Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tamam canımıcm doktora değil ama size kesin güveniyorum . tamam kapattım konuyu . korkmuyorum

benim adam 2 gündür hıçkırıyo geçiremedik kızlar minosetten alerji oldu ya doktor solunum yollarında ödem yapabilir demişti onla mı alakalı ki nasıl geçiricez acaba

benim adam 2 gündür hıçkırıyo geçiremedik kızlar minosetten alerji oldu ya doktor solunum yollarında ödem yapabilir demişti onla mı alakalı ki nasıl geçiricez acaba
Canım devamlı hıçkırık varsa doktora haber verin. Belki bir görünmeyen zararı olmuştur alerjinin de hıçkırık ile kendini belli ediyordur. Bazı hıçkırıkların böyle durumları varmış

sen topicte sürekli yoksun cmt günü eşim minoset plus içti yarım saat sonra elleri kıpkırmızı oldu uyuştu acile zor yetiştik meğer alerji yapmış hap iki tane ilaçlı serum yedi anca kendine geldi ama doktor solunum yollarında ödem yapabilir nefes darlığı yapabilir hemen geri gel o zaman dedi bnde diyorum onla mı alakalı acaba

Hoşbulduk cnm ben de sevdim burayı ama eşim hiç sevmiyor.
Yok yok ben görümce kaynana ile vakit kaybetmeyi düşünmüyorum ben evdeki kaleyi fethedersem sorun hallolur bence.eşimin bol bol sinirlerini Alıp onu pamuk şekere dönüştürmem gerek

Yok bunların derdi gerçekten bu değil .adıyamanda gelip kalırlar her işimi yaparlar bunların derdi içli dışlı olalım ben de istemiyorum.benim kaynanam görüncem kaynanam az işitir yatalak gibi bir durumu var ancak wc ihtiyacını Karşılar başka iş yapamaz.görümcem bekar o BAKIYOR ona o da biraz sivri dilli

Reactions: iiz
Cnm okuma öyle Şeyler herşey yolunda gidecek

Kizzzz sonsuz boşluk mu var yoksam hamile değilim demedin

Kiz dalga geçmiyorum. Ben anlayamıyorum sana imreniyorum. Hayırlısı bakalım bakk efkarlandım yumurtlama daha olmadigi icin ben bi çörek otu takviyesi yapim simdi aklıma geldi bak... kudret narım da vardı.. onu da yiyim. Aaa bu de harput pekmezi aaaaaaaaaa adam da yok evde neyse neysee...

Kızlar çok acil cevap.
Hsg öncesi ilişki olması sakıncalı mı :)
Çarşamba gününe kadar perhizde miyiz Veson cnm yardım :)

Son düzenleme:
Kızlar çok acil cevap.
Hsg öncesi ilişki olması sakıncalı mı :)
Çarşamba gününe kadar perhizde miyiz
Canim bana doktor iliski olmasin kesinlikle dedi. hamilelik ihtimali olmasin diye sanirim. o yuzden adetten 2 gun sonra hemen cekiyolar. biz yapmamistik

Okudum o kısmı canım, ilgisi olabilir. Bence yarın Dr a danışın. Çok geçmiş olsun, inşallah geçer gider hemen

missdincer sen çabuk mu yoruluyorsun ? valla gözüm üstünde yakın senin müjden
Ben geçen gün evi süpürdüm ama silemedim yorgunluktan, bugün de yemek yaparken sırtım çok ağrıdı. Bir kere bu topic de birisi affedersin osursak kendimizi hamile sanıyoruz demişti işte ben şuan öyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…