı bakımından Tarsus daha iyidir. Hatta Mersin den bile daha çok severim ben. Mersin bana karışık gelir. Oh çarşısı pazarı bellidir ve her şey de vardır Tarsus ta.
Kuzum oturur ilişkiler. Seni anlarlar. KV gelsin bir hafta sende kalsın da görsün. Kocan uzakta o evin hem erkeği hem kadını gibisin. Hem kıza hem ise kosturuyorsun. Taktik uygula bence. Diğer gelinler hele çalışmıyorsa seni hayatta anlamazlar. Vallahi bak. Nöbet olan günlerin vardı senin. Çağır gelsin. Kıza baksın bir şey yapsın. Sonra anlar belki halini. Kaleyi içten ama tek tek fethet. Hepsini birden idare edemezsiniz bence. Hepsi geçmiş karşına ahkam kesiyorlar. Kolaydı laf söylemek. Tek tek hallet hepsinikim bilir aslında aralarından sorun vardır da sana gostermiyorlardir o ektiler gorumceler.
lsusoğuk algınlığı toz alerjim hepsi karışıp tavan yaptı sabah ateşim kaç çıkıcak merak ediyorum yüksek çıksa bile güvenemicem ne nefes alabiliyorum ne yutkunabiliyorum pöff tam zamanında
Kaynana görümce meselesi cnm ya.yeni taşındık ya Yakınlarına istiyorlar sürekli bize gelsin o da benim için biraz zor zamanla onlarda bu duruma alışır umarımCanim ben sorunu tamamen kacirmisim. Insallah kotu bi sey yoktur.
Yok bunların derdi gerçekten bu değil .adıyamanda gelip kalırlar her işimi yaparlar bunların derdi içli dışlı olalım ben de istemiyorum.benim kaynanam görüncem kaynanam az işitir yatalak gibi bir durumu var ancak wc ihtiyacını Karşılar başka iş yapamaz.görümcem bekar o BAKIYOR ona o da biraz sivri dilliiyi taktik. biraz iş yükle kv de ne zor koşularda sağla bir daha sana bulaşmasın. git evıne ama sıkıntılı zamnalarda bunalsın bir daha d agelmedni istemesin..... kız hepimizin içinde ki şeytan çıktı galiba :)Veson
Cnm okuma öyle Şeyler herşey yolunda gidecekhsg ye gireceğim çarşamba . panik halinde hsg yi araştırıyorum. biraz tedirginim okuduklarımdan
anestezili çektirmeyince rahim kasılıyor ve açık bile olsa tüpler ilaç geçmeeyebiliyor kapalı görünüyor yani yanlış sonuç çıabiliyor diye yazmışlar bir çok yerde. ben de anestezisiz çektireceğim. e sonuc dogru cıkmazsa tekrar çekmek lazım. tüp kapalı çıksa bu defa acaba yanlış sonuç mu diyeceğim
canım sıkıldı ya
Kizzzz sonsuz boşluk mu var yoksam hamile değilim demedinkız dalga geçme. kim dpo 7 de hamileyim kesin ya da değilim diyebiliyor söyle hadi . doktor bile anlamıyor :) aha bu ay dpo 8 de bekle beni gene söyleyeceğim . sonra Sümbülcüm şu parmak olayını sen bir daha anlat dersiniz
hsg ye değil de hamile olmaya gidiyorum sanki ya heyecan yaptım valla . yok kız korkmam ben cesur bir kızım . şu anestezisiz rahım kasılıyor ve sonuc yanlıs cıkabiliyor olayı canımı sıktı bira ama dur bakalım belki öyle çıkmaz öyle de olursa tekrar özele giderim ya
Kiz dalga geçmiyorum. Ben anlayamıyorum sana imreniyorum. Hayırlısı bakalımkız dalga geçme. kim dpo 7 de hamileyim kesin ya da değilim diyebiliyor söyle hadi . doktor bile anlamıyor :) aha bu ay dpo 8 de bekle beni gene söyleyeceğim . sonra Sümbülcüm şu parmak olayını sen bir daha anlat dersiniz
hsg ye değil de hamile olmaya gidiyorum sanki ya heyecan yaptım valla . yok kız korkmam ben cesur bir kızım . şu anestezisiz rahım kasılıyor ve sonuc yanlıs cıkabiliyor olayı canımı sıktı bira ama dur bakalım belki öyle çıkmaz öyle de olursa tekrar özele giderim ya
Canim bana doktor iliski olmasin kesinlikle dedi. hamilelik ihtimali olmasin diye sanirim. o yuzden adetten 2 gun sonra hemen cekiyolar. biz yapmamistikKızlar çok acil cevap.
Hsg öncesi ilişki olması sakıncalı mı :)
Çarşamba gününe kadar perhizde miyiz
Ama yaaaaCanim bana doktor iliski olmasin kesinlikle dedi. hamilelik ihtimali olmasin diye sanirim. o yuzden adetten 2 gun sonra hemen cekiyolar. biz yapmamistik
Okudum o kısmı canım, ilgisi olabilir. Bence yarın Dr a danışın. Çok geçmiş olsun, inşallah geçer gider hemensen topicte sürekli yoksun cmt günü eşim minoset plus içti yarım saat sonra elleri kıpkırmızı oldu uyuştu acile zor yetiştik meğer alerji yapmış hap iki tane ilaçlı serum yedi anca kendine geldi ama doktor solunum yollarında ödem yapabilir nefes darlığı yapabilir hemen geri gel o zaman dedi bnde diyorum onla mı alakalı acaba
Cnm biz o ay korunuyorduk zaten böyle birşey konuşmadık hiçKızlar çok acil cevap.
Hsg öncesi ilişki olması sakıncalı mı :)
Çarşamba gününe kadar perhizde miyizVeson cnm yardım :)
Oy kuzum ya Rabbim sabır versinKızlar kendime nazar ettim sanırım
Ben geçen gün evi süpürdüm ama silemedim yorgunluktan, bugün de yemek yaparken sırtım çok ağrıdı. Bir kere bu topic de birisi affedersin osursak kendimizi hamile sanıyoruz demişti
missdincer sen çabuk mu yoruluyorsun ? valla gözüm üstünde yakın senin müjden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?