sabaha tekrar yap canımBayanlar yapar yapmaz bole ckti szce ndr o ruh cizgi ypr upmaz ckti ama krmzi olmadi
Yaa galiba düşüşe gecti ya da duzgun olcemedimB BenanAsiye yarın ve ertesi gün ateşin düşmezse test yap . negatif çıkarsa ama yıne de ates 3-4 gün daha yüksek devam ederse bir daha test yap. yarın senin ateşinde merak ettiklerimden biri .
missdincer bu sabah ateşni merak ediyorum. gayet güzel gitmişsin şu ana kadar yarın gecen ay kı tablonda dpo 12 de düşmüş bugun dpo 14 oacaksın . hadı canım inşallah diyelım
Canım bugün regl gelmezse yarınki ateş daha belirleyici olur eğer doğru düzgün uyuyamadıysanYaa galiba düşüşe gecti ya da duzgun olcemedimsaat basinuyaniyorum. basim cok agriyprdu.yaklasik 2 saatlik bi olcumde 36.8 di sonraki iki saatte 36.5 .
Bende 36.5 i aldim. herhalde adet geliyor... hayirlisi her seyin
Canım bugün regl gelmezse yarınki ateş daha belirleyici olur eğer doğru düzgün uyuyamadıysan
Ay çok Heyecanlıiiz canım iki ay önceki tablom bu dpo nun en uzun sürdüğü tablom ama bunda da çizgiyi kendim çektirmiştim belirtilere göre. Normalde iki gün sonrasına çekiyordu ff. Bu arada bu sabah ateş yine yüksek yoksa tahminlerin gerçek mi oluyor
inşallah öyledir.
Yarınki Ateş'ten anlarız şimdiden Sıkma canınıYaa galiba düşüşe gecti ya da duzgun olcemedimsaat basinuyaniyorum. basim cok agriyprdu.yaklasik 2 saatlik bi olcumde 36.8 di sonraki iki saatte 36.5 .
Bende 36.5 i aldim. herhalde adet geliyor... hayirlisi her seyin
EvetAy çok Heyecanlı
Test yok mu evde hiçEvetdpo 14 e kadar yani ff nin gösterdiği test gününe kadar umutlanmamaya çalışıyordum ama şuan çok beklentiye girdim umarım sonunda üzülmem.
Yok :) ama bugün iş çıkışı Dr a gideceğim direk kan testi için. Zaten Dr adetin gecikir gecikmez koş gel demişti. Bir deTest yok mu evde hiç
Umarım öyle birşey değildir cnm.progestan bittikten bir hafta içinde adet gelir Demişti @Cok da Seyapmamak Lazim sanırım seninki de yeni bitti.ateş güzel gidiyorinşallah gebelik vardır güzel haberlerle gel inşallah merakla bekliyoruzYok :) ama bugün iş çıkışı Dr a gideceğim direk kan testi için. Zaten Dr adetin gecikir gecikmez koş gel demişti. Bir deVeson cuğum bir şey soracağım acaba progestan adetimi geciktiriyor olabilir mi ?
ay evet çalışcak dermanımda yok ama bakıcaz akşama çok fenayım
Hayır ben hala progestan kullanıyorum. Dr bana adet olana kadar kullan demişti.Umarım öyle birşey değildir cnm.progestan bittikten bir hafta içinde adet gelir Demişti @Cok da Seyapmamak Lazim sanırım seninki de yeni bitti.ateş güzel gidiyorinşallah gebelik vardır güzel haberlerle gel inşallah merakla bekliyoruz
canim insallah hamilesindirEvetdpo 14 e kadar yani ff nin gösterdiği test gününe kadar umutlanmamaya çalışıyordum ama şuan çok beklentiye girdim umarım sonunda üzülmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?