Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 3 -4 günönce kuzenim çektirdi Hsg, girmeden önce çok heyecanlıydı stres yapmıştı. Hsg den sonra sordum nasıl geçti diye hiçbir şey hissetmedim boşuna stres yapmışım dedi. O da anestezisiz çektirdi. Sen de boşuna geriliyorsun bence

Bayanlar yapar yapmaz bole ckti szce ndr o ruh cizgi ypr upmaz ckti ama krmzi olmadi

Eklentiler

• IMG_20161212_214252.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 61
iiz canim bana da ne öncesi ne de sonrasi ilaç verilmedi.
A aichazeyn senin tablolar cok guzel gidiyor hep sonra düşüyor. insallah daha fazla bekletmesin bebisler.
Evet canm ben çok merak ediyorum yeşillenecek olan tabloyu acaba nasıl bir şey olur diye heralde çok enteresan bişey olur yada hiç olmayacak inşallah fazla bekletmesin hepimizi bitsin bu bekleyişler

soğuk algınlığı toz alerjim hepsi karışıp tavan yaptı sabah ateşim kaç çıkıcak merak ediyorum yüksek çıksa bile güvenemicem ne nefes alabiliyorum ne yutkunabiliyorum pöff tam zamanında
Hep böyle önemli zamanlara denk gelir zaten çok geçmiş olsun umarım ateşine fazla yansımaz benimde bu ayki tabloda ateşin fırladığı gün grip oldum ama hiç etki etmedi aynı seviyede kaldı seninde öyle olur umarım

Kuzum yok öyle şeyler, bence bırak artık araştırmayı parmağı olan yazıyor , topikte bir sürü kişi anestezisiz çekildik bak ne ağrı sızı ne yanlış kapalı tüp durumu oldu , hepimizin tüpü açık çıktı hatta çok şükür. sana da benimki gibi hadi hsg ye diye 10 dakika içinde çekilenden lazımmış

Bence bakma artık bişeye yok yere strese girdin

Reactions: iiz
Kızlar çok acil cevap.
Hsg öncesi ilişki olması sakıncalı mı :)
Çarşamba gününe kadar perhizde miyiz Veson cnm yardım :)
Kuzum benim ilişki her daim vardı, histereskopi sonrası bile ilişki yasağı olayına ters bakan doktorlara denk geldim hep Kürtajdan sonra da kanama bitince herşey serbest demişti , bitince devam ettik hsg öncesi de sonrası da ilişki vardı benim , istanbula gezmeye gitmiştik asıl ya tatil gezme tozma rahat rahat çalışma olmuştu

War canim yedek almistim,ama ayni marka sabah ilk idrarla yapmaliyim dimi bencede bozuk
Sabah ilk idrarla yaparsan erken bir hamileliği tesbit etme ihtimali daha yüksek. yarın sabah yapıp atarsın , ikinci çizgi kıpkırmızı olur inş

Sabah ilk idrarla yaparsan erken bir hamileliği tesbit etme ihtimali daha yüksek. yarın sabah yapıp atarsın , ikinci çizgi kıpkırmızı olur inş
Ay canim bnm cok tesekur ederim birhaftadir adet olmuyorum sekizinde sabah leke geldi kahve rengi dahada hic gelen giden yok e bende supelendim implatasyonsa die dort bes gun test sonuc verir yaziyo nette yaptim bu cikti acaba warsa yarin cikarmiki

Ay canim bnm cok tesekur ederim birhaftadir adet olmuyorum sekizinde sabah leke geldi kahve rengi dahada hic gelen giden yok e bende supelendim implatasyonsa die dort bes gun test sonuc verir yaziyo nette yaptim bu cikti acaba warsa yarin cikarmiki
Varsa çıkması lazım artık canım. yoksa da kan testi verip emin olup doktora gidersin. inşallah çıkar yarın kırmızı çizgi.

çıktım stressten ıyıyım merak etmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…