- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
Canım 3 -4 günönce kuzenim çektirdi Hsg, girmeden önce çok heyecanlıydı stres yapmıştı. Hsg den sonra sordum nasıl geçti diye hiçbir şey hissetmedim boşuna stres yapmışım dedi. O da anestezisiz çektirdi. Sen de boşuna geriliyorsun bencekız dalga geçme. kim dpo 7 de hamileyim kesin ya da değilim diyebiliyor söyle hadi . doktor bile anlamıyor :) aha bu ay dpo 8 de bekle beni gene söyleyeceğim . sonra Sümbülcüm şu parmak olayını sen bir daha anlat dersiniz
hsg ye değil de hamile olmaya gidiyorum sanki ya heyecan yaptım valla . yok kız korkmam ben cesur bir kızım . şu anestezisiz rahım kasılıyor ve sonuc yanlıs cıkabiliyor olayı canımı sıktı bira ama dur bakalım belki öyle çıkmaz öyle de olursa tekrar özele giderim ya
Geçmiş olsun canım:/Kızlar kendime nazar ettim sanırım
Aminnnn büyük sabır istiyo gerçektenOy kuzum ya Rabbim sabır versin
Sağol canım ya sabırla bekliyorum bu günler bitecek güzel olacak diye diye avunuyorumGeçmiş olsun canım:/
Evet canm ben çok merak ediyorum yeşillenecek olan tabloyu acaba nasıl bir şey olur diye heralde çok enteresan bişey olur yada hiç olmayacak inşallah fazla bekletmesin hepimizi bitsin bu bekleyişler
Hep böyle önemli zamanlara denk gelir zaten çok geçmiş olsun umarım ateşine fazla yansımaz benimde bu ayki tabloda ateşin fırladığı gün grip oldum ama hiç etki etmedi aynı seviyede kaldı seninde öyle olur umarımsoğuk algınlığı toz alerjim hepsi karışıp tavan yaptı sabah ateşim kaç çıkıcak merak ediyorum yüksek çıksa bile güvenemicem ne nefes alabiliyorum ne yutkunabiliyorum pöff tam zamanında
Kuzum yok öyle şeyler, bence bırak artık araştırmayı parmağı olan yazıyor , topikte bir sürü kişi anestezisiz çekildik bak ne ağrı sızı ne yanlış kapalı tüp durumu oldu , hepimizin tüpü açık çıktı hatta çok şükür. sana da benimki gibi hadi hsg ye diye 10 dakika içinde çekilenden lazımmışhsg ye gireceğim çarşamba . panik halinde hsg yi araştırıyorum. biraz tedirginim okuduklarımdan
anestezili çektirmeyince rahim kasılıyor ve açık bile olsa tüpler ilaç geçmeeyebiliyor kapalı görünüyor yani yanlış sonuç çıabiliyor diye yazmışlar bir çok yerde. ben de anestezisiz çektireceğim. e sonuc dogru cıkmazsa tekrar çekmek lazım. tüp kapalı çıksa bu defa acaba yanlış sonuç mu diyeceğim
canım sıkıldı ya
Kuzum benim ilişki her daim vardı, histereskopi sonrası bileKızlar çok acil cevap.
Hsg öncesi ilişki olması sakıncalı mı :)
Çarşamba gününe kadar perhizde miyizVeson cnm yardım :)
bence test bozuk başka testin var mı?Bayanlar yapar yapmaz bole ckti szce ndr o ruh cizgi ypr upmaz ckti ama krmzi olmadi
War canim yedek almistim,ama ayni marka sabah ilk idrarla yapmaliyim dimi bencede bozukbence test bozuk başka testin var mı?
Sabah ilk idrarla yaparsan erken bir hamileliği tesbit etme ihtimali daha yüksek. yarın sabah yapıp atarsın , ikinci çizgi kıpkırmızı olur inşWar canim yedek almistim,ama ayni marka sabah ilk idrarla yapmaliyim dimi bencede bozuk
Ay canim bnm cok tesekur ederim birhaftadir adet olmuyorum sekizinde sabah leke geldi kahve rengi dahada hic gelen giden yok e bende supelendim implatasyonsa die dort bes gun test sonuc verir yaziyo nette yaptim bu ciktiSabah ilk idrarla yaparsan erken bir hamileliği tesbit etme ihtimali daha yüksek. yarın sabah yapıp atarsın , ikinci çizgi kıpkırmızı olur inş
Varsa çıkması lazım artık canım. yoksa da kan testi verip emin olup doktora gidersin. inşallah çıkar yarın kırmızı çizgi.Ay canim bnm cok tesekur ederim birhaftadir adet olmuyorum sekizinde sabah leke geldi kahve rengi dahada hic gelen giden yok e bende supelendim implatasyonsa die dort bes gun test sonuc verir yaziyo nette yaptim bu ciktiacaba warsa yarin cikarmiki
Rabbim olmayan hrkze versin ins cnm bnm icimi frahlattin cok saolVarsa çıkması lazım artık canım. yoksa da kan testi verip emin olup doktora gidersin. inşallah çıkar yarın kırmızı çizgi.
haklısınçok okudukça tedirginlik artıyo aslında bilmeden dalcaksın bu işlere :)
kız daha adetım yenı bıtıyor ne hamılesı konu hsg bu carsamba hsg cektırecegım de onun derdındeyımKizzzz sonsuz boşluk mu var yoksam hamile değilim demedin
çıktım stressten ıyıyım merak etmeyınKuzum yok öyle şeyler, bence bırak artık araştırmayı parmağı olan yazıyor , topikte bir sürü kişi anestezisiz çekildik bak ne ağrı sızı ne yanlış kapalı tüp durumu oldu , hepimizin tüpü açık çıktı hatta çok şükür. sana da benimki gibi hadi hsg ye diye 10 dakika içinde çekilenden lazımmış
Bence bakma artık bişeye yok yere strese girdin
Ay pardon ben mala bağladım yine nasıl okuduysam farkli anlamisimkız daha adetım yenı bıtıyor ne hamılesı konu hsg bu carsamba hsg cektırecegım de onun derdındeyım
Ay pardon ben mala bağladım yine nasıl okuduysam farkli anlamisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?