Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
missdincer bu sabah ateşni merak ediyorum. gayet güzel gitmişsin şu ana kadar yarın gecen ay kı tablonda dpo 12 de düşmüş bugun dpo 14 oacaksın . hadı canım inşallah diyelım

B BenanAsiye yarın ve ertesi gün ateşin düşmezse test yap . negatif çıkarsa ama yıne de ates 3-4 gün daha yüksek devam ederse bir daha test yap. yarın senin ateşinde merak ettiklerimden biri .

B BenanAsiye yarın ve ertesi gün ateşin düşmezse test yap . negatif çıkarsa ama yıne de ates 3-4 gün daha yüksek devam ederse bir daha test yap. yarın senin ateşinde merak ettiklerimden biri .
Yaa galiba düşüşe gecti ya da duzgun olcemedim saat basinuyaniyorum. basim cok agriyprdu.yaklasik 2 saatlik bi olcumde 36.8 di sonraki iki saatte 36.5 .
Bende 36.5 i aldim. herhalde adet geliyor... hayirlisi her seyin

missdincer bu sabah ateşni merak ediyorum. gayet güzel gitmişsin şu ana kadar yarın gecen ay kı tablonda dpo 12 de düşmüş bugun dpo 14 oacaksın . hadı canım inşallah diyelım
iiz canım iki ay önceki tablom bu dpo nun en uzun sürdüğü tablom ama bunda da çizgiyi kendim çektirmiştim belirtilere göre. Normalde iki gün sonrasına çekiyordu ff. Bu arada bu sabah ateş yine yüksek yoksa tahminlerin gerçek mi oluyor
inşallah öyledir.

Eklentiler

• IMG_5792.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 44
Yaa galiba düşüşe gecti ya da duzgun olcemedim saat basinuyaniyorum. basim cok agriyprdu.yaklasik 2 saatlik bi olcumde 36.8 di sonraki iki saatte 36.5 .
Canım bugün regl gelmezse yarınki ateş daha belirleyici olur eğer doğru düzgün uyuyamadıysan

Canım bugün regl gelmezse yarınki ateş daha belirleyici olur eğer doğru düzgün uyuyamadıysan
Ay çok Heyecanlı

Yarınki Ateş'ten anlarız şimdiden Sıkma canını

Umarım öyle birşey değildir cnm.progestan bittikten bir hafta içinde adet gelir Demişti @Cok da Seyapmamak Lazim sanırım seninki de yeni bitti.ateş güzel gidiyorinşallah gebelik vardır güzel haberlerle gel inşallah merakla bekliyoruz

Evet dpo 14 e kadar yani ff nin gösterdiği test gününe kadar umutlanmamaya çalışıyordum ama şuan çok beklentiye girdim umarım sonunda üzülmem.
canim insallah hamilesindir ama şunu hatirlatayim sana ikinci kez yumurtladin ya o dpo nun bi kac gün uzamasina sebep olabilir.
kiz ister misin bi de ikiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…